The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Skawua
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2010, 19:34
mic napisał(a):Wyświetl post
Niektorzy bardziej beda sie cieszyc z wpuszczonej bramki przez Pawelka, niz strzelonej np przez Hristova... ot tacy kibice
Lepiej nie widzieć problemu,nie krytykować tylko zachwalać bo to bramkarz Wisły.Zastanów sie nad tym dobrze.Chcemy mistrzostwa,chcemy LM ale z tym bramkarzem (to jeden z kłopotów zespołu) będzie ciężko.
Odpowiedz cytując
fleker
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 02.03.2010, 21:16
Co do Jirsaka: spełnia swoją rolę jak tylko Wisła zaczyna grać piłkami po ziemi i ma trochę więcej miejsca niż na początku meczu. Trudno od niego oczekiwać świetnych zagrań jak jedyne podania jakie dostawał w meczu z Botem były na wysokości głowy. Albo wyżej.

Mam nadzieję, że zawodnicy dostrzegą doświadczenie i spokój Issy Ba w rogrywaniu piłki i zaczną się na nim wzorować, bo Jirsak ma za mały autorytet żeby np. Głowacki albo Sobolewski zaczęli do niego grać piłki do nogi. A do tego musi być jakiś ruch z przodu. Przy Ba może ktoś w końcu ruszy dupe żeby urwać się obrońcom i dojść do piłki.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 02.03.2010, 21:22
Skawua napisał(a):Wyświetl post
Lepiej nie widzieć problemu,nie krytykować tylko zachwalać bo to bramkarz Wisły.Zastanów sie nad tym dobrze.Chcemy mistrzostwa,chcemy LM ale z tym bramkarzem (to jeden z kłopotów zespołu) będzie ciężko.
Problem trzeba widziec, ale trzeba tez umiec krytykowac. Nikt tu nie pisze ze Pawelek jest jakims super bramkarzem. A to co tutaj wypisuja to poprostu znalezienie kozla ofiarnego na ktorego da sie wszystko zrzucic. Aktualnie to jest jedyny bramkarz prezentujacy jakis poziom na ktorego Wisle stac.
Na mistrzostwo Pawelek jest wystarczajacym bramkarzem, na LM nie musimy zmienic tylko jego, ale cala "11" razem z rezerwa, wiec tez "zastanow sie na tym dobrze"
Odpowiedz cytując
tembeltsw
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.03.2010, 21:33
witam chcialem sie dowiedziec czy na ten mecz obowiazuje nas dalej zakaz ?i mecz odbedzie sie bez kibicow Wisly?

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.03.2010, 21:36
tembeltsw napisał(a):Wyświetl post
witam chcialem sie dowiedziec czy na ten mecz obowiazuje nas dalej zakaz ?i mecz odbedzie sie bez kibicow Wisly?

Tak zakaz jest pierwszy mecz z kibicami na SS z Lechią Gdańsk
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 02.03.2010, 22:09
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ecej,id,t.html
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.03.2010, 22:17
Nikt tu nie pisze ze Pawelek jest jakims super bramkarzem. A to co tutaj wypisuja to poprostu znalezienie kozla ofiarnego na ktorego da sie wszystko zrzucic.
Wcale nie, wytykamy mu błędy w meczu z Bełchatowem, których kilka było. Nie zmienia to faktu, że bramka na 1:0 nie padła z winy bramkarza (jak wszyscy jednogłośnie przyznali) tak więc nikt nie szuka kozła ofiarnego. Zastanów się co piszesz.

Aktualnie to jest jedyny bramkarz prezentujacy jakis poziom na ktorego Wisle stac.
Na mistrzostwo Pawelek jest wystarczajacym bramkarzem, na LM nie musimy zmienic tylko jego, ale cala "11" razem z rezerwa, wiec tez "zastanow sie na tym dobrze"
A jakiż to poziom prezentuje nasz Pawełek jestem ciekaw?
Może zechcesz wrzucić kompilację jakichś jego super parad hm? Sądzę, że łatwiej byłoby niestety zmontować sekwencję kiksów. Nie jestem żadnym anty-pawełkiem, ale jako kibic mam prawo go oceniać a to co widzę przez ostatnich kilka... sezonów zakrawa o dramat.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 02.03.2010, 22:25
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Wcale nie, wytykamy mu błędy w meczu z Bełchatowem, których kilka było. Nie zmienia to faktu, że bramka na 1:0 nie padła z winy bramkarza (jak wszyscy jednogłośnie przyznali) tak więc nikt nie szuka kozła ofiarnego. Zastanów się co piszesz.

A jakiż to poziom prezentuje nasz Pawełek jestem ciekaw?
Może zechcesz wrzucić kompilację jakichś jego super parad hm? Sądzę, że łatwiej byłoby niestety zmontować sekwencję kiksów. Nie jestem żadnym anty-pawełkiem, ale jako kibic mam prawo go oceniać a to co widzę przez ostatnich kilka... sezonów zakrawa o dramat.
Juz anty-Pawelki wrzucali pare razy takie kompilacje, wiec sie tak bardzo nie napinaj. Pamietam nawet byla tam bramka na 1:2 z Jagiellonia jako wielki babol
I czy sie to Tobie i innym podoba czy nie, Pawelek jest obecnie najlepszym bramkarzem jaki moze stanac w bramce Wisly, bo na innego nas nie stac. I to samo tyczy sie kazdego zawodnika jak i trenera.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.03.2010, 22:39
I czy sie to Tobie i innym podoba czy nie, Pawelek jest obecnie najlepszym bramkarzem jaki moze stanac w bramce Wisly, bo na innego nas nie stac. I to samo tyczy sie kazdego zawodnika jak i trenera.
Jak czytam twój post to mam wrażenie, że żadnego meczu Wisły z Pawełkiem w bramce nie obejrzałeś...
Oczywiście, nie w każdym spotkaniu zdarzy mu się kiks, ale niech on się zdarzy w co drugim meczu, albo w co trzecim, a to już jest rutyna. Te nie bramkarz na ekstraklasę, a tym bardziej nie na Wisłę.
Najlepszy golkeeper na jakiego Wisłę stać? Sam stanął bym w tej bramce za darmo, żeby tylko nie drżeć przy każdym dotknięciu piłki przez Pawełka. Stać nas na lepszych, a na pewno stać nas na przyzwoitość w bramce i spokój w szeregach obronnych.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 02.03.2010, 22:47
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam twój post to mam wrażenie, że żadnego meczu Wisły z Pawełkiem w bramce nie obejrzałeś...
Oczywiście, nie w każdym spotkaniu zdarzy mu się kiks, ale niech on się zdarzy w co drugim meczu, albo w co trzecim, a to już jest rutyna. Te nie bramkarz na ekstraklasę, a tym bardziej nie na Wisłę.
Najlepszy golkeeper na jakiego Wisłę stać? Sam stanął bym w tej bramce za darmo, żeby tylko nie drżeć przy każdym dotknięciu piłki przez Pawełka. Stać nas na lepszych, a na pewno stać nas na przyzwoitość w bramce i spokój w szeregach obronnych.
Mistrzu, praktycznie wszystkie mecze z Pawelkiem w bramce ogladam na zywo, wiec wiem jak jest. Nigdzie i nigdy nie pisalem o nim ze jest niewiadomo kim, tylko smieszy mnie to, ze jak forumowi malkontenci znajda sobie ofiare, to o kazdy fakt potrafia tak dopasowac, aby tylko byla to wina Pawelka. Juz na tym forum tak jest, ze albo placzki znajda sobie wroga (Pawelek, Lobodzinski, Brozek, Jop itd) i chodzby niewiadomo co robil, to i tak widza tylko minusy, albo znajda sobie "pilkarskie bostwo" (chociazby Ba po 20 min, czy Jirsak w poprzednich sezonach) i widza swoj ideal zawodnika. A jak mu nie wyjdzie, to "przeciez zdarza sie". Szkoda ze skoro krytykanci mowia A, to nie potrafia powiedziec B, chociaz zdarzaja sie nieliczne wyjatki.

To stan, wyslij CV do klubu. Oszczedzi Ci to zdrowia, a i moze jakis grosz wpadnie. Skoro nas stac na lepszego, to czemu do tej pory nikt lepszy nie przyszedl ? Bylo testowanych w cholere bramkarzy, wiec czemu zostali odeslani do domu ? Bo albo byli za slabi, albo dobrzy, ale Wisly nie bylo na nich stac.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 02.03.2010, 23:51
Zakladajac jeden farfocel Pawełka w tym meczu ,i to ze Arka ma tego ciekawego nowego napastnika zaczynamy mecz przy stanie 0:1...

tyle ze w temtej rundzie byl Brozek i Boguski w jako takiej formie i te staty szybko sie wyrównywały...teraz niewiadomo bo ten Hristov to bedzie sie aklimatyzował do maja albo i dluzej a innego napastnika oczywywcie nasi scouci nie znalezli.
Bida z nedzą w przodzie ,ale sami sobie tak poscielisliśmy,to teraz bedziemy sie tak wysypiac.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.03.2010, 05:33
tak btw to Pawelek nie miał nic do powiedzenia przy bramce Nowaka..jedyny kiks jaki zrobił to chyba do dziwne wybicie piłki do przeciwnika bo w drugiej połowie ta okazja Ujka wzieła sie z braku komunikacji miedzy naszymi stoperami..teraz chyba modne jest zeby pojechac po Pawełku no bo przeciez kazdy tak robi to dlaczego nie ja? Jak dla mnie to on jest dobrym bramkarzem,na pewno najlepszym na chwile obecną w Wisle a jak kolega wyżej pisze ze nie nadaje sie na ekstraklase to mi juz ręce opadają,Lepszy od Pawełka jest tylko Mucha którego za chwile w lidze nie bedzie a na równi z Mariuszem - Sapela,Golik i moze Sandomierski ale ten ostatni chyba bardziej wykreowany przez media został
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 03.03.2010, 09:11
Może wygramy...Jak nie to bedzie gorąco przy R22. Moze pokaża jakąkolwiek myśl w grze.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 03.03.2010, 11:43
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zakladajac jeden farfocel Pawełka w tym meczu ,i to ze Arka ma tego ciekawego nowego napastnika zaczynamy mecz przy stanie 0:1...

tyle ze w temtej rundzie byl Brozek i Boguski w jako takiej formie i te staty szybko sie wyrównywały...teraz niewiadomo bo ten Hristov to bedzie sie aklimatyzował do maja albo i dluzej a innego napastnika oczywywcie nasi scouci nie znalezli.
Bida z nedzą w przodzie ,ale sami sobie tak poscielisliśmy,to teraz bedziemy sie tak wysypiac.
z tego co pamiętam, to Boguski w tamtej rundzie (mam na myśli jesień 09) nie za bardzo był w formie bo nie grał - chyba chodzi o Małeckiego....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 03.03.2010, 14:52
jestem ciekaw kto będzie w ataku Boguski czy Małecki?
Odpowiedz cytując
Wisslak
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 03.03.2010, 14:54
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
jestem ciekaw kto będzie w ataku Boguski czy Małecki?
Mysle, że Mały pojdzie na rezerwe albo na prawą pomoc, a Boguski do ataku
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 03.03.2010, 17:34
Cóż wg. mnie trzeba wytoczyć największe armaty żeby wygrać ten mecz. Zagrać bardzo ofensywnie i strzelić conajmniej z 3 bramki. Dlatego moim zdaniem wszyscy ofensywni do składu:

Pawełek Alvarez Głowacki Marcelo P.Brożek- Małecki Sobolewski Boguski Kirm- Hristov Brożek

Zmiany: Ba za Brożka(70min)- Boguski do ataku
Diaz za Kirma
Mączyński za Boguskiego 80min.

Hristovowi jest potrzebne zgrywanie z drużyną. Kiedy jak nie w meczu z Arką u siebie? Cały mecz tego zawodnika.
Mam nadzieję na pewne 3 punkty i zostanie 11 meczów do wygrania. Sprawa będzie wciąż otwarta.
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Stary 03.03.2010, 17:56
z tym Brożkiem i jego kontuzja to na pewno była zagrywka trenejro zeby sciagnac Makinwa....skoro okazuje sie ze brozek spokojnie moze trenowac i jest szansa na wystep z arka
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.03.2010, 18:20
Gdzie bedzie transmisja z meczu? Orange Sport czy C+?
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.03.2010, 18:24
OL Lyonaise: rozsądnie piszesz ale nie wydaje mi sie że Paweł Brożek zagra od 1 minuty.. podobnie Kirm który bedzie prawdopodobnie po 90 minutach gry w reprze Słowenii Wydaje się że byłby to schemat 1-4-3-3 ... z Boguskim łącznikiem miedzy Sobolem a pierwszą linią.. ;] PS. Koszykarki Wisły grają teraz o Final Four Euroligi
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.03.2010, 18:37
Kordel napisał(a):Wyświetl post
Gdzie bedzie transmisja z meczu? Orange Sport czy C+?
wydaje mi się, że w żadnym z nich. Gazeta, którą przeczyatłem, podaje mecz Legii z Odrą w Canal+ i Korony z Polonią B w Orange
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Stary 03.03.2010, 18:43
będzie na canal plus w piatek
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.03.2010, 19:00
FraMat napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi się, że w żadnym z nich. Gazeta, którą przeczyatłem, podaje mecz Legii z Odrą w Canal+ i Korony z Polonią B w Orange
Najbardziej wiarygodne źródło:

http://www.cyfraplus.pl/program/pro/?

Tak samo jak mecz z Bełchatowa tak i ten jest na C+
Odpowiedz cytując
fox
Member

Od: 02.2003

Stary 03.03.2010, 19:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Chyba trzeba gazete zmienić , wszystkie mecze są live bądz Orange albo C+ , a Wisełka na C+
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.03.2010, 20:08
Dzisiaj od 18 trenowali na Hutniku .. Obaj bracia trenowali...
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 03.03.2010, 21:29
Wisła za bardzo się C+ opłaca żeby rezygnowali z transmisji na żywo
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 04.03.2010, 10:10
No i chyba sie na Ba nie doczekamy w tym meczu, szlag by trafil te kontuzje cholerne... ;/
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 04.03.2010, 11:30
Zarówno piłkarze jak i koszykarki grają w piątek z zespołami z Gdyni.
Druga rzecz, która ich łączy to fakt, że nie można teraz nic przegrać, jeśli chcemy byc spokojni o końcowy układ tabeli.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.03.2010, 12:28
Crusi napisał(a):Wyświetl post
No i chyba sie na Ba nie doczekamy w tym meczu, szlag by trafil te kontuzje cholerne... ;/
skoro Ba kontuzjowany to chyba na środku wyjdzie tradycyjnie Diaz z Sobolem.Szkoda Senegalczyka bo bardzo liczyłem na jego ofensywną gre.Taki rozgrywajacy jest Wiśle na wczoraj potrzebny
Odpowiedz cytując
kitu91
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 04.03.2010, 13:16
ktos sie orientuje czy bedzie organizowany wyjazd ?
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów