|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jakoś tak zakladałem,że Czesi nic nie ugrająna tych mistrzostwach.Niewyraźni dla mnie byli,teraz będzie okres posuchy,bo jakiswybitnych grajków nie mają, niemniej dalej będa jechać na legendzie lat minionych
. Ale trzeba powiedzieć,że Półksiężyc miał farta jak na 3 do zera nie podwyższył Polak bodajże. SŁupek uratowal im wynik. Swoją drogą sa zadziorni.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 15.06.2008 o godz. 23:14.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Moim zadaniem powinien być jeszcze karny dla Czechów po tym jak Turek zarysował głowę Polakowi, Czesi bardzo solidni i pechowi brakowało im 2-3 takich dużych gwiazd a może tylko Rosickiego. Kibicowałem Czechom obstawiłem 2-1 to sie nawet ucieszyłem jak Mehmety strzeliły kontaktowego
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Choc lubie Czechow, lubie tam jezdzic, a Prage uwazam za jedno z najpiekniejszych miast w Europie to kibicowalem turasom.
Czesi to dla mnie byla 2 najbardziej brzydko grajaca duzyna na tym turnieju ,po Grekach. W zasadzie powinni sie juz pakowac po 2 meczach. W pierwszym oddali 1 celny strzal i wygrali ,z o wiele lepiej grajaca Szwajcaria, w drugim zagrali juz odwazniej ale nic to nie dalo. Z Turasami rzadzili ale znow zgubil ich totalny minimalizm - i dobrze ![]() Turcy tez zreszta graja slabo , ale za bardzo nie maja kim straszyc - Chorwacja w polfinale zdaje sie, czy to bedzie ten czarny kon imprezy? ![]() Oby bo trenera maja niesamowitego.To potwierdza teorie ze druzyna swirow musi miec trenera z tej samej bajki , nie dziwi mnie juz fakt ze jedynym trenerem ktory utemperowal Nikole byl Petrescu ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.06.2008 o godz. 13:21.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Polske pomijam z oczywistych wzgledow bo jest to druzyna zlozona z podrzednych grajkow.Ciezko sprawic by syrena mknela chocby jak jakas skoda z silnikiem vv
. Choc oczywiscie stac nas na troche lepsza gre.Czesi , choc to juz nie ta sama druzyna jak kiedys -potencjal maja a przegrali to tylko przez wlasny minimalizm(mamy 2-0 byle tylko wykopywac pilke i dotrwac do konca).Turki juz byly zalamane a tu taki prezent ![]() Zal mi tylko Czecha- znakomity bramkarz ,po nieciekawym przejsciu -sliska pilka i taki bug.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.06.2008 o godz. 13:48.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mam jeszcze takie pytanie : czy was też denerwują strasznie te gwizdki które słychać z trybun ? Ja nie wiem kiedy gwiżdże sędzia a kiedy kibice. Strasznie mnie to wnerwia
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mam dokładnie tak samo. Czasem słyszę jakiś gwizd i myślę że jakiś faul czy spalony, a piłkarze grają dalej. Wkurzające to jest na maxa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja te gwizdki z trybun słysze tylko podczas meczów Turasó..ups Turcji
i prawda niesamowicie to mnie irytuje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej niech gwiżdżą niż mieliby monetami drobnymi napierdalać w piłkarzy,bo to jest ich taki świecki zwyczaj.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
A wyciągnąć z 0-2 na 3-2, grając nawet w 10 - do tego trzeba mieć charakter. Turcy mieli jaja, których naszym zabrakło. Ja podziwiam Turków za waleczność. Obawiam się, że dzisiaj pod Wiedniem nie pomógłby Sobieski. Byłby łomot straszny. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to co, dzisiaj kibicujemy Rumunii, a i tak wyżej przepchają się Włosi?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Holandia - Rumunia.
Za livescore.com possession (%) : 78 - 22 czegos takiego to ja jeszcze nie widzialem :o |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
myślałem, że pomarańczowi przejdą koło meczu i wyrzucą włochów i francuzików z turnieju, w sumie w obecnej formie myślę że pokonają włochów jeszcze raz jak będzie trzeba
a te aparaty fotograficzne na murawie za bramkami (jeśli to aparaty) to jakoś sterowane na odległość? w sumie to chyba nie za atrakcyjne zdjęcia z takiej wysokości ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Brawo Italia. Po początkowych niepowodzeniach potrafili się podnieść. Szkoda tylko, że trafiają teraz na Hiszpanie.
