|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
panowie proponuje nadac temu tematowi konwencje bardziej informacyjną czy dyskusyjną, a nie wrażeniowa i pisanie o zgodach, kosach i innych, przez osoby których jakoś z aktywnych na Wiśle nie bardzo można skojarzyć.
wycinam tylko te ostatnie bo mi sie nie chce przedzierac przez poprzednie strony ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Nie mówię, że to słuszne, ale to chyba zakłada ta nowa ustawa - zgłaszanie wszystkiego (flag, transparentów ect) do akceptacji. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Krissu : 02.09.2009 o godz. 12:55.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja rozumiem piro...mozna zrobic krzywde...ja rozumiem alko...nie kazdy umie pic... ale przypierniczac sie do flag to juz przegiecie paly. Oczywiscie sa jakies tam rasistowsko/propagandowo/nazistowsko/komunistyczno/antysemicko itp flagi ale o Oberschleisen sie czepiac ?
Tak...kibicujmy tylko poprawna polszczyzna. Kilka przyspiewek trzeba bedzie zmienic... " Legia to brzydka pani, Legia niechciana jest, Legii trzeba nie lubic Legii CWKS" plus oczywiscie trzebe bedzie odpowiednio wszystko akcentowac i pamietac o ąę ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kiedys to byly czasy ..race ,bengale ,i wszytsko to co wybuchało
cos sie dzialo ,szare i brudne stadiony nabieraly jakichs kolorytow Dzis wszytsko nagle jest be,nic sie niepodoba ,kibic sprowadzony zostal do synonimu bandyta albo cham.,najlepej jaby caly stadion zajeli biznesmeni ogladajacy mecz z lozy i pijacy szampana za 5 tys zł. Szkoda ze w takim kierunku to idzie(m.in wyplewieniu ultrasow pod pretekstem "szkodliwosci" ich dzialania) ...chca zrobic druga Anglie mam nadzieje ze sie sku***** om nie uda. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a ja mam takie pytanie jedno :
Jaką celowość widzicie w poczynaniach kibiców Amici, w zaprzestaniu dopingu i tych tekstach typu : wzory flag chcecie dopingu mieć nie będziecie. To samo pytanie kieruję do zachowania Legionistów którzy zaprzestali dopingu. Przecież jasne jest, że pzpnowi nie zależy na tym żeby na stadionach było zajebiście, żeby był doping, więc dla mnie taki wzór protestu czy też strajku (odejścia od zawodu ) ) mija się z celem i jak by nie było jest trochę strzałem w stopę, czyż nie sądzicie ? My mamy dbać o to żeby BYŁO kolorowo, głośno, rytmicznie itd a przez takie protesty nooo jakby nie było dajemy im malutkie zwycięstwa odnosić ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W Polsce nigdy nie będzie tak jak w Anglii bo nasza liga jest słaba! Całego kolorytu w naszej szarej rzeczywistości dodają ultrasi swoimi oprawami, dopingiem i dobrymi wyjazdami! W Anglii jest piękna piłka, świetni piłkarze i nowoczesne stadiony... U nas jest Ultraska. Jeśli nam to odbiorą to będzie DRAMAT !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Pomimo tego, protestować trzeba. Są w końcu jeszcze inne formy protestu. Zaprzestanie dopingu powinno mieć jednak miejsce tylko w ostateczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Trzeba coś robić bo niedługo obudzimy się z rękom w nocniku. Przyjdziemy na stadion i będziemy siedzieć przez 90 min na dupie i oglądać jak nasi kopacze biegają po trawie. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem było by zorganizowanie jakiegoś ogólnopolskiego protestu i nie mówię tu o jakiś transach na stadionach bo to gówno da tylko coś większego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
zaprzestanie dopingu na wszystkich stadionach (bo na jednym czy dwóch to mija się z celem) może przynieść więcej, niż może się wydawać. Zwykły kibic oglądający mecze w canal+ może się zrazić, gdy zamiast dopingu będzie słyszał bluzgi z trybun itp(a, że pojedynczy kibice bluzgają na złe zagrania piłkarzy to rzecz normalna. A to dobrze słychać w tv gdy jest cisza). I taki ojciec nie będzie chciał oglądać meczu np z 15 letnim synem. I w pierwszej kolejności tracić może na tym canal+, który wykłada kasę na sponsorowanie tego badziewia. Atrakcyjność spotkań spadnie, będzie przychodziło mniej kibiców. Mniej kibiców=mniej kasy dla klubów, które w tej sytuacji wg mnie również poszły by na małą wojenkę z PZPN-em w celu przywrócenia normalności na trybunach.
Bardziej radykalnym krokiem jest akcja pusty stadion. Ale co z tymi, którzy wydali kasę na karnety? praca Zagłębia S. http://i28.tinypic.com/2wdde3c.jpg http://i31.tinypic.com/149nnzq.jpg http://i29.tinypic.com/kcbe4z.jpg http://i32.tinypic.com/wj88p0.jpg
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 02.09.2009 o godz. 19:34.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Lepsza byłaby pikieta w Warszawie. Gdyby tak zjechać z całej Polski w kilkadziesiąt tysięcy to by dopiero wszyscy byli posrani ze strachu.A gdyby to dobrze zorganizować , nie dać się sprowokować i mieć przedstawicieli kibiców z większości klubów to musieliby potraktować nas poważnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
heh dokładnie, nawet nie możemy protestować przeciwko ustawie, bo klub jej nie realizuje. Zabrania oprawy i flag chyba że będą zgłoszone 4h przed meczem... ostatnio była zgłoszona kilka dni wcześniej to też nie pasowało. oBłędowski odpowiedział(negatywnie) w trakcie meczu. Flag też sami nie zgłosili (jak jest w ustawie) nawet na prośbę SKLW, ostatnio nie wpuścili żadnej poza Deyną (np Wielkie Księstwo Warszawskie), na jakiej podstawie akurat Deynę pozwolili? Oni żyją w swoim świecie, obudzą się jak będzie nowy stadion.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zagłębia czy wynajętych przez Zagłębie artystów? Pytanie bez napinki, czysto informacyjne.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zagłębie miało niedawno podobną (dużo rac), więc raczej ich. Ale co jeśli artysta jest kibicem Zagłębia?
![]() ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
.......one euro2012 :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
oglądał ktoś wczoraj fakty po faktach ? Widziałem tylko końcówkę i usłyszałem tylko kilka bredni Tomaszewskiego, a wiem że całość poświęcona kibicom.
Dziękuje Alu ![]() Powód: thx
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 05.09.2009 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
)Ależ proszę bardzo ![]()
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 07.09.2009 o godz. 08:40.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
czy flagę Nowa Huta reprezentacyjną,która była wczoraj za bramką, można przypisać do jakiegoś krakowskiego klubu czy są to tylko fani Reprezentacji ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z moich informacji sympatyzują z Hutnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
||||
Incydenty jakich wiele, dla was pewnie nic szczegolnego, ale fakt jest faktem jedna ze stron nie potrafi/nie chce walczyc na normalnych warunkach. Akcja-reakcja, proste. Cytat:
![]() Cytat:
E:
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 07.09.2009 o godz. 18:02.
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Cytat:
pojebani,ciekawe czy będzie skakać do "kto nie skacze ten z policji" ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Ekipy mocnych wrażeń będą siadać obok spottersa i rozmawiać o planowanej ustawce, tak by on usłyszał? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jak w przedszkolu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystkie niehonorowe i zenujace akcje Lecha usprawiedliwiono jakimis rzekomymi anonimowymi napasciami wislakow ze sprzetem na lechitow. Tak jakbysmy mieli nawzajem milion okazji do takich spotkan
Nieweryfikowalne farmazony sa najlepsze bo jak odeprzec "argument" w stylu "ktos cos komus gdzies kiedys i dlatego teraz tak a nie inaczej" co bedzie nastepne? Moze zamiast setek zimnych ogni rzucicie w nasz sektor np. koktajlami molotowa bo juz macie przeciez gotowe usprawiedliwienie w stylu "prosze pani bo jeden wislak kiedys postraszyl nozem na wakacjach nad jeziorem Wdzydze dwoch piknikow z Lecha" ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|