|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
thx ziom
![]() ![]()
wiesz co się liczy..
szacunek ludzi ulicy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
gra ktoś w FifaOnline?
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Miałby ktoś ochotę wymienić się kluczem Call of Duty 2 na Battlefield 2 ? Mam chęć zagrania sobie w Battlefielda a cod mi na półce leży.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
takie pytanie - probowalem grac w FIFAOnline 2 i w jedną też grę online wcześniej, w której trzeba się połączyć jakby z drugim graczem, czy też z serwerem i w obydwu próbach mam ten sam problem - nie mogę się połączyć -> przegrywam mecz 0-3. internet na pewno w tym momencie działa, a w wyjątkach zapory windows FIFAOnline jest zaznaczona. wie ktoś o co chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś może jakieś ciekawe MMO? ;]
Przerabiałem już MU i Cabala... czas na coś nowszego! ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cześć! Szukam jakiegoś dobrego serwera MU z wysokim expem. Tak 4 fun na maxa. Zna ktoś może jakieś chodliwe? Bo moje poszukiwania nic nie dały.
Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Poratuje ktoś działającymi linkami do Fify 10?
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=PiY1M6hiNDA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Grałem w sporo MMO, tych "darmowych" (czyli z Item Shopem) oraz abonamentowych; zwykle grałem 1-2 dni, bo większość gier FTP jest bardzo kiepska. Oczywiście trafiają się wyjątki (np. Perfect World albo wspomniane RoM), ale i tak jest to półka niżej niż PTP. Dlatego, jeśli miałbym polecić jaką grę MMO, to zdecydowanie te trzy: WoW (wiadomo, kapitalny gameplay), Lord of the Rings Online (kapitalna grafika, klimat tolkienowski, najlepsze PVE) oraz Guild Wars (płacisz tylko za pudełko, nie ma abonamentu). To jest w tej chwili czołówka. I trzeba czekać na Star Wars: the Old Republic. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Grywał ktoś w Worms 2 przez internet?
Zabawa na mutliplayerze jest świetna, tyle że za każdym razem gdy ja lub któryś z kumpli odpalamy hosta wywala wszystkich z gry... Czym to jest spowodowane? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co czytalem i zdazylem zobaczyc(nie ma to jak bywanie na konferencjach komputerowych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koyoot napisał(a):
Dlatego, jak mówiłem: nie ma sensu sobie zawracać głowy tysiącem darmowych mmo, skoro jest tyle o wiele lepszych gier abonamentowych. Tylko strata czasu (i pieniędzy wydanych w Item Shopie )![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ostatnio sulyszałem że w LOTR Online znieśli abonament i jest darmowa, z mozliwościa dokupienia questow itp. fajne to?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie ma ktoś przypadkiem klucza na zbyciu do bety Medal of Honor
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
<Crasch> - podobno LOTR jest bardzo podobny do WoW-a, więc jeśli podobało Ci się w Azeroth to możesz pograć
![]() Z darmowych MMO polecam też Dungeons & Dragons Online. A sam czekam na GuildWars 2. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
<Crash> napisał(a):
Póki co jest tylko PtPAL_PB napisał(a):
grywam w obie gry i są kompletnie inne - oczywiście poza takimi rzeczami, które wystepują niemal w każdym MMO, jak skille czy klasy. Zdecydowanie w obie warto zagrać.![]()
VIVA LA WISŁA
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Hmm, no to widocznie mam złe źródła.
Czytałem, że poza klasami itd, cała gra ma bardzo dużo podobieństw do WoW-a vide okno handlu. Sam jednak grałem tylko w WoWa. Przesiedziałem przy nim w sumie około 100h, ale zdecydowanie bardziej podchodzi mi taktyczna natura GuildWars ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Grywa ktos z Was w Company of Heroes (+ dodatki) w multi? Czesto gram sam, fajnie byloby miec jakiegos teampartnera do gry zespolowej. Nudzi mnie juz gra "kazdy sobie rzepke skrobie" w grach np 3v3
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
grywa ktoś jeszcze w the LotR Third Age
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś z Was na beta testy Two Worlds II które organizuje studio Reality Pump?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
takie mam pytanie do Was, czy istnieje gra o danych cechach:
1. gra mmorpg, czyli rozgrywka tylko online w świecie złożonym tylko z graczy rzeczywistych 2. umożliwia tworzenie i prowadzenie własnych 'biznesów', czyli na przykład przy chęci zostania przemysłowcem mamy do tego możliwość ale nasz biznes nie przetrwa bez wymaganych surowców [w zależności od tego jaki własny przemysł rozwijamy] 3. jak wyżej tylko wybieramy drogę gospodarza który właśnie będzie zaopatrywał przemysłowca w to czego potrzebuje itd [to tylko jeden przykład, drabinek gospodarczych jest mnóstwo] 4. byłaby to gra 'graficzna' czyli handel odbywałby się na zasadzie 'idź do danego gospodarstwa i kup co Ci potrzeba', lub z biegiem czasu i rozwinięcia biznesu wyślij furmankę, idź na targowisko by kupić, bądź by sprzedać swoje dobra, itd 5. niczego tylko własnymi silami wielkiego nie zdziałamy, czyli bez siły roboczej przemysłowiec nie stwory hurtowni, gospodarz nie utrzyma hektarów swoich upraw itd 6. siła robocza to oczywiście ludzie grający w grę, rzeczywiści, którzy za swoja prace otrzymują pensje gier tego typu powstało wiele ale nie wiem czy są jakieś oferujące grę w multi, dobrym przykladem może być gra www.eRepublik.com - tylko ze to gra na przeglądarkę, tekstowa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Second Life, Genio
. Przynajmniej tak mi sie wydaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gram teraz w Assasin's Creed 2, grałem też w jednykę, ale dwójka absolutnie miażdży, to gra kompletna zawiera. Szczerze polecam
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
BTW: Co myślicie o premierze nowych GeForceów GTX460 w Polsce? Układy te całkowicie zmiotły Radeony 5830 z fotela najlepszych kart w stosunku cena/jakość. Oprócz lepszej wydajności oferują PsyhX i CUDA, a ceny oscylują w granicach 800-850zł. 5830 są nawet czasem o kilkadziesiąt złotych droższe, więc to kolejny powód przemawiający za nowymi wersjami Fermi. Mimo, że jestem fanem Radeonów, od niepamiętnych czasów byłem dzieckiem ATI, to teraz nie mogę sie oprzeć magii nVidii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
może ktoś poratować działajacymi linkami do pełnej wersji gry Rune gierka ma pare lat więc mam problem ze znalezieniem linków będe wdzięczny za pomoc
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co nie oznacza ze zdobyla rynek. 60% rynku nalezy do ATI 40% do NVidii. Tak sie sprzedaja nowe uklady. Ktos w ATI w koncu pomyslal i postawil tez na marketing. A to prowadzi do czystej konkurencji i to na rownych zasadach. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zgadza się, nvidia wraz z GTXem 460 osiągnęła status najlepszej karty w kategorii cena/jakość.
5830 są droższe o kilkadziesiąt zł, więc jestem za nvidią, zwłaszcza, że ostatnio miałem problemy z kompatybilnością z całą serią HD4xxx na nowym PC (30FPS na Phenomie II, 4GB RAM i HD4890?). |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|