The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2009, 23:46
mam problem z kompem, a mianowicie chce włączyć nutę na youtubie... zaczyna ładować zaczyna grać i w pewnym momencie niby cała nuta załadowała się do końca w mgnieniu oka ale nuta się zacina i nie leci dalej... co zrobić...
Odpowiedz cytując
wegiel
Member

Od: 12.2009

Stary 28.12.2009, 23:48
grrr.....

czym otworzyć to gó*no ?

->

Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 28.12.2009, 23:50
Wegiel, deamon tools da rade.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.12.2009, 23:51
wegiel napisał(a):Wyświetl post
grrr.....

czym otworzyć to gó*no ?

->

tu masz http://www.searchengines.pl/index.ph...ST&f=81&t=2030

To jest plik iso..
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Stary 28.12.2009, 23:53
Kamil napisał(a):
hm, a o liveboxa i polaczenie usb dalbys rade cos poradzic?
od czasu do czasu trace polaczenie, i musze zresetowac kompa, w tym czasie usb jest tak jakby nie obecne, jak odlacze modem i podlacze byle co to go nie wykrywa, musze zresetowac kompa zeby normalnie zaczelo dzialac
Nie wiem, jak jest teraz, ale jakiś czas temu liveboxy miały spore problemy przy połączeniu przez USB i chyba tego nie rozwiązali, bo obecnie nawet już nie dają sterowników do tego
Najlepiej sobie kupić po prostu jakąś kartę sieciową (koszt kilkunastu/kilkudziesięciu złotych) i po problemie.

wegiel - Daemon Tools?
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Stary 28.12.2009, 23:55
i mam jedno zaproszenie na torrent gigs, jak ktoś chce to niech wyśle screena z ratio z innej porządnej strony torrentowej.

priv.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
TSWalos
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 29.12.2009, 00:12
Czy jak mam cyfrę + to muszę płacić abonament radiowo-telewizyjny ?
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 29.12.2009, 00:36
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
mam problem z kompem, a mianowicie chce włączyć nutę na youtubie... zaczyna ładować zaczyna grać i w pewnym momencie niby cała nuta załadowała się do końca w mgnieniu oka ale nuta się zacina i nie leci dalej... co zrobić...
Sprawdz czy nie masz przypadkiem ustawionych limitów pamieci podrecznej w przegladarce. Z jakiej przegladarki korzystasz?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.12.2009, 00:54
TSWalos napisał(a):Wyświetl post
Czy jak mam cyfrę + to muszę płacić abonament radiowo-telewizyjny ?
Najpewniej powinieneś bo abonament liczony jest od tego czy masz tv/radio a nie czy to cyfra,polszit itp.
Tyle że jak wiesz w praktyce to tylko Twoja dobra wola czy im zabulisz czy nie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.12.2009, 00:54
wegiel napisał(a):Wyświetl post
grrr.....

czym otworzyć to gó*no ?

->

Tu moim zdaniem jest to lepiej opisane i daemon jest moim zdaniem najlepszym i najprostszym w obsłudze
http://forum.cdrinfo.pl/f45/jak-zamo...apedzie-62831/
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 29.12.2009, 11:43
Witam.Co to jest ' kod blokady telefonu'? Chce sformatować karte pamieci w tel a wyskakuje mi to?
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.12.2009, 11:49
Kordel napisał(a):Wyświetl post
Witam.Co to jest ' kod blokady telefonu'? Chce sformatować karte pamieci w tel a wyskakuje mi to?
Kod blokady telefonu to kod blokady telefonu, jaśniej się chyba nie da. Ustawiasz sobie to to w ustawieniach telefonu. Jeśli nie ustawiałeś nic, a się pluje to znaczy że masz domyślny kod, w Sony Ericssonach domyślny kod to '0000' (cztery zera), w innych markach nie wiem, ale zapewne bez problemu znajdziesz w necie.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Od: 05.2009

Stary 29.12.2009, 12:03
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie korzysta ktos z programu ipla ? tam niby wszytsko za darmo ? czy jest jakis haczyk ?
Ja od 1,5 roku używam Ipli i wszystko jest ok. Musisz zrobić sobie darmowe konto. Radze nie pobierać ze strony ipli tyko z http://www.dobreprogramy.pl/Ipla,Pro...ows,13125.html .
Jak pobierałem ze stronki głównej ciągle były problemy.Instalujesz i potem przy uruchamianiu programu robisz darmowe konto. Istnieje coś takiego jak konto VIP (które jest oczywiście płatne) ale to jest pic na wodę. To daje tylko lepszą jakość obrazu a zwykła jakość i tak jest niezła. Polecam.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.12.2009, 12:55
Witam, rezerwował ktoś bilety do Cinema-city przez internet?
Na podstawie czego wydadzą mi bilet w kasie? Co się z nim stanie jeśli zamówię bilet, a nie go nie odbiorę? Ponoszę jakieś dodatkowe koszty?

edyta:
dzięki!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 29.12.2009 o godz. 13:27.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
krzysiek92
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 29.12.2009, 13:25
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Witam, rezerwował ktoś bilety do Cinema-city przez internet?
Na podstawie czego wydadzą mi bilet w kasie? Co się z nim stanie jeśli zamówię bilet, a nie go nie odbiorę? Ponoszę jakieś dodatkowe koszty?

wystarczy jakiś dokument, żeby było imię i nazwisko... za odwołanie rezerwacji nic nie płacisz ale dobrze będzie jak zadzwonisz trochę wcześniej (30 minut przed seansem) ,że odwołujesz wtedy ktoś inny może dostać twój bilet...
wczoraj właśnie tak dostałem bilety na Avatara
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 29.12.2009, 13:54
W Ipla nie chodzą mi niektóre programy, nie chcą się załadować, inne się ładują - jaka jest tego przyczyna?

Używam Mozilli Firefoxa 3.5.6 i jak przeglądam strony to niektóre obrazki w szczególności z tinypic i i imageshack sie nie ładują, tzn. ładują się, ale nie do końca i są ucięte. Jak to rozwiązać.

Co do łączenia się i rozłączania przez Liveboxa polecam wejść na stronę http://192.168.1.1/ i tam można dokonać ponownego łączenia i rozłączenia.
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.12.2009, 14:08
Ja mam pytanie tego typu - jak to jest z wysyłką pieniędzy przez poczte? Wczoraj wysłałem kase na konto internetowe przez pocztę, kiedy ona dojdzie? to działa normalnie tak jak przez wysyłkę z konta internetowego?
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 29.12.2009, 14:16
Kris54 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie tego typu - jak to jest z wysyłką pieniędzy przez poczte? Wczoraj wysłałem kase na konto internetowe przez pocztę, kiedy ona dojdzie? to działa normalnie tak jak przez wysyłkę z konta internetowego?

Pieniadze przez poczte ida dłuzej niz przez normalny przelew z konta na konto, moze byc nawet do 7 dni...
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 17:58.

Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 29.12.2009, 14:16
Czy jest to możliwe że do zakupionej w Irlandii Toshiby z wgranym Windowsem 7 nie można było nigdzie nawet na stronie producenta zdobyć sterowników do tego sprzętu? Bo już mi ręce opadają. Są ale do wersji 32 bitowej a ta jest 64 bitowa a takowych już nie ma.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym?
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 29.12.2009, 14:18

Wiecie może jaki piłkarz gra w takich Jest to nowy model
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 29.12.2009, 14:22
Jeśli nie dojdzie dziś ok 17 to jutro raczej na pewno.
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 29.12.2009, 14:29

przelew z poczty polskiej na konto bankowe trwa od 2 do 4 dni ROBOCZYCH.
najczęściej są to jednak 3 dni.
Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Ni_Ma : 29.12.2009 o godz. 14:29.
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Stary 29.12.2009, 15:00
krzysiek92 napisał(a):Wyświetl post
Avatar w Bonarce Cinema City, mają projektor Imaxa
Mateuusz napisał(a):Wyświetl post
patrzyłem właśnie na strone Bonarki i jest tylko 3D cyfrowy. nie ma Imaxa. więc jak to jest i jeżeli faktycznie mają takowy sprzęt to mogłby ktoś podrzucić godziny emisji na dzis?
może ktoś pomoże
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Stary 29.12.2009, 15:22
Zola napisał(a):Wyświetl post
Pieniadze przez poczte ida dłuzej niz przez normalny przelew z konta na konto, moze byc nawet do 7 dni...

MA KTOŚ "POMYSŁ" JAK MOZNA ZAGOSPODAROWAĆ TURYSTYCZNIE FORT MYDLNIKI (foto ponizej) ? (procz miejsca do gry w paintball i muzeum)

Może jakaś winiarnia ....
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 29.12.2009, 15:30
Na jaką melodię jest śpiewana piosenka:"Strzelaj bramki by mecz wygrać,aby punkty zdobywać..." ?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
marcinm
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 29.12.2009, 15:30
witam.....ja z kolei mam pytanie,moze ktos ma konto na bet-at-home,po jakim czasie od wpłaty na konto ....kaska ta pojawi sie na moim koncie gracza ? z gory dzieki za odp.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez marcinm : 29.12.2009 o godz. 15:31.
Odpowiedz cytując
Kaszalot
Senior Member

Stary 29.12.2009, 15:50
zalezy od rodzaju wplaty
zrob screena ze wplaciles i wyslij im go na support to powinno przyspieszyc caly proces.
ja mialem na drugi dzien kase na koncie

LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Na jaką melodię jest śpiewana piosenka:"Strzelaj bramki by mecz wygrać,aby punkty zdobywać..." ?
sailing -rod stewart
Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Kaszalot : 29.12.2009 o godz. 15:52.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 29.12.2009, 15:56
Szukam kawałka, już pewnie ma kilka lat, jest to utwór bardzo znany stylu techno, dance
w refrenie słychać głos kobiecy, taki dosyć ładny, nie jakiś piszczący. A więc w refrenie po angielsku leci coś takiego( sorry, ale mój angielski jest do bani): too risy be smajl. Ogólnie to refren kręci się cały czas koło słowa "risy"
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 29.12.2009, 16:25
WzT napisał(a):Wyświetl post
Czy jest to możliwe że do zakupionej w Irlandii Toshiby z wgranym Windowsem 7 nie można było nigdzie nawet na stronie producenta zdobyć sterowników do tego sprzętu? Bo już mi ręce opadają. Są ale do wersji 32 bitowej a ta jest 64 bitowa a takowych już nie ma.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym?
Ale co coś ci nie działa? jakiś sprzęt chodzi nie tak jak powinien? Sciągnij może sterowniki przez menedzera urządzeń. No chyba że chcesz wgrać starszy windows i nie możesz znależść sterowników to wtedy tak bywa.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 29.12.2009, 16:53
Chcę wgrać nowy system z tego względu że ten jest po ang. A czekam z tym bo nigdzie nie ma sterowników do wersji 64 bitowej nawet na stronie producenta są tylko do 32 bitowej. A dziwne bo zakupiony był z Windowsem 7 64 bit więc sterowniki gdzieś musiały być skoro docelowo były wgrane. Zastanawia mnie tylko dlaczego wszystkie są a akurat do tego modelu nie podali na stronie.
Chyba że na 64 bitowy zainstaluje sterowniki 32 bitowe może zadziała...

Do Windowsa xp wiem że mógł by być problem ze sterownikami więc dałem sobie siana. I po najmniejszej linii oporu chciałem wgrać tego samego Windowsa co jest tyle że po polsku ale jak się okazuje i z tym jest problem.
Ostatnio edytowane przez WzT : 29.12.2009 o godz. 16:55.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów