|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zapewne ma to zwiazek z nowymi egzaminami od ktoregos tam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
a tam do dzis na prowincji mozna kupic prawko..... bez ruszania sie z domu
popularne wsrod wyspiarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
A ja chciałem się zapytać o nazwę przystanku koło ośrodka na Koszykarskiej. Bo jutro zdaje i pasowało by tam jakoś dojechać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby polecić mi dobrą szkołę mieszczącą się stosunkowo blisko Wieliczki (czyli Bieżanów, Kurdwanów itp)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Trochę odkopuję temat.
Jaką szkołę polecacie w okolicy Prądnika Białego, Czerwonego, Górki Narodowej, Śródmieścia - czyli głównie na północy Krakowa? OSK Alan, Codex, STACH, OSK Elita czy którąś z tych szkół? Czy może jakąś inną? ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak zapytam z czystej ciekawości.
Jak zdawałem prawie 20 lat temu to nie było znaczenia jaka szkoła - liczyła się tańsza ![]() Tak logicznie myśląc ... po kursie musisz: - rozróżniać kolor świateł - wiedzieć że w aucie są różnego rodzaju światła i kierunkowskazy - znać kodeks drogowy (w praktyce) - poznać miasto w którym zdajesz Jestem zielony w temacie - czy różne szkoły mają np. inną flotę samochodową bo w sumie uczą tego samego... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Poszła do OSK Formuła (okolice mogilskiego)i mniej więcej po 3/4 kursu posadziłem ją za kółkiem by sprawdzić jak sobie radzi gdyż wcześniej nie miała żadnego kontaktu z kierownicą, Lekko się przeraziłem bo jeżdżąc ok 25 h i to po mieście miała spore problemy z podstawowymi rzeczami. Wykupiłem jej dodatkowe godziny w polecanym OSK LTEAM (okolice czyżyńskiego) i wg mnie i jej w 6 h nauczyła się tam więcej niż za 25 h w Formule. Więc ośrodek ośrodkowi nierówny.![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ok - dlatego pytałem
Już jasne.![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Córka tam jeździła (właśnie aż z Prądnika Czerwonego). Szkołe dostała z polecenia , 2 jej koleżanki dobrze zostały nauczone, obie zdały za pierwszym razem. Moja córka też zdała za pierwszym podejściem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Koniecznie trzeba zwracać uwagę na oszustwa ze strony OSK. ja rok temu uczyłem się w szkole przy ul. Dauna na Woli i normalnym dal wszystkich było, że jak ktoś umówił się na godz 16 to instruktor przychodził sobie 16:10 i kończył lekcję 15min przed czasem.. oczywiście za każdym razem trzeba było się spierać żeby jechać tyle czasu ile się powinno. Przed 2 egzaminem przejechałem 2 godz w LOKu.. dla tamtejszego nauczyciela nieprawdopodobna była taka sytuacja.. Czasem jednak warto dopłacić i poczytać opinie ludzi.
Jaką szkołę, najlepiej w podgórzu, polecacie na kat. A? Jakie terminy są terminy na egzamin kat. A w okresie wakacyjnym? ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
pytanie do niedawno zdających albo oczekujących
ile mniej więcej czeka się teraz na egzamin? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://mord.krakow.pl/biuro_obslugi_...-egzaminu.html
Reasumując po zmianę terminu muszę jechać osobiście? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Odbierał ktoś z Was prawko w Węgrzcach za pośrednictwem? Bo ja nie mogę jakoś w najbliższym czasie się tam udać, a wybiera się ojciec. Czytałem trochę w internecie i ponoć napisać trzeba pismo i że za to się płaci.
Nie wiecie jak to wygląda w praktyce? |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie jestem do końca pewien czy tak to działa w przypadku odbioru białka ale jeśli chodzi o rejestrację pojazdu to wystarczy upoważnienie, powinno być podobnie. Jeśli robiłby to tata nie płacisz za upoważnienie czyli kosztowo wygląda to tak jakbyś sam odbierał. Dobrze jeśli miałby kserokopię Twojego dowodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kuzyn studiuje w Pradze (tam mieszka na stałe od niemal 5 lat), tam też robił prawko... mamy teraz mały spór. Czy to prawda że teraz jak wróci do PL i pójdzie do gminy (czy gdzieś tam) to mu bez problemu wyrobią PL wersję prawa jazdy
|
|
|