|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie płaczcie teraz na forum tylko sie cieszcie mistrzem!!! zajebisty sezon WISLA mistrz cracovia 1 liga arka baraze napinacze z zabrza tak samo 1 liga!!!hahaha i na dodatek amica spuscila cracovie hahahah
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
JESTEŚMY MISTRZEM! Szkoda tylko, że tak krótko trwała zabawa z piłkarzami, w tamtym roku było znacznie dłużej, ale mimo to było MEGA.
Hahah Baaszczuuuuuuuuuu Dziękujemyyyyyyyyyyyyy.... Szczególne pozdrowienia dla gościa, który na Reymonta namalował odwrócone Cracovia podczas marszu na rynek, oraz dla całego busa wracającego po fecie do Skawiny Wie ktoś może co się działo ok. 60 minuty meczu pod bramą na D? Widziałem tylko, że białe kaski zaatakowały naszych, potem poleciały butelki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Podczas fety siedzimy z kumplami w ogródku na rynku a nagle... przechodzi Bodgan Zając wcinając kebaba, pozdrawiamy go głośno a on sie uśmiecha. I tak sobie pomyślałem, że piekne czasy nastały! Od 1999 to już siódmy raz, gdy na Rynku możemy się cieszyć (1978 nie pamiętaam, bo byłem zbyt mały). A to symboliczne spotkanie spina najnowszy okres Wiślackiej historii! Niech za kilka lat kibice spotkają Baszcza, Zienia i innych w trakcie fetowania kolejnych tytułów mistrzowskich!
MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS! ... i ma rację Arek Głowacki, to się nie moze znudzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!! . . .
Ostatnio edytowane przez Plastman : 30.05.2009 o godz. 22:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Arkas,może ci jeszcze krzyk ludzi przeszkadzał i nie mogłeś zebrać myśli ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Acha, dodam jeszcze, że uważam, że Wisła powiwnna mieć 13 tytułow mistrzowskich a nie 12, a co.... ten 1951 to jakieś chamstwo było...
MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Feta niesamowita..
Jak zwykle .. ;> ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
W tym roku na fecie nie mogłam być, ale w zeszłym roku byłam. Z tego co poczytałam ten temacik to powiem wam tak...:
1. dym z rac komuś przeszkadza?! Prosze was! Kurde, mi może dym z petów przeszkadzać [m.in. podczas śpiewania na meczach] ale co z tego? W zeszłym roku byłam blisko rac i bardzo fajnie, że zostały odpalone tak w 2008r. jak i dzisiaj 2. Ja tam lubie przyśpiewke "gdzie twoje berło.." bo jest skoczna, żywa- fajnie sie przy niej bawi, fetuje mistrzostwo. Owszem mamy wspaniałe pieśni, ale przecież gro osób ich nie zna i się ich nie przywołuje do zycia :/ (trzeba przywrócić Rote ^^). I jezeli było 50% czasu spędzonych na "berle" to nie dobrze, bo grunt to MISTRZ MISTRZ NASZ TS, ale jakis czas trzeba i temu poświęcić, gdyż doping [śpiewy] to nie tylko kulturalne odśpiewanie hymnu czy JJJ BG na dwie strony. Skoro nie przywołujemy tych starszych piosenek, to chyba nie znaczy, że mamy cały czas powtarzać te nużące, które mają po 2 słowa na krzyż i "wyrzekac" się tych anty... Jakąś regułą jest, że trzeba "pozdrowić" wrogie drużyny i mi się to podoba (my na szczęście nie przeginamy tak jak Cracovia). 3. a na Lecha coś anty śpiewaliście? ;> Bo w tym sezonie to bardziej im sie powinno oberwać [że tak powiem] a o tym nic nie piszecie.. :]![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
W tym roku krocej, Canal + wymyslil jakas gale z pilkarzami bodajze w Warszawie i Ci musza wstawac z samego rana . . . ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No wymyślili.... wręczenie medali. Pomysłowe chłopaki
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na Lecha nic nie słyszałem, troszke za dużo o Berle, nawet sąsiadce nie poświęciliśmy dużo czasu -na szczęście
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie znam słów co mają jakiś większy sens ... byc tam,zawsze tam,gdzie Ty !\
MISTRZ,MISTRZ NASZ TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szacun dla niego !! ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wem jak wam, ale mi się łezka w oku zakręciła..
Mistrz Mistrz Nasz TS !! Ma ktoś jakieś zdjecia z fety ![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przeoczyłem moment jak koleś opuszczał głowe Mickiewicza
Feta i marsz na rynek jak zwykle zajebiście wyszły ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
pozwolę sobie zarzucić dwoma:
http://img269.imageshack.us/img269/438/dscf3280.jpg http://img269.imageshack.us/img269/3941/dscf3292.jpg a kolega zszedł normalnie, chociaż z problemami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wszystko pięknie ładnie jest tak jak być powinno Wisełka mistrzem gratulacje i owacje na stojąco przyjmijcie ode mnie a tak z drugiej strony Lechii to kto tu z was pogratulował że się utrzymała i będzie czynnie wspierać w następnym sezonie hm słucham
![]() pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiecie o której jutro będzie ta cała gala na której będą wręczane medale etc. ? I czy może będzie gdzieś transmisja ?
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=AtGLbLmqfgs# - feta w szatni, to co na canalu było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A dla mnie żenuła było to,że bezkarnie pozwalano na to by dzieciaki po góra 15 lat bez problemu raczyli się alkoholem. Efekty tego potem było widać,jak spali na ławkach...
Feta bardzo udana,fajny pomysł z ubraniem "Adasia" w koszulke Wisełki. Specjalne podziękowanie dla Pana z empiku,który wpuścił nas to tamtejszego WC,kiedy już zamykali!! pozdro ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Miałem okazję przeżyć wszystkie przemarsze i fety ostatniego dziesięciolecia. Patrząc wstecz była bardzo spokojnie (przemarsz Al. 3 Maja był chyba nawet za spokojny) i na szczęście nie było jakiegoś totalnego upadku obyczajów. Oczywiście, że nie którzy przesadzili z alkoholem (dotyczy o zwłaszcza młodszych), pewnie że może zaśpiewano kilka piosenek o Legii za dużo ale mimo wszystko było ok.
Pamiętajmy z tej fety chłopaka machającego flagą na Adasiu niż kogoś zapijaczonego śpiącego gdzieś na plantach. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
bedzie transmisja z wreczenia medali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
kompleksy, a przeziez wczoraj o tytul walczylismy przeciez z Lechem ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|