|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wy naprawdę nie macie z kim dyskutować? Dajcie im sobie popisać we własnym gronie o symbolach nazistowskich, bandytach i hołocie - niech mają chwile dla siebie chociaż na forum. Na stadionie bidulki odezwać się boją, to chociaż tutaj niech sobie pokrzyczą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za GW
Krakowska firma informatyczna Comarch została nowym sponsorem czwartoligowej Polonii Warszawa - ogłosił we wtorek klub na konferencji prasowej. O tym, że Polonia znalazła kolejnego sponsora, było wiadomo od dawna, ale klubowi zależało na tym, aby jego nazwę ogłosić dopiero na początku marca. We wtorek "Czarne Koszule" poinformowały na konferencji prasowej, że nowy sponsorem Polonii będzie firma Comarch. Umowa została podpisana na rok. Nazwa sponsora pojawi się na koszulkach polonistów na tzw. rękawkach ![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. I co ? Życie zresetowało te mrzonki jak zapowiedzi o LM przy Kałuzy . |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Liczy na efekt skali - będzie miał 10 klubów - może chociaż jeden załapie się na puchary.
A w międzyczasie może oleje parchów i w ogóle będzie cacy. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mała utarczka słowna trenerów dodająca kolorytu naszej E-klasie.
Henning Berg: Jeśli chodzi o Olka, to w tym momencie jego kariery najważniejsza jest regularna gra. Dlatego wypożyczyliśmy go do Lechii. Widzimy, co się dzieje, choć gdańszczanie zapewniali, że będzie inaczej. Następnym razem, kiedy zainteresują się wypożyczeniem naszego zawodnika, odmówimy. Olek trafił tam tylko po to, by rozwijać się i wrócić do Warszawy jako bardziej doświadczony piłkarz - powiedział szkoleniowiec z Łazienkowskiej. Michał Probierz: Dziwię się, że ktoś, kto w ogóle nie stawia na młodzież, wypowiada się w ten sposób. Proponuję panu Bergowi zająć się swoją drużyną, a nie Lechią. To, że był dobrym piłkarzem i mówi płynnie po angielsku, nie znaczy, że musi być lepszym trenerem od Polaków - powiedział Probierz. - Gdyby pan Berg dokładnie sprawdził, wiedziałby, że w podstawowym składzie mojej drużyny grają nastolatkowie. Zresztą także Jagiełło wszedł na boisko w naszym pierwszym wiosennym meczu przeciwko Pogoni. Przy okazji dziwi mnie, że ten zawodnik, który był przecież w kadrze Legii i szykował się do wiosny na obozach pod okiem Berga, nie przechodził tam badań wydolnościowych - dziwi się trener biało-zielonych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Probierz w swoim stylu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Idealne podsumowanie, prosto w punkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
.P.S - Nie wiem, jak można być za krzywdzeniem drugiego człowieka...psychopata, socjopata? Przykro mi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Walkower dla Jagi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeszcze raz. A kto tam kogo krzywdzil? Ci co chcieli dali sobie po mordzie i tyle. Widze ze w naginaniu rzeczywistosci pod wlasne potrzeby przebiles juz nawet Kuzniara. I prosze nie loguj sie wiecej na stronki michnika w poszukiwaniu wskazowek. Idz tropic neonazistow, psychopatow i socjopatow gdzie indziej. Najlepiej jak najdalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Miało być drakońsko, a jednak jest... trochę groteskowo. Walkower to de facto kara wymierzona w piłkarzy, 100 tysięcy? Z UEFA uzbierali więcej chyba za ten rok za rzeczy mniej poważne. No i zamknięty stadion tylko na mecz z nami + dwa "zawiasy". Czyli jednak tak, by wilk był syty i owca cała. Bo za długa "cisza" na Ł3, mogłaby przecież zakończyć się brakiem MP, a na to komisja (L)igi pozwolić sobie nie może. No chyba, że pan wojewoda poszerzy kary, ale jakoś wierzyć mi się nie chce.
Kolejna szansa dla debili z Legii by "dopiąć swego" (tylko właściwie nie wiadomo czego) na meczu z Lechem. |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no jasne, bo walkower to tak dla zmyłki, co?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
100 k to maksymalna kara wg regulaminu. Spokojna głowa, wojewoda mazowiecki dołoży swoje. Dziewczyny z kałuży jakie mają konsekwencje ?
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 05.03.2014 o godz. 19:14.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zamknęli im sektor
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W następnej kolejce my gramy u siebie z Ruchem, a Legia jedzie do Wrocławia. Myślę, że u siebie nie damy sobie odebrać trzech punktów, a Legia może zgubić punkty ze Śląskiem. W kolejnej kolejce gramy z nimi w Warszawie, bez wsparcia ich kibiców, co może ułatwić nam wywiezienie korzystnego wyniku - a może i 3 pkt? Byłby to niezwykle ciekawy scenariusz, gdybyśmy za 11 dni zasiedli na fotelu lidera. A skazywano nas na walkę o utrzymanie. Jaka ta piłka jest przewrotna.
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 05.03.2014 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Taką jak i my. I o ile dobrze zrozumiałem co było mówione między wierszami, zakaz przesiadania kibiców.
Z wypowiedzi na konferencji wynika, że mozemy mówić o nowych standardach. Leśniodorski dorzucił od siebie : zakazy stadionowe, zakaz sektorówek i zmiany organizacyjne na meczach. Edit. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Elefant : 05.03.2014 o godz. 20:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To się w Legii ciekawie teraz zrobi na linii Leśnodorski - kibice. Każdy ich kolejny wybryk to będzie powód żeby Leśny interweniował.
A co do naszego ewentualnego liderowania to lepiej sie na nic nie napalać. Ta liga jest taka śmieszna, że raz można pocisnąć każdego, zagrać pięknie, wbić 5 bramek a w następnej kolejce kopanie się po glowach i nuuudne 0:0 albo wtopa ze 3:0. Także ciężko wybiec o jedną kolejkę wprzód a weź tu rozkmin co będzie za 2 czy 3 kolejki. Ruch w tamtym sezonie sportowo spadł a teraz sobie dobrze radzi także to, że wielu nam źle życzyło to nic nie oznaczało - na szczęście Taka jest ta liga śmieszna, raz spadek raz puchary, raz fajny mecz a raz dramatyczny. Może to wynik kalectwa piłkarzy a może korupcji, może jedno i drugie![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dostrzeglem szanse na mistrza.
Wygrac wszystko u siebie i robic zadymy na wyjazdach... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie uważam, że szansa na zwycięstwo jest ogromna w Warszawie, piszę tylko, że moim zdaniem brak publiczności będzie korzystnym aspektem dla Wisły, niekoniecznie dla widowiska, bo wiadomo, że bez kibiców nie czuć atmosfery spektaklu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeśli już chcieli karać, to mogli sobie odpuścić piłkarzy. W imię "sprawiedliwości" nagrodzono Jagiellonię, co dla mnie jest niezdrowe - przecież zamieszki nie miały wpływu na przebieg zawodów.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dokładnie, mecz powinien być dokonczony a ewentualnie wieksze kary finansowe lub wiecej meczy bez publiczności
![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z racji że teraz na mecz z Legią nie wejdzie nikt, to może rozegramy zaległy superpuchar ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S Tak nawiazem mówiąc Jeśi ktoś posiłkuje się artykułami "wiejskiego filozofa" Stanowskiego, to nie wiem czy z tej osoby się śmiać czy współczuć "autorytetów" ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Zakaz wyjazdowy uchwalony. Kara maksymalna ustalona. Walkower przyznany. Wszyscy happy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie to osobiscie wali czy walkowet czy nie. Ale to prawda, są tutaj ludzie, którzy myślą, że w tym roku możemy nawiązać walkę o MP. Cóż, będzie ich bardziej bolało
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|