|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
grrr.....
czym otworzyć to gó*no ? -> ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wegiel, deamon tools da rade.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
i mam jedno zaproszenie na torrent gigs, jak ktoś chce to niech wyśle screena z ratio z innej porządnej strony torrentowej.
priv. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy jak mam cyfrę + to muszę płacić abonament radiowo-telewizyjny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sprawdz czy nie masz przypadkiem ustawionych limitów pamieci podrecznej w przegladarce. Z jakiej przegladarki korzystasz?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Najpewniej powinieneś bo abonament liczony jest od tego czy masz tv/radio a nie czy to cyfra,polszit itp.
Tyle że jak wiesz w praktyce to tylko Twoja dobra wola czy im zabulisz czy nie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tu moim zdaniem jest to lepiej opisane i daemon jest moim zdaniem najlepszym i najprostszym w obsłudze
http://forum.cdrinfo.pl/f45/jak-zamo...apedzie-62831/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam.Co to jest ' kod blokady telefonu'? Chce sformatować karte pamieci w tel a wyskakuje mi to?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kod blokady telefonu to kod blokady telefonu, jaśniej się chyba nie da. Ustawiasz sobie to to w ustawieniach telefonu. Jeśli nie ustawiałeś nic, a się pluje to znaczy że masz domyślny kod, w Sony Ericssonach domyślny kod to '0000' (cztery zera), w innych markach nie wiem, ale zapewne bez problemu znajdziesz w necie.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jak pobierałem ze stronki głównej ciągle były problemy.Instalujesz i potem przy uruchamianiu programu robisz darmowe konto. Istnieje coś takiego jak konto VIP (które jest oczywiście płatne) ale to jest pic na wodę. To daje tylko lepszą jakość obrazu a zwykła jakość i tak jest niezła. Polecam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, rezerwował ktoś bilety do Cinema-city przez internet?
Na podstawie czego wydadzą mi bilet w kasie? Co się z nim stanie jeśli zamówię bilet, a nie go nie odbiorę? Ponoszę jakieś dodatkowe koszty? edyta: dzięki!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 29.12.2009 o godz. 13:27.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
wystarczy jakiś dokument, żeby było imię i nazwisko... za odwołanie rezerwacji nic nie płacisz ale dobrze będzie jak zadzwonisz trochę wcześniej (30 minut przed seansem) ,że odwołujesz wtedy ktoś inny może dostać twój bilet... wczoraj właśnie tak dostałem bilety na Avatara ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W Ipla nie chodzą mi niektóre programy, nie chcą się załadować, inne się ładują - jaka jest tego przyczyna?
Używam Mozilli Firefoxa 3.5.6 i jak przeglądam strony to niektóre obrazki w szczególności z tinypic i i imageshack sie nie ładują, tzn. ładują się, ale nie do końca i są ucięte. Jak to rozwiązać. Co do łączenia się i rozłączania przez Liveboxa polecam wejść na stronę http://192.168.1.1/ i tam można dokonać ponownego łączenia i rozłączenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie tego typu - jak to jest z wysyłką pieniędzy przez poczte? Wczoraj wysłałem kase na konto internetowe przez pocztę, kiedy ona dojdzie? to działa normalnie tak jak przez wysyłkę z konta internetowego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pieniadze przez poczte ida dłuzej niz przez normalny przelew z konta na konto, moze byc nawet do 7 dni...
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 17:58.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Czy jest to możliwe że do zakupionej w Irlandii Toshiby z wgranym Windowsem 7 nie można było nigdzie nawet na stronie producenta zdobyć sterowników do tego sprzętu? Bo już mi ręce opadają. Są ale do wersji 32 bitowej a ta jest 64 bitowa a takowych już nie ma.
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym? ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wiecie może jaki piłkarz gra w takich |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli nie dojdzie dziś ok 17 to jutro raczej na pewno.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
przelew z poczty polskiej na konto bankowe trwa od 2 do 4 dni ROBOCZYCH. najczęściej są to jednak 3 dni. Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Ni_Ma : 29.12.2009 o godz. 14:29.
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na jaką melodię jest śpiewana piosenka:"Strzelaj bramki by mecz wygrać,aby punkty zdobywać..." ?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
witam.....ja z kolei mam pytanie,moze ktos ma konto na bet-at-home,po jakim czasie od wpłaty na konto ....kaska ta pojawi sie na moim koncie gracza
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez marcinm : 29.12.2009 o godz. 15:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zalezy od rodzaju wplaty
zrob screena ze wplaciles i wyslij im go na support to powinno przyspieszyc caly proces. ja mialem na drugi dzien kase na koncie sailing -rod stewart Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Kaszalot : 29.12.2009 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam kawałka, już pewnie ma kilka lat, jest to utwór bardzo znany stylu techno, dance
w refrenie słychać głos kobiecy, taki dosyć ładny, nie jakiś piszczący. A więc w refrenie po angielsku leci coś takiego( sorry, ale mój angielski jest do bani): too risy be smajl. Ogólnie to refren kręci się cały czas koło słowa "risy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Chcę wgrać nowy system z tego względu że ten jest po ang. A czekam z tym bo nigdzie nie ma sterowników do wersji 64 bitowej nawet na stronie producenta są tylko do 32 bitowej. A dziwne bo zakupiony był z Windowsem 7 64 bit więc sterowniki gdzieś musiały być skoro docelowo były wgrane. Zastanawia mnie tylko dlaczego wszystkie są a akurat do tego modelu nie podali na stronie.
Chyba że na 64 bitowy zainstaluje sterowniki 32 bitowe może zadziała... Do Windowsa xp wiem że mógł by być problem ze sterownikami więc dałem sobie siana. I po najmniejszej linii oporu chciałem wgrać tego samego Windowsa co jest tyle że po polsku ale jak się okazuje i z tym jest problem.
Ostatnio edytowane przez WzT : 29.12.2009 o godz. 16:55.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|