|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie no, dość już wzorków...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Wszystkie uwagi i propozycje ślijcie na mail który jest podany w newsie na stronie SKWK. Wtedy będziecie mieć pewność, że wasza uwaga czy propozycja trafi do odpowiedniej osoby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Te propozycje SKWK na wzór poza 1 są nie do zaakceptowania
2- jak można robić symetrię napisu? Na stadionach nie umieszcza się podwójnych napisów i do tego jeszcze ten drugi napis Pany. Kto to wymyślił? 3-jak się już powiedziało "a" trzeba powiedzieć "b" a nie zmienić zdanie i robić całą niebieską trybunę. Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć że ten fatalny wzór jest do bani a nie teraz sobie o tym przypomnieć 4- No jeszcze takiej głupoty to nie widziałem ani nie słyszałem. Twarz? Na piętrowej trybunie? I to jeszcze taka której nikt by nie skojarzył? To nie jest Deyna którego większość Polaków kojarzy tylko Reyman który grał kiedy kamery dopiero powstawały. Jak w ogóle wygląda projekt tego wzoru bo aż jestem ciekaw.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.07.2010 o godz. 11:00.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zgadzam się, najlepiej będzie z tą szachownicą, bez żadnych napisów, bo dawać napisy żeby tylko były, by pokazać, że w Krakowie, ludzie potrafią zrobić wzór z krzesełek to bez sensu, taka sztuka dla sztuki
![]() Wiem teraz już za późno ale jednak trzy trybuny niebieskie i tylko północna ze wzorem było by idealnie. Biała Gwiazda jako symbol klubu i tyle, zresztą sama gwiazda a reszta niebieskich krzesełek to wtedy symbol byłby wyróżniony, a cóż jak będą jeszcze te dwie szachownice to nie wiadomo na co okiem rzucić, ale to takie niepotrzebne dywagacje co by było gdyby ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tylko niebieskie krzesełka !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kolejny wzór? Cyrk przyjeżdża do miasta.
Tylko niebieskie krzesełka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła Pany - jako wzór wg mnie odpada
twarz Reymana - wg niewykonalne, żeby wyglądało dobrze, po drugie nie jest to aż tak rozpoznawana postać i 9 na 10 osób będzie się zastanawiać czyja to facjata. Nie o to chodzi chyba z tych propozycji SKWK najlepsza są niebieskie krzesełka lub zwykła szachownica (jak na C) tylko bez żadnych napisów P.S. Szkoda, że nawet sprawa wzoru krzesełek nie została przemyślana całościowo. Czyli mamy 4 trybuny i myślimy jak zrobić żeby CAŁOŚĆ wyglądała dobrze. Każda trybuna była robiona jako osobna. Oczywiście nie jest to uwaga do SKWK (przynajmniej nie tylko). No ale nic. Trzeba zrobić tak, żeby najwięcej wyciągnąć z tego co mamy obecnie P.S.2. Szkoda, że kolorem przewodnim na naszym stadionie jest niebieski, a nie czerwony... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co to znaczy "tylko Reyman" ? W chuju mam co kojarzą Polacy, a co nie. I kiedy były kamery. Nie dla nich te wzory. To jest nasz Reyman, nasza legenda i świętość. I to nie jest Deyna- to jest Henryk Reyman. Dwie różne osoby. Ja za rysami twarzy Reymana byłem od początku ale czy to jest wykonalne bo szczerze wątpię. Być może i tak ale pewnie musiałoby to pochłonąć sporo pracy i PROFESJONALIZMU. Przede wszystkim musiałby powstać wzorowy projekt osoby, której grafika na wysokim poziomie nie jest obca. Zrobić dokładne wyliczanki z rzędami krzesełek i ilością. Mi to się widzi tak że te rysy twarzy są gdzieś na boku (przed narożnikiem), a nad rysami na piętrze napis Henryk Reyman. Jeśli nici z tego to "Wisła Pany" tylko tą samą czcionką co na C (czyli prosty napis) żeby nie było mieszanki dwóch różnych koncepcji.
Ostatnio edytowane przez element : 17.07.2010 o godz. 11:25.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to znowu będzie chyba dreszczyk emocji ... z tymi Azerami ;/ Mamy szczęście w losowaniu ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że gramy z nimi nie przy R22, bo znowu na Hutniku będzie nieciekawie, pewnie z 1:0 dla nas a u nich nerwówka, przy R22 zupełnie inaczej się gra, przy R22 to nawet Barcelona nie ma szans
A tak w ogóle to takie pytania w interpelacji są natręctwem ;/ One są trochę takie na zasadzie "jak dokopać Majchrowi". Takie pytania powinny być kierowane do odpowiedniej osoby zajmującej się stadionem, bo Majcher gó** wie na temat tego stadionu, tak samo zresztą pewnie o stadionie Pasów. Powinna być odpowiednia osoba do kierowania tym stadionem, bo tutaj nie wiadomo do kogo są te pytania ? Do Majchrows Pytanie jak 7. Jakie kary finansowe zapłaci wykonawca w związku z opóźnieniem oddania trybuny wschodniej o około 8 miesięcy względem terminu zapisanego w umowie (grudzień 2010)? Opóźnienie z winy projektanta wynosiło około jednego do dwóch miesięcy, jednak wykonawca, prowadząc bardzo wolno prace wykończeniowe, dorzucił do tego około 6 miesięcy. Kary za takie opóźnienie spokojnie pokryłyby koszt brakujących elementów, jak telebimy, kioski gastronomiczne czy budowę zbiornika retencyjnego. Żadnej kasy miasto klubowi nie odda, bo i tak robi dla klubu profesjonalny stadion klasy "Elite", cóż może rozpieszczeni zostali ostatnio kibice przez stadniony budowane na Euro i chcą mieć wszystko idealnie ale niestety nie wszędzie się da ... bo odnośnie telebimu to nie da się go położyć gdzie indziej na tym stadionie i wiele innych spraw tego typu podobnych . Pytanie jest po prostu głupie, bo jest wiadomą, że stadion jest Miejski budowany za Miejską kasę i niekoniecznie dla Wisły, w każdym razie może wejść jeden potężny miliarder i kupi jakiś klubik w Krakowie i będzie chciał grać na R22 i Miasto może mu dać nawet operatora... a Wisła może co najwyżej powąchać. Jestem realistą i niestety błędy są także po stronie zarządu Wisły, nie ma podpisanego operatora, nie ma decyzji. Według mnie Wisła powinna podpisać tą umowę już wcześniej i mieć decydujący wpływ na tą budowę a nie P. Niedziałkowska, bo ten stadion jest nie dla niej i tyle. Wisła ma operatora i decyduję, że tutaj jest asfalt, a tu płyta jeżeli oczywiście jest to bez względu na koszty stadionowe. Zobaczymy co będzie do tego 21 lipca i co z tą trawą, bo jest po prostu fatalna jak się patrzy z kamerki. Budujemy stadion na za pięć dwunasta i tyle ... wszystko teraz jest na gorąco, coraz większe napięcie, bo tutaj trawa niedobrze położona, bo elewacja zbyt brzydka itp. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
A ze stadionu zrobi nam się za chwile wiejska umajona figurka. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Miasto jest w tym wypadku piękną przepraszam za porównanie "krową dojną" - tylko pozazdrościć takiego inwestora wykonawcy (szkoda tylko że to nasze pieniądze są "wyprowadzane"). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jutro deszcz popada to i trawka urośnie...
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Słowo "tylko" ma dwa znaczenia. W tym wypadku tylko = lecz.
Szachownica, bez napisów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jedyne rozsądne wyjście to napis Maciej Skorża !
skwk piało by z zachwytu Dzisiaj jak widac dalsze wylewanie asfaltu . Wygląda on przyzwoicie w porówananiu do tej nieszczęsnej trawy . Wygląda też na to że zamontowano 100% krzesełek na C . Idealnie to nie wygląda , ale to akurat najmniejszy problem . Mam obawy że najbliższy mecz z Litwinami nie będzie naszym ostatnim na Hutniku . Wszystko wskazuje na to że rozegramy tam także mecz III rundy oraz pierwszy mecz z Arką ( chyba że będziemy grali o zmroku , zgodnie z ustaloną godziną ) . To wszystko przechodzi już ludzkie pojęcie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
-mysle ze ciezko byloby wykonac taki projekt -na zachodniej powstala koslawa 9,0 czy ucieta 6 a Wy chcielibyscie zeby robotnicy ulozyli twarz ludzka ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Proponuję nie rozmieniać postaci Henryka Reymana na drobne.
Jestem za symetryczną kratownicą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Chociaż tak i tak skłaniałbym się ku opinii morgenesa - należałoby się zastanowić czy taki sposób oddania szacunku Wielkiemu Wiślakowi jest odpowiedni. Jestem zdecydowanie za szachownicą ( identyczną jak na sektorze C ), lecz bez napisów. ![]() ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Szachownica, bez napisów.
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szachownica, bez napisów jest najrozsądniejszą opcją.Bez żadnego cyrku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szachownica bez napisów bez dodatkowych wzorów napisów czy nie wiadomo czego już i tak za dużo się tego zrobiło...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mógłby ktoś pokombinować i przedstawić cały stadion jak się będzie prezentował z krzesełkami niebieskimi, z szachownicą i z napisem Wisła Pany. Takie trzy projekty ułatwią na pewno wybór. Bo wyobraźnia a rzeczywistość zawsze się różnią. Reyman moim zdaniem odpada
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pozwólcie że zapytam po co wpisujecie tu swoje propozycje wzoru na krzesełkach skoro SKWK jasno napisało kto ma prawo głosu w tej sprawie. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł inny na wygląd trybuny to jest mail od tego...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|