The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2008, 23:12
Jakoś tak zakladałem,że Czesi nic nie ugrająna tych mistrzostwach.Niewyraźni dla mnie byli,teraz będzie okres posuchy,bo jakiswybitnych grajków nie mają, niemniej dalej będa jechać na legendzie lat minionych. Ale trzeba powiedzieć,że Półksiężyc miał farta jak na 3 do zera nie podwyższył Polak bodajże. SŁupek uratowal im wynik. Swoją drogą sa zadziorni.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 15.06.2008 o godz. 23:14.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 16.06.2008, 07:00
Moim zadaniem powinien być jeszcze karny dla Czechów po tym jak Turek zarysował głowę Polakowi, Czesi bardzo solidni i pechowi brakowało im 2-3 takich dużych gwiazd a może tylko Rosickiego. Kibicowałem Czechom obstawiłem 2-1 to sie nawet ucieszyłem jak Mehmety strzeliły kontaktowego
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.06.2008, 13:17
Choc lubie Czechow, lubie tam jezdzic, a Prage uwazam za jedno z najpiekniejszych miast w Europie to kibicowalem turasom.
Czesi to dla mnie byla 2 najbardziej brzydko grajaca duzyna na tym turnieju ,po Grekach.
W zasadzie powinni sie juz pakowac po 2 meczach.
W pierwszym oddali 1 celny strzal i wygrali ,z o wiele lepiej grajaca Szwajcaria, w drugim zagrali juz odwazniej ale nic to nie dalo.
Z Turasami rzadzili ale znow zgubil ich totalny minimalizm - i dobrze

Turcy tez zreszta graja slabo , ale za bardzo nie maja kim straszyc - Chorwacja w polfinale zdaje sie, czy to bedzie ten czarny kon imprezy?
Oby bo trenera maja niesamowitego.To potwierdza teorie ze druzyna swirow musi miec trenera z tej samej bajki , nie dziwi mnie juz fakt ze jedynym trenerem ktory utemperowal Nikole byl Petrescu
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.06.2008 o godz. 13:21.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.06.2008, 13:32
Cytat:
Czesi to dla mnie byla 2 najbardziej brzydko grajaca duzyna na tym turnieju ,po Grekach.
o Polsce zapomniał ?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.06.2008, 13:42
Polske pomijam z oczywistych wzgledow bo jest to druzyna zlozona z podrzednych grajkow.Ciezko sprawic by syrena mknela chocby jak jakas skoda z silnikiem vv. Choc oczywiscie stac nas na troche lepsza gre.
Czesi , choc to juz nie ta sama druzyna jak kiedys -potencjal maja a przegrali to tylko przez wlasny minimalizm(mamy 2-0 byle tylko wykopywac pilke i dotrwac do konca).Turki juz byly zalamane a tu taki prezent
Zal mi tylko Czecha- znakomity bramkarz ,po nieciekawym przejsciu -sliska pilka i taki bug.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 16.06.2008 o godz. 13:48.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.06.2008, 14:01
Ja mam jeszcze takie pytanie : czy was też denerwują strasznie te gwizdki które słychać z trybun ? Ja nie wiem kiedy gwiżdże sędzia a kiedy kibice. Strasznie mnie to wnerwia
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.06.2008, 14:02
Bati_NS_TSW napisał(a):Wyświetl post
Ja mam jeszcze takie pytanie : czy was też denerwują strasznie te gwizdki które słychać z trybun ? Ja nie wiem kiedy gwiżdże sędzia a kiedy kibice. Strasznie mnie to wnerwia
mam dokładnie tak samo. Czasem słyszę jakiś gwizd i myślę że jakiś faul czy spalony, a piłkarze grają dalej. Wkurzające to jest na maxa
Odpowiedz cytując
MisIIek
Senior Member

Stary 16.06.2008, 14:46
ja te gwizdki z trybun słysze tylko podczas meczów Turasó..ups Turcji i prawda niesamowicie to mnie irytuje
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 17.06.2008, 09:35
MisIIek napisał(a):Wyświetl post
ja te gwizdki z trybun słysze tylko podczas meczów Turasó..ups Turcji i prawda niesamowicie to mnie irytuje
Lepiej niech gwiżdżą niż mieliby monetami drobnymi napierdalać w piłkarzy,bo to jest ich taki świecki zwyczaj.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 17.06.2008, 19:08
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Znowu ci Turcy........

