The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 06:52
VGAaJ napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio duzo sie mowi o kibicach z Jeleniej Góry,ze maja jakis uklad ze Slaskiem Wrocław
Co sadzicie o nich maja szanse pokazac sie na boiskach polskich
Slyszalem ze kibice z Jeleniej beda czasem odwiedzac Wisle na meczach razem ze Slaskiem!
szybka odpowiedz:
ŁDB napisał(a):Wyświetl post
Ja tam nie słyszałem, żeby cokolwiek się o nich mówiło. Przyznaj się od razu, że jesteś z Zielonej Góry....
Z Jasnej oczywiscie.... pan wie kto po nim stapal
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.09.2008, 23:38
Z cyklu "Kijek na speed-zie, czyli najdłuższe zdanie bez znaków przestankowych"
Kijek napisał(a):
Tylko ze Ci "fanatycy przez duze eF" w Warszawie walcza wlasnie po to tez m.in. zeby jakies kołki w osobach prezesów nie poszli sladem Miklasa i nie zaczynały debilnej walki z czyms co dla wielu ludzi jest zajebiscie bardzo wazne pod pretekstem walki z chuliganami z Wilna - tobie jako temu co tylko wierzy w to co napisze jeden czy drugi osioł w Gazecie Wyborczej nota bene opłacany równiez z konta prezesa Waltera lub usłyszy co powiedza w TVN24 poinformuje nikt oficjalnie za Wilno nie został ukarany.
Spróbujcie to przeczytać na głos na jednym oddechu...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 02.09.2008, 16:17
Cytat:
wszystkiego mozesz sie dowiedziec czytając TMK ja tez nie bylem obeznany w tym temacie a dzieki temu znam polowe zgod i kos w Polsce
piterwislak o tym, do czego służy TMK i jak szybko stać się "tym kumatym"

W temacie o pomocy przy magisterce...

Po prostuuuuu PDK
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.09.2008, 21:21
Cytat:
wy chyba nie wiecie co sie na E dzieje wczoraj gosc mnie poprosil zebym nie skakał bo mu kąt do foty zaslaniam pozniej jak znowu jak bylo za bary gosc rozrkraczony na dwa miejsca i cos tam gada że stałem tu a teraz tu takim osobom mowimy Bay Bay. Pozdro takze dla Pawłaoraz ekipy na samej górze(podobno bylo nas slychać na D najfajniej bylo "za bary" jak sie juz ze zmeczenia wy.......iem na krzeslo nizej. oraz dla "Konewki" i jej qmpeli(szkoda ze wziałem od ciebie numeru) jedynym laskom co spiewały na E. Widzimy sie na lechu chyba ze wymieni mi ktos karnet z D(oby nas lech nie zagłuszył) I jeszcze + i - dla pikników. Podobalo mi ze klaskaliscie po kazdej bramce strzelonej dla Śląska. Ale wogóle mi sie nie podobało wychodzenie przed koncem meczu(niektorzy przy stanie 2 I pytanie: Po co wam barwy skoro uzywacie ich tylko podczas hymnu?
by piterwislak (chłopak zaczyna pracować na roczne wyróżnienie)

elo, elo, frejzi, krejzi, fotka.pl

A ja chciałem pozdrowić mamę, tatę i babcię która czyta forum po drugiej stronie ekranu.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 05.09.2008, 00:24
Dyskusja na temat ostatnich wydarzeń w Warszawie:

sharn napisał(a):Wyświetl post
Tu nie chodzi o współczucie bo my go nie potrzebujemy.

Raczej niektórzy mają świadomość że dzisiaj Legia a jutro ktokolwiek.
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
To bardzo piekne, co pan mowi.
Jednak jakos dziwnie przekonany jestem ze to sztucznie nadmuchany problem, zeby odwrocic uwage od glupoty jaka wykreciliscie.

I ide o zaklad, ze gdy to co u Was sie dzialo na Kaluzy, to u nas by korki od szampanow strzelaly.
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pełna zgoda, ale też trudno(w większości przypadków)porównywać nasz stosunek do kibiców Legii i Cracovii. To jak stawiać znak równości między nielubianym sąsiadem i mentem, który nam porysował samochód gwoździem, zarzygał wycieraczkę i odlał się na klatce schodowej. Niechęć to nie to samo co odraza
ale to już przebiło wszystko:

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Okej, rozumiem subtelna roznice miedzy ....aha, obrazac nie wolno.... Pasiakami a Legionistami,
ale te w paski tez by sobie mogly dopisac legende o walce o wolnosc kibicow w Polsce.
i wtedy co ?

Zreszta Cracovia napewno zielenieje z zazdrosci ze to nie oni sa takimi powstancami. To by sie znakomicie wpisalo w ich gnebiony zywot.

Coś pięknego...

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.09.2008, 10:56
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3087

ktoś tu się teraz obudził....
I
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.09.2008, 15:50
Cytat z tematu nasze wyjazdy:

"Wcisa Nh: Wpuszczą nas na derby?

odp. Ks Cracovia 1906: Wpuszczą nas

odp. South: tyle razy sie przeżucałes że ci sie coś myli "

mistrzowstwo świata
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.09.2008, 15:47
Cytat z tematu ''Gdybym byl Bednarzem...'' Moj wlasny beznadziejny blad, zobaczyłem go dopiero gdy funkykoval zwrocil mi uwage

''Kolo ma kopane, jest wysoki a technika ok szczal z nogi super, a niewiesz kiedy mu sie kontrkat konczy

PS: Jesli sie bylo zawodnikiem Unitet to kopac prosto pilke umie ''
Powód: Takie tam:)
Ostatnio edytowane przez zloto : 09.09.2008 o godz. 15:56.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 09.09.2008, 22:19
marek2a napisał(a):Wyświetl post
jest w brazylii napastnik wiek 23 lata warty podobno troszkę więcej niż Marcelo.kontrakt kończy mu się 31.12.2008.gra w dobrym klubie brazylijskim.jego pozycja to prawa lub lewa strona ataku.komu zgłosić znalezienie takiego zawodnika aby się Pan Bednarz ewentualnie przyjrzał? [email protected] nie za bardzo chciałbym tu wymienić nazwisko bo Legia i Lech też czyta nasze strony
A teraz czekaj, aż odpisze...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.09.2008, 00:12
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Cytat z tematu nasze wyjazdy:

"Wcisa Nh: Wpuszczą nas na derby?

odp. Ks Cracovia 1906: Wpuszczą nas

odp. South: tyle razy sie przeżucałes że ci sie coś myli "

mistrzowstwo świata
ludzie naprawdę, PRZERZUT od PRZERZUCAĆ, jak RZUT, RZ !!! CO TO JEST ŻUT ?

I jeszcze Unitet...
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 11.09.2008 o godz. 00:15.
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Stary 11.09.2008, 15:05
wypowiedź 1q2 na temat grubo podkolorowanego artykułu z Super Expresu dotyczącego "zadymy" rozpętanej przez kibiców Legii:

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Dziwnie ze nie napisali jak to kibole zdemolowali lokal dla niewidomych, zastraszajac ich przy tym, by pozniej nie powiedzieli policji o tym co widzieli
i miażdząca odpowiedź karmela

karmel1906 napisał(a):Wyświetl post
ale niby po co, skoro i tak nic nie widzieli bo byli niewidomi
cholera to sie nadaje do łapu capu.
owszem, to nadaje się do łapu-capu
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.09.2008, 15:15
To właśnie Wasze posty, Ar222 i Karmela nadają się do łapu capu i dobrze, że tu są. Boże, ludzie myślcie. Chłopak zażartował, specjalnie tak napisał, a Wy łowcy nonsensów się podniecacie.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.09.2008, 15:20
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
To właśnie Wasze posty, Ar222 i Karmela nadają się do łapu capu i dobrze, że tu są. Boże, ludzie myślcie. Chłopak zażartował, specjalnie tak napisał, a Wy łowcy nonsensów się podniecacie.
boga nie ma, więc nie ma co do niego wołać... jakby był to już dawno by zagrzmiał...
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 11.09.2008, 16:04
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
boga nie ma, więc nie ma co do niego wołać... jakby był to już dawno by zagrzmiał...
A za oknem idzie burza...

Boga nie ma
A to swoją drogą
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 11.09.2008, 16:25
boga nie ma
Boga nie ma - Nietzsche
Nietzsche nie ma - Bóg
Odpowiedz cytując
amos
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 11.09.2008, 16:51
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Boga nie ma - Nietzsche
Nietzsche nie ma - Bóg
chyba: Bóg umarł - Nietzsche
Nietzsche umarł - Bóg

i nie będzie Nietzschego - Kononowicz
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.09.2008, 17:01
hehe ale sie porobilo
W skrocie to tak
-karmel nie skumal
-Aro1234 skumal
-pan Dudi skumal ze karmel nie skumal ale nie skumal ze Aro skumal

a reszta pojechala po bandzie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.09.2008, 17:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
hehe ale sie porobilo
W skrocie to tak
-karmel nie skumal
-Aro1234 skumal
-pan Dudi skumal ze karmel nie skumal ale nie skumal ze Aro skumal

a reszta pojechala po bandzie
...i dlatego uważam, że wszystkie te posty są tam, gdzie powinny
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 11.09.2008, 18:11
Ło ku*wa, rzeczywiście pięknie się wdupcyłem. Po przeczytaniu posta ręce mi opadły i opadając losowo wybierały klawisze na klawiaturze. Zwracam honor Ar.
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Stary 11.09.2008, 23:02
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Ło ku*wa, rzeczywiście pięknie się wdupcyłem. Po przeczytaniu posta ręce mi opadły i opadając losowo wybierały klawisze na klawiaturze. Zwracam honor Ar.
Rad jestem ze zwrotu honoru Widać na przyszłość muszę uważać by mój komentarz był precyzyjny, jako że chodziło mi o to, że wypowiedź karmela się nadaje do łapu-capu, nie 1q2, a chyba inaczej to zostało odebrane
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.09.2008, 08:03
Znalezione na forum Ruchu :

Na tryningu żaboli stoji Wieczorek i tak sie paczi na swojich grojków. I tak sie myśli: - Kurde, co by tu zrobić żeby te lebry zaczli grać lepij I wymyśloł że pojedzie do Krakowa na tryning Wisły, popaczi sie jak łoni trynujom, zapyto sie Skorży, może mu coś podpowiy, wkońcu to miszcz Polski. Jak wymyśloł, tak zrobioł. Stoi na stadionie kole Skorży, paczi, paczi i w końcu sie pyto: - Jak ty to robisz że te twoje zawodniki tak dobrze grajom? - A wiysz, bo oprócz normalnych tryningów dowom im tyż zadania intelektualne. - - A zresztom pacz W tym momyncie woło Zieńczuka - Zieńczuk mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - Jak to kto, jo - Dobrze, możesz iś nazot kopać Wraco Wieczorek do Zabrzo, stoji na tryningu, myśli, myśli i woło Hajty - Te Tomek, mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Hajto sie zamyśloł, zrobioł sie czerwony i godo: - Trynerze to jes trocha trudne, tak zaroz odpowiedzieć... - Dobra mosz czas do końca tryningu Leci Hajto nazot na boisko, we łbie mu sie szelonto: kurde jakie trudne, kogo sie mom zapytać, już wiym Brzęczek wyglondo na mondrego. Leci do niego: - Te Brzęczek pomóż mi bo tryner doł mi tako gupio zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Brzęczek myśli trocha dugo ale godo: - No jo Leci zadowolony Hajto do trynera: - Trynerze już wiym! - No to godej: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - No jak to kto: Brzęczek !!!! - Hajto jaki tyś jes ciulniynty, to jes ZIEŃCZUK !!!!

teraz tylko czekać, co zabrzanie wymyślą

Odpowiedz cytując
DAVE
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.09.2008, 12:30
zloto napisał(a):Wyświetl post
Cytat z ''Kolo ma kopane, jest wysoki szczal z nogi
''
cudotwórca
semprini, klancyk i części niesforne....
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 13.09.2008, 15:17
mario315 napisał(a):Wyświetl post
z tego co słyszałem i czytałem to z Lechem mieliśmy zgode i lech nasz wychu*ał i właśnie z tego powstała flaga i vlepa "WIERNOŚĆ"
stare zgody, nowe vlepy...
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 13.09.2008, 20:10
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Znalezione na forum Ruchu :

Na tryningu żaboli stoji Wieczorek i tak sie paczi na swojich grojków. I tak sie myśli: - Kurde, co by tu zrobić żeby te lebry zaczli grać lepij I wymyśloł że pojedzie do Krakowa na tryning Wisły, popaczi sie jak łoni trynujom, zapyto sie Skorży, może mu coś podpowiy, wkońcu to miszcz Polski. Jak wymyśloł, tak zrobioł. Stoi na stadionie kole Skorży, paczi, paczi i w końcu sie pyto: - Jak ty to robisz że te twoje zawodniki tak dobrze grajom? - A wiysz, bo oprócz normalnych tryningów dowom im tyż zadania intelektualne. - - A zresztom pacz W tym momyncie woło Zieńczuka - Zieńczuk mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - Jak to kto, jo - Dobrze, możesz iś nazot kopać Wraco Wieczorek do Zabrzo, stoji na tryningu, myśli, myśli i woło Hajty - Te Tomek, mom do ciebie zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Hajto sie zamyśloł, zrobioł sie czerwony i godo: - Trynerze to jes trocha trudne, tak zaroz odpowiedzieć... - Dobra mosz czas do końca tryningu Leci Hajto nazot na boisko, we łbie mu sie szelonto: kurde jakie trudne, kogo sie mom zapytać, już wiym Brzęczek wyglondo na mondrego. Leci do niego: - Te Brzęczek pomóż mi bo tryner doł mi tako gupio zagadka: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? Brzęczek myśli trocha dugo ale godo: - No jo Leci zadowolony Hajto do trynera: - Trynerze już wiym! - No to godej: kto to jes: syn twojego ojca ale niy twój brat? - No jak to kto: Brzęczek !!!! - Hajto jaki tyś jes ciulniynty, to jes ZIEŃCZUK !!!!

teraz tylko czekać, co zabrzanie wymyślą
Ten dowcip jest znany... tylko nazwiska pozmieniane
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 19.09.2008, 14:25
Cytat:
Leonidas
Cytat:
, 19.09.2008, 09:20Do wszystkich, co skandowali "PZPN,PZPN..." albo "Strzelcie k...gola!": Jesteście żałosnymi, infantylnymi miernotkami! Nie potraficie normalnie kibicować swojej drużynie, tylko obrażać innych? A kibicowania możemy to my uczyć się od Angoli, taka jest prawda. To oni chóralnie śpiewają swojej drużynie cały czas, nie obrażając innych. To oni nie muszą się popisywać racami czy sektorówką, która na 5 minzasłania cały mecz. Weźcie 5kt młotek i walnijcie się w czółko! Kiedy ktoś się obudzi, że kluby na zachodzie mają bogatych sponsorów i wysokie kontrakty z mediami dzięki normalnym ludziom, którzy chodzą na mecze, zostawiają sporo kasy i którzy są potencjalnymi klientami sponsorów klubów?! Nie głupie wyrostki, których szczytem możliwości intelektualnych jest hasło "Jazda z k...!"!Pozdrawiam NORMALNYCH KIBICÓW!

nie wiem czy śmiać że czy płakać
jebnąć sektorówke na 45 minut specjalnie dla tego pajaca !
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 19.09.2008, 14:48
też mnie ten wpis na głównej rozwalił... możemy się uczyć śpiewu od angoli... sektorówka, która zasłania cały mecz... w strone tego pajaca pewnie był skierowany "fak" Pawełka, więc prosze się odczepić od naszego bramkarza
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.09.2008, 14:53
South napisał(a):Wyświetl post

nie wiem czy śmiać że czy płakać
jebnąć sektorówke na 45 minut specjalnie dla tego pajaca !
Odpowiedź była bezbłędna: qazwsx123, 19.09.2008, 09:43
Z psychologicznego punktu widzenia niechęć do przeklinania albo duża wrażliwość na przeklinanie wiąże sie z nieudanym pożyciem seksualnym i zatraceniem własnego ego. A więc Panowie za 2 tygodnie jazda z ****...

ps. co do sektorówki,, chyba nie sądzisz, że koleś zasiada na D,,,
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 19.09.2008 o godz. 14:59.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 20.09.2008, 20:25
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Powiem Wam że jak dzisiaj rano w sklepie na moim osiedlu, spotkałem starego fanatycznego pasiaka, i zacząłem delikatną polemike nt. wczorajszej porażki i całokształtu to sie gościu zrobił blady,potem bordowy,oczy mu sie zaszkliły! i wybiegł ze sklepu. Aż mi się troche głupio zrobiło ,choć jakoś specjalnie go nie dojeżdżałem. Oj muszą to "biedaki" strasznie przeżywać.

123456789
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.09.2008, 22:00
Z cyklu przygotowanie do życia w rodzinie

Gucio25 napisał(a):
a ja tak z ciekawości spytam, czemu znikł (już chwilę temu) kalendarzyk ze strony głównej TWSD?
dj_ibutti napisał(a):
Dorośniesz to będziesz wiedział, że kalendarzyk to o dupę rozbić ;P
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów