|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Murawa też z dnia na dzień się poprawia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wybaczcie że z głupia frant zapytam,bo nie chce mi się w tym upale gmerać w "guglu".Ta niby sztuczna trawka na asfalcie,to tak faktycznie maty udające sztuczną trawę?Bo przecież sztuczną trawę znaną z boisk treningowych robi się na innym podłożu...chyba.Czy aby nie ma to być coś takiego jak onegdaj na torze kolarskim za Błoniami?PZPN kazał swego czasu "ichnim"wyłożyć za liniami maty,bo piłkarze tłukli sobie kolanka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ten odcinek asfaltu jest na tyle krótki że i tak nie będzie go widac w TV. Na stadionie i tak cały czas patrzę na piłkarzy więc mnie ta sprawa nie boli. Bardziej wypominqałbym brak kiosków gastronomicznych bo to jest problem a nie alsfalt. A co do podlewania trawy. Był ktoś w jakimś ciepłym kraju na wakacjach to pewnie widzaił jak to tam wygląda. Np Egipt, koleś od trawy nawadnia w samo południe i leje wody po kostki żeby trawa nie uschła. Obecnie mamy pogodę prosto z Afrki więc nie płaczcie bo tak pewnie musi być. Czy tu każdy musi być specem od wszystkiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie czy ten asfalcik tak zostanie? jak ktoś zrobi porządny wślizg to wyląduje na asfalcie?
![]() Sam stadion nocą wygląda super PS :A co z miejscem na banery reklamowe?
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 16.07.2010 o godz. 20:42.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak sobie teraz tak patrze na kamerkę to ten asfalt wcale tak zle nie wygląda ;-)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
"Mam pytanie czy ten asfalcik tak zostanie? jak ktoś zrobi porządny wślizg to wyląduje na asfalcie?"
No raczej spokojnie się piłkarz powinien wyrobić ze wślizgiem. Jeszcze nie widziałem wślizgu 6 metrowego o 10 metrowym nie wspominając. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Czy ta wszystko w niej jest to właśnie nie jestem pewien, ale jak masz wiedzę to przedstaw dane jakie są zapisane kary umowne, daty odbiorów. Co do spraw bieżących to nie rozumiem jedynie po co ten asfalt przed ławkami. Po bokach ok, ale tam? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak, jezeli zrobi wslizg wyladuje na asfalie bo linie boiska ida wzdluz kraweznikow
ja p ...![]()
Bądź bliski dla bliskich ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wyląduje bo od lini do krawężnika to ma min 11 metrów.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O moj Boze to jednak prawda z tym asfaltem ja myslalem ze to tylko jakies nieporozumienie i bylem pewny ze to za zadne skarby nie przejdzie
kiedy malowanie pasów i instalacja swiatel? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem Panowie... Ja wiem że Brata się nie obraża... Ale Wy wszyscy jesteście popieer... Malkontenci do sześcianu... Jak czytam niektóre Wasze posty mam wrażenie że jestem z innej planety...normalnie ręce opadają...a że asflat taki a że sraki...a że trawa za mało zielona...jezu ileż można tak pierd... bez sensu... dajcie se siana... pozdro 600
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Liniiiii, qźwa, liniiiii, żadnych p.....ych p......w, mówi się na te białe wyznaczające boisko linie ![]() Linia bramkowa, linia autowa etc. ![]() Capisci? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez satori : 16.07.2010 o godz. 22:19.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak się mówi po polskiemu? Pasy boiska czy linie boiska? Hę? Pasy to masz na przejściu dla pieszych, a na boisku linie prawda ( zwłaszcza na naszym boisku ) ? Proste jak but.![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i jemu chodziło o TE pasy - przejście. Bo na drogach, asfalcie są pasy. Jeżeli wy nie wyczuwacie sarkazmu w tych postach to ja wspołczuje. Dalej nawet on pisze o sygnalizacji świetlnej
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry nie doczytałem o asfalcie, sypię głowę popiołem
![]() Shame on me :( ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
****a ale zasmiecacie ten temat..
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
PS. Panie Olszówka interpelacja (punkt 5) rychło w czas. Pytanie dlaczego jak już coś jest wykonywane nie ma większego sensu, więc proponuję zająć się tym, na co jeszcze można wpłynąć. Pan Majchrowski zostanie sumiennie rozliczony przez wyborców, o ile zdecyduje się kandydować. ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do estetyki stadionu to jest ona fatalna, zwłaszcza nowych jeszcze bardziej betonowych trybun (tych piętrowych).
W zasadzie zawinił projektant - szyby które są wstawione pomiędzy tymi betonowymi słupami konstrukcji nośnej można było wstawić na samym skraju, i dodatkowo także obłożyć nimi konstrukcje betonowe. Wówczas cały stadion z zewnątrz byłby szklany, i wyglądało by to zdecydowanie ładniej. Przykład: http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...f913941_o2.jpg Z tym że to szkło na tym dworcu jest założone inną technika niż na Galerii Krakowskiej. Ale wg. mnie takie obłożenie całego stadionu z zewnątrz szkłem, to jedne z sensowniejszych rozwiązań poprawy jego fatalnej estetyki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy pan Olszowka nie moglby wystartowac w wyborach na Prezydenta Krakowa , jestem przekonany , ze poparcie dla Niego byloby wieksze niz dla ( sylwestrowo-kacowego ) Majchrowskiego?
I prosze nie zarzucac mi zadnego wazeliniarstwa , po prostu pisze co uwazam... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panie Darku - Dobra robota!
Dziekuje |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Panie Darku,
Jeśli mogę coś zasugerować, to w następnej interpelacji prosiłbym o zobowiązanie Prezydenta Majchrowskiego do podania konkretnie z imienia i nazwiska osób odpowiedzialnych za uchybienia w budowie stadionu i to na każdym etapie. Nie bawmy się w odpowiedzialność zbiorową. Chciałbym poznać personalia konkretnych delikwentów, którzy podejmowali takie a nie inne decyzje (lub ich zaniechali). pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez willow : 17.07.2010 o godz. 08:51.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wyrazy Szacunku dla Pana Darka!
Odnoszę nieodparte wrażenie, że bez tej osoby bylibyśmy jeszcze daleko w dupie. A tutaj, dla odmiany, taki mały i nieśmiały pomysł na rozwiązanie kwestii parkingów: http://www.youtube.com/watch?v=IZzbH14jVjI |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
bardzo ciekawy ten system parkingowy,ale przy prędkości parkowania jednego samochodu bardziej nadawałby się na osiedlowe parkingi.przy setkach samochodów naraz na pewno ten system odpada.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten parking to typowy bajer, malo efektywnie to wyglada. A jak zaraz po wyjsciu z samochodu bede chcial wrocic po fajki to co, czekac az mi go pdostawia do wyjscia, potem znowu trzeba jechac do wejscia zeby ponownie zaparkowac co lacznie zajmie pewnie kilkanascie minut nie mowiac o podwojnej oplacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Owszem, nie ma zagrożenia, że ktoś wyjedzie po wślizgu na asfalt. Natomiast w sztuczną trawę nie wierzę. ZIKiT jest śmieszny: mówią, że nie będzie asfaltu, ale wokół murawy będzie asfaltowa droga techniczna. To jest asfalt, czy nie? Jest...
Na szczęście nie taki, jak wydawało się na samym początku, tzn. że będzie prawie pod linie boczne boiska. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Tak czy owak, taki asfalt jestem w stanie - z bólem bo z bólem - przełknąć... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|