Ciężko się zdecydować komu kibicować. Mam nadzieję, że któraś z tych drużyn zagra w finale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Włosi mogą zostać mistrzem, jeśłi miałbym typowac teraz zwyciezcę to wybrałbym sposórd 3: Chorwacja, Portugalia, Włochy
Nie grają cudów, ale Toni jest po prostu niesamowity, na razie zmarnował 15 akcji a strzelił tylko jedną, ale to dzieki jego długiej nodze Włosi mieli dzis spokojny mecz... Droga Włochów do finału to Hiszpania i Holandia, o ile pamiętam Włosi radzili sobie z nimi na wielkich turniejach a po porażce z Holandia wyciągną juz wnioski na przyszłość
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 18.06.2008 o godz. 09:34.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie przypominam sobie ażeby Toni zdobył gola? ;] chyba, że liczysz tego nieuznanego... ;]
Szkoda troszkę Rumunów. Holandia pokazała, że nie boi się nikogo, skoro nie chcieli wyjebać Włochów... Aż sam z podziwu wyjść nie mogę. Co do Francji - Domenech udowodnił, że można zrobić gorsze powołania niż Beenhakker... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Włosi jak zwykle szczęśliwie,najpierw uraz Riberego,później karny. Gra Żab w 10. Coś czułem,że psim swendem wyjdą z grupy.
Wszystko fajnie,ale powiedzcie mi co to znaczy piłkarska melina.? Boniek dzisja użył takiego sformulowania. Swoją drogą gość wie co mówi,dobry jest,rewelacyjnie się go słuchało. Skoro Włsi trafiają na Holandię w półfinale...to własnie to jest to coś" co sprawi,że Holadnia nie zdobędzie ME.Od początku coś tak czuje,że Oranje gdzieś się potknął,a mając Włochów na swojej drodze... no potykając się o taki kamień nie trudno wygrzmocić.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.06.2008 o godz. 21:49.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oczywiście że go licze, bo gol był prawidłowy
![]() a Boniek chyba rąbnął dziś wino przed meczem ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
[quote=Marszałek;553134]Wszystko fajnie,ale powiedzcie mi co to znaczy piłkarska melina.?
Boniek dzisja użył takiego sformulowania. Swoją drogą gość wie co mówi,dobry jest,rewelacyjnie się go słuchało.[quote] Melina w wolnym tłumaczeniu gra na czas ![]() Powód: [
Ostatnio edytowane przez Zygmunt.Król : 17.06.2008 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mnie rozwaliło jak powiedział, że z 18 metrów Grosso strzeli z wolnego koło bramkarza a nie nad murem i po chwili właśnie tak Włoch strzelił i słupek Francuzów uratował. W sumie dobry mecz, już nie mogę doczekać się 1/4 z Espanią.
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
On przed każdą transmisją chyba się raczy jakimiś trunkami, bo ostatnie strasznie często chichocze na antenie...
Liczyłem, że Holandia pozwoli Rumunom wbić sobie bramkę, żeby zrobić psikusa Francom i Włochom, ale niestety, zagrali tak, jak wczoraj Chorwaci ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Makaroniarze to jednak makaroniarze. Skutecznością w ostatnich meczach nie grzeszyli, ale jak zaczęli być na musie to się spięli i awansowali dalej. Obok Portugalii to może być główny faworyt Euro. Holendrzy są teraz tak dobrzy, że z formą nie dotrzymają do finału.
![]() Ale dla Rumunów i tak brawa za to co pokazali. Zdobyć 2 punkty w takiej przepierniczonej grupie to nie wstyd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy w przypadku remisu z kacapami, Szwedzi awansują?
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
kurza morda, zamiast puścic mecz Rosji ze Szwedami gdzie bedzie walka o awans to bedzie nic nie znaczący mecz Hiszpani z Grekami. Jedni juz awansowali, drudzy jadą do domu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak to? Przeciez widzialem reklame polsatu dzisiaj, i mecz Szwecja - Rosja o 20:35, natomiast Grecja - Hiszpania o 00:10 (retransmisja)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
e tam, Rosja Szwecja pewnie bedzie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
no to nie wiem, moze zmieniają zapowiedzi, ja widzialem przed studiem Hiszpania - Grecja 20.35. Ale po Polsacie wszystkiego mozna sie spodziewac nawet komentatora skrótu meczu Holandia - Francja gdzie notorycznie wspominał o Arienie Robbenie jako pomocniku Chelsea
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No narazie nie poznaje Rosji...zupełnie inna drużyna...Szwecja jak na razie nie istnieje....
A tak mimochodem, to ja tego Kołtonia słuchać już nie moge...podnieca się strzalem 5 metrów obok bramki, jakby Ktoś wychodzil w 3 na bramkarza...masakra...jest zdecydowanie lepszy, jako drugi komentator, ale pierwszy to jest dramat ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rosja gra swietnie... Od poczatku czulem, ze w koncu cos pokaza, nawet w meczu z Hiszpania byly przeblyski. Mecz z Holandia moze byc ciekawy.
|
|
|