|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
oczywiście egzamin łączony na kat. B ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie na temat nowych przepisów, wchodzących 1 stycznia.
prawo jazdy zdałem 21 grudnia, ale dzwoniąc dzisiaj wniosek został dopiero wysłany, a więc dokument będę odbierał dopiero w nowym roku, i tu mam pytanie czy będę już objęty nowymi przepisami, czy z racji zdawania w tym roku nie obejmą mnie (miejmy nadzieje) ? ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak by ktoś chciał zdawać prawko w stachu piszcie do mnie na priv o dodatkowe godziny jazdy gratis.
I w ogóle jak na tej balickiej jest? Pytanie do zdających tam jakoś w tym roku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakie szkoły doradzacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To byś chociaż rejon jaki cie interesuje podal, bo tak to kazdy kto zdal poleci ci swoja szkole
![]() ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Hmmm... może Olsza 2 lub gdzieś 29 Listopada ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
OSK ALAN
ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 2 A Super gościu prowadzi, wiele znajomych zdało w tej szkole za 1 razem. ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Kazimierza Odnowiciela 2 w budynku gimnazjum,zaraz koło Olszy II .Szkoła AN-CAR. Super autka(yariski) elegancki wykładowca pan Haber .Polecam ! nr. do kierownika - 602309071
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 27.07.2011 o godz. 11:33.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Coś odpowiedniego według kryterium jakość/cena, w bronowicach polecicie?
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ja polecam OSK Skarabuesz
http://www.osk-skarabeusz.pl/ mega, mega instruktor, jazdy w mega atmosferze, można pogadać wlasciwie o wszystkim POLECAM |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
To jest Prądnik Czerwony a nie "koło Olszy II" ![]() Co nie zmienia faktu że osiedle obok ![]() Haber jest luzak gość, ale nie znam go od strony nauki jazdy.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 10.02.2011 o godz. 23:23.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś się zapisywał ostatnio na egzamin na Balicką? Ile się czeka mniej więcej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Moja dziewczyna ostatnio się zapisała czekała tydzień a jak dobrze trafisz to dostaniesz z dnia na dzień
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli chcesz na 29-tego listopada to polecam szkołę jazdy Elita. Mają biuro zaraz za wiaduktem w strone warszawy przy przystanku "Opolska Estakada"
A jak chcesz jakiegoś konkretnego instruktora to pisz do mnie na PW to z tej szkoły dam Ci numer do niego. Gość na prawdę konkretny ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak ma ktoś polecić jakiegoś normalnego instruktora na prawko B, to prosze o priva. Najbardziej zależy mi na tym aby było łatwo się dogadać co do terminów jazd (siostra może głównie weekendy i wieczory), oraz żeby teoria była w "przyspieszonym" trybie
.Jak coś to priv. (odpada Huta, Bieżanów, itp. Najlepiej centrum, bądź zachodnie dzielnice) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja się uczyłem jazdy tutaj:
http://www.asior.com.pl/ I mogę polecić każdemu. Wykładowcy i instruktorzy naprawdę na b. wysokim poziomie (emerytowani policjanci z drogówki*). I rzeczywiście zdawalność jest wysoka (mieli tam również kilka osób po innych szkołach na "doszkalanie", po czym bez problemów zdawali egzaminy). *pewnie tu wiele osób zacznie kręcić nosem, dlatego proponuję najpierw zapytać instruktorów co i jak. Na pewno sie nie zawiedziecie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla tych którzy jeszcze nie wiedzą gdzie składać papiery to na koszykarskiej dają terminy na drugi dzień : )
Na Bronowicach terminy są nawet do 2 tyg. Ja wczoraj poszedłem na Koszykarską i miałem do wyboru Poniedziałek,Wtorek itd..a godziny do wyboru do koloru 9-30,10-30 ...więc jeżeli ktoś nie boi sie jeździć po Hucie i tamtejszych rondach czy Dąbiu,Grzegórzkach a zależy mu na czasie to walcie na Koszykarską ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ile kosztuje odebranie prawa jazdy w urzędzie przy kategorii C?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziś zdałem na Koszykarskiej
wie ktoś ile musze czekać na ten plastik ? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
2 tyg robocze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czeka mnie kurs doszkalający, więc potrzebuję namiary na jakiegoś konkretnego instruktora. Najlepiej w Nowej Hucie lub okolicach.
Ktoś jest w stanie pomóc? Może być na priv. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
LOK na Centralnej - polecacie ? Jakieś opinie w miarę obiektywne ?
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja robiłem w LOKu kurs. Teoria przyjemna, jazdy też super. Zdane za pierwszym razem. Bardzo pomaga to, że masz plac kiedy chcesz. Ja, jak przychodzilem przed jazda, to moglem sobie 30 minut pojezdzic po luku, az w koncu zaczalem jezdzic go po 20 km/h
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dzięki za informacje
Możesz polecić ewentualnie jakiegoś instruktora ? Może być na PW.![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
czy jak zdawałem pierwszy kurs (niestety oblany
) 28.12.2010 to mam 6 miesięcy ważne testy czyli do 28 czy równo z początkiem czerwca ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chyby_TSW masz do 28.06.2011 nic się nie martw teraz egzaminy są bardzo szybko myślę ze do 28 odpukać zmieścisz się w 3 podejściach
Ja polecam wszystkim ośrodek na Kalwaryjskiej niedaleko MATECZNEGO "Jume" fajna atmosfera , mili ludzie , szczególnie polecam P. Andrzeja ,naprawdę najlepszy instruktor jakiegokolwiek w życiu miałem (a było ich trochę , bo startowałem po 3 latach przerwy )przede wszystkim super człowiek , p.Agnieszka też świetnie uczy , broń boże nie wybierać tam pewnego Tomka bo szkoda wszystkim nerwówhttp://www.juma.prawojazdy.com.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Robił ktoś prawo jazdy w Albarze?
Jak wrażenia? Jakiego instruktora polecacie ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|