Najpierw szczescie bo mogli juz przerznac ze Szwajcarami,a teraz to ...
Polak powinien strzelic,3:0 i pozamiatane,a tak bede musial ogladac ich jeszcze raz...ehhhhh

Co za fraciarski zespoł.........
Jak się raz udaje, to jest szczęście. Ale dwa razy z rzędu to nie może być przypadek.

A wyciągnąć z 0-2 na 3-2, grając nawet w 10 - do tego trzeba mieć charakter. Turcy mieli jaja, których naszym zabrakło.

Ja podziwiam Turków za waleczność. Obawiam się, że dzisiaj pod Wiedniem nie pomógłby Sobieski. Byłby łomot straszny.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.06.2008, 19:25
to co, dzisiaj kibicujemy Rumunii, a i tak wyżej przepchają się Włosi?

Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 17.06.2008, 20:08
Holandia - Rumunia.
Za livescore.com

possession (%) : 78 - 22

czegos takiego to ja jeszcze nie widzialem :o
Odpowiedz cytując
Tomy
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2003

Stary 17.06.2008, 21:38
myślałem, że pomarańczowi przejdą koło meczu i wyrzucą włochów i francuzików z turnieju, w sumie w obecnej formie myślę że pokonają włochów jeszcze raz jak będzie trzeba

a te aparaty fotograficzne na murawie za bramkami (jeśli to aparaty) to jakoś sterowane na odległość? w sumie to chyba nie za atrakcyjne zdjęcia z takiej wysokości
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 17.06.2008, 21:43
Brawo Italia. Po początkowych niepowodzeniach potrafili się podnieść. Szkoda tylko, że trafiają teraz na Hiszpanie.

Ciężko się zdecydować komu kibicować. Mam nadzieję, że któraś z tych drużyn zagra w finale.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.06.2008, 21:43
Włosi mogą zostać mistrzem, jeśłi miałbym typowac teraz zwyciezcę to wybrałbym sposórd 3: Chorwacja, Portugalia, Włochy

Nie grają cudów, ale Toni jest po prostu niesamowity, na razie zmarnował 15 akcji a strzelił tylko jedną, ale to dzieki jego długiej nodze Włosi mieli dzis spokojny mecz...

Droga Włochów do finału to Hiszpania i Holandia, o ile pamiętam Włosi radzili sobie z nimi na wielkich turniejach a po porażce z Holandia wyciągną juz wnioski na przyszłość
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 18.06.2008 o godz. 09:34.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.06.2008, 21:44
Nie przypominam sobie ażeby Toni zdobył gola? ;] chyba, że liczysz tego nieuznanego... ;]
Szkoda troszkę Rumunów. Holandia pokazała, że nie boi się nikogo, skoro nie chcieli wyjebać Włochów... Aż sam z podziwu wyjść nie mogę. Co do Francji - Domenech udowodnił, że można zrobić gorsze powołania niż Beenhakker...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 17.06.2008, 21:44
Włosi jak zwykle szczęśliwie,najpierw uraz Riberego,później karny. Gra Żab w 10. Coś czułem,że psim swendem wyjdą z grupy.

Wszystko fajnie,ale powiedzcie mi co to znaczy piłkarska melina.?

Boniek dzisja użył takiego sformulowania. Swoją drogą gość wie co mówi,dobry jest,rewelacyjnie się go słuchało.

Skoro Włsi trafiają na Holandię w półfinale...to własnie to jest to coś" co sprawi,że Holadnia nie zdobędzie ME.Od początku coś tak czuje,że Oranje gdzieś się potknął,a mając Włochów na swojej drodze... no potykając się o taki kamień nie trudno wygrzmocić.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.06.2008 o godz. 21:49.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 17.06.2008, 21:45
oczywiście że go licze, bo gol był prawidłowy
a Boniek chyba rąbnął dziś wino przed meczem
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Od: 04.2008

Stary 17.06.2008, 21:52
[quote=Marszałek;553134]Wszystko fajnie,ale powiedzcie mi co to znaczy piłkarska melina.?

Boniek dzisja użył takiego sformulowania. Swoją drogą gość wie co mówi,dobry jest,rewelacyjnie się go słuchało.[quote]

Melina w wolnym tłumaczeniu gra na czas
Powód: [
Ostatnio edytowane przez Zygmunt.Król : 17.06.2008 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
GNCacek
Member

Od: 01.2006

Stary 17.06.2008, 21:52
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Boniek dzisja użył takiego sformulowania. SWoją drogą gość wie co mówi.
Mnie rozwaliło jak powiedział, że z 18 metrów Grosso strzeli z wolnego koło bramkarza a nie nad murem i po chwili właśnie tak Włoch strzelił i słupek Francuzów uratował. W sumie dobry mecz, już nie mogę doczekać się 1/4 z Espanią.
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
Odpowiedz cytując
Slayer666
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 17.06.2008, 22:47
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
a Boniek chyba rąbnął dziś wino przed meczem
On przed każdą transmisją chyba się raczy jakimiś trunkami, bo ostatnie strasznie często chichocze na antenie...
Liczyłem, że Holandia pozwoli Rumunom wbić sobie bramkę, żeby zrobić psikusa Francom i Włochom, ale niestety, zagrali tak, jak wczoraj Chorwaci
Odpowiedz cytując
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.06.2008, 23:04
Makaroniarze to jednak makaroniarze. Skutecznością w ostatnich meczach nie grzeszyli, ale jak zaczęli być na musie to się spięli i awansowali dalej. Obok Portugalii to może być główny faworyt Euro. Holendrzy są teraz tak dobrzy, że z formą nie dotrzymają do finału.

Ale dla Rumunów i tak brawa za to co pokazali. Zdobyć 2 punkty w takiej przepierniczonej grupie to nie wstyd.
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2008, 07:04
Czy w przypadku remisu z kacapami, Szwedzi awansują?
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2008, 07:27
swirson napisał(a):Wyświetl post
Czy w przypadku remisu z kacapami, Szwedzi awansują?
Tak (10znakow)
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 18.06.2008, 18:10
kurza morda, zamiast puścic mecz Rosji ze Szwedami gdzie bedzie walka o awans to bedzie nic nie znaczący mecz Hiszpani z Grekami. Jedni juz awansowali, drudzy jadą do domu
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.06.2008, 18:15
Jak to? Przeciez widzialem reklame polsatu dzisiaj, i mecz Szwecja - Rosja o 20:35, natomiast Grecja - Hiszpania o 00:10 (retransmisja)
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2008, 18:15
e tam, Rosja Szwecja pewnie bedzie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 18.06.2008, 18:22
no to nie wiem, moze zmieniają zapowiedzi, ja widzialem przed studiem Hiszpania - Grecja 20.35. Ale po Polsacie wszystkiego mozna sie spodziewac nawet komentatora skrótu meczu Holandia - Francja gdzie notorycznie wspominał o Arienie Robbenie jako pomocniku Chelsea
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.06.2008, 20:23
No narazie nie poznaje Rosji...zupełnie inna drużyna...Szwecja jak na razie nie istnieje....

A tak mimochodem, to ja tego Kołtonia słuchać już nie moge...podnieca się strzalem 5 metrów obok bramki, jakby Ktoś wychodzil w 3 na bramkarza...masakra...jest zdecydowanie lepszy, jako drugi komentator, ale pierwszy to jest dramat
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2008, 20:52
Rosja gra swietnie... Od poczatku czulem, ze w koncu cos pokaza, nawet w meczu z Hiszpania byly przeblyski. Mecz z Holandia moze byc ciekawy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów