The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2010, 13:22
kitu91 napisał(a):Wyświetl post
ktos sie orientuje czy bedzie organizowany wyjazd ?
Ty tak na poważnie? :O
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.03.2010, 14:02
Szkoda ze nie zagra Issa ,bylem bardzo ciekawy jego gry
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2010, 14:10
Tak jak przed meczem z GKS nie dziwila mnie mozliwosc porazki, tak teraz mysle ze wygramy skromnie albo nastapi eksplozja strzelecka Hristova i Kirma i rozgromimy sledzie. Dobrze, ze Brozio wraca i MALY, szkoda BA i mam nadzieje, ze Diaz usiadzie na lawie, albo wkoncu przestanie popelniac te straty pilki.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 04.03.2010, 14:12
mecz reprezentacji powinien dac naszemu bojaziwemu trenerowi do myslenia, mamy pilkarzy do takiej taktyki
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.03.2010, 17:48
Na stronie Arki piszą że Diaz nie zagra... za kartki

?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.03.2010, 18:14
Skandal z tymi kontuzjami. Kto za to odpowiada ? Z tego co pamiętam, to trener Bahr wcześniej nie miał aż takich problemów. Coś musiało się zmienić w przygotowaniu fizyucznym. W pecha nie wierze.
..
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.03.2010, 18:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post

?
Pauzowal w meczu z Zaglebiem czyli kolejke temu.
Za kartki teraz nikt nie pauzuje. Zagrozeni sa Marcelo, Glowa i Jirsak, Jakby ta pierwsza dwojka dostala to tragedia bedzie ...
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.03.2010, 18:33
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post

?
Diaz ma już 5 kartek, karę za czwartą miał w meczu z Zagłębiem.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 04.03.2010, 18:51
Wybiera się ktoś na mecz ? Widać coś z za ogrodzenia ? Może wpuszczą tych co przyjdą

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.03.2010, 19:26
tofik napisał(a):Wyświetl post
Skandal z tymi kontuzjami. Kto za to odpowiada ? Z tego co pamiętam, to trener Bahr wcześniej nie miał aż takich problemów. Coś musiało się zmienić w przygotowaniu fizyucznym. W pecha nie wierze.

Ja nie wiem ale mam juz dosyc czytania o kontuzjach w tym klubie.

na Boga kto leczy i zajmuje sie tymi pilkarzami to powienien wyleciec i to jeszcze dzis z tego klubu to praktycznie kazdy pikarz oprocz Kirma zdajsie mial /ma jakies jeszce niewyleczone dolegliwosci.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.03.2010, 19:39
z tymi kontuzjami to dziwna sprawa, albo naprawdę prześladuje nas pech lub coś nie tak z lekarzami, Brożek ciągle nie jest wyleczony, zagra dwa mecze na pół gwizdka i zaś go pachwina zaboli, Boguskiemu ciągle mięśnie dokuczaja, Garguła, Singlar, Gołoś lecz się już bardzo długo, teraz zaś doszli Łobo, Jop

Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.03.2010, 19:40
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Wybiera się ktoś na mecz ? Widać coś z za ogrodzenia ? Może wpuszczą tych co przyjdą
DZISIAJ BYLEM ZOBACZYC JAK WYGLADA SYTUACJA OD UL. KLASZTORNEJ od parkingu przy bazylice ,widac całe trybuny i zero boiska, niestety pewnie z wytycznymi pzpn dorobiono drugie ogrodzenie oddalone ok 10-15 metrow od ogrodzenia boiska i chyba to dalo popalić ,niby jest juz kilka wyrw w nowym ogrodzeniu ale mysle ze bedzie tam stala ochrona i nie wpusci pod ogrodzenie glowne ,nie wiem jak od innych stron ale boisko jest nisko i ciezko bedzie ,
pozatym na pewno nikogo nie wpuszczą!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.03.2010, 19:48
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

na Boga kto leczy i zajmuje sie tymi pilkarzami to powienien wyleciec i to jeszcze dzis z tego klubu to praktycznie kazdy pikarz oprocz Kirma zdajsie mial /ma jakies jeszce niewyleczone dolegliwosci.
Co ciekawe Kirm śmiga po tym obozie. Żadnych problemów. Czytałem, że jego się nie da zajechać treningiem Może za ostro było i dlatego się sypią ? Ostatnim razem tyle kontuzji...jeszcze za Dana Petrescu.

Jeszcze co do meczu, to nie ma się co spodziewać fajerwerków. Ba nie zagra, więc nikt w środku gały nie przytrzyma. Znowu wybijanka obrońcy -> pole karne przeciwnika.
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.03.2010 o godz. 20:00.
..
Odpowiedz cytując
borsuk
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2010, 19:58
Przed Bełchatowem, gdyby nie kontuzha Pawła, dobrze wytypowałem 11-tkę. Teraz myślę że Skorża postawi na następujących graczy:
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Pi. Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Boguski, Pa. Brożek
pod warunkiem że Kirm wróci bez kontuzji a Pawłowi znów się coś nie przytrafi.
Odpowiedz cytując
wislak28
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 04.03.2010, 20:04
wracając do tematu kontuzji to , odpowiedzialność w całości spoczywa na Terziottim, który juz dawno powinien wylecieć z naszego klubu, cos tam mówili w tamtym roku ze jest do odstrzału ale sprawa ucichła...
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.03.2010, 20:17
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Spokojnie, to może być po prostu zwykły pech. Lech też kiedyś miał taką plagę, Legia również.Co więcej takie sytuacje zdarzają się wnajlepszych klubach Europy, gdzie każdego piłkarza monitoruje się zdrowotnie cały czas.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.03.2010, 21:04
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze nie zagra Issa ,bylem bardzo ciekawy jego gry
Ja też.

Mam nadzieję że Skorża w takim wypadku nie wystawi Jirsaka. Nie mogę patrzeć na Jego grę. Diaza jest przynajmniej wszędzie pełno, ma wiele złych zagrań, ale coś walczy, gdzieś tam się pląta. A Jirsaka nigdzie nie ma, ani w obronie, ani w ataku.

Liczę na taki skład:

Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Boguski, Hristov

Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
novac185
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 04.03.2010, 22:23
pawelek- alvarez,marcelo,głowacki, Pi. Brozek - Małecki, Sobol, Diaz, kirm,- boguski brozek
- jesli nie ma Ba to tylko taki moze wystawic: co do składu to ?Hristov raczej na zmiennika narazie
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.03.2010, 22:31
novac185 napisał(a):Wyświetl post
pawelek- alvarez,marcelo,głowacki, Pi. Brozek - Małecki, Sobol, Diaz, kirm,- boguski brozek
- jesli nie ma Ba to tylko taki moze wystawic: co do składu to ?Hristov raczej na zmiennika narazie
Duża litera dla wszystkich się należy.

Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.03.2010, 22:50
nikomu nie przypadła by do gustu mała zmiana ustawienia i :
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Kirm Sobolewski Małecki - Boguski Brożek Hristov
tak dla odmiany ultra ofensywna formacja
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.03.2010, 22:50
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, to może być po prostu zwykły pech. Lech też kiedyś miał taką plagę, Legia również.Co więcej takie sytuacje zdarzają się wnajlepszych klubach Europy, gdzie każdego piłkarza monitoruje się zdrowotnie cały czas.

Ale o jakim ty pechu mowisz

jest mecz a nasz lawka rezerwowych to 3 mlodych + Ba(ławka z Belchatowem)

jest mecz a trener ciagle ma grupe 5-6 zawodnikow ktorzy sa stale jednym wielkim znakiem zapytania,bo to cos tam poczuli ,jakis uraz sie odezwał ,i tak w kolo Macieju.

jest mecz az listy kontuzjowanych mozna by spokojnie skład sklepać.

uwazacie ze to dalej jest normalna sytuacja jaka panuje w kazdym klubie ?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 04.03.2010, 23:58
yogul napisał(a):Wyświetl post
nikomu nie przypadła by do gustu mała zmiana ustawienia i :
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Brożek - Kirm Sobolewski Małecki - Boguski Brożek Hristov
tak dla odmiany ultra ofensywna formacja
znając naszego treneiro to uznałby to za zbyt ofensywny wariant i takiego nie wystawi. Ale marzy mi się, żeby Wisła zagrała kiedyś skuteczny futbol totalny (patrz reprezentacja Holandii z '74)... ale to by było zbyt piękne żeby się ziściło
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.03.2010, 00:20
Pechem by można nazwać ilość kontuzji, natomiast dziwi fakt ich długości(w stosunku do zapowiadanej) oraz tego że ledwo ktoś coś wyleczy a zaraz przyplątuje się coś innego(tak jakby rehabilitacja była zjebana - czyli skupiamy się na kontuzji, odpuszczając trochę resztę a potem jak gość wchodzi na pełne obciążenia to wysiada mu coś innego)

Są też przypadki których w ogóle nie da się racjonalnie wyjaśnić jak Brożka czy też Garguły, który wd mnie jest największą kompromitacją naszego sztabu(pomijam samą operacje ale jakim cudem rehabilitowali kolesia po zjebanej operacji z igłą w nodze i pozwolili mu grać jeszcze do tego)

No ale co do meczu - nie liczę na nadzwyczaj dobrą grę , natomiast liczę na 3 punkty
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 05.03.2010, 08:32
3 pkt albo Skorza out, nie widze innego rozwiazania!!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 05.03.2010, 08:43
Skoro Ba nie moze grac to ja bym w tym meczu ustawil w ataku Hristova i Brozka. Na skrzydlach Maleckiego i Kirma a w pomocy Sobola i zawieszonego miedzy nim a napastnikami Boguskiego. Ale Skorza niema jaj i bedzie gral Diaz.
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.03.2010, 12:20
Wszyscy mają podobne zdanie. Ale Maciek bez 2 defensywnych pomocników posrałby się w gacie.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 05.03.2010, 12:49
Ja bym chciał widzieć taki skład:

Pawełek-Alvarez,Głowacki.Marcelo,Diaz-Kirm,Jirsak,Sobol,Pi.Brożek-Brożek,Małecki

Wolałbym tylko Ba zamiast Jirsaka.

Wiem że takiego składu nie będzie ale warto mieć nadzieję
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 05.03.2010, 12:51
Crusi napisał(a):Wyświetl post
Skoro Ba nie moze grac to ja bym w tym meczu ustawil w ataku Hristova i Brozka. Na skrzydlach Maleckiego i Kirma a w pomocy Sobola i zawieszonego miedzy nim a napastnikami Boguskiego. Ale Skorza niema jaj i bedzie gral Diaz.
Też widzę skład tylko tak.

Naprawdę lubię Skorżę i zmiana teraz może faktycznie nie byłaby odpowiednia, ale z Arką trzeba zagrac ofensywnie, nie ma innej opcji.

Przy takim składnie Arka nie miałaby prawa wyjść z własnej połowy wiec moze i Pawełek by nic nie ustrzelił (sobie).

Zobaczymy jak będzie, ale czuję ze znowu bedzie gra jednym napastnikiem...

Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 05.03.2010, 12:57
Na chwile obecna majac taki sklad Skorza powinien zaryzykowac, to juz nie sosnowiec i trzeba zmazac ta plame z belchatowa.

Pawelek-Diaz-Marcelo-Glowacki-Pi Brozek-Kirm Sobolewski-Jirsak-Malecki-Boguski-Hristov

Pawel moze wbic na 2 polowe, zagralem ze Wisla wygra z handi za 100 zl, kurs 1,7 sts !
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.03.2010, 13:02
ja tylko marze o tym,żeby Diaz zasiadł na ławie i tyle.Nie chce mi sie patrzeć na tego drewniaka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów