|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ale doskonale wiem o takiej możliwości. Tyle że w przypadku Marcelo był kontakt fizyczny z zawodnikiem "faulowanym" i to arbitralna decyzja Mikulskiego. Odwołać kartkę można gdy np. sędzia "widział" kontakt czy starcie, którego nie było bo np. faulowany symulował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Oj sorry. Zapomniałem, że Marcelo zawieszony. To wtedy za niego zagra Baszczu, aczkolwiek znamy wszyscy styl gry Singlara i możemy powiedzieć, że szybkości to chłopak nie ma takiej jak Baszczu. Ale cóż można zrobić przy braku transferów.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ciężko będzie, niecierpię Kolejorza, ale w tym sezonie z całym moim oddaniem dla Wisły to najlepiej ofensywnie grająca drużyna.
Niemniej prognozuję tak 0:1 w pucharze i awans w karnych. 1:3 w lidze. Bramki Ćwielong, Zieńczuk i Boguski. i wracamy do gry, ja i tak sądzę że Lech będzie 3, a mistrza wygramy z Legią ![]() Powód: masz krakersa za Legie. : )
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 25.03.2009 o godz. 10:50.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wg mnie to będzie nioficjalny finał Mistrzostw POLSKI
kto wygra - ten na topie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeśli my wygramy bedzie niesamowicie ciekawie jesli Lech to znów trzeba bedzie gonic i liczyc na Śląsk Polonie i Legie . Ale umiesz liczyc licz na siebie. wiec najlepiej zagrac na 0 z tylu i cos sprobowac strzelic jak to mowia.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten mecz będzie arcy trudny jak i ważny, musze wejść na boisko skoncetrowani na maxa... i zagrać taką piłkę jakiej jeszcze żadna Barcelona nie widziała... to jest recepta na kuchenkorza. jesli stilicie i inne gwiazdy beda w formie tak jak zawsze (ostatnie dwa mecze w lidze) mozemy zagrac nawet w 10, bez Pawełka
Obrona jest najsilniejszą stroną Amici... dlatego liczę na Ćwielonga, Boguskiego i oczywiście Małeckiego MISTRZ! MISTRZ! NASZ TS! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pyry o tyle będą miały przewagę, że grają u siebie, a dzięki nam zarobią sporo, sprzedając wszystkie bilety. Na szczęście to nie kibice grają. U nas nie zagra Paweł, za to rozstrzelał się Mały (gol w lidze, teraz dwa w sparingu młodzieżówki), potrafi strzelić Boguski, odblokował się Ćwielong. Będzie ciekawie, oby zwycięsko.
Na stronie poznaniaków znalazłem ciekawostkę: zdaniem co niektórych kibiców ich prezes źle zrobił ogłaszając wcześniej zawodnikom, że nikt nie odejdzie. To mogło zostać przez część piłkarzy odebrane na opak. Nie sugeruję, że mecz z Arką był "popisem" (np. Stilić kontra pusta bramka), ale wcale bym się nie zmartwił gdyby ich zawodnicy po cichu zaczęli się buntować (jak u nas Uche). Tyle że na nas zepną się na bank. Nieoficjalny "finał o Mistrzostwo Polski" - fajnie to brzmi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale ja się nie oszukuje. Forma u nas nierówna jak diabli, ale Lech widocznie złapał zadyszkę (grając 13 zawodnikami n-ty mecz to w sumie nie dziwne). Poza tym kiedy jak nie teraz? O mistrza będzie piekielnie ciężko, jeżeli nie wygramy. 0:1 wezmę w ciemno - fakt pomarzyć można, ale pamiętajcie że trzeba Lecha wyprzedzić w punktacji bo zrównanie się nic nam nie daje (0-4 i w górę chyba raczej nie wchodzi w rachubę).
Będzie ciężko, ale wierzę w Naszych!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja tam stawiam na wygraną, a co
trzeba wierzyć.Może Mały, Ćwielong i Boguski chaotyczni są ale straszny wiatr robią na flankach i liczę, że przyczyni się to do naszej wygranej. Skromne 1 : 0 by wystarczyło, ale marzy mi się powtórka z rozrywki, gdy po 1 połowie prowadziliśmy 4 : 0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tyle, że jest mała różnica - po pierwsze graliśmy u siebie, bo drugie w bramce Lecha był Dolha, a po trzecie mimo wszystko nie byli tak dobrzy jak teraz. Ale wierzyć trzeba...jeżeli wygramy - mistrz będzie nasz, bo z całą czołówką gramy u siebie, a Lech z Legią, Śląskiem, Polonią Warszawa gra na wyjeździe. I na pewno pogubi punkty.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To my wygramy, dlaczego?
1) Zespoły Smudy w drugiej części sezonu zawsze mają problemy z kondycją. 2) Na reprezentację z Amici pojechało znacznie więcej zawodników niż od nas. Teraz dziennikarze zaczną mówić nie o "reprezentacyjnym problemie Wisły Kraków", tylko o reprezentacyjnym problemie Kuchenkorza. 3) Dla nich Murawski jest ważniejszy, niż dla nas Brożek(moja opinia, nie musicie się zgodzić). 4) Presja, my sobie w takich sytuacjach lepiej radzimy(vide chociażby Beitar). 5) W mediach na nas postawili krzyżyk. Już trąbią o mistrzostwie Ziemniaków. dlatego my musimy wygrać. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie, nadal to MY jesteśmy Mistrzem Polski, a co za tym idzie, obojętne gdzie gramy, gramy u siebie!
Poza tym, w tym sezonie Amica grała równo w pucharach ale nie wydaje mi się, żeby to umniejszało naszemu zwycięstwu z Barceloną, która jak by nie było, jest piłkarską potęgą. Po trzecie, ich skład jest wąski, bardzo wąski, u nas napastnicy sie odblokowują, mamy Boguskiego który z powodzeniem zastąpi Brożka, w obronie nie ma aż takiej strasznej lipy, jakby się to mogło wydawać po tych kartkach. Damy radę ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Słabym punktem napewno będzie Singlar. Liczę że zagramy tak:
Pawełek Singlar Baszczu Głowa Diaz Małecki Sobolewski Cantoro Zieńczuk Jirsak Boguski Coś jak z Totenhamem na wyjeździe. Jedyna różnica to Głowa zamiast Clebera(uważam że na naszą korzyść) Małecki zamiast Boguskiego na prawej(też uważam że na naszą kożyść) no i Boguski za Brożka w ataku(tu osłabienie). Z drugiej strony bardziej prawdopodobny jest występ Ćwielonga w miejsce Jirsaka. I raczej wyjdziemy właśnie tak: Pawełek Singlar Baszczu Głowa Diaz Małecki Sobolewski Cantoro Zieńczuk Ćwielong Boguski Żeby wygrać musi zagrać świetnie cała drużyna. Czy to możliwe? Małecki Boguski Ćwielong Zieńczuk Singlar są bardzo bardzo chimeryczni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
lekarze Lecha robią wszytsko by ich playmeker Murawski zdążył sie wyleczyc na mecz z Wisła.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...le,1280192,812 Mówcie co chcecie ale ja bym w tak ważnym meczu na środku pola wystawił Mauro z Sobolem.Mam nadzieje że Argentyńczyk przemyślał swoje błędy,już wiele razy w meczach o duża stawke Cantoro mobilizował sie na maxa i prezentował sie całkiem dobrze.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.03.2009 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ta Amika to odkąd dostała po pupie od Udinese ,ciagle ma farta,choc mogla poprzegrywac czy to z Belchatowem czy Zabrzem.
Niewiem czy maja jakis kryzys czy co zreszta kij mnie to ,my mamy tam jechac po 3 pkt i tylko to nas interesuje.Cytat:
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Niestety obstawiam 4-1 dla Lecha
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ja tam myślę, że wygramy minimalnie, będzie ciężko, ale wygramy. Lechowi ewidentnie nie idzie i w końcu muszą się przełamać! Natomiast remis dla Wisły nie będzie zły. (ale oczywiście wiadomo, że zwycięstwo znacznie przybliży nas do mistrza Polski) Nie wiem skąd w was tyle sceptyzmu? Oczywiście nie gramy z jakąś drużyną, która prezentuje futbol jak np. Odra czy Polonia B. (nic do tych klubów nie mam, jednak nie grają najlepszej piłki), ale Lech nie jest drużyną, która może sprawić solidne lanie Wiśle... Jazda, Jazda, Jazda! Biała Gwiazda. Wygramy... ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ponieważ dla nas nie ma kto bramek strzelać. Ostatni mecz u nas (z Brożkiem) zakończył sie przegraną z Lechem 0:1. Oczywiście chcialbym zwycięstwa naszego lecz jako realista taki obstawiłem wynik.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no jasne, z cracovią wpadły cztery samobóje
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ostatnio też rozgromiliśmy Cracovie 4-1
Gole ma kto strzelać: Ćwielong, Boguski, Beto (może w oficjalnym meczu też coś strzeli), Niedzielan (stara się, może akurat wyjdzie w jednym z ważniejszych meczy ), Małecki.Nie jest tak źle ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bandrowski i Lewandowski grają słabo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wiadomo niech "grają" na kadrze kuchenki, a my powolutku musimy rozpracować Amicę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już za tydzien i 3 godziny 80 km odemnie Wisełka zacznie grać. Wiecie czy są jakieś nowe informacje o Murawskim? Dzis gra Rengifo w Peru nie zebym mu zyczyl ale jakby doznal bezbolesnej tygodniowej kontuzji to zly bym nie był. Bandrowski grał słabo jak nei najsłabiej Lewandowski niczym nie błysnał . Lecz Najważniejsze z wszystkiego to sie sobą zając i patrzec na siebie.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Murawskim jeszcze nic nie wiadomo, mi się wydaje, że zdąży na mecz z Wisłą ale nie będzie grał od 1 minut, albo nie dokończy meczu.
Co do Twojej wypowiedzi KrakowskieOsiedla, podaj nam jakieś konkretne argumenty do Twojej jakże śmiesznej tezy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
do BRTS39: w przypadku Rengifo moze byc tak jak z Diazem u nas bo beda wracali i nie wiadomo czy w 100% beda przygotowani. Bandrowski moze na Lecha jest dobry ale do reprezentacji sie nie nadaje. Lewandowski ma wiecej szczescia niz rozumu wiec on moze byc zawsze grozny
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
moj plan wydarzen!
wygrac w poznaniu!!!!!!!!!!! a jesli nei to: - w poznaniu REMIS -lech jedzie do Legi = ZWYCIESTWO legi -legia przyjezdza do NAS= wiadomo... ![]() i jestemy liderem!! ![]() PS> oczywiscie nie mowiac o takich potkniecach jak z Polonia B. pasuje wszystko wygrac :(( Powód: ...rozszerzony opis
Ostatnio edytowane przez xxxToMeKxxx91 : 29.03.2009 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a Ty kibicujesz Wiśle czy Lechowi ? bo niewiem pisząc "jesteśmy"..
bo z tego co napisałeś to Lech będzie i tak miał 1 pkt więcej od nas, jakbyśmy mieli tyle samo punktów to i tak oni będą liderami .. więc zastanów się zanim coś napiszesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie moge zrozumiec dlaczego ciagle sie pisze ze my nie wygramy z Lechem .
Ze my zremisujemy z Lechem. Ze nie mamy szans z Lechem ... Ale ciagle sie pisze ze to Legia czy inne kluby napewno odbiora Lechowi punkty i dlatego bedziemy mistrzem... Nie moge zrozumiec tego np. ze my nie wygramy z Lechem ale napewno wygra Legia ktora my pozniej rozjedziemy u siebie... Musimy grac o wygrana i innego wyjscia nie ma...tylko wygrana z Lechem... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|