|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kiedy mozna isc sobie "rezerwowac" termin na egzamin? po ilu godzinach wyjezdzonych? i co trzeba ze soba miec (jakies dokumenty)?
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Zola : 13.09.2008 o godz. 19:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Stosunkowo trzeba mieć wszystkie godziny wyjeżdżone żeby zapisać się na egzamin wtedy od instruktora powinno się dostać specjalny papier, lecz istnieje taka możliwość że dogadasz się z swoim instruktorem że on coś takiego ci wypisze wcześniej, Ty zapiszesz się na egzamin a pozostałą część godzin pozostawisz sobie tak aby spokojnie je wyjeździć bezpośrednio przed egzaminem, tak jest najlepiej bo wtedy jesteś na bieżąco.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeszcze jedno pytanie: jak jest lepiej zdawać, najpierw teorię a później praktyczny czy od razu łączony? Jak długo (ile h) po zdaniu teorii czeka się na swoją kolej na jazdę przy łączonym?
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Według mnie łączony,bo nawet krótszy ogólnie termin oczekiwania.Ja na swoją kolej po zdaniu teorii czekałem koło półtorej godziny (pierwszy egzamin),a przy drugim podejściu miałem na 20 i +/- o 20 chłop po mnie przyszedł.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja czekałem 3 godz po teorii na praktyczny,o 17 skonczylem testy o 20 zaczalem jazde.Trochu przesadzaja z tym,bo godzine mozna czekac ale nie trzy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Możesz czekać i więcej, bo to wszystko jest losowo.
![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Egzamin zdałem 1 wrzesnia, i jak patrze na necie czy jest prawko, to mi wyskakuje "Nieprawidłowe dane, brak spraw w toku lub dokument wydany" O co w tym chodzi
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zadzwoń tam, po 2 tygodniach powinno już być.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam tak samo... Ale z tego co się dowiedziałem moje ma być do czwartku. ![]() ZGODA Z JAGĄ
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A w jaki sposób sie tego dowiedziałeś
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie do urzędu na Węgrzcach (jestem z poza Krakowa) przyszło we wtorek... Do Wawy wysłali w ten czwartek. A miałem egzamin wtedy co ty.
![]() ZGODA Z JAGĄ
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i w czwartek było... Ty dalej nie masz?
![]() ZGODA Z JAGĄ
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja juz w najblizsza srode bede podejmowal poraz drugi tych oszolomow !! oby sie udalo
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
A ja zdałem dzisiaj
![]() ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Heh gratuluje szarkoz !
Ja tez 17 wrzesnia,takze szerokiej drogi tam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ile potrzeba zdjęć do tyych dokumentów jak się zawozi na Koszykarską ? Jakie są terminy ?
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wez 2 zdjecia na wszelki wypadek jakby drugie do papierow swoich tam chcieli
ja w sierpniu 5 dostalem na 24 wrzesnia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
glupie pytanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tak trzeba mieć włączone mijania
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
2 zdjęcia , najlepiej idź jak najwcześniej ja byłem tam o 4.30 i dostałem termin 2 tyg , czasem się zdaża ze możesz dostac na następny dzień ale to żadkość ![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś nie ma ochoty koczować pod mordem od świtu, to polecam zapisać się przez Internet. O godzinie, na którą się zapisaliście, podchodzicie bez żadnej kolejki do wolnego okienka i załatwiacie sprawę.
Tydzień temu dostałam termin na 16. października. ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzymac kciuki jutro 6 podejscie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie Prawa jazdy na motor...
tzn. mam już prawo jazdy na samochód (ale wyrobiłem je w Częstochowie) i chciałem się zapytac jak w Krk wygląda egzamin na prawo jazdy na motor w takiej sytuacji np. w Częstochowie z gory jest wiadoma trasa po mieście...więc mozna się latwo przygotować... z góry dzięki za odp. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurde :( 2 raz nie poszlo glupi blad !!!! 2 raz na jednokierunkowej skrecilem w lewo przy prawej krawedzi a nie lewej !! mam pytanie na przyszlosc jezeli zawracam na skrzyzowaniu to poporstu dojezdzam do tzw srodka jezdni i skrecam maxymalnie
jeszcze jedno pytanie o zawracanie bedzie ale rozrysuje to pozniej bo ne umiem wytlumaczyc Ofsajd powodzenia zobaczylem dzisiaj ciekawy napis "CHAMY Z MORDU" PS: w tej calej patologii latwiej przelknac porazke na egzaminie niz czas oczekiwania na ustalenie terminu i sam termin http://i35.tinypic.com/jzhc9d.jpg czyli w takiej sytuacji postepuje tak jak rozrysowalem czyli trzymam sie prawej na tego typu wysepkach Powód: patologia do trzech razy sztuka !!
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 24.09.2008 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://i35.tinypic.com/jzhc9d.jpg czyli w takiej sytuacji postepuje tak jak rozrysowalem czyli trzymam sie prawej na tego typu wysepkach |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Patrząc na rysunek pojechałbym po krótki bo nie ma skrzyżowania
a Tobie chodzi o skrzyżowanie,czyli jeżeli byłyby tam drogi jeszcze to wtedy tak jak narysowałeś. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znaczy wiesz to nie jest typowe skrzyzowanie (chodzi o przelaczke na AWF) auto zoltego koloru ma do wybotu skret w lewo lub zawrotke a JA tylko zawrotke
wiem ze zle narysowalem tez z ta strzalka do skretu w lewo na moim pasie bo tam nie ma gdzie skrecic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wisełka, to zależy - jeśli to jest przełączka dwukierunkowa, to oba auta trzymają się swojej strony - czyli wewnętrznej. Jeśli jednak jest to skrzyżowanie (czyli jest conajmniej jedna droga poprzeczna),to jedziesz tak, jak rozrysowałeś - czyli trzymasz się zewnętrzej
ogólnie polecam to forum: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/ ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest jedna droga poprzeczna i lewoskret albo zawrotke ma tam zolte auto
![]() dzieki fajne forum |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W ogole ten egzamin to jeden wielki fart,zdalem co prawda za 2 razem ale mialem rzeczywiscie faceta strasznie milego(w stosunku do 1).Zawracanie z uzyciem infrastruktury,parkowanie rownolegle(od jednego boku bylo 5 miejsc wolnych)miałem na jednej ulicy z tego wzgledu,ze cala nowohucka od m1 do mordu stała ,takze trzeba sie bylo spieszyc.Do tego zawracanie przy najblizszym mozliwym miejscu a widze ze za 100 m przełączka...Takze zycze powodzenia i przede wszystkim szczescia !
Ostatnio edytowane przez maciek777 : 24.09.2008 o godz. 20:24.
|
|
|