|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Lepiej nie widzieć problemu,nie krytykować tylko zachwalać bo to bramkarz Wisły.Zastanów sie nad tym dobrze.Chcemy mistrzostwa,chcemy LM ale z tym bramkarzem (to jeden z kłopotów zespołu) będzie ciężko.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Co do Jirsaka: spełnia swoją rolę jak tylko Wisła zaczyna grać piłkami po ziemi i ma trochę więcej miejsca niż na początku meczu. Trudno od niego oczekiwać świetnych zagrań jak jedyne podania jakie dostawał w meczu z Botem były na wysokości głowy. Albo wyżej.
Mam nadzieję, że zawodnicy dostrzegą doświadczenie i spokój Issy Ba w rogrywaniu piłki i zaczną się na nim wzorować, bo Jirsak ma za mały autorytet żeby np. Głowacki albo Sobolewski zaczęli do niego grać piłki do nogi. A do tego musi być jakiś ruch z przodu. Przy Ba może ktoś w końcu ruszy dupe żeby urwać się obrońcom i dojść do piłki. ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Na mistrzostwo Pawelek jest wystarczajacym bramkarzem, na LM nie musimy zmienic tylko jego, ale cala "11" razem z rezerwa, wiec tez "zastanow sie na tym dobrze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
witam
chcialem sie dowiedziec czy na ten mecz obowiazuje nas dalej zakaz ?i mecz odbedzie sie bez kibicow Wisly?![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tak zakaz jest pierwszy mecz z kibicami na SS z Lechią Gdańsk ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może zechcesz wrzucić kompilację jakichś jego super parad hm? Sądzę, że łatwiej byłoby niestety zmontować sekwencję kiksów. Nie jestem żadnym anty-pawełkiem, ale jako kibic mam prawo go oceniać a to co widzę przez ostatnich kilka... sezonów zakrawa o dramat. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
||
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() I czy sie to Tobie i innym podoba czy nie, Pawelek jest obecnie najlepszym bramkarzem jaki moze stanac w bramce Wisly, bo na innego nas nie stac. I to samo tyczy sie kazdego zawodnika jak i trenera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Oczywiście, nie w każdym spotkaniu zdarzy mu się kiks, ale niech on się zdarzy w co drugim meczu, albo w co trzecim, a to już jest rutyna. Te nie bramkarz na ekstraklasę, a tym bardziej nie na Wisłę. Najlepszy golkeeper na jakiego Wisłę stać? Sam stanął bym w tej bramce za darmo, żeby tylko nie drżeć przy każdym dotknięciu piłki przez Pawełka. Stać nas na lepszych, a na pewno stać nas na przyzwoitość w bramce i spokój w szeregach obronnych. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
To stan, wyslij CV do klubu. Oszczedzi Ci to zdrowia, a i moze jakis grosz wpadnie. Skoro nas stac na lepszego, to czemu do tej pory nikt lepszy nie przyszedl ? Bylo testowanych w cholere bramkarzy, wiec czemu zostali odeslani do domu ? Bo albo byli za slabi, albo dobrzy, ale Wisly nie bylo na nich stac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zakladajac jeden farfocel Pawełka w tym meczu ,i to ze Arka ma tego ciekawego nowego napastnika zaczynamy mecz przy stanie 0:1...
tyle ze w temtej rundzie byl Brozek i Boguski w jako takiej formie i te staty szybko sie wyrównywały...teraz niewiadomo bo ten Hristov to bedzie sie aklimatyzował do maja albo i dluzej a innego napastnika oczywywcie nasi scouci nie znalezli. Bida z nedzą w przodzie ,ale sami sobie tak poscielisliśmy,to teraz bedziemy sie tak wysypiac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tak btw to Pawelek nie miał nic do powiedzenia przy bramce Nowaka..jedyny kiks jaki zrobił to chyba do dziwne wybicie piłki do przeciwnika bo w drugiej połowie ta okazja Ujka wzieła sie z braku komunikacji miedzy naszymi stoperami..teraz chyba modne jest zeby pojechac po Pawełku no bo przeciez kazdy tak robi to dlaczego nie ja? Jak dla mnie to on jest dobrym bramkarzem,na pewno najlepszym na chwile obecną w Wisle a jak kolega wyżej pisze ze nie nadaje sie na ekstraklase to mi juz ręce opadają,Lepszy od Pawełka jest tylko Mucha którego za chwile w lidze nie bedzie a na równi z Mariuszem - Sapela,Golik i moze Sandomierski ale ten ostatni chyba bardziej wykreowany przez media został
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Może wygramy...Jak nie to bedzie gorąco przy R22. Moze pokaża jakąkolwiek myśl w grze.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jestem ciekaw kto będzie w ataku Boguski czy Małecki?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cóż wg. mnie trzeba wytoczyć największe armaty żeby wygrać ten mecz. Zagrać bardzo ofensywnie i strzelić conajmniej z 3 bramki. Dlatego moim zdaniem wszyscy ofensywni do składu:
Pawełek Alvarez Głowacki Marcelo P.Brożek- Małecki Sobolewski Boguski Kirm- Hristov Brożek Zmiany: Ba za Brożka(70min)- Boguski do ataku Diaz za Kirma Mączyński za Boguskiego 80min. Hristovowi jest potrzebne zgrywanie z drużyną. Kiedy jak nie w meczu z Arką u siebie? Cały mecz tego zawodnika. Mam nadzieję na pewne 3 punkty i zostanie 11 meczów do wygrania. Sprawa będzie wciąż otwarta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym Brożkiem i jego kontuzja to na pewno była zagrywka trenejro zeby sciagnac Makinwa....skoro okazuje sie ze brozek spokojnie moze trenowac i jest szansa na wystep z arka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie bedzie transmisja z meczu? Orange Sport czy C+?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
OL Lyonaise: rozsądnie piszesz ale nie wydaje mi sie że Paweł Brożek zagra od 1 minuty.. podobnie Kirm który bedzie prawdopodobnie po 90 minutach gry w reprze Słowenii Wydaje się że byłby to schemat 1-4-3-3 ... z Boguskim łącznikiem miedzy Sobolem a pierwszą linią.. ;] PS. Koszykarki Wisły grają teraz o Final Four Euroligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wydaje mi się, że w żadnym z nich. Gazeta, którą przeczyatłem, podaje mecz Legii z Odrą w Canal+ i Korony z Polonią B w Orange
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
będzie na canal plus w piatek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://www.cyfraplus.pl/program/pro/? Tak samo jak mecz z Bełchatowa tak i ten jest na C+ |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj od 18 trenowali na Hutniku .. Obaj bracia trenowali...
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Wisła za bardzo się C+ opłaca żeby rezygnowali z transmisji na żywo
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No i chyba sie na Ba nie doczekamy w tym meczu, szlag by trafil te kontuzje cholerne... ;/
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Zarówno piłkarze jak i koszykarki grają w piątek z zespołami z Gdyni.
Druga rzecz, która ich łączy to fakt, że nie można teraz nic przegrać, jeśli chcemy byc spokojni o końcowy układ tabeli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ktos sie orientuje czy bedzie organizowany wyjazd
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|