|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
to jest spory klops, nie powinniśmy byli tego przegrać (a przynajmniej w taki sposób)
gra niestety beznadziejna |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lechii Gdańsk. Powodzenia na wiosnę.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gramy adekwatnie do stanu posiadania. Plus może jeszcze to, że dzisiaj brakowało walki.
Czuję się zmęczony po tym meczu. Plusem jest tylko to, że przegraliśmy z Lechią. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Ach no co się z Wisełką dzieje... powie mi Ktoś?
P.S Może jak Trener Smuda chory i nie prowadzi drużyny to się zwyczajnie gubią a może drużyna też chora ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie mecz odpuszczony celowo. Zmiany to potwierdziły. Zamiast wzmacniać zdejmujemy tych podstawowych. O dziwo nie mam pretensji. My nie mamy składu osobowego nawet na ligę więc na ch.. nam puchar którego i tak nie zdobędziemy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W....iony jestem po tym meczu. W moich oczach dzisiaj stracili wszystko co zyskali w tym sezonie.
Wolałbym wyjazd na finał na Narodowy niż walkę o środek tabeli w lidze. Zmiana Brożka na Kamińskiego ? Qrwa, wczoraj była konferencja prasowa chyba jakaś to mogli uprzedzić, że mają w dupie te rozgrywki to by się ludzie niepotrzebnie nie fatygowali. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
panowie gramy o mistrzostwo !!! po dokonanych zmianach jestem tego pewien !!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No wyjazd na Narodowy byłby ok, podobnie jak równie możliwy kolejny do Niecieczy. Ludzie - zejdźcie na ziemię. My się mamy najpierw załapać do górnej połówki. To ciągle jest nasz cel podstawowy i wcale nie aż tak bardzo zaniżony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
To czekamy do soboty gramy u siebie , Panie Smuda powrotu do zdrowia , trzeba na nich trochę pokrzyczeć w trakcie meczu to będą efekty po wygranej z legią i wolfsburgiem trochę zaczęli gwiazdorzyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
My nie walczymy o środek tabeli, tylko pierwszą ósemkę. Mówiąc wprost - o spokojne utrzymanie.
Ja osobiście wolałbym w przyszłym sezonie oglądać Wisłę w ekstraklasie. Chrzanienie o europejskich pucharach - z czym do ludzi? Tak wam bardzo zależy na dostaniu wpitolu na jakiejś Kazachskiej prowincji? Nie mamy kadry nawet na ligę, praktycznie w ogóle ławki rezerwowych na kluczowych pozycjach (napastnik, obrona, środek pomocy). Wszedł Kamiński? A to nie jest przypadkiem nasz napastnik numer dwa? To o co chodzi?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2013 o godz. 19:34.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No zmiany były typowo na odpadnięcie Stolarski za "Stiepana" i Kamiński za Brożka,przy 0:1 już więcej żadnych...
Nawet Smuda nie jest tak głupi (jak tu Go niektórzy o/skreślają),chyba ,że choroba mu w głowie poprzewracała .Boli mnie to ponowne oszustwo w stylu "gramy na maxa". ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"No comments" jest najlepszym prezentem dla naszej drużyny po tym meczu.
Weźcie się w garść chłopaki. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z taka postawa moze i dobrze, ze nie awansowalismy. Teraz zostanie tylko w głowach walka o jak najlepsza pozycje w ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Szedłem, na ten mecz z przewidywaniem, że przegramy. Można sprawdzić wpis przedmeczowy.
Wynik mnie nie boli. Ale trzeba było k... powiedzieć (między wierszami), że jest układ i oddajemy mecz za punkty w lidze. A nie p.., że gramy na maksa. Zapłacił bym za bilet i nie przyszedł. Takiej totalnej żenady jaka została dziś odwalona na R22 to dawno nie widziałem. Przynajmniej te pięć tysięcy co przyszło mogło jakieś bramki zobaczyć. (A, byłbym zapomniał, pozdrawiam bajkopisarzy od "tych pięciu tysięcy co to zawsze przyjdą na C" wraz z ich guru od kiełbasek). Można ustawić mecz na 4:2 na przykład. Oni są tak nieudolni, że nawet tego nie potrafią. Żal mi piłkarzy Lechii. Przyjechali przegrać i zwolnić trenera. Co było widać od początku meczu. I nie udało się. Ale przynajmniej w swoich staraniach nie schodzili poniżej pewnego poziomu sportowego, poniżej którego jest tylko kompromitacja. Inna sprawa, że nasi nawet niespecjalnie musieli się starać, by pokazać, że im dziś nie wychodzi. I na koniec odnośnie młodych polaków, co to Wisła w sercu i takie tam. Zawodnicy schodzą do szatni, dzieci piszczą przy tunelu prosząc o autograf. Podeszli Misiek, Fryc i Ostoja. A reszta miała to w dupie. Miało być tak pięknie. Dno i pięć metrów wodorostów. I nie chodzi mi o wynik, jeszcze raz powtarzam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
A mogłem pójść z córką na plac zabaw albo pokarmić łabędzie... ![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mecz jak za najlepszych trenerskich czasów Tomka Kulawika. Wygrana z wsią Lubińską w sobotę jest obowiązkiem.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odpuściliśmy PP . Przyznał to Broniszewski po meczu . A i w czasie gry tak to też wyglądało .
Poza tym no nie mamy kadry na to aby grać na dwóch frontach . O tak po prostu , brutalna , ale rzeczywistość. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po meczu to już każdy widział jak było. Trzeba było wczoraj to powiedzieć, a nie oszukiwać ludzi.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wyobrażasz sobie to jakoś?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
zobacz jakim składem kończyliśmy mecz Miśkiewicz - Fryc , Burliga , Jovanovic , Guerrier - Sarki , Nalepa , Stolarski , Chrapek , Małecki - Kamiński 6 zawodników którzy mają mniej niż 15 spotkań na poziomie ekstraklasy a kto żałuje że poszedł na mecz niech chyba lepiej w ogóle nie bierze się za kibicowanie , bo i po co
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.10.2013 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobre pytanie na które każdy chce odpowiedzi ale nikt jej nie zna. Co miał wyjść Ochalik i powiedzieć "proszę pastwa prosimy o popierd... tego meczu tak jak my go pierd..."?
Każdy kto ma trochę wyobraźni i umie liczyć skład osobowy oraz skojarzyć to z ilością meczów do rozegrania znał wynik tego meczu. Jedynie Lechia zepsuła zabawę grając taką samą kichę jak my. Paru się niepotrzebnie podjarało na początku meczu i od razu sensacja. Moim zdaniem bardzo rozsądny ruch. My musimy dograć na jakimś tam poziomie do przerwy zimowej a nie porywać się z motyką na słońce.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.10.2013 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Odpadliśmy i w sumie nie widzę w tym żadnego problemu. Wystarczy wyjaśnić dwie zasadnicze kwestie:
Mamy obecnie drużynę, która może coś pokazać w pucharach? NIE MAMY Czy możemy mieć 100% pewność, że Boss wzmocni drużynę w taki sposób, że będziemy coś znaczyć w Europie? NIE MOŻEMY Pora zejść na ziemię, początek rundy był wymarzony, mamy dobrą pozycje wyjściową jeśli chodzi o walkę o pierwszą ósemkę i tego się trzymajmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
- kto powiedział że dojście do pucharów będzie łatwiejsze z poziomu ligi niż pucharu? ( ponoć wszyscy go olewają) - pragnę przypomnieć, że kolejna runda PP to marzec 2014, może jednak warto było spiąć się na ten jeden mecz, wystawić normalny skład i wykazać się większą ambicją |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jakbym był na tym meczu to bym się nieźle wku..ił. Ustawili by jakieś 2:4 czy 3:4 a nie 0:1 po beznadziejnej grze. A najlepsze było to, że jak przegrywali to zaczęli grać jeszcze słabiej niż jak było 0:0.
Plus jest taki, że mogą się skupić na lidze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jakich pucharów? Kto Ci powiedział, że my mamy grać w jakichś pucharach?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobry ruch ?
Przeciez to są dwa mecze za pół roku. Napewno odbiorą nam szansę na mistrza. Też je można zagrać juniorami. Chyba, że po prostu nie mamy kasy na wyjazd do Białegostoku. Jak PP nie jest priorytetem to trzeba było wystawić Kamińskiego i jakiegoś juniora za Małeckiego. I zapieprzać od początku do końca. Wówczas jak awansujemy to fajnie, jak nie awansujemy to nie ma niesmaku. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To proste. Wystarczyło coś zasugerować, że mamy za wąską kadrę żeby walczyć o puchar i o pierwszą ósemką albo, że
damy szansę młodym. A tak się człowiek naiwny z pracy zrywa. Ten mecz i tak trzeba było zagrać, a następna runda jest na wiosnę. Notabene ciekawe o co będziemy grać jak uda się awansować do tej ósemki, a w ogóle to śmiesznie będzie jak przejebiemy te mecze, na które się dzisiaj tak oszczędzaliśmy. Na zachodzie piłkarze zapieprzają czy liga czy puchar - w naszej piłce nigdy nie będzie normalnie jeśli nawet sztab trenerski będzie odpuszczał mecze. Dokładnie. Na przykład taki Kuczak z Wolfsburgiem pokazał w 2 minuty dużo więcej niż Małecki przez cały mecz. Dlaczego nie dostał dzisiaj szansy ?
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 22.10.2013 o godz. 21:45.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak Lazio grało z Legią, to chłopaki potruchtali sobie przez 70 minut, a pobiegali przez pozostałe 20. Wystarczyło. Pewnie trener przed meczem powiedział im żeby się przypadkiem nie spocili, bo jest zimno i o przeziębienie nietrudno. Klose na ławce nawet polara nie zdjął. Kluby z najbogatszych lig zachodnich (Włochy, Wielka Brytania) ewidentnie i ostentacyjnie leją na Ligę Europejską, bo to dla nich tylko zawracanie dupy i żadne pieniądze. Liczy się tylko Liga Mistrzów. Stąd nasze okazyjne sukcesy ze znanymi firmami w tych rozgrywkach. Nie wiem skąd się urwałeś...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2013 o godz. 21:55.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|