|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
To dobrze by było, gdyby ktos poruszył ten temat - może na spotkaniu z Basałajem albo coś? Bo z jednej strony masz przepisy a z drugiej strony misia, który uprze sie i Cie nie wpusci...
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a jest jakaś różnica między regulaminem imprezy masowej stadionu, a ustawą o imprezach masowych?
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Są osobne. Na dolne sektory wejścia oznaczone "Sektor F(D) 11 , na górne sektor F(D)21,22,23. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oj, joj, joj - oczywiście, że jest (!!!) chodzi mi o wejście przed bramke gdzie podajesz kilet / KK. Dopiero później, juz w samym budynku masz rozgraniczenie na dół i górę. I własnie przed wejściem na schody stoi ochroniarz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Informacje dla kibiców niepełnosprawnych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_jesien_2011/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Są osobne bramki od razu na górę lub dół. Podając karnet jak kołowrotki puszczają nie mam możliwości wejścia na dół (karnet na D23).Są od razu schody prowadzące na piętro. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Byc może tak jest na D - byłem tam raz. Na F napewno jest inaczej. Wejście (bramki) sa obok wejścia na G (pierwsze dwie bramki) is ą one wspólne na góre i na dół. Tak czy owak - warto miec potwierdzenie przy sobie bo inaczej można stracić czas i nerwy na "przepychanki" z miśkami. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam,
Moge kupic bilety wczesniej dla rodziny ktora przyjedzie w dniu meczu ze Skonto i nie bedzie miała wyrobionych KK w ogóle? ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak. Podajesz wtedy nr PESEL tychże osób. Możesz samemu kupić dla nich bilety, ale musisz posiadać ich PESELE..
Ostatnio edytowane przez CH. : 08.07.2011 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ponoć karnety na sektor C cieszą się znacznym zainteresowaniem wśród kibiców którzy zajmowali miejsca na sektorach E, F, D w poprzedniej rundzie.
Mam nadzieje tylko, że jest to wybór świadomy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A jakieś konkretne liczby ? Bo niektórzy pewnie za jednym zamachem chcą załatwić karnet i mecz na Rygę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dokładnie tak
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Kedyś siedziałem na D, a wraz z otwarciem nowej trybuny chciałem zobaczyć jak z niej widać, i stąd zakup karnetu na F21. Ale teraz poważnie zastanawiam się nad karnetem na C, bo jednak doping w narożnikach to nie to samo. A i cenowo wychodzi trochę taniej, co też nie jest bez znaczenia. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Panowie a tak z ciekawości zapytam czy istnieją tańsze karnety dla ludzi z fan clubów?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@Jaro - Karnet kupiony przez FanClub kosztuje 135zł na Sektor C (z Białą Gwiazdą).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wiadomo ile jeszcze karnetów zostało na C? Mam nadzieję, że jak jutro pójdę po karnety to się nie zawiodę i kupię tyle ile potrzebuję
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No myślę że jak 4000 nie kupujesz to są
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W Strefie Kibica wydadzą mi wniosek o wydanie Karty Kibica czy lepiej żebym miał już wypełniony?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeśli Ci chodzi o te karteczki to tam leżą na stolikach, przychodzisz wypełniasz na miejscu i podchodzisz do okienka.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pewnie juz bylo to pytanie, ale nie moge znalezc na nie odpowiedzi. Czy na mecz ze Skonto potrzebna jest KK czy mozna kupic bilet papierowy? Pisze bo chce zalatwic wejsciowki znajomym. Dzieki za odpowiedz
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ktos nie ma KK to potrzebny bedzie pesel
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam następujące pytanie do Was...chciałbym się wybrać do Krakowa na mecz rewanżowy ze Skonto ale nie wiem czy w dniu meczu (przed meczem) będzie można normalnie kupić bilet w kasach czy jest potrzebna jakaś karta kibica? Dzięki za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Codino18
Dosłownie post nad twoim masz odpowiedź na swoje pytanie... ![]() a tego czy będą bilety w kasach, czy już zostaną wykupione nie wie nikt. Śledź oficjalną stronę Wisły tam na pewno będzie ile biletów sprzedano. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie biletu na sektor rodzinny - czy przy kupnie takiego biletu muszę okazać legitymację dziecka/podać pesel ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
PESEL jest niezbędnikiem do zakupu każdego biletu, także w przypadku dziecka. Dokument potwierdzający pesel dziecka tylko usprawni zakup wejściówki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Byłem kupować bilety na Skotno, patrze a tam kolejka prawie do Parku Jordana. Myślę no to pieknie stania na godzinę. Po 15 minutach bilety kupiłem, wszystkie kasy otwarte. Szybko sprawnie i przyjemnie. Normalnie europa !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja też mam bardzo dobre zdanie na temat kasjerów i ich przełożonych bezpośrednich. Pewnie najmniej doceniani pracownicy klubu,a najbardziej nam kibicom zazwyczaj przychylni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja również dzis byłem w kasie. Zakupiony i karnet i bilet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A pytał ktoś jak tam liczbowo wygląda sprzedaż biletów ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|