The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2014, 19:32
Wy naprawdę nie macie z kim dyskutować? Dajcie im sobie popisać we własnym gronie o symbolach nazistowskich, bandytach i hołocie - niech mają chwile dla siebie chociaż na forum. Na stadionie bidulki odezwać się boją, to chociaż tutaj niech sobie pokrzyczą.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2014, 20:46
Za GW
Krakowska firma informatyczna Comarch została nowym sponsorem czwartoligowej Polonii Warszawa - ogłosił we wtorek klub na konferencji prasowej.
O tym, że Polonia znalazła kolejnego sponsora, było wiadomo od dawna, ale klubowi zależało na tym, aby jego nazwę ogłosić dopiero na początku marca. We wtorek "Czarne Koszule" poinformowały na konferencji prasowej, że nowy sponsorem Polonii będzie firma Comarch. Umowa została podpisana na rok. Nazwa sponsora pojawi się na koszulkach polonistów na tzw. rękawkach

ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.03.2014, 08:25
spartan napisał(a):Wyświetl post
Za GW
Krakowska firma informatyczna Comarch została nowym sponsorem czwartoligowej Polonii Warszawa - ogłosił we wtorek klub na konferencji prasowej.
O tym, że Polonia znalazła kolejnego sponsora, było wiadomo od dawna, ale klubowi zależało na tym, aby jego nazwę ogłosić dopiero na początku marca. We wtorek "Czarne Koszule" poinformowały na konferencji prasowej, że nowy sponsorem Polonii będzie firma Comarch. Umowa została podpisana na rok. Nazwa sponsora pojawi się na koszulkach polonistów na tzw. rękawkach
To dobra informacja, niech Filipiak topi swoje pieniądze w warszawskim czwartoligowcu, bez przyszłości. Kiedys był sponsorem (nie wiem czy dalej) TSV Monachium, jakie to niesamowite wizje były przedstawiane . I co ? Życie zresetowało te mrzonki jak zapowiedzi o LM przy Kałuzy .
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.03.2014, 08:45
Liczy na efekt skali - będzie miał 10 klubów - może chociaż jeden załapie się na puchary.
A w międzyczasie może oleje parchów i w ogóle będzie cacy.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.03.2014, 14:01
Mała utarczka słowna trenerów dodająca kolorytu naszej E-klasie.
Henning Berg: Jeśli chodzi o Olka, to w tym momencie jego kariery najważniejsza jest regularna gra. Dlatego wypożyczyliśmy go do Lechii. Widzimy, co się dzieje, choć gdańszczanie zapewniali, że będzie inaczej. Następnym razem, kiedy zainteresują się wypożyczeniem naszego zawodnika, odmówimy. Olek trafił tam tylko po to, by rozwijać się i wrócić do Warszawy jako bardziej doświadczony piłkarz - powiedział szkoleniowiec z Łazienkowskiej.
Michał Probierz: Dziwię się, że ktoś, kto w ogóle nie stawia na młodzież, wypowiada się w ten sposób. Proponuję panu Bergowi zająć się swoją drużyną, a nie Lechią. To, że był dobrym piłkarzem i mówi płynnie po angielsku, nie znaczy, że musi być lepszym trenerem od Polaków - powiedział Probierz. - Gdyby pan Berg dokładnie sprawdził, wiedziałby, że w podstawowym składzie mojej drużyny grają nastolatkowie. Zresztą także Jagiełło wszedł na boisko w naszym pierwszym wiosennym meczu przeciwko Pogoni. Przy okazji dziwi mnie, że ten zawodnik, który był przecież w kadrze Legii i szykował się do wiosny na obozach pod okiem Berga, nie przechodził tam badań wydolnościowych - dziwi się trener biało-zielonych.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 05.03.2014, 14:36
Probierz w swoim stylu.
Odpowiedz cytując
DonaltTSSk
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 05.03.2014, 15:03
Cytat:
Panowie, nie mieszajmy ze sobą różnych systemów walutowych. Nie można jednocześnie mieć ciastko i zjeść ciastko. A tak zachowują się media, ludzie z piłkarskiej branży, działacze, piłkarze, Stanowskie i zwykli fani futbolu, którzy z natury i z wyboru są piłkami. Oceniają niedzielne wydarzenia z perspektywy zero-jedynkowej, bliskiej im i ja to rozumiem, nie mam o to do nich żalu, tak samo, jak nie mogę mieć pretensji do napisanych słów przez Brychczego. Szanuję je i w pełni respektuję. Ale też wszyscy "oni" nie przesiadują z nami na trybunach i nie jeżdżą na wyjazdy, wychowało ich boisko, a nie drewniane ławki. Ich światopogląd jest obdarty z istotnej dla nas bazy danych, z rdzenia w naszych mózgownicach, stąd ich ocenami nie powinniśmy się aż tak bardzo gorączkować. Powiedzieli wszystko to co musieli powiedzieć i wszystko to, co sami wiedzą. Kropka.

Jednak od kibiców oczekuję trochę większego spektrum informacji, zasobu wiedzy oraz wyrozumiałości. Światek kibicowski na przestrzeni dziesięcioleci wielokrotnie się zmieniał, wszyscy to wiemy doskonale. Zmieniają się stadiony, pewne zwyczaje, ale nie zmienia się w nas najistotniejszy z równań tej sumarycznej układanki - pierwiastek fanatyzmu, którego nie da się od tak po prostu wymazać, wykreślić z naszych łbów. Wszyscy, którzy nas wyzywają teraz od bydląt, zwierząt i bandytów uznali z dziwnych i bliżej mi nieznanych przyczyn, że wybudowanie nowych stadionów od razu eliminuje pewne zachowania. Otóż nie eliminuje, jedyne ogranicza. Jako kibice sami się wychowujemy, ale są pewne granice, których nigdy nie będziemy w stanie przekroczyć. Akcja na Jadze była właśnie tego przykładem. Klasyczną reakcją na stadionowe wydarzenia, stara jak świat, jak nasze kibicowskie korzenie, niczym zaskakującym, no, chyba, że weźmiemy pod uwagę okoliczności oraz infrastrukturę, wtedy tak, jest to pewnego rodzaju novum.

Do czego zmierzam. Otóż z perspektywy zarówno kibola, jak i piłkarskiego fana Legii, której jak każdy z was życzę jak najlepiej i tak samo jak wy pragnę jej wielkości oraz sportowej dominacji, nie mogę wiadomych wydarzeń ani skrytykować, ani też wyraźnie pochwalić. Uznaję więc, być może z wygody, że każdy kibic wychowany na Żylecie oraz na jej wartościach czuje tak samo. To właśnie odróżnia nas od pierwszej grupy, która wyzywa nas teraz od bandytów. Piszę "nas", mimo, że nie brałem udziału w szturmie na sektor Jagi, ale czuję się mentalnym reprezentantem tej szkoły. To nie jest żaden bandytyzm, nie jest także zezwierzęcenie jak to błyskotliwie wmawia wszystkim w swoim felietonie Stanowski (który chyba celowo udaje debila, bo doskonale wie jak to na trybunach od lat wygląda), to jest sól naszego kibicowania, szalenie kosztowna tym razem, oczywiście że tak, wszyscy to doskonale wiemy i będziemy wspólnie cierpieć, ale jednak. Jeśli więc ktoś stanowczo krytykuje niedzielne wydarzenia, podnosi też jednocześnie rękę na szeroko rozumiany ruch ultras, na zorganizowany doping na naszym stadionie, na oflagowanie Legii, oraz na wszystkie kibicowskie inicjatywy. To jest ze sobą nierozerwalne. Warto o tym pamiętać. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, patrzy nieco inaczej, ale czuje się częścią tego środowiska, musi okazać solidarność, albo się z tego wypisać. Po prostu. Nie ma stania pośrodku. Nie da się.
http://forum.legionisci.com/showthre...=5277&page=529
Odpowiedz cytując
tropik
Member

Od: 07.2011

Stary 05.03.2014, 15:51
Idealne podsumowanie, prosto w punkt.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.03.2014, 16:58
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
No to jest właśnie to twoje meinstreamowe myślenie. Ktoś sobie dał po mordzie a ten tu wyskakuje z Bogiem, patriotyzmem itd. Czyli jak ktoś ma poglądy prawicowe i wierzy w Boga to nie może się bić, bluźnić itd? hehehe Nieźle masz we łbie nasrane. Do tego wnazywanie ludzi małpami czy bydłem. I ty może masz się za tego lepszego, fajniejszego? No to po co ludzi wyzywasz od małp i bydła? A później jak Bauman na Uniwersyecie jest fetowany i ktoś go nazwie zbrodniarzem to protestujesz, że co, że jak to. To jest myśłenie takie jakie sobie życzy salon, kibol zły bo się bije z innym kibicem albo rozjebie jakies krzesełko a zbrodniarz, który gnębił bezpośrednio lub pośrednio Polaków, który ma krew na rękach spoko. Także .... z takimi mralizatorami i stróżami porządku jak ty.
Naprawdę, to choroba psychiczna...weź jakieś proszki. Najpierw eutanzja, aborcja, a teraz Bauman. Co dalej? Krym, Putin ? Nie mam pojęcia, co to ma do zachowań pewnego elementu na stadionie. Ja wyskakuje z Bogiem, patriotyzmem? Może się zaraz okaże, że to ja wniosłem taką oprawę na stadion Legii ;]. Chyba cała Polska widziała, kto sie kryje za tak pięknym hasłem i drwi z żołnierzy wyklętych, kiedy po 5 minutach bije innego człowieka i jednoczesnie prezentuje "wartości" zbrodniarzy z III Rzeszy(pewne dość popularne hasła o ciapatych, żydach i innych). Nie wiem, jaką religię wyznajesz i kto Cię ją uczył(z twojego języka wynika, że masz jakiś skrzywiony obraz, a twoim nauczycielem był ksiądz, który bardzo lubił dzieci...), ale ja jestem katolikiem, a to jest religia miłości, poszanowania drugiego człowieka i o jasno okreslonych zasadach moralnych. Wiem, że obrażam małpy, bo te nie rzucają sie na kogoś tylko dlatego, że tamten ma szalik innej drużyny. Na całym świecie ludzi agresywnych, nieprzystosowanych do życia w społeczeństwie sie izoluje. Człowiek o poglądach prawicowych dobrze zdaję sobie z tego sprawę i jest tego gorącym orędownikiem .

P.S - Nie wiem, jak można być za krzywdzeniem drugiego człowieka...psychopata, socjopata? Przykro mi.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.03.2014, 17:13
Cytat:
Nie wiem, jaką religię wyznajesz i kto Cię ją uczył(z twojego języka wynika, że masz jakiś skrzywiony obraz, a twoim nauczycielem był ksiądz, który bardzo lubił dzieci...),
Niezłe zbydlęcenie wychodzi z twojej głowy
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.03.2014, 18:26
Walkower dla Jagi.
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 05.03.2014, 18:32
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
P.S - Nie wiem, jak można być za krzywdzeniem drugiego człowieka...psychopata, socjopata? Przykro mi.
Jeszcze raz. A kto tam kogo krzywdzil? Ci co chcieli dali sobie po mordzie i tyle. Widze ze w naginaniu rzeczywistosci pod wlasne potrzeby przebiles juz nawet Kuzniara. I prosze nie loguj sie wiecej na stronki michnika w poszukiwaniu wskazowek. Idz tropic neonazistow, psychopatow i socjopatow gdzie indziej. Najlepiej jak najdalej.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.03.2014, 18:56
Miało być drakońsko, a jednak jest... trochę groteskowo. Walkower to de facto kara wymierzona w piłkarzy, 100 tysięcy? Z UEFA uzbierali więcej chyba za ten rok za rzeczy mniej poważne. No i zamknięty stadion tylko na mecz z nami + dwa "zawiasy". Czyli jednak tak, by wilk był syty i owca cała. Bo za długa "cisza" na Ł3, mogłaby przecież zakończyć się brakiem MP, a na to komisja (L)igi pozwolić sobie nie może. No chyba, że pan wojewoda poszerzy kary, ale jakoś wierzyć mi się nie chce.

Kolejna szansa dla debili z Legii by "dopiąć swego" (tylko właściwie nie wiadomo czego) na meczu z Lechem.
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 05.03.2014, 19:02
no jasne, bo walkower to tak dla zmyłki, co?
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.03.2014, 19:06
100 k to maksymalna kara wg regulaminu. Spokojna głowa, wojewoda mazowiecki dołoży swoje. Dziewczyny z kałuży jakie mają konsekwencje ?
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 05.03.2014 o godz. 19:14.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Sardyn
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2005

Stary 05.03.2014, 19:09
Zamknęli im sektor
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 05.03.2014, 19:11
W następnej kolejce my gramy u siebie z Ruchem, a Legia jedzie do Wrocławia. Myślę, że u siebie nie damy sobie odebrać trzech punktów, a Legia może zgubić punkty ze Śląskiem. W kolejnej kolejce gramy z nimi w Warszawie, bez wsparcia ich kibiców, co może ułatwić nam wywiezienie korzystnego wyniku - a może i 3 pkt? Byłby to niezwykle ciekawy scenariusz, gdybyśmy za 11 dni zasiedli na fotelu lidera. A skazywano nas na walkę o utrzymanie. Jaka ta piłka jest przewrotna.
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 05.03.2014 o godz. 19:14.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.03.2014, 19:17
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Dziewczyny z kałuży jaką karę otrzymały ?
Taką jak i my. I o ile dobrze zrozumiałem co było mówione między wierszami, zakaz przesiadania kibiców.

Z wypowiedzi na konferencji wynika, że mozemy mówić o nowych standardach.

Leśniodorski dorzucił od siebie : zakazy stadionowe, zakaz sektorówek i zmiany organizacyjne na meczach.

Edit.

Cytat:
Komunikat Komisji Ligi Ekstraklasy SA w sprawie meczu Cracovia - Śląsk Wrocław:

"W związku z użyciem obraźliwego transparentu nie związanego z meczem Cracovia - Śląsk Wrocław, a także wykorzystania go do popełnienia przestępstwa w postaci odpalenia środków pirotechnicznych, na klub Cracovia została nałożona kara w postaci bezwzględnego zamknięcia tzw. trybuny ultras dla publiczności na 1 mecz.

Dodatkowo Komisja Ligi sformułowała wobec Cracovii zlecenie uniemożliwienia kibicom zasiadającym na tzw. trybunie ultras nabywanie biletów na inne sektory na mecz, podczas którego trybuna ta pozostanie zamknięta dla publiczności"
http://www.ekstraklasa.org/decyzje-k...ca-2014-roku/8
Ostatnio edytowane przez Elefant : 05.03.2014 o godz. 20:15.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.03.2014, 19:31
To się w Legii ciekawie teraz zrobi na linii Leśnodorski - kibice. Każdy ich kolejny wybryk to będzie powód żeby Leśny interweniował.
A co do naszego ewentualnego liderowania to lepiej sie na nic nie napalać. Ta liga jest taka śmieszna, że raz można pocisnąć każdego, zagrać pięknie, wbić 5 bramek a w następnej kolejce kopanie się po glowach i nuuudne 0:0 albo wtopa ze 3:0. Także ciężko wybiec o jedną kolejkę wprzód a weź tu rozkmin co będzie za 2 czy 3 kolejki.
Ruch w tamtym sezonie sportowo spadł a teraz sobie dobrze radzi także to, że wielu nam źle życzyło to nic nie oznaczało - na szczęście Taka jest ta liga śmieszna, raz spadek raz puchary, raz fajny mecz a raz dramatyczny. Może to wynik kalectwa piłkarzy a może korupcji, może jedno i drugie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 05.03.2014, 19:55
Dostrzeglem szanse na mistrza.

Wygrac wszystko u siebie i robic zadymy na wyjazdach...

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.03.2014, 20:27
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
W następnej kolejce my gramy u siebie z Ruchem, a Legia jedzie do Wrocławia. Myślę, że u siebie nie damy sobie odebrać trzech punktów, a Legia może zgubić punkty ze Śląskiem. W kolejnej kolejce gramy z nimi w Warszawie, bez wsparcia ich kibiców, co może ułatwić nam wywiezienie korzystnego wyniku - a może i 3 pkt? Byłby to niezwykle ciekawy scenariusz, gdybyśmy za 11 dni zasiedli na fotelu lidera. A skazywano nas na walkę o utrzymanie. Jaka ta piłka jest przewrotna.
No faktycznie, przecież gramy świetnie na wyjazdach, tyle punktów na nich zrobiliśmy, a styl gry jest taki, że miejscowym szczęki opadają z wrażenia, więc szansa jest ogromna
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 05.03.2014, 20:30
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No faktycznie, przecież gramy świetnie na wyjazdach, tyle punktów na nich zrobiliśmy, a styl gry jest taki, że miejscowym szczęki opadają z wrażenia, więc szansa jest ogromna
Nie uważam, że szansa na zwycięstwo jest ogromna w Warszawie, piszę tylko, że moim zdaniem brak publiczności będzie korzystnym aspektem dla Wisły, niekoniecznie dla widowiska, bo wiadomo, że bez kibiców nie czuć atmosfery spektaklu.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.03.2014, 20:53
Jeśli już chcieli karać, to mogli sobie odpuścić piłkarzy. W imię "sprawiedliwości" nagrodzono Jagiellonię, co dla mnie jest niezdrowe - przecież zamieszki nie miały wpływu na przebieg zawodów.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.03.2014, 21:28
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Jeśli już chcieli karać, to mogli sobie odpuścić piłkarzy. W imię "sprawiedliwości" nagrodzono Jagiellonię, co dla mnie jest niezdrowe - przecież zamieszki nie miały wpływu na przebieg zawodów.
Dokładnie, mecz powinien być dokonczony a ewentualnie wieksze kary finansowe lub wiecej meczy bez publiczności
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.03.2014, 21:32
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Miało być drakońsko, a jednak jest... trochę groteskowo. Walkower to de facto kara wymierzona w piłkarzy, 100 tysięcy? Z UEFA uzbierali więcej chyba za ten rok za rzeczy mniej poważne. No i zamknięty stadion tylko na mecz z nami + dwa "zawiasy". Czyli jednak tak, by wilk był syty i owca cała. Bo za długa "cisza" na Ł3, mogłaby przecież zakończyć się brakiem MP, a na to komisja (L)igi pozwolić sobie nie może. No chyba, że pan wojewoda poszerzy kary, ale jakoś wierzyć mi się nie chce.

Kolejna szansa dla debili z Legii by "dopiąć swego" (tylko właściwie nie wiadomo czego) na meczu z Lechem.
Napisz jakiś list jak pedały z kałuży co by im dorzucili jeszcze coś.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.03.2014, 22:10
z racji że teraz na mecz z Legią nie wejdzie nikt, to może rozegramy zaległy superpuchar ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.03.2014, 23:52
szprotson napisał(a):Wyświetl post
z racji że teraz na mecz z Legią nie wejdzie nikt, to może rozegramy zaległy superpuchar ?
Przy remisie karne
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 06.03.2014, 07:27
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Nie uważam, że szansa na zwycięstwo jest ogromna w Warszawie, piszę tylko, że moim zdaniem brak publiczności będzie korzystnym aspektem dla Wisły, niekoniecznie dla widowiska, bo wiadomo, że bez kibiców nie czuć atmosfery spektaklu.
I jak rozumiem z Twoich wcieszniejszych wypowiedzi cieszy cie to, że warszawiacy nie oglądną swojej drużyny, prawda?
P.S
Tak nawiazem mówiąc
Jeśi ktoś posiłkuje się artykułami "wiejskiego filozofa" Stanowskiego, to nie wiem czy z tej osoby się śmiać czy współczuć "autorytetów"

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.03.2014, 13:06
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Stadion będzie zamknięty. Alf będzie wniebowzięty.
Zakaz wyjazdowy nam dowalą. Policja będzie wniebowzięta.
Dorzucą bajońską karę. Reszta ligi będzie wniebowzięta.
Na koniec dokleją walkowera. Wisła będzie wniebowzięta.
Stadion zamknięty.
Zakaz wyjazdowy uchwalony.
Kara maksymalna ustalona.
Walkower przyznany.

Wszyscy happy
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 06.03.2014, 13:59
Mnie to osobiscie wali czy walkowet czy nie. Ale to prawda, są tutaj ludzie, którzy myślą, że w tym roku możemy nawiązać walkę o MP. Cóż, będzie ich bardziej bolało

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów