The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wph
Junior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2010, 08:11
thx ziom
wiesz co się liczy..
szacunek ludzi ulicy
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.06.2010, 18:09
gra ktoś w FifaOnline?
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 14.06.2010, 22:25
Miałby ktoś ochotę wymienić się kluczem Call of Duty 2 na Battlefield 2 ? Mam chęć zagrania sobie w Battlefielda a cod mi na półce leży.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 17.06.2010, 13:44
takie pytanie - probowalem grac w FIFAOnline 2 i w jedną też grę online wcześniej, w której trzeba się połączyć jakby z drugim graczem, czy też z serwerem i w obydwu próbach mam ten sam problem - nie mogę się połączyć -> przegrywam mecz 0-3. internet na pewno w tym momencie działa, a w wyjątkach zapory windows FIFAOnline jest zaznaczona. wie ktoś o co chodzi?
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 17.06.2010, 14:40
Zna ktoś może jakieś ciekawe MMO? ;]
Przerabiałem już MU i Cabala... czas na coś nowszego!
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.06.2010, 14:51
maciekTSW napisał(a):Wyświetl post
Runes of Magic mocna inspiracja WoWem.

A jak chcesz MMO troszke inne to polecam darmowa gre ktora jest kopia DOTY (moda do Warcrafta 3) League of Legends.
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Stary 19.06.2010, 09:52
Cześć! Szukam jakiegoś dobrego serwera MU z wysokim expem. Tak 4 fun na maxa. Zna ktoś może jakieś chodliwe? Bo moje poszukiwania nic nie dały.

Pozdro!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Dżołkmen
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 05.07.2010, 15:32
Poratuje ktoś działającymi linkami do Fify 10?
WISŁA ZŁOTY WIEK
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.07.2010, 15:54
www.torrenty.org
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 05.07.2010, 20:13
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam taki problem już trochę czasu:
W grach typu Saboteur, GTA IV, Assassins Creed i tam w innych pozycjach, mam problem bo większość tekstur doczytuje się dopiero jak bliżej podejdę (wydawało mi się, że wcześniej tak nie było, do czasu kiedy przeczyściłem kompa) co o tym sądzicie, czy to sprawa uszkodzenia karty graficznej? Dodam, że był to czas w którym regularnie cotygodniowo robiłem defragmentację (Defragler), czyściłem rejestr (CCleaner, TuneUp), skanowałem Anty Wirem (G Data Internet Security 2010). Czy powinienem skontaktować się z serwisem?
Mój komp to:
Samsung SH-S223B SATA (black) ()
Gainward GeForce GTX 275 GoldenSample 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI
G.Skill 4GB (2x2GB) 1600MHz CL9 NQ
BeQuiet PurePower L7 530W
Cooler Master Elite 330 (Black)
AMD Phenom II X4 945 /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 95W, BOX, AM3/
AsRock M3A785GXH/128M /AMD 785G, DDR3-1600/
Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3
Windows 7 64 bit Ultimate.
Filmik na podstawie Crysisa, jak wygląda ten problem u mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=PiY1M6hiNDA
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.07.2010, 20:20
Cytat:
maciekTSW napisał(a):
Runes of Magic mocna inspiracja WoWem.
możesz pograc w RoM, ale to i tak klasa gorzej od WoWa. Moim zdaniem lepiej wydać na produkt o wiele lepszy i mieć dużo wiekszą przyjemnośc z grania, niż z darmowej kopii. Poza tym, w RoMprędzej czy pózniej i tak zaczniesz wydawać prawdziwa kasę.

Grałem w sporo MMO, tych "darmowych" (czyli z Item Shopem) oraz abonamentowych; zwykle grałem 1-2 dni, bo większość gier FTP jest bardzo kiepska. Oczywiście trafiają się wyjątki (np. Perfect World albo wspomniane RoM), ale i tak jest to półka niżej niż PTP. Dlatego, jeśli miałbym polecić jaką grę MMO, to zdecydowanie te trzy: WoW (wiadomo, kapitalny gameplay), Lord of the Rings Online (kapitalna grafika, klimat tolkienowski, najlepsze PVE) oraz Guild Wars (płacisz tylko za pudełko, nie ma abonamentu). To jest w tej chwili czołówka. I trzeba czekać na Star Wars: the Old Republic.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.07.2010, 23:31
Grywał ktoś w Worms 2 przez internet?
Zabawa na mutliplayerze jest świetna, tyle że za każdym razem gdy ja lub któryś z kumpli odpalamy hosta wywala wszystkich z gry... Czym to jest spowodowane?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 05.07.2010, 23:56
Elendil napisał(a):Wyświetl post
I trzeba czekać na Star Wars: the Old Republic.
Z tego co czytalem i zdazylem zobaczyc(nie ma to jak bywanie na konferencjach komputerowych) nie bedzie to prawdziwy MMO. Powiedzmy gra typu Single z rozbudowanym trybem Multi z naciskiem na PvP. Smiem watpic czy przebije WoW`a. natomiast jest inna gra ktora ma szanse stac sie wielkim przebojem. Warhammer 40000 Online: Dark Millenium. Z tego co widzialem zapowiada sie wysmienicie. Rozbudowane PvE oraz swietne PvP(strzelanie z heavy boltera do przeciwnikow rulez!). Na ten MMO naprawde warto czekac.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 06.07.2010, 01:20
koyoot napisał(a):
Warhammer 40000 Online: Dark Millenium. Z tego co widzialem zapowiada sie wysmienicie. Rozbudowane PvE oraz swietne PvP(strzelanie z heavy boltera do przeciwnikow rulez!). Na ten MMO naprawde warto czekac.
faktycznie, ciekawie się zapowiada. W kolejce czeka też Guild Wars 2 Dlatego, jak mówiłem: nie ma sensu sobie zawracać głowy tysiącem darmowych mmo, skoro jest tyle o wiele lepszych gier abonamentowych. Tylko strata czasu (i pieniędzy wydanych w Item Shopie )
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.07.2010, 13:43
Ostatnio sulyszałem że w LOTR Online znieśli abonament i jest darmowa, z mozliwościa dokupienia questow itp. fajne to?
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.07.2010, 20:07
Nie ma ktoś przypadkiem klucza na zbyciu do bety Medal of Honor
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Od: 06.2010

Stary 06.07.2010, 21:03
<Crasch> - podobno LOTR jest bardzo podobny do WoW-a, więc jeśli podobało Ci się w Azeroth to możesz pograć
Z darmowych MMO polecam też Dungeons & Dragons Online.

A sam czekam na GuildWars 2.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 06.07.2010, 21:36
<Crash> napisał(a):
Ostatnio sulyszałem że w LOTR Online znieśli abonament i jest darmowa, z mozliwościa dokupienia questow itp. fajne to?
LOTRO przejdzie na system, że tak powiem, hybrydowy na jesień. Będziesz mógł siągnąc podstawkę za darmo, lecz za dodatki (czyli w sumie 50% gry) trzeba bedzie zapłacić. Powiedzmy, że za darmo to będzie taki rozbudowany trial Póki co jest tylko PtP

AL_PB napisał(a):
<Crasch> - podobno LOTR jest bardzo podobny do WoW-a, więc jeśli podobało Ci się w Azeroth to możesz pograć
podobno Wisła gra jak Barca grywam w obie gry i są kompletnie inne - oczywiście poza takimi rzeczami, które wystepują niemal w każdym MMO, jak skille czy klasy. Zdecydowanie w obie warto zagrać.
VIVA LA WISŁA

Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 06.07.2010, 22:47
Hmm, no to widocznie mam złe źródła.
Czytałem, że poza klasami itd, cała gra ma bardzo dużo podobieństw do WoW-a vide okno handlu.

Sam jednak grałem tylko w WoWa. Przesiedziałem przy nim w sumie około 100h, ale zdecydowanie bardziej podchodzi mi taktyczna natura GuildWars
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 07.07.2010, 06:53
Grywa ktos z Was w Company of Heroes (+ dodatki) w multi? Czesto gram sam, fajnie byloby miec jakiegos teampartnera do gry zespolowej. Nudzi mnie juz gra "kazdy sobie rzepke skrobie" w grach np 3v3
DysoN
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.07.2010, 17:51
grywa ktoś jeszcze w the LotR Third Age?[kiedyś wyszła na PS2] albo może ktoś zapodać jakiś poradnik albo solucje do LotR the Third Age[Władca Pierścieni Trzecia Era]bo mam problem z pewnym etapem
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.07.2010, 11:41
Wybiera się ktoś z Was na beta testy Two Worlds II które organizuje studio Reality Pump?
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.08.2010, 20:23
takie mam pytanie do Was, czy istnieje gra o danych cechach:
1. gra mmorpg, czyli rozgrywka tylko online w świecie złożonym tylko z graczy rzeczywistych
2. umożliwia tworzenie i prowadzenie własnych 'biznesów', czyli na przykład przy chęci zostania przemysłowcem mamy do tego możliwość ale nasz biznes nie przetrwa bez wymaganych surowców [w zależności od tego jaki własny przemysł rozwijamy]
3. jak wyżej tylko wybieramy drogę gospodarza który właśnie będzie zaopatrywał przemysłowca w to czego potrzebuje itd [to tylko jeden przykład, drabinek gospodarczych jest mnóstwo]
4. byłaby to gra 'graficzna' czyli handel odbywałby się na zasadzie 'idź do danego gospodarstwa i kup co Ci potrzeba', lub z biegiem czasu i rozwinięcia biznesu wyślij furmankę, idź na targowisko by kupić, bądź by sprzedać swoje dobra, itd
5. niczego tylko własnymi silami wielkiego nie zdziałamy, czyli bez siły roboczej przemysłowiec nie stwory hurtowni, gospodarz nie utrzyma hektarów swoich upraw itd
6. siła robocza to oczywiście ludzie grający w grę, rzeczywiści, którzy za swoja prace otrzymują pensje

gier tego typu powstało wiele ale nie wiem czy są jakieś oferujące grę w multi, dobrym przykladem może być gra www.eRepublik.com - tylko ze to gra na przeglądarkę, tekstowa
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 04.08.2010, 20:57
Second Life, Genio. Przynajmniej tak mi sie wydaje.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.08.2010, 21:07
Gram teraz w Assasin's Creed 2, grałem też w jednykę, ale dwójka absolutnie miażdży, to gra kompletna zawiera. Szczerze polecam
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 05.08.2010, 12:46
Cytat:
Wybiera się ktoś z Was na beta testy Two Worlds II które organizuje studio Reality Pump?
Zastanawiam się. Osobiście "jedynka" mi bardzo podeszła pod względem świata i questów pobocznych

BTW: Co myślicie o premierze nowych GeForceów GTX460 w Polsce? Układy te całkowicie zmiotły Radeony 5830 z fotela najlepszych kart w stosunku cena/jakość. Oprócz lepszej wydajności oferują PsyhX i CUDA, a ceny oscylują w granicach 800-850zł. 5830 są nawet czasem o kilkadziesiąt złotych droższe, więc to kolejny powód przemawiający za nowymi wersjami Fermi. Mimo, że jestem fanem Radeonów, od niepamiętnych czasów byłem dzieckiem ATI, to teraz nie mogę sie oprzeć magii nVidii.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.08.2010, 22:58
może ktoś poratować działajacymi linkami do pełnej wersji gry Rune gierka ma pare lat więc mam problem ze znalezieniem linków będe wdzięczny za pomoc
Odpowiedz cytując
forthree
Member

Od: 07.2010

Stary 09.08.2010, 23:30
Nie wiem czy to dobry temat, ale musze się pochwalić

pes 2010: http://www.bankfotek.pl/view/717912
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 10.08.2010, 01:02
AL_PB napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się. Osobiście "jedynka" mi bardzo podeszła pod względem świata i questów pobocznych

BTW: Co myślicie o premierze nowych GeForceów GTX460 w Polsce? Układy te całkowicie zmiotły Radeony 5830 z fotela najlepszych kart w stosunku cena/jakość. Oprócz lepszej wydajności oferują PsyhX i CUDA, a ceny oscylują w granicach 800-850zł. 5830 są nawet czasem o kilkadziesiąt złotych droższe, więc to kolejny powód przemawiający za nowymi wersjami Fermi. Mimo, że jestem fanem Radeonów, od niepamiętnych czasów byłem dzieckiem ATI, to teraz nie mogę sie oprzeć magii nVidii.
Powiem tak. Jest to rewolucja jesli idzie o uklady kart graficznych w tym segmencie cenowym. Wydajnosc wieksza od GTX`a 260 przy nizszej cenie. Tez sa wydajniejsze od Radeonow 5830, dorownujac 5850 ktore sa znacznie drozesze. NVidia naprawde wykonala w tym roku kawal swietnej roboty.

Co nie oznacza ze zdobyla rynek. 60% rynku nalezy do ATI 40% do NVidii. Tak sie sprzedaja nowe uklady. Ktos w ATI w koncu pomyslal i postawil tez na marketing. A to prowadzi do czystej konkurencji i to na rownych zasadach.
Odpowiedz cytując
AL_PB
Member

Stary 10.08.2010, 08:31
Zgadza się, nvidia wraz z GTXem 460 osiągnęła status najlepszej karty w kategorii cena/jakość.
5830 są droższe o kilkadziesiąt zł, więc jestem za nvidią, zwłaszcza, że ostatnio miałem problemy z kompatybilnością z całą serią HD4xxx na nowym PC (30FPS na Phenomie II, 4GB RAM i HD4890?).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów