The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2013, 19:53
Szedłem, na ten mecz z przewidywaniem, że przegramy. Można sprawdzić wpis przedmeczowy.
Wynik mnie nie boli.

Ale trzeba było k... powiedzieć (między wierszami), że jest układ i oddajemy mecz za punkty w lidze.
A nie p.., że gramy na maksa.
Zapłacił bym za bilet i nie przyszedł.

Takiej totalnej żenady jaka została dziś odwalona na R22 to dawno nie widziałem.
Przynajmniej te pięć tysięcy co przyszło mogło jakieś bramki zobaczyć.
(A, byłbym zapomniał, pozdrawiam bajkopisarzy od "tych pięciu tysięcy co to zawsze przyjdą na C" wraz z ich guru od kiełbasek).
Można ustawić mecz na 4:2 na przykład. Oni są tak nieudolni, że nawet tego nie potrafią.

Żal mi piłkarzy Lechii. Przyjechali przegrać i zwolnić trenera. Co było widać od początku meczu. I nie udało się.
Ale przynajmniej w swoich staraniach nie schodzili poniżej pewnego poziomu sportowego, poniżej którego jest tylko kompromitacja.

Inna sprawa, że nasi nawet niespecjalnie musieli się starać, by pokazać, że im dziś nie wychodzi.

I na koniec odnośnie młodych polaków, co to Wisła w sercu i takie tam. Zawodnicy schodzą do szatni, dzieci piszczą przy tunelu prosząc o autograf. Podeszli Misiek, Fryc i Ostoja. A reszta miała to w dupie.
Miało być tak pięknie.

Dno i pięć metrów wodorostów. I nie chodzi mi o wynik, jeszcze raz powtarzam.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów