|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda ze nie zagra Issa ,bylem bardzo ciekawy jego gry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak jak przed meczem z GKS nie dziwila mnie mozliwosc porazki, tak teraz mysle ze wygramy skromnie albo nastapi eksplozja strzelecka Hristova i Kirma i rozgromimy sledzie. Dobrze, ze Brozio wraca i MALY, szkoda BA i mam nadzieje, ze Diaz usiadzie na lawie, albo wkoncu przestanie popelniac te straty pilki.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mecz reprezentacji powinien dac naszemu bojaziwemu trenerowi do myslenia, mamy pilkarzy do takiej taktyki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na stronie Arki piszą że Diaz nie zagra... za kartki
? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skandal z tymi kontuzjami. Kto za to odpowiada ? Z tego co pamiętam, to trener Bahr wcześniej nie miał aż takich problemów. Coś musiało się zmienić w przygotowaniu fizyucznym. W pecha nie wierze.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś na mecz ? Widać coś z za ogrodzenia
? Może wpuszczą tych co przyjdą ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja nie wiem ale mam juz dosyc czytania o kontuzjach w tym klubie. na Boga kto leczy i zajmuje sie tymi pilkarzami to powienien wyleciec i to jeszcze dzis z tego klubu to praktycznie kazdy pikarz oprocz Kirma zdajsie mial /ma jakies jeszce niewyleczone dolegliwosci. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
z tymi kontuzjami to dziwna sprawa, albo naprawdę prześladuje nas pech lub coś nie tak z lekarzami, Brożek ciągle nie jest wyleczony, zagra dwa mecze na pół gwizdka i zaś go pachwina zaboli, Boguskiemu ciągle mięśnie dokuczaja, Garguła, Singlar, Gołoś lecz się już bardzo długo, teraz zaś doszli Łobo, Jop
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
pozatym na pewno nikogo nie wpuszczą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Ostatnim razem tyle kontuzji...jeszcze za Dana Petrescu.Jeszcze co do meczu, to nie ma się co spodziewać fajerwerków. Ba nie zagra, więc nikt w środku gały nie przytrzyma. Znowu wybijanka obrońcy -> pole karne przeciwnika.
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.03.2010 o godz. 20:00.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przed Bełchatowem, gdyby nie kontuzha Pawła, dobrze wytypowałem 11-tkę. Teraz myślę że Skorża postawi na następujących graczy:
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Pi. Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Boguski, Pa. Brożek pod warunkiem że Kirm wróci bez kontuzji a Pawłowi znów się coś nie przytrafi. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
wracając do tematu kontuzji to , odpowiedzialność w całości spoczywa na Terziottim, który juz dawno powinien wylecieć z naszego klubu, cos tam mówili w tamtym roku ze jest do odstrzału ale sprawa ucichła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Spokojnie, to może być po prostu zwykły pech. Lech też kiedyś miał taką plagę, Legia również.Co więcej takie sytuacje zdarzają się wnajlepszych klubach Europy, gdzie każdego piłkarza monitoruje się zdrowotnie cały czas. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja też.
Mam nadzieję że Skorża w takim wypadku nie wystawi Jirsaka. Nie mogę patrzeć na Jego grę. Diaza jest przynajmniej wszędzie pełno, ma wiele złych zagrań, ale coś walczy, gdzieś tam się pląta. A Jirsaka nigdzie nie ma, ani w obronie, ani w ataku. Liczę na taki skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Boguski, Hristov ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
pawelek- alvarez,marcelo,głowacki, Pi. Brozek - Małecki, Sobol, Diaz, kirm,- boguski brozek
- jesli nie ma Ba to tylko taki moze wystawic: co do składu to ?Hristov raczej na zmiennika narazie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Duża litera dla wszystkich się należy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nikomu nie przypadła by do gustu mała zmiana ustawienia i :
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Kirm Sobolewski Małecki - Boguski Brożek Hristov tak dla odmiany ultra ofensywna formacja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale o jakim ty pechu mowisz jest mecz a nasz lawka rezerwowych to 3 mlodych + Ba(ławka z Belchatowem) jest mecz a trener ciagle ma grupe 5-6 zawodnikow ktorzy sa stale jednym wielkim znakiem zapytania,bo to cos tam poczuli ,jakis uraz sie odezwał ,i tak w kolo Macieju. jest mecz az listy kontuzjowanych mozna by spokojnie skład sklepać. uwazacie ze to dalej jest normalna sytuacja jaka panuje w kazdym klubie ? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
znając naszego treneiro to uznałby to za zbyt ofensywny wariant i takiego nie wystawi. Ale marzy mi się, żeby Wisła zagrała kiedyś skuteczny futbol totalny (patrz reprezentacja Holandii z '74)... ale to by było zbyt piękne żeby się ziściło
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pechem by można nazwać ilość kontuzji, natomiast dziwi fakt ich długości(w stosunku do zapowiadanej) oraz tego że ledwo ktoś coś wyleczy a zaraz przyplątuje się coś innego(tak jakby rehabilitacja była zjebana - czyli skupiamy się na kontuzji, odpuszczając trochę resztę a potem jak gość wchodzi na pełne obciążenia to wysiada mu coś innego)
Są też przypadki których w ogóle nie da się racjonalnie wyjaśnić jak Brożka czy też Garguły, który wd mnie jest największą kompromitacją naszego sztabu(pomijam samą operacje ale jakim cudem rehabilitowali kolesia po zjebanej operacji z igłą w nodze i pozwolili mu grać jeszcze do tego) No ale co do meczu - nie liczę na nadzwyczaj dobrą grę , natomiast liczę na 3 punkty ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3 pkt albo Skorza out, nie widze innego rozwiazania!!
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Skoro Ba nie moze grac to ja bym w tym meczu ustawil w ataku Hristova i Brozka. Na skrzydlach Maleckiego i Kirma a w pomocy Sobola i zawieszonego miedzy nim a napastnikami Boguskiego. Ale Skorza niema jaj i bedzie gral Diaz.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wszyscy mają podobne zdanie. Ale Maciek bez 2 defensywnych pomocników posrałby się w gacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja bym chciał widzieć taki skład:
Pawełek-Alvarez,Głowacki.Marcelo,Diaz-Kirm,Jirsak,Sobol,Pi.Brożek-Brożek,Małecki Wolałbym tylko Ba zamiast Jirsaka. Wiem że takiego składu nie będzie ale warto mieć nadzieję |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Naprawdę lubię Skorżę i zmiana teraz może faktycznie nie byłaby odpowiednia, ale z Arką trzeba zagrac ofensywnie, nie ma innej opcji. Przy takim składnie Arka nie miałaby prawa wyjść z własnej połowy wiec moze i Pawełek by nic nie ustrzelił (sobie). Zobaczymy jak będzie, ale czuję ze znowu bedzie gra jednym napastnikiem... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na chwile obecna majac taki sklad Skorza powinien zaryzykowac, to juz nie sosnowiec i trzeba zmazac ta plame z belchatowa.
Pawelek-Diaz-Marcelo-Glowacki-Pi Brozek-Kirm Sobolewski-Jirsak-Malecki-Boguski-Hristov Pawel moze wbic na 2 polowe, zagralem ze Wisla wygra z handi za 100 zl, kurs 1,7 sts !![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja tylko marze o tym,żeby Diaz zasiadł na ławie i tyle.Nie chce mi sie patrzeć na tego drewniaka.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|