|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dla takich chwil jak mistrzostwo warto żyć
PS. Wieczorem wrzucę kilka filmików z fety na rynku. Pzdr! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem tej całej nienawiści do Legii. Ja mam duży szacunek do Legii, nawet większy niż do Lecha. W tym sezonie po prostu byliśmy od Legii i Lecha lepsi i to oni powinni mieć kompleksy nie my. Pozdrawiam wszystkich kibiców mojej ukochanej Wisełki!!!
![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nadal nie moge dojść do siebie
pozdrowienia dla chłopaka który pod koniec meczu zawiesił szalik Ślaska i Wisły na chorągiewce w narożniku boiska (między B a D), szkoda tylko że krótko one wisiały, ale brawa za pomysłowa i sympatyczna akcje PS. mina policjanta podczas otwierania policyjnej nyski - bezcenne ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Śpiewanie o Legii było żałosne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Takie pytanko: kupie gdzieś dziś koszulkę mistrzowską
Lipa chyba bo Zielone Świątki i wszystkie markety pozamykane. :( ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mistrzowska feta
http://odsiebie.com/pokaz/3198888---c9e9.html Nagranie i upload:ŚWL(www.allgoals.pl) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
moze ktos nagrac Kronike Sportowa z TVP3 ? na pewno pokaza cos z rynku bo C+ nie pokazal nic
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Podbijam. Czy ma ktoś informację na ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ad.2. Z ubraniem Adasia super pomysł, w ogóle ode mnie również szacun dla kolesia który się tam wspiął. Na meczu nie byłem i wiem, że były sytuacje gdzie ktoś kupował bilety przed i w trakcie meczu i mimo wszystko na stadion nie wszedł, bilety były już wykorzystane albo jakiś błąd w systemie w co wierzyć mi się nie chce. Impreza na rynku niesamowita, dla takich chwil warto żyć i być Wiślakiem, tego się nie zapomina. Mam nadzieje, że za rok również spotkamy się na rynku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jutro na c+ sport o 20.30 bodajże.
http://www.tvn24.pl/12694,1602985,0,...wiadomosc.html Cenzura na TVN24 działa ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co do gali z tego linka wynika ze się już odbyła http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Transmisji nigdzie nie było. Co do fety na rynku to dosyć sporo pokazywali na Orange sport. ![]() ![]() NA ZAWSZE OD ZAWSZE |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Feta super, gość na Adasiu rządził :mrgreen: był klimat, lekkie upojenie sukcesem i procentami a później powrót do domu z pieśnią na ustach - to jest to
Do tego rano miałem egzamin jeszcze haha ale dałem radę! A tu mały prezent w postaci odliczania, film w niezłej jakości. Pozdrohttp://www.youtube.com/watch?v=rrx4E3-gpyQ
Ostatnio edytowane przez mdgn : 31.05.2009 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a kto poznał tego jegomościa , stojącego w progu swojego lokalu na Szewskiej ? (Moliere ?)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tommiyacht - ja go zauważyłem
Dość długo tam chyba stał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Narazie najfajniejsze zdjęcie z Rynku jakie widziałem - oddaje ten klimat
![]() ![]() Więcej na www.ultrasgang.eu ![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Artur Dziurman to założyciel i właściciel Moliere'a. Pewnie z pół życia spędził na Szewskiej.
Ostatnio edytowane przez p e t e r : 31.05.2009 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
trochę przykro mi sie zrobiło kiedy wywoływaliśmy nazwiska piłkarzy i sztabu a zapomnieliśmy o Cleberze!!!!!!próbowałem krzyczec ale bezskutecznie
to tez JEGO MISTRZOSTWO!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to co ma Dawidowski powiedziec. Jego wyczytali po masażystach i woznych pilnujących stadionu, i to tylko dlatego ze ktos chyba spikerowi podpowiedział
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A mnie brakowało "wszyscy za bary" razem z piłkarzami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Taki tam tekst skleciłem w wolnej chwili
Sorki za jakieś tam błędy stylistyczne czy interpunkcyjne, ale te emocje nadal we mnie siedzą Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
I bardzo dobrze,ja w ogóle nie pojmuje jaki ten gość ma tupet że się odważył przyjść na fetę ! Powinien po cichutku w szatni pogratulować prawdziwym piłkarzom i współtwórcą tytułu.Moim zdaniem to woźny zrobił więcej niż ten kaleka.
Na szczęście więcej już tego wirtuoza futbolu nie zobaczymy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A te więzadła to sobie specjalnie zrywał.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Feta wspaniała a smak mistrzostwa dużo większy niż rok temu. Najlepiej to widać po tej radości piłkarzy w szatni i podczas wręczania pucharu. Piękna sprawa! Teraz nie roztrwonić tego i ugrać coś w tych eliminacjach LM. Czego i Wam Wiślacy życzę.
Załączam zdjęcie które zrobiłem kaskaderowi z Adasia, gdy chwalił się swym wyczynem. ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy panowie, ale ja w tym tygodniu muszę się wybrać do (sklepiku Wisełki) po koszulkę mistrza.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po ile mogą być koszulki z Mistrzem Polski 2009 Umbro? Np w Galerii Krakowskiej za ile mogą sprzedawać?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Szkoda tylko że ten koles który wyszedł na pomnik na stadionie dostał dwa razy w ryj bo chciał wziąsc tą flagę i wyjsć z nią na dzwig a potem oczywiscie ją oddać.
PS: Na rynku było prze zajebiście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Bylo przednio .
Radosc nie do opisania,kto nie był niezrozumie ![]() Taki Majster inaczej smakuje niz ten wywalczony jak jest 5 kolejek do konca,albo kiedy namaszczono na niego juz dawno klub bez honoru chowajacy sie za kuchenką WISŁA PANY!!!!!!!!!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|