![]() |
Wisła Mistrz 2009/wielka Feta
WISŁA MISTRZ
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE WIELKA FETA NA RYNKU :evil::evil::evil: |
Jazda Jazda Jazda :d
|
Hej Wisła Kraków !!!!!!!!!!
JAZDA JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA!!!!!!!!! |
Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy
|
Mistrz Mistrz Nasz TS!
|
Mistrzostwo
|
WisŁa To Jest PotĘga
WisŁa Najlepsza Jest WisŁe Trzeba SzanowaĆ WisŁa Ten Nasz Ts |
Lalalala WisŁa Mistrzem Jest !!!
Sracovia Do 1 Ligi Jeszcze Tam Arki Brakuje I Zdecha :d |
Mistrz , mistrz nasz TS !!!!!!!!!!!! Teraz czekamy na Lige Mistrzów wielkie dzięki za ten sezon piłkarzom i całemu sztabowi trenerskiemu :)
|
"Przez dziesięć miesięcy emocjonowaliśmy się wspaniałym, niezwykle zaciętym sezonem piłkarskiej ekstraklasy. Dziś już wiemy - po raz drugi z rzędu i dwunasty w całej historii klubu po tytuł mistrza Polski sięgnęła krakowska Wisła! Swój sukces przypieczętowała pewnym zwycięstwem 2:0 nad Śląskiem Wrocław przy Reymonta. Z kibicami we wspaniałym stylu pożegnał się Marek Zieńczuk, strzelec jednej z bramek, który po sezonie żegna się z Krakowem."
|
Kto Mistrzem jest!!!???
Kto Mistrzem jest???!!!! Oczywiscie, że NASZ TS!!!!! |
Brawo brawo Wisła!!! Dzisiaj cieszmy się sukcesem, a zarządowi apeluje nie przespać kolejnego okienka transferowego. Ale dzisiaj o tym nie myślmy!!! Wisła Kraków!!!
|
Jeden z piękniejszych momentów w życiu- to był szczególny sezon!! Brawo panowie !! Brawo WISŁA!!
|
Mistrz Mistrz Nasz TS !!!!!!!!!!!
Brawo zawodnicy i Maciek Skroża ! Oby przyszły sezon także zakończył się Mistrzostwem !! |
Mi wystarczy awans do Fazy Pucharowej.. zobaczyć Białą Gwiazdę wśród potęg w Europie.. to będzie coś przepięknego
Co się dzieje teraz na stadionie? http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ Murawa podświetlona jakby coś się działo, hm... |
BiaŁa Gwiazda Jeszcze PokaŻe Europie Że Jeszcze Na NiĄ StaĆ Żeby OtrzymywaĆ Puchary Europejskie I Nie Tylko
|
Ma ktos jakies zdjecia itp. ?
|
dla mnie niestety zabraklo biletow,szkoda bo bylby fajny debiucik ligowy,ale najwazniejszy jest MISTRZ ;]
|
Mistrza już mamy, w lidze mistrzów pobić się nie damy!!!
|
Cytat:
MISTRZ MISTRZ nasz TS |
Cytat:
|
Zajebista zabawa na rynku szkoda , że musiałem szybko wracać do domu. Mistrz Mistrz Nasz TS !
|
"Założył chłopak temat i teraz cieszy się z mistrzostwa."
Tak jak wszyscy się cieszą |
Cytat:
|
****a MISTRZ nie mialem okazji byc w KRK ale opilekm tego mistrza. Szacunxek dla naszych i sorry za pisowownei ale alkohol robi swoje !!!!!
Cupiał szefff wszystkich szefowW |
właśnie piję zdrowię Pana Cupiała !!! Kochajmy Wisełkę !!!
|
też nie miałem możliwości być na meczu bo jestem aktualnie na Śląsku :) ale mecz oglądałem na sopcascie.. Wisła grała wręcz koncertowo!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS |
A ja własnie wrócilem z meczu, jednym słowem było zaje... jak baszczu wyszedl na gniazdo to myslalem ze sie porycze BASZCZU Z NAMI Z KIBICAMI!!!!!!!!!!!!
|
Baszczu z nami kibicami!!!
|
Baszczu z nami z kibicami !!!!!!! Na rynku było zajebiście !!!!!!!!!! :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl