The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2012, 20:42
Dariook
Cytat:
Czy do was to nie dociera że ta liga z roku na rok jest coraz słabsza a ligowi potentaci tylko równają do niskiego poziomu a nie na odwrót.
Dobre
Jacy byli Ci ligowi potentanci 10 czy 8 lat temu? Wisla, Legia, Groclin, Amica... To byl ten wyzszy poziom? Jak dla mnie to obecni ligowi potentanci sa silniejsi. Bez dwoch zdan.

Obecna Legia jest zdecydowanie silniejsza i ma mocniejsze fundamenty od tej Legii sprzed kilku lat.
Amica? Sorry, ale jesli porownamy ja z obecnym Lechem (ten sam wlasciciel) to, patrzac na sukcesy, Lech ta Amice nokautuje. Nawet mimo tego ze ostatnio cienuje (wlasciwie nie ostatnio, tylko poprostu w "erze Bakera").
Groclin? Mial jeden "magiczny" sezon w pucharach i poza tym nic specjalnego. Jak na moje poziom podobny jak w obecnej Polonii. Jak sie gwiazdy (na niebie) zgraja, a Juzek nie zagotuje, to tez beda mieli kiedys swoja "Herthe".

O dole, srodku tabeli nawet nie bede pisal, bo nie ma o czym pisac. To byl dramat, i odpadal z takimi "mocarzami" jak kluby z Lotwy (Wisla Plock), Macedonii (Katowice) czy Czeczeni/Rosji (Lech), itd. Teraz, mimo tego ze wciasz jest slaby, nie jest az tak zalosny. Teraz, z wyjatkiem Jagielonii z tego roku, "jednosezonowce" mimo wszystko az takiej maniany nie odwalaja. Slask odpada z Rapidem a nie z jakim Dundee chocby, Ruch (sprzed dwoch lat) odpada z Austria Wieden, Jagielonia (sprzed dwoch lat) odpada po wyrownanej walce z Arisem...

Poprostu my (Wisla) jestesmy slabsi i tyle. A ty na lige patrzysz przez pryzmat Wisly, przez co nieobiektywnie wydaje Ci sie ze liga z roku na rok jest slabsza. A mi sie tak nie wydaje wlasnie... No bo to nielogiczne. Skoro liga jest coraz slabsza, to czemu wyniki w europie sa coraz lepsze? Czary mary, hokus pokus?
Tak wogole, zauwaz jedna ciekawa rzecz; pamietasz sezony w ktorych potrafilismy loic ostro polowe ligi, by potem odpadac w pucharach z jakimis "Tbilisami"? O tak, bez dwoch zdan, poziom ligowy byl wtedy wiekszy...

rw88
Cytat:
. Kolejny raz w ostatnich latach dobry ranking klubowy wypracowany przez drużynę czołówki okazuje się być o kant dupy rozbić, bowiem klub ten nie wchodzi do pucharów....Z taką stabilizacją czołówki nigdy nasza liga nie skoczy znacząco w rankingu.
Racja, ale z drugiej strony... to moze wymusic wieksza "profesjonalizacje". Na przyklad; nastepnym razem taki Rutkowski nie bedzie pieprzyl ze nowy kontrak Arboledy to transfer, no i ze wogole Lech nie potrzebuje skrzydlowego/napastnika bo kupil Slusarskiego. Teraz za darmo (lub... w kopercie ) nic nie ma i albo sie dziala, albo... pieprzy sie i zostaje sie potem z ladnymi slowami.
Bo tak naprawde o takim rzeczywistym braku stabilizacji mozemy mowic tylko w przypadku Wisly. Lech nie zakwalifikowal sie nie dlatego ze braklo mu stabilizacji finansowej czy sportowej (nie bylo wyprzedazy), tylko dlatego ze wlasciciel pokpil sprawe. Ot, wystarczylo w zimie 2010/2011 wywalic Bakera i madrzej wydac te 2 banki euro co wydali...

Niemniej tendencja w ktorej czesc "faworytow" daje dupy nie jest (chyba) rosnaca. W obecnym sezonie w pucharach graly Wisla, Legia, Slask i Jagielonia. Czyli 2 na 2. Teraz podejrzewam ze bedzie podobnie. Czyli bedzie Legia + Polonia lub Lech (musza wyprzedzic Korone i... podejrzewam ze albo Polonii albo Lechowi to sie uda).
Coz, nie jest to idealna sytuacja, ale... eso es lo que hay
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 11.04.2012 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2012, 21:06
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No to faktycznie ewidentny, niezłych czasów dożyliśmy, to już nie trzeba popchnąć, spowodować upadek, pociągnąć...wystarczy położyć rękę by karny był ewidentnyOd dziś po 10 karnych w meczu idąc tym tropem.
Nie było karnego, najprawdopodobniej też faulu Diaza nie było ale to ma małe znaczenie - straty odrobiliśmy, niestety .
Po 10, ale chyba w samej, pierwszej połowie. ..

Do osób chwalącychi broniących postawę sędziego mam 1 pytanie... Czym różniło się sędziowanie w okresie afery korupcyjnej? Czy dało się dostrzec różnicę w stosunku do obecnej sytuacji i obecnego sedziowania

NICZYM.

Nieuznana prawidłowa bramka..karny z kapelusza albo niepodyktowany ewidentny..odgwizdywanie urojonych fauli w rejonie pola karnego, wykartkowanie jednej z drużyn... Tak właśnie drukuje się mecz, potem po meczu wypowie się kilku ekspertów, zawsze ktoś coś znajdzie na obronę sędziego i wszystko pięknie, prawda?

3 mecze z Ruchem = 3 karne, wszystkie z kapelusza...A gol Nuneza był równie nieprawidłowy co gol Chaveza z Bełchatowem. Amen.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.04.2012, 07:56
Nie oglądałem na żywo i dopiero dzisiaj skrót obejrzałem. To zakrawa na kpinę. Daltrego nasza piłka nigdyu nie dogoni najlepszych bo zamiast czerpać wzrocę z najlepszych, czyli liga angielska czy niemiecka to promujemy zachowania rodem z republik bananowych.
Nieuznany gol Nuneza? Żart sędziego. Karny dla Ruchu? Nr 2 w symulkach sezonu przy R22 (Numer Nuneza z Fulham jednak nie do pobica). I rzuty karne...Obserwowałem sędziego asystenta i to zakrawa na kpinę. ANI JEDEN raz bramkarz Ruchu nie stał na linii. Te strzały obronione zostały w okolicy 4 metra! To skraca odległość pomiędzy bramkarzem a piłka do 7 metrów. Szkoda słów-brawa z ambicję i walkę w tym meczu.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.04.2012, 10:21
Nie ma juz co rozpaczac nad rozlanym mlekiem - Final nie był Nam pisany, puchary 2012/2013 najwidoczniej tez
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.04.2012, 10:53
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nie ma juz co rozpaczac nad rozlanym mlekiem - Final nie był Nam pisany, puchary 2012/2013 najwidoczniej tez
Finał w Kielcach był nie dla nas. PZPN był pod ścianą i "wybrnął" z kłopotu-finał się odbędzie w przeciwieństwie do superpucharuSędzia dostanie pewnie premię
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.04.2012, 16:58
Ale jaja, okradają nas w biały dzień i żadnych konsekwencji nikt z tego tytułu nie poniesie. Nie mam dowodów, ale jestem pewien, że mecze wciąż są ustawiane i to w najwyższej fazie rozgrywek. Nic się nie zmieniło. Po prostu nie wierzę, że można być tak chujowym sędzią. Ten kraj jest chory, niech wymrze wreszcie pokolenie tych łapczywych złodziei, którzy nim "rządzą".
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.04.2012, 22:39
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Nie oglądałem na żywo i dopiero dzisiaj skrót obejrzałem. To zakrawa na kpinę. Daltrego nasza piłka nigdyu nie dogoni najlepszych bo zamiast czerpać wzrocę z najlepszych, czyli liga angielska czy niemiecka to promujemy zachowania rodem z republik bananowych.
Nieuznany gol Nuneza? Żart sędziego. Karny dla Ruchu? Nr 2 w symulkach sezonu przy R22 (Numer Nuneza z Fulham jednak nie do pobica). I rzuty karne...Obserwowałem sędziego asystenta i to zakrawa na kpinę. ANI JEDEN raz bramkarz Ruchu nie stał na linii. Te strzały obronione zostały w okolicy 4 metra! To skraca odległość pomiędzy bramkarzem a piłka do 7 metrów. Szkoda słów-brawa z ambicję i walkę w tym meczu.

Hehe

czyli nie tylko ja mam wrazenie ze ten mecz był "pięknie" wyrezyserowany.

W przyszlym roku kandydat do Oskara.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.04.2012, 22:50
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
Ale jaja, okradają nas w biały dzień i żadnych konsekwencji nikt z tego tytułu nie poniesie. Nie mam dowodów, ale jestem pewien, że mecze wciąż są ustawiane i to w najwyższej fazie rozgrywek. Nic się nie zmieniło. Po prostu nie wierzę, że można być tak chujowym sędzią. Ten kraj jest chory, niech wymrze wreszcie pokolenie tych łapczywych złodziei, którzy nim "rządzą".
Nie martw się - urodzą się nowi. Młode pokolenie już pokazuje, że niczym się od 'pokolenia łapczywych złodziei" nie różni. A, chociaż może się mylę - młodzi zaczynają zwykle od grubszych kradzieży.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.04.2012, 23:29
po wielu latach posuchy warszawska druzyna musiala zagarnac WSZYSTKO co mozliwe w polskiej slabej lidze .....pogodzcie sie z tym faktem .... hegemonia nie trwa wiecznie i musi byc stanowczo budowana .... jesli myslicie ze legla i ktos tam inny z naszej smiesznj ligi cokolwiek ugra w Europie to sie mylicie ...bo sa to tak samo bankruty europejskie jak NASZA Wisla pana komornika Cupiala ...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.04.2012, 00:26
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
Nic się nie zmieniło.
Zmieniło się o tyle że wtedy w tej całej machinie były kluby, dziś jeśli sędzia drukuje to pod siebie(bukmacherka) - na pewno też jest mniej ustawek między klubami.
Dla nas - oglądaczy, to jednak mała zmiana
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 13.04.2012, 07:54
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
po wielu latach posuchy warszawska druzyna musiala zagarnac WSZYSTKO co mozliwe w polskiej slabej lidze .....pogodzcie sie z tym faktem .... hegemonia nie trwa wiecznie i musi byc stanowczo budowana .... jesli myslicie ze legla i ktos tam inny z naszej smiesznj ligi cokolwiek ugra w Europie to sie mylicie ...bo sa to tak samo bankruty europejskie jak NASZA Wisla pana komornika Cupiala ...
a co masz na myśli przez stwierdzenie "warszawska drużyna musiała zagarnąć wszystko co możliwe w polskiej lidze"?
jakieś insynuacje?
Odpowiedz cytując
krsk
Member

Od: 07.2009

Stary 13.04.2012, 08:15
O ile do występów Legii w lidze ciężko mieć pretensje, bo robią po prostu to, co my rok temu, a więc starają się nie przegrywać z ogórkami i to w zupełności wystarczy na mistrza, o tyle trzeba być ślepym, żeby nie widzieć ustawiania wszystkiego pod Legię w Pucharze. Mistrzostwem dla mnie było już to jak jeszcze przed losowaniem par półfinałowych na Pepsi Arenie (co samo w sobie już zakrawa o kpinę) trenerzy Wisły, Ruchu i Arki stwierdzili, że wiedzą jak te pary będą wyglądać. Nie mylili się. Fart? Nie sądzę. Finał w Kielcach? Parodia. Mecz z Ruchem w Krakowie to sędziowski wałek, ale tak naprawdę gdyby Wiślacy się wykazali minimalnie lepszą skutecznością, to i sędzia by w awansie nie przeszkodził. No ale stało się, nie ma co biadolić. Akurat w Pucharze Polski to my orłami od lat już nie jesteśmy. I tak jestem zaskoczony zaangażowaniem 'najemników' którzy wiedzą, że i tak za 3 miesiące ich tu nie będzie.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.04.2012, 08:33
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Hehe

czyli nie tylko ja mam wrazenie ze ten mecz był "pięknie" wyrezyserowany.

W przyszlym roku kandydat do Oskara.
Eee, dalibyście spokój. Gdyby Wisła grała w ostatnich meczach przynajmniej przyzwoicie to może można byłoby coś kombinować w tę stronę ale jeden zryw ambitniejszej gry przez część meczu to za mało, żeby teorię spiskową snuć.
Przy 2:0 odpuścili zupełnie (albo Ruch przycisnął) i klepali nas jak dzieci. Dogrywkę odpuścili zupełnie, jakby w karnych mieli przepowiednię wygranej, a karne to loteria zawsze.
Przegrali bo nie chciało im się docisnąć i wygrać z gry.
Błędy sędzia robił nie mniejsze i nie większe niż zwykle robią, a powinni, jak mawiał Franek nie raz, nie pozwolić sędziemu wypaczyć wyniku błędami. Ale nie mamy na to paki - za słabi są i obojętne jest czy piłkarsko czy pod względem motywacji. Tak czy siak - za słabi.
Ot cała reżyseria.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 13.04.2012, 08:37
Jak my trafialiśmy na Ruch w PP chyba 3 razy z rzędu to nikt w Legii nie płakał, że to było ustawiane.
Analizując rywali Legii i Wisły w poprzednich edycjach PP wyjdzie na to, że to Legia miała cięższe drabinki.
Raz Legii udało się mieć łatwiejsza drogę od Wisły i od razu wielkie halo, że wszystko było ustawione. Litości. Nie wszystko kręci się wokół Wisły - Wisła nie ma mistrza to liga jest słaba, Wisła ma cięższa drabinkę w PP to musi to być ustawione, sędziowie gwiżdżą na niekorzyść Wisły to mecz musi być ustawiony, ale jak sędziowie gwizdali dla Wisły (Jaga w Krakowie, ŁKS) to są to tylko błędy.

Mecz z Ruchem ustawiony? Chyba tylko w oczach kibica Wisły. Przeglądałem mnóstwo for klubowych i jest zgodna opinia, że sędzia mylił się w obie strony (czyli był po prostu słaby, a nie przekupiony). Bo gdyby ten mecz był ustawiony, to błędy byłyby tylko na korzyść Ruchu, a jak wiemy tak nie było.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.04.2012, 08:51
A co ty twierdzisz że liga jest dobra?Napisz w jakich to meczach lider tabeli rozegrał dobre zawody (prócz Śląska i Ruchu) lub chociaż potrafił przez 20 min trzymać inicjatywę bo o różnicy na boisku to szkoda w ogóle pisać.
Liga to była dobra jak jakaś drużyna jechała na wyjazd i dyktowała grę rywalowi chociaż nie zawsze musiała wygrywać, teraz to jest kopanie się po czole i jakieś drobne przebłyski graczy przynajmniej w wypadku Legii w tej rundzie, Korone i Ruch można pochwalić za kolektyw, i pewną grę z jajem.Paradoksalnie drużyny które miały walczyć o utrzymane stanowią o jej sile.

Nie można z kolei piać o przekręconym meczu z Ruchem, jak my nie jesteśmy w stanie przejść pewnie śmieRdzieli to z czym my się pchamy do europy? Rudy Sędzia międzynarodowy (chyba) a dość że sporo błędów popełnia to sobie je później naprawia kuriozalnymi gwizdami, cycki opadają i szkoda więcej pisać.Losowanie półfinałów w Warszawie też jakoś dziwnie wszyscy już znali pary przed ich wyłonieniem, ale tak jak pisałem nie można wyszarpywać w ten sposób występów w europejskich pucharach bo to zakrawa o kolejny blamaż z jakimiś amatorami z Azerbejanu.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 13.04.2012 o godz. 09:07.
Odpowiedz cytując
krsk
Member

Stary 13.04.2012, 08:55
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Wisła nie ma mistrza to liga jest słaba, Wisła ma cięższa drabinkę w PP to musi to być ustawione, sędziowie gwiżdżą na niekorzyść Wisły to mecz musi być ustawiony
1. Czy Wisła ma mistrza czy go nie ma, ta liga jest tak samo słaba, ale faktycznie jest tutaj wielu zaklinaczy rzeczywistości, którzy sądzą tak jak piszesz.
2. Nie twierdzę, że mecz był ustawiony tylko, że sędzia go wypaczył, co nie zmienia faktu, że tak jak napisałem, wystarczyło zepsuć jedną setkę mniej i nie byłoby dyskusji :]
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 13.04.2012, 09:07
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
A co ty twierdzisz że liga jest dobra?
Zależy co rozumiesz przez słowo "dobra". Jeśli porównać ją do Bundesligi - to jest katastrofalna.
Ale jeśli porównać dzisiejszą ligę do ligi z lat 1995 do mniej więcej 2004 to wg mnie liga jest lepsza pod względem taktycznym i bardziej wyrównana. Kiedyś polskie kluby grały na hura, nie było żadnej myśli taktycznej (poza wyjątkami, mowa teraz o całej lidze) - "jakoś to będzie".
Teraz gra się ciężko, bo na boisku są szachy, trenerzy większą wagę przywiązują do obrony niż do ataku. Do tego dochodzą większe pieniądze w większości klubach, nie ma teraz wykupywania przez jeden czy dwa zespoły z ligi najlepszych piłkarzy, przez co nie ma hegemonów jak kiedyś. A inne zespoły jak nie są rozkupywane, no to trzymają swój poziom.

Poszczególne zespoły z lat 1995-2004 były pewnie lepsze niż dzisiejsze (np Legia z LM, Widzew z LM czy UEFowskA Wisła), ale jako całość to aktualne liga wydaje mi się mocniejsza niż kiedyś. Gdyby w dzisiejsza ligę włożyć tamte zespoły, to wg mnie nie miałyby aż takich przewag nad innymi zespołami.
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.04.2012, 09:16

Uploaded with ImageShack.us

dobre...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.04.2012, 09:18
Wisła w przypadku awansu do finału PP i mistrzostwa Legii miałaby już zagwarantowaną grę w pucharach ?
Odpowiedz cytując
krsk
Member

Stary 13.04.2012, 09:24
Nie zmienia to faktu, że w skali europejskiej ta liga jest zwyczajnie słaba. Owszem, porównując ją z ekstraklasą 10-20 lat wstecz może i jest postęp, ale reszta kontynentu nie spała i wiele lig rozwinęło się jeszcze bardziej. Kiedyś były dwie mocne firmy, solidni ligowcy i kandydaci do spadku. Dzisiaj mamy tylko solidnych ligowców i kandydatów do spadku. Mistrzostwo jest trudniej zdobyć nie dlatego, że liga jest mocniejsza, a dlatego, że Wisła czy Legia są zwyczajnie słabsze niż kiedyś. Naprawdę oglądając mecze nie widzę wirtuozerii w tej naszej lidze. Jak się trafi jeden miły dla oka mecz na kolejkę, w którym naprawdę widać jakąś myśl taktyczną, a nie przekopy, to jest maks. Podsumowując. Tak, ta liga jest słaba jak Wisła nie zdobywa mistrzostwa. Jak zdobywa, też jest słaba. Od kilku lat mistrza zdobywa nie ten, który gromi każdego (bo takich drużyn po prostu nie ma), tylko ten kto w kopaninie straci głupio mniej punktów.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.04.2012, 10:06
Nikt, za przeproszeniem, na idiotach jeszcze dobrej druzyny nie zbudowal. Jesli ktos jest tak glupi, ze ciagnie przeciwnika kiedy ten jest tylem do bramki, a pilka leci 2m nad jego glowa to druzyna takiego kogos musi odpasc z pucharow, taka glupota plazem nie uchodzi. Tyle w temacie meczu.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.04.2012, 12:21
Nie wszystko kręci się wokół Wisły - Wisła nie ma mistrza to liga jest słaba
Oczywiście że nie a liga jest bliźniaczo podobna jak rok temu, z tym że w tym roku to Legia gra najrówniej
Wisła ma cięższa drabinkę w PP to musi to być ustawione
Co do wcześniejszych rund, to się nie wypowiadam, natomiast to 'losowanie' półfinałów to była farsa - nie dość że na Legii to ponoć tego nie losowano tylko wyciągano kulki nawet nie mieszając
Nie mam dowodów że to było ustawione ale dla samej transparentności, to śmiech na sali.
Mecz z Ruchem ustawiony? Chyba tylko w oczach kibica Wisły. Przeglądałem mnóstwo for klubowych i jest zgodna opinia, że sędzia mylił się w obie strony (czyli był po prostu słaby, a nie przekupiony). Bo gdyby ten mecz był ustawiony, to błędy byłyby tylko na korzyść Ruchu, a jak wiemy tak nie było.
Jak dla mnie mylił się w jedną i to grubo, natomiast jak pisałem - jeśli był wał to sędzia to pod siebie robił(a że trafiło to akurat na nas to przypadek)
To jest o wiele gorsze do wykrycia niż taka systemowa korupcja która miała miejsce wcześniej , bo tu jest sędzia - 2, 3 jego zaufane osoby, które pojeżdżą, poobstawiają - dorzucą coś w sieci...w zasadzie spokojnie można zgarnąć kilkanaście tyś bez ryzyka, rozbijając to na małe kwoty u każdego buka

Ale żeby nie było - nigdy nie usłyszysz ode mnie że Wisła jest jakimś cierpiętnikiem.Graliśmy lepiej, to wygrywaliśmy, zdobywaliśmy tytuły, teraz gramy kichę i to przekłada się tak na tabele jak i na PP
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.04.2012, 13:01
to tylko ja - słuchaj, ile razy naczytałem się jak Wisła wygrywało ligę od warszawskich dziennikarzy, że to "jednooki wśród ślepców"
teraz jest dokładnie tak samo - w końcu Legia (prawie) wygrała ligę i widzisz jak to jest, my to znamy bardzo dobrze
Liga jest bardzo słaba, pojawia się w niej coraz więcej pieniędzy i otoczka jest coraz lepsza (stadiony) ale reszta to takie samo dno jak powiedzmy 5 lat temu..

a co do błedów sędziowskich- to mój ulubiony temat, czy Ty nie widzisz w gazetach tej obłudy?
Dlaczego jak Wisła wygra z Jagą/ Łks-em po błędach sedziego jest wielkie larum w gazetach a jak nas ewidentnie przekręcą jak z Bełchatowem, Jagą czy Ruchem (trzykrotnie - sic! ) to cisza
odpowiedz na moje pytanie- czy też to widzisz z warszawskiej prespektywy?
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 23.07.2012, 14:55
Coć dobrego zaczyna się dziać losowanie pucharu polski na neutralnym terenie transmisja w orange sport,oby tak z kolejnymi rundami to może skończy się łatwa drabinka dla Legii.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów