The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2010, 09:43
Dzisiaj jest 17 lipca, a my zapewne nie mamy podpisane umowy na dzierżawę stadionu itp. Ja się pytam jak to jest możliwe że ZIKIT planował rozegranie pierwszego meczu w połowie lipca jak nawet płyta boiska nie nadaję się do grania a o innych rzeczach nie będę wspominał, bo jeżeli patrzę się realnie na ten stadion to zapewne na 40% zdążymy zgłosić stadion, a nawet jak ten stadion zgłosimy to UEFA nie koniecznie może się zgodzić na rozgrywanie meczów na tym stadionie ( Nie mamy zrobionych zagospodarowanych miejsc dla prasy, sędziów, dyrektorów technicznych z uefa itp. a co najważniejsze nie mamy miejsca na rozgrzewkę dla piłkarzy rezerwowych, nie ma też głupich ławek rezerwowych xD Ciekawe gdzie nasi piłkorze będą siedzieć, bo jak na razie to będą chyba musieli kupić sobie gdzieś na straganie jakieś taborety za 5 złotych...
A tak nawiasem mówiąc, jeżeli ta murawa się nie poprawi to nie wiadomo czy Uefa pozwoli nam na niej zagrać ;/
Nie łudźcie się, że Uefa zgodzi się na coś takiego, że "my ten stadion dokończymy do tygodnia ..." nie, nie ...
Podsumowując : termin na zgłoszenie stadionu 21 lipca , szansę są malutkie ;/
Edit:
zostały jeszcze 3 dni na zrobienie tego wszystkiego co nam się przez długi czas nie udało ...
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 17.07.2010 o godz. 09:48.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 17.07.2010, 09:51
Na dzień dzisiejszy trwa swoisty ping-pong między Wisłą a ZIKIT-em.
ZIKIT mówi: "Podpiszcie umowę, to zrealizujemy poprawki na stadionie, o które wnioskujecie".
A Wisła na to: "Najpierw zróbcie porządek z niedoróbkami, a potem podpiszemy umowę"

Patowa sytuacja, w której chyba nieco lepsze karty ma ZIKIT. To Wiśle tak na prawdę się spieszy.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
jutro
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 17.07.2010, 09:55
Na stronie SKWK pojawiło się pierwsze info odnośnie wzoru krzesełek na zachodniej.

Ja osobiście wolałbym jednak, żeby żadnego wzoru nie było, niebieskie krzesełka i było by git. Jednakże na wschodniej jest grafika, na północnej też jest i teraz żeby zachować pseudo symetrię odnośnie krzesełek to przydałoby się jakiś wzór na zachodniej umieścić. Ta ostatnia propozycje SKWK według mnie jest najgorsza, postać jak najbardziej zasłużona, ale popatrzmy jakie mamy sektory na wschodniej i teraz wątpię żeby dało się z krzesełek ułożyć twarz w jednym sektorze, a jak juz by ułożyli to nie czytelna byłaby. Takie moje zdanie.
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.07.2010, 10:21
Ktoś tu kiedyś zamieścił super projekt, czyli taki jak pozycja nr 1 na stronie SKWK ("puste kratki w układzie kolorystycznym podobnym jak na trybunie wschodniej"). Ja słowo podobnym zamieniłbym na identycznym. Jak ktoś ma jeszcze tą wizualkę, to niech wrzuci.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 17.07.2010, 10:45
Zmiana wzoru nie ma sensu, trybuna zachodnia powinna dostać krzesełka ułożone kolorystycznie tak samo, jedynie bez napisu.
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Na dzień dzisiejszy trwa swoisty ping-pong między Wisłą a ZIKIT-em.
ZIKIT mówi: "Podpiszcie umowę, to zrealizujemy poprawki na stadionie, o które wnioskujecie".
A Wisła na to: "Najpierw zróbcie porządek z niedoróbkami, a potem podpiszemy umowę"

Patowa sytuacja, w której chyba nieco lepsze karty ma ZIKIT. To Wiśle tak na prawdę się spieszy.
Czy ja wiem czy lepsze karty ma ZIKIT? Ktoś musi na tym stadionie grać, a tym kimś jest Wisła. Jeśli nie chcą, aby stadion był pusty, to musi pójść na ustępstwo klubowi.
Wisła NIE POWINNA podpisywać umowy dzierżawy aż do chwili, w której ZIKIT nie podpisze umowy na wykonanie niezleconych jeszcze prac - telebimy, kioski gastronomiczne, zaplecze trybuny północnej, zbiornik retencyjny oraz zrobienia wszelkich niezbędnych poprawek (kasy biletowe i inne "niedociągnięcia" ). Jak Wisła podpisze umowę przed zleceniem tych prac, to dostanie figę z makiem, płacić będzie za niekompletny stadion, który nie wiadomo kiedy będzie w pełni otwarty.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 17.07.2010, 10:47
Nie no, dość już wzorków...
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Stary 17.07.2010, 10:49
M89 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś tu kiedyś zamieścił super projekt, czyli taki jak pozycja nr 1 na stronie SKWK ("puste kratki w układzie kolorystycznym podobnym jak na trybunie wschodniej"). Ja słowo podobnym zamieniłbym na identycznym. Jak ktoś ma jeszcze tą wizualkę, to niech wrzuci.
Wszystkie uwagi i propozycje ślijcie na mail który jest podany w newsie na stronie SKWK. Wtedy będziecie mieć pewność, że wasza uwaga czy propozycja trafi do odpowiedniej osoby.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.07.2010, 10:54
Te propozycje SKWK na wzór poza 1 są nie do zaakceptowania
2- jak można robić symetrię napisu? Na stadionach nie umieszcza się podwójnych napisów i do tego jeszcze ten drugi napis Pany. Kto to wymyślił?
3-jak się już powiedziało "a" trzeba powiedzieć "b" a nie zmienić zdanie i robić całą niebieską trybunę. Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć że ten fatalny wzór jest do bani a nie teraz sobie o tym przypomnieć
4- No jeszcze takiej głupoty to nie widziałem ani nie słyszałem. Twarz? Na piętrowej trybunie? I to jeszcze taka której nikt by nie skojarzył? To nie jest Deyna którego większość Polaków kojarzy tylko Reyman który grał kiedy kamery dopiero powstawały. Jak w ogóle wygląda projekt tego wzoru bo aż jestem ciekaw.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.07.2010 o godz. 11:00.
Odpowiedz cytując
jutro
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 17.07.2010, 11:04
Zgadzam się, najlepiej będzie z tą szachownicą, bez żadnych napisów, bo dawać napisy żeby tylko były, by pokazać, że w Krakowie, ludzie potrafią zrobić wzór z krzesełek to bez sensu, taka sztuka dla sztuki

Wiem teraz już za późno ale jednak trzy trybuny niebieskie i tylko północna ze wzorem było by idealnie. Biała Gwiazda jako symbol klubu i tyle, zresztą sama gwiazda a reszta niebieskich krzesełek to wtedy symbol byłby wyróżniony, a cóż jak będą jeszcze te dwie szachownice to nie wiadomo na co okiem rzucić, ale to takie niepotrzebne dywagacje co by było gdyby
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 17.07.2010, 11:06
Tylko niebieskie krzesełka !
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2010, 11:06
Kolejny wzór? Cyrk przyjeżdża do miasta.
Tylko niebieskie krzesełka.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 17.07.2010, 11:16
Wisła Pany - jako wzór wg mnie odpada
twarz Reymana - wg niewykonalne, żeby wyglądało dobrze, po drugie nie jest to aż tak rozpoznawana postać i 9 na 10 osób będzie się zastanawiać czyja to facjata. Nie o to chodzi
chyba z tych propozycji SKWK najlepsza są niebieskie krzesełka lub zwykła szachownica (jak na C) tylko bez żadnych napisów

P.S. Szkoda, że nawet sprawa wzoru krzesełek nie została przemyślana całościowo. Czyli mamy 4 trybuny i myślimy jak zrobić żeby CAŁOŚĆ wyglądała dobrze. Każda trybuna była robiona jako osobna. Oczywiście nie jest to uwaga do SKWK (przynajmniej nie tylko).
No ale nic. Trzeba zrobić tak, żeby najwięcej wyciągnąć z tego co mamy obecnie

P.S.2. Szkoda, że kolorem przewodnim na naszym stadionie jest niebieski, a nie czerwony...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 17.07.2010, 11:20
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
To nie jest Deyna którego większość Polaków kojarzy tylko Reyman który grał kiedy kamery dopiero powstawały. Jak w ogóle wygląda projekt tego wzoru bo aż jestem ciekaw.

Co to znaczy "tylko Reyman" ?
W chuju mam co kojarzą Polacy, a co nie. I kiedy były kamery. Nie dla nich te wzory.
To jest nasz Reyman, nasza legenda i świętość. I to nie jest Deyna- to jest Henryk Reyman. Dwie różne osoby.
Ja za rysami twarzy Reymana byłem od początku ale czy to jest wykonalne bo szczerze wątpię. Być może i tak ale pewnie musiałoby to pochłonąć sporo pracy i PROFESJONALIZMU. Przede wszystkim musiałby powstać wzorowy projekt osoby, której grafika na wysokim poziomie nie jest obca. Zrobić dokładne wyliczanki z rzędami krzesełek i ilością. Mi to się widzi tak że te rysy twarzy są gdzieś na boku (przed narożnikiem), a nad rysami na piętrze napis Henryk Reyman. Jeśli nici z tego to "Wisła Pany" tylko tą samą czcionką co na C (czyli prosty napis) żeby nie było mieszanki dwóch różnych koncepcji.
Ostatnio edytowane przez element : 17.07.2010 o godz. 11:25.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.07.2010, 11:20
No to znowu będzie chyba dreszczyk emocji ... z tymi Azerami ;/ Mamy szczęście w losowaniu ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że gramy z nimi nie przy R22, bo znowu na Hutniku będzie nieciekawie, pewnie z 1:0 dla nas a u nich nerwówka, przy R22 zupełnie inaczej się gra, przy R22 to nawet Barcelona nie ma szans
A tak w ogóle to takie pytania w interpelacji są natręctwem ;/ One są trochę takie na zasadzie "jak dokopać Majchrowi". Takie pytania powinny być kierowane do odpowiedniej osoby zajmującej się stadionem, bo Majcher gó** wie na temat tego stadionu, tak samo zresztą pewnie o stadionie Pasów.
Powinna być odpowiednia osoba do kierowania tym stadionem, bo tutaj nie wiadomo do kogo są te pytania ? Do Majchrows
Pytanie jak

7. Jakie kary finansowe zapłaci wykonawca w związku z opóźnieniem oddania trybuny wschodniej o około 8 miesięcy względem terminu zapisanego w umowie (grudzień 2010)? Opóźnienie z winy projektanta wynosiło około jednego do dwóch miesięcy, jednak wykonawca, prowadząc bardzo wolno prace wykończeniowe, dorzucił do tego około 6 miesięcy. Kary za takie opóźnienie spokojnie pokryłyby koszt brakujących elementów, jak telebimy, kioski gastronomiczne czy budowę zbiornika retencyjnego.

Żadnej kasy miasto klubowi nie odda, bo i tak robi dla klubu profesjonalny stadion klasy "Elite", cóż może rozpieszczeni zostali ostatnio kibice przez stadniony budowane na Euro i chcą mieć wszystko idealnie ale niestety nie wszędzie się da ... bo odnośnie telebimu to nie da się go położyć gdzie indziej na tym stadionie i wiele innych spraw tego typu podobnych .
Pytanie jest po prostu głupie, bo jest wiadomą, że stadion jest Miejski budowany za Miejską kasę i niekoniecznie dla Wisły, w każdym razie może wejść jeden potężny miliarder i kupi jakiś klubik w Krakowie i będzie chciał grać na R22 i Miasto może mu dać nawet operatora... a Wisła może co najwyżej powąchać.
Jestem realistą i niestety błędy są także po stronie zarządu Wisły, nie ma podpisanego operatora, nie ma decyzji.

Według mnie Wisła powinna podpisać tą umowę już wcześniej i mieć decydujący wpływ na tą budowę a nie P. Niedziałkowska, bo ten stadion jest nie dla niej i tyle. Wisła ma operatora i decyduję, że tutaj jest asfalt, a tu płyta jeżeli oczywiście jest to bez względu na koszty stadionowe.
Zobaczymy co będzie do tego 21 lipca i co z tą trawą, bo jest po prostu fatalna jak się patrzy z kamerki.
Budujemy stadion na za pięć dwunasta i tyle ... wszystko teraz jest na gorąco, coraz większe napięcie, bo tutaj trawa niedobrze położona, bo elewacja zbyt brzydka itp.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 17.07.2010, 11:27
element napisał(a):Wyświetl post
W chuju mam co kojarzą Polacy, a co nie. I kiedy były kamery. Nie dla nich te wzory.
To jest nasz Reyman, nasza legenda i świętość. I to nie jest Deyna- to jest Henryk Reyman. Dwie różne osoby.
Ja za rysami twarzy Reymana byłem od początku ale czy to jest wykonalne bo szczerze wątpię. Być może i tak ale pewnie musiałoby to pochłonąć sporo pracy i PROFESJONALIZMU. Przede wszystkim musiałby powstać wzorowy projekt osoby, której grafika na wysokim poziomie nie jest obca. Zrobić dokładne wyliczanki z rzędami krzesełek i ilością. Mi to się widzi tak że te rysy twarzy są gdzieś na boku (przed narożnikiem), a nad rysami na piętrze napis Henryk Reyman. Jeśli nici z tego to "Wisła Pany" tylko tą samą czcionką co na C (czyli prosty napis) żeby nie było mieszanki dwóch różnych koncepcji.
Jak chcesz na prawdę uczcić Reymana, to wystaw mu pomnik, a nie profanuj jego osobę plastikowymi krzesełkami.
A ze stadionu zrobi nam się za chwile wiejska umajona figurka.
K.I.Gałczyński

Odpowiedz cytując
dyftong
Junior Member

Od: 02.2003

Stary 17.07.2010, 11:36
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
7. Jakie kary finansowe zapłaci wykonawca w związku z opóźnieniem oddania trybuny wschodniej o około 8 miesięcy względem terminu zapisanego w umowie (grudzień 2010)? Opóźnienie z winy projektanta wynosiło około jednego do dwóch miesięcy, jednak wykonawca, prowadząc bardzo wolno prace wykończeniowe, dorzucił do tego około 6 miesięcy. Kary za takie opóźnienie spokojnie pokryłyby koszt brakujących elementów, jak telebimy, kioski gastronomiczne czy budowę zbiornika retencyjnego.[/SIZE]

[/COLOR][/SIZE]Żadnej kasy miasto klubowi nie odda, bo i tak robi dla klubu profesjonalny stadion klasy "Elite", cóż może rozpieszczeni zostali ostatnio kibice przez stadniony budowane na Euro i chcą mieć wszystko idealnie ale niestety nie wszędzie się da ... bo odnośnie telebimu to nie da się go położyć gdzie indziej na tym stadionie i wiele innych spraw tego typu podobnych .
Pytanie jest po prostu głupie, bo jest wiadomą, że stadion jest Miejski budowany za Miejską kasę i niekoniecznie dla Wisły, w każdym razie może wejść jeden potężny miliarder i kupi jakiś klubik w Krakowie i będzie chciał grać na R22 i Miasto może mu dać nawet operatora... a Wisła może co najwyżej powąchać.
Jestem realistą i niestety błędy są także po stronie zarządu Wisły, nie ma podpisanego operatora, nie ma decyzji.

Według mnie Wisła powinna podpisać tą umowę już wcześniej i mieć decydujący wpływ na tą budowę a nie P. Niedziałkowska, bo ten stadion jest nie dla niej i tyle. Wisła ma operatora i decyduję, że tutaj jest asfalt, a tu płyta jeżeli oczywiście jest to bez względu na koszty stadionowe.
Zobaczymy co będzie do tego 21 lipca i co z tą trawą, bo jest po prostu fatalna jak się patrzy z kamerki.
Budujemy stadion na za pięć dwunasta i tyle ... wszystko teraz jest na gorąco, coraz większe napięcie, bo tutaj trawa niedobrze położona, bo elewacja zbyt brzydka itp.
Szanowny Panie: to nie chodzi o kasę dla klubu, tylko o pieniądze na linii inwestor (misto - czyli moje i twoje pieniądze które co roku Ci skubią i jak się tutaj okazuje marnotrawią) a wykonawca. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w branży nazwijmy to prywatnej jeżeli w mojej firmie ktoś nie wywiązuje się z terminów to są przewidziane kary umowne i płacimy jeżeli nie było trzęsienia ziemi, opadów gradu wielkości jabulani czy czegoś podobnego. W tym przypadku wygląda natomiast na tg że ktoś dorwał (wykonawca) pięknego inwestora który widać że zapłaci jak tylko wykonawca będzie chciał - do tego dochodzą opóźnienia, zmiany w projekcie, pójście na łątwiejsze (tańsze) rozwiązania bo nie ma żadnej osoby która jest za to odpowiedzialna i zostałaby pociągnięta do konsekwencji ze strony inwestora . Po prostu owinięcie wokół palca, terminy mają w dupie a kasa nadal leci a do tego wszystkiego nie przejmują się jeszcze żadnymi karami finansowymi których może się okazać że w umowie nie ma albo się jak to starym zwyczajem dogadają.
Miasto jest w tym wypadku piękną przepraszam za porównanie "krową dojną" - tylko pozazdrościć takiego inwestora wykonawcy (szkoda tylko że to nasze pieniądze są "wyprowadzane").
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.07.2010, 11:38
Jutro deszcz popada to i trawka urośnie...

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 17.07.2010, 11:51
Panie Darku,

Jeśli mogę coś zasugerować, to w następnej interpelacji prosiłbym o zobowiązanie Prezydenta Majchrowskiego do podania konkretnie z imienia i nazwiska osób odpowiedzialnych za uchybienia w budowie stadionu i to na każdym etapie.
Nie bawmy się w odpowiedzialność zbiorową. Chciałbym poznać personalia konkretnych delikwentów, którzy podejmowali takie a nie inne decyzje (lub ich zaniechali).

pozdrawiam
Też chętnie poznałbym nazwiska tych niekompetentnych delikwentów-kombinatorów. A potem klub lub jakaś grupa kibiców powinna nająć prawników, by zbadać, czy nie znalazłby się jakiś paragraf do podania ich do sądu z powództwa cywilnego, by ktoś jednak za swoją nieudolność i kłamstwa beknął...
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2010, 12:04
element napisał(a):Wyświetl post
Słowo "tylko" ma dwa znaczenia. W tym wypadku tylko = lecz.

Szachownica, bez napisów.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.07.2010, 12:05
rav napisał(a):Wyświetl post
ot co!
jestem za
123456789
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.07.2010, 12:09
Jedyne rozsądne wyjście to napis Maciej Skorża !

skwk piało by z zachwytu

Dzisiaj jak widac dalsze wylewanie asfaltu . Wygląda on przyzwoicie w porówananiu do tej nieszczęsnej trawy .
Wygląda też na to że zamontowano 100% krzesełek na C . Idealnie to nie wygląda , ale to akurat najmniejszy problem .

Mam obawy że najbliższy mecz z Litwinami nie będzie naszym ostatnim na Hutniku . Wszystko wskazuje na to że rozegramy tam także mecz III rundy oraz pierwszy mecz z Arką ( chyba że będziemy grali o zmroku , zgodnie z ustaloną godziną ) . To wszystko przechodzi już ludzkie pojęcie .
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2010, 12:10
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jedyne rozsądne wyjście to napis Maciej Skorża !

skwk piało by z zachwytu

Po jakie licho dolewasz oliwy do ognia?!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.07.2010, 12:38
Cytat:
Jak chcesz na prawdę uczcić Reymana, to wystaw mu pomnik, a nie profanuj jego osobę plastikowymi krzesełkami.
-w sumie racja. Wyobrazacie sobie ze iles set osob siada 4 literami na twarzy Reymana?...
-mysle ze ciezko byloby wykonac taki projekt
-na zachodniej powstala koslawa 9,0 czy ucieta 6 a Wy chcielibyscie zeby robotnicy ulozyli twarz ludzka
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 17.07.2010, 12:45
Proponuję nie rozmieniać postaci Henryka Reymana na drobne.

Jestem za symetryczną kratownicą.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.07.2010, 13:25
A ze stadionu zrobi nam się za chwile wiejska umajona figurka.
Popieram. Wizerunek Reymana byłby odpowiedni tylko na trybunie za bramką. Wchodzi tutaj w grę sektor E i tylko w przyszłości, bo z tego co się orientuję to wymiana krzesełek na trybunach za bramkami to melodia przyszłości. To tak z punktu widzenia estetyki i jakości wykonania (bo wizerunek ułożony z krzesełek na trybunie dwupiętrowej to zły pomysł).
Chociaż tak i tak skłaniałbym się ku opinii morgenesa - należałoby się zastanowić czy taki sposób oddania szacunku Wielkiemu Wiślakowi jest odpowiedni.
Jestem zdecydowanie za szachownicą ( identyczną jak na sektorze C ), lecz bez napisów.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 17.07.2010, 13:36
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
silver1906ts
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 17.07.2010, 14:03
Szachownica, bez napisów jest najrozsądniejszą opcją.Bez żadnego cyrku.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.07.2010, 14:05
Szachownica bez napisów bez dodatkowych wzorów napisów czy nie wiadomo czego już i tak za dużo się tego zrobiło...
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 17.07.2010, 14:08
Mógłby ktoś pokombinować i przedstawić cały stadion jak się będzie prezentował z krzesełkami niebieskimi, z szachownicą i z napisem Wisła Pany. Takie trzy projekty ułatwią na pewno wybór. Bo wyobraźnia a rzeczywistość zawsze się różnią. Reyman moim zdaniem odpada
Odpowiedz cytując
UW&I
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2010, 14:12
Pozwólcie że zapytam po co wpisujecie tu swoje propozycje wzoru na krzesełkach skoro SKWK jasno napisało kto ma prawo głosu w tej sprawie. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł inny na wygląd trybuny to jest mail od tego...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów