|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie ma nic piękniejszego jak noworoczny kac.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Był ktos w Jamie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
to ja z kolegami i koleżankami w autobusie 152 a jasniej ZAJAZD DO ZAJEZDNI odliczaliśmy z Panem Kierowcą i witaliśmy Nowy Roku
edit: W autobusie bo Mamusia (Którą pozdrawiam) Gospodarza i tekst "WY.PIERDALAĆ Z MOJEGO DOMU,A MYŚLELIŚCIE ŻE SIĘ TU KU.RWY SCHOWACIE" w sumie to sympatycznie było;D później na OlszeII na której było bardzo zaje... ![]() rano wstaje do 152 a tu pastuchy mają trening to sobie wysiadam pod Cracovią uszłyszeć "doping" (WTSK) i troszke się odświeżyć a tu moje oczy spoglądają na 3 Maja a tu dwóch panów goni jednego pana bo miał szalki Cracovi ciekawe co się później stało, ale nic ide dalej a tu wkońcu dom! mamusia z alkomatem.(upiekło mi się ,zero%) i to tak się skończyło ![]() najlepszego i wogóle! WISŁA PANY JAK CO ROKU OD PONAD STU LAT! Powód: nie wyjazd ale zAJazd, a to się rozpisze
Ostatnio edytowane przez DejmianVII : 02.01.2009 o godz. 00:41.
![]() BOGUŚ CUPIAŁ = WIELKA WISŁA WKS TSW ZKS BKS
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wracać przez centrum miasta o 5.30 w nowy rok i zobaczyć ziomka z okrzykiem "Lechia Gdańsk" na ustach? Po prostu bezcenne.
![]()
IE służy do przeglądania internetu z twojego komputera i na odwrót.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ogółem Było Zajebiście !!!!!!!!!! ;d Wisła Krk Ponad życie
![]() |
|