|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Widzę że najwięcej do powiedzenia i najwięcej trzęsą portkami przed Hutnikiem ludzie, którzy z Hutą nie mają nic wspólnego. Trochę żal jak czytam te wasze komentarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak byliśmy u nich to jakby nie było pokazali się dobrze. Już nie wnikam w "ODPOIWE" na transie ale chodzi o liczbę. Tak samo jeśli chodzi o wyjazd. Te mecze pokazały że i oni i my potrafimy się jeszcze zbierać w dobrej liczbie w 4 lidze.
Porównywanie ich do żydów to chyba przesada no ale nie mnie oceniać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie no, dj ibuttiemu czasem udaje się błysnąć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A jaka jest panowie główna przyczyna upadku tego zasłużonego dla Krakowa kluba
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Przypomnij sobie rok 2001, kiedy to słynna grupa 100 ratowała Cracovie. Popatrz na czas jaki Hutnik spędził w niższych ligach i na ich frekwencje. Na otoczenie w jakim ich kibice muszą mieszkać itp. a jednak ciągle są wierni Hutnikowi. Dla mnie zawsze kibice Hutnika będą zaslugiwać na większy szacunek niż kibice Pasiastej damy i tyle. A przyczyna upadku jest taka, że leśne dziadki prezesi biorą wszystko dla siebie, mając w dupie klub. Kiedy Hutnik zdobywał mistrza w piłce ręcznej, to w następnym sezonie rozwiązali sekcję... Ot takie postkomunistyczne "władze" .
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 09.03.2010 o godz. 14:22.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Aha.. dzięki kolego za informacje. No to faktycznie zarząd Nowej Huty preferuje jeszcze chyba postkomunistyczne środki władcze . Nie żeby klub był ikona , czymś ważnym w historii miasta. Tylko wykorzystują go ludzie dla własnych zysków kosztem klubu , który jest dla nich niczym , jedynie okazja do zarobienia. Z tego co widzę z władz zarządzających tym klubem nikomu za specjalnie na nim nie zalezy. A szkoda tych wszystkich ludzi emocjonalnie związanych z Nową Hutą którym na seru leży dobro Hutnika. Ach dzisiejsza polityka..
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Daja`n, przeczytaj uwaznie jeszcze raz posta którego cytujesz i moze zrozumiesz sens. Bo w Twojej odpowiedzi go mocno brakuje.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czyli okazuje się, że miasto może dać kasę na prywatną spółkę oraz , że wystarczy zapewnienie. że spółka zawrze porozumienie w sprawy spłaty długów wobec Urzędu Skarbowego i ZUS-u i nie ma sprawy
To tylko MZPN czyli przedłużenie PZPN-u. A więc wszystko jest możliwe. Stary komuch Niemiec od początku mówił, że coś wykombinuje. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już abstrahując od upadku Hutnika, wszystkich spraw związanych z nim.. niestety , panowie i panie , wydaję mi się , patrząc na obecną sytuację w Wiśle , że za parę lat to też będziemy zakładać temat pt.' Upadek Wisły'. Ludzie , co w tym Naszym kochanym klubie się dzieje ? Heńka to jeszcze zniosłem , ale na skauta wraca Kapka,telefonika długi, sponsora nie ma.. Wiem , że gdyby nie Cupiał to bylibyśmy już teraz w dupie, i zapewne przez ostatnie 10 lat nie zdobylibyśmy żadnego mistrzostwa, ale jeśli dalej tak pójdzie, to niech lepiej już sprzeda Wisełkę szejkom z Kataru.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
równi mnie to pier... co się dzieje na Hutniku ale czarno na białym widać że ktoś tą kasę za wynajem przytula ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myślałem że więcej kasują niż 30 tys. A swoją drogą to nieźle im komornik musi zabierać skoro z tych pieniędzy nie mogą uregulować zaległości w Enionie ok 20.000zł
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To jak z nimi jest w końcu? Grają czy spadają? Oficjalnie nie sa jeszcze wycofani...
i przeczytałem jeszcze gdzieś, że mecz w sobotę jednak się odbędzie Lubrzanka Kajetanów - Hutnik Kraków 27 marca, 15:00 na stadionie przy ul. Szczepaniaka
Ostatnio edytowane przez massoud : 26.03.2010 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Grają ale kibice bojkotują mecze SSA także mecz z nami będzie pewnie bez kibiców HKSu.
Szykują się więc dwa Hutniki za pół roku. Choć i tak nie wykorzystamy tej szansy awansu...:( |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nowy Hutnik 2010 wywalczył pieniądze i zagra pierwszy raz
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...rwszy_raz.html |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przedłużyli kontrakty bardzo ciekawi młodzi zawodnicy, Urbaniec, Białkowski...
Jeśli chodzi o szanse Hutnika, raczej awansują do 3 ligi już w pierwszym sezonie. A w ramach ciekawostki: http://www.małopolska.tv/portal/ = http://www.tvnkraków.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://kiks.tv/2010/07/swieto-na-suchych-stawach/
http://kiks.tv/2010/07/bez-komentarz...-na-trybunach/ tak wyglądał mecz Hutnik - FC Magdeburg |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Poprad Muszyna zastąpi Hutnika w III lidze! Taką decyzję podjął dzisiaj Świętokrzyski Związek Piłki Nożnej.
Hutnik Kraków nie uzyskał licencji i wycofał się z rozgrywek III ligi! Przez ostatnie dni trwała burzliwa dyskusja kto zastąpi krakowską drużynę w rozgrywkach. Nieoficjalnie pod uwagę brane były dwie opcje, gra w okrojonym 17-zespołowym składzie, albo dołączenie trzeciej drużyny ubiegłego sezonu w IV lidze małopolskiej. Ostatecznie wybrano tę drugą opcję i w piątek późnym popołudniem oficjalnie Poprad Muszyna dołączył do grona trzecioligowców! Terminarz rozgrywek nie ulegnie znacząco zmianom. Poprad zagra w tej samej kolejności, w jakiej swoje mecze miał rozgrywać krakowski Hutnik. za: juventa.starachowice.org |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakby ktoś ył zainteresowany to relacja z wczorajszego meczu Hutnik - Sandecja II Nowy Sącz
http://kiks.tv/2010/09/sinusoidalna-forma-hutnika/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
------------- Nota bene, jest jeszcze jeden zasłużony, klub chylący się ku upadkowi i można powiedzieć, że kibicowsko związany z Wisła (bo jego kibice to rownoczesnie Wiślacy. Tzn. nie wiem jak jest teraz z Wawelem Kraków bo o nim mowa, ale miewałem kiedyś dwa szaliki. Ten drugi, był wrzosowo biało zielony Kto te czasy pamięta, ten wie jak było ![]() Szkoda Wawelu. Mam nadzieję, że nadejdą jeszcze i znów "Jego czasy" (w piłce nożnej). Sorry za OT. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
spoko , są jeszcze kibice Wawelu !
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
relacja z turnieju kibiców Hutnika:
http://kiks.tv/2011/01/kibice-tez-potrafia/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
fajnie byłoby widzieć w ekstraklasie Garbarnie i Hutnika
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no bardzo fajnie byłoby zobaczyc mlodych chlopaków z Ludwinowa biegających w szalach ekstraklasowej Garbarni niż Wielkiej Wisły, bardzo fajnie.
![]() Cytat:
|
|
|