The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fanatyk R22
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 18:16
PL napisał(a):Wyświetl post
104 poprawki zgłosiła Wisła w sprawie stadionu!

A pani Niedziałkowska odpowiada: "Analizujemy sytuację, szukamy innych rozwiązań, ale muszą się one zmieścić w przewidzianych kosztach"

http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...siebie,1500300
z wywiadu widać, że kobieta się zbulwersowała tym faktem zgłoszenia 104 poprawek i nie dała, żadnej gwarancji, że je uwzględni..

nawet nie zaprzeczyła, że ten asfaltowy pas jednak zostanie wylany i nie zostanie niczym przykryty
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.07.2010, 18:22
Miejmy nadzieje że te 104 poprawki oznaczają że przejmujemy inicjatywę. - Klub nie ma wyjścia , musi się postawić bo inaczej dostanie bubla za którego będzie trzeba płacić nie wiadomo ile
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.07.2010, 18:32
ta baba jest jakaś po%#$@na
dalej się upiera ze Wisła zagra na R22 choć nie ma na to zgody
wnętrze trybuny do sierpnia ona robi idiotów z Wisły czy z samej siebie
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 05.07.2010, 18:34
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
ta baba jest jakaś po%#$@na
dalej się upiera ze Wisła zagra na R22 choć nie ma na to zgody
wnętrze trybuny do sierpnia ona robi idiotów z Wisły czy z samej siebie
Wywiad przeprowadzony w zeszłą środę

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.07.2010, 18:44
Nie wiem kiedy Wisła złożyła te 104 poprawki, ale zdaje się, że w pierwszej połowie czerwca.

To, że trzeba było tyle poprawek składać to dowód, że zaprojektowano ch..y stadion, a ZIKiT nie potrafił tych błędów wyłapać. Dyr. Niedziałkowska mówi, że "Przecież ten projekt nie ma jednego dnia.". No właśnie, Szanowna Pani, i Pani urząd w trakcie tych setek dni nie zauważył kilkumetrowego pasa asfaltu wokół murawy.

Poza tym mam pewne wątpliwości, czy aby na pewno taki pas znalazł się w pierwotnym projekcie stadionu. Wiadomo, że na wizualizacjach nie ma wielu szczegółów, ale mimo wszystko spójrzcie - tam żadnego pasa asfaltu nie ma. Mav23 też pisał, że zaprojektowany tam jest pas betonu ale przykryty sztuczną trawą.

Wiele wskazuje na to, że tak właśnie miało być od początku, tylko w pewnym momencie ZIKiT, szukając oszczędności, postanowił takiej sztucznej trawy nie kupować i zostawić asfaltowy pas. I to nie projektant tym razem zawalił.
Odpowiedz cytując
To-Masz
Member

Od: 03.2007

Stary 05.07.2010, 18:45
Pytanie z innej beczki... Orientuje się ktoś, jaka firma instaluje murawę z całym "osprzętem" tj. drenażem, nawadnianiem i podgrzewaniem?
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.07.2010, 19:01
rav napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kiedy Wisła złożyła te 104 poprawki, ale zdaje się, że w pierwszej połowie czerwca.

To, że trzeba było tyle poprawek składać to dowód, że zaprojektowano ch..y stadion, a ZIKiT nie potrafił tych błędów wyłapać. Dyr. Niedziałkowska mówi, że "Przecież ten projekt nie ma jednego dnia.". No właśnie, Szanowna Pani, i Pani urząd w trakcie tych setek dni nie zauważył kilkumetrowego pasa asfaltu wokół murawy.

.
to babsko po prostu nie nadaje się na to stanowisko.może wogóle z kuchni nie powinna wychodzić.mam nadzieję,że jak Majchrowski przegra jesienią,to wraz z nim polecą w sina dal tego typu urzędasy.urzędasy-bo na miano urzędnika,trzeba sobie zapracować.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 05.07.2010, 19:01
Cytat:
Pytanie z innej beczki... Orientuje się ktoś, jaka firma instaluje murawę z całym "osprzętem" tj. drenażem, nawadnianiem i podgrzewaniem?

Bodajrze Zielona Architektura
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 05.07.2010, 19:07
rav napisał(a):Wyświetl post

A Wisła nie zauważyła?!
A skąd jakaś baba, która pewnie nigdy w życiu meczu nie widziała, ma wiedzieć, że nie robi się asfaltu wokół murawy?
Dlaczego zgłoszono poprawki w ostatniej chwili?!
Bo wcześniej nie miał kto tego zrobić.

Gdyby w naszym klubie był prezes, była osoba wyznaczona do wspólnego nadzoru, jestem pewien, że takich jaj jak z asfaltem lub za wysokim murkiem na VIP-ach by nie było, a poprawki byłyby zgłaszane na bieżąco!
A prawda jest taka, że nasz klub zaczął się interesować stadionem po przyjściu Basałaja, a wcześniej miał to w d....ie.

Też mnie cała ta sytuacja w...ia i to nie jest tak, że bronię Majchrowskiego.
Ale powinniśmy (klub) również wziąć współodpowiedzialność za to, co się teraz dzieje na stadionie.
Łatwo przychodzi Wam wieszanie psów na zarządzie w kwestii polityki transferowej, ale w kwestii stadionu to już nasz zarząd jest cacy, tak?
A g...o prawda.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Bąku1983
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.07.2010, 19:10
Może Wisła SA. powinna podjąć trudną decyzje o nie odbieraniu stadionu do czasu gdy wszystkie poprawki zostaną zrealizowane. Mecze rozgrywane byłyby na SS, a miasto przemyślałoby sprawę co do jakości obiektu, bo jak narazie chcą nam wcisnąć jakiś, projektowany przez kogoś co kompletnie nie miał pojęcia o budowie tego typu obiektów, bubel. Wiadomo wpływy do budżetu z okazji wynajmowania przez Wisłę stadionu to nie jest jakaś drobna kasa, na stratę której miasto mogłoby sobie pozwolić. Niech stadion stoi pusty, smutny widok to prawda, na pewno stracilibyśmy na tym my - kibice, straciłaby tez Wisła jako klub, ale straciłoby też miasto jako właściciel obiektu. To mógłby być argument do tego, żeby zrobili (a chociaż poprawili) ten stadion i oddali do użytku w takim stanie na jaki Wisła zasługuje. Bo skończy się na tym, że zanim cały zostanie oddany już będzie wymagał natychmiastowej modernizacji.
Ostatnio edytowane przez Bąku1983 : 05.07.2010 o godz. 19:12.
if You only knew the power of the Dark Side
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.07.2010, 19:12
Obecnie kibiców Wisły zbulwersował pomysł wylania na przestrzeni pomiędzy murawą i trybunami asfaltu. Jak można było takie skandaliczne rozwiązanie zaakceptować już na poziomie projektu?
- Wisła brała udział w uzgodnieniach dokumentacji. W momencie, gdy rzeczywiście ze względów bezpieczeństwa projektant nie wyraził zgody na ułożenie tam kostki, to padła propozycja, żeby zrobić to z betonu. Analizujemy ten problem. To nie jest kwestia naszego uporu. Proszę pamiętać, że mamy "deadline" oddania nie możemy zaczynać projektowania od nowa.

No zaczym ten post zniknie z powodu że nie jest na temat bo wklejona jest fotka stadionu z Lubina , parę osób zdąży zobaczyć że można jednak wyłożyć kostkę w koło murawy na nowo budowanym stadionie w Polsce.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 05.07.2010, 19:15
można wyłożyć.tylko po co?żeby ktos na mokrej murawie robic wślizg zatrzymal się tej kostce,albo faulowany,wyrżnął glową?
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
To-Masz
Member

Od: 03.2007

Stary 05.07.2010, 19:16
wojti11795 napisał(a):Wyświetl post
Bodajrze Zielona Architektura
Czyli powtórka z rozrywki... Z tego co pamiętam pierwszą podgrzewaną murawę na R22 budowała właśnie Zielona Architektura. Nie pamiętam czy wytrzymała dwa sezony, po których została zerwana i od początku łącznie z instalacją budowała ją firma REHAU, bodajże z Austrii. Widzę, że u nas jednak da się wejść dwa razy do tej samej rzeki...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 05.07.2010, 19:19
morgenes napisał(a):Wyświetl post
A Wisła nie zauważyła?!
A skąd jakaś baba, która pewnie nigdy w życiu meczu nie widziała, ma wiedzieć, że nie robi się asfaltu wokół murawy?
Dlaczego zgłoszono poprawki w ostatniej chwili?!
To tego typu rzeczy należy kontrolować i składać w razie czego poprawki?
Nie wydaje mi się żeby Legia, Śląsk, Korona czy Zagłębie kontrolowała takie rzeczy. W ogóle stadion. Tylko u nas muszą się prosić, nalegać, pisać, dwoić się i troić żeby łaskawie stadion postawili.
Sądziłem że jest to logiczne i byle cymbał wie że takie rzeczy jak widok ze skyboxów musi być pierwszorzędny. I tak samo wokół murawy musi być choćby sztuczna murawa żeby piłkarze mieli gdzie się rozgrzewać. Nawet dla osoby, która nigdy meczu nie oglądała (swoją drogą mocny akcent - babka meczu na oczy nie widziała ale ma sporo do powiedzenia w kwestii naszego stadionu. To jakiś ewenement na skalę światową)
Ale jak się okazuje to Wisła musi ich przekonać co nie jest zresztą łatwe że żeby móc było usiąść na trybunie potrzebne są krzesełka. Żeby móc zagrać w piłkę potrzebna jest murawa. I jak się teraz okazuje żeby móc mieć dobry widok przede wszystkim ze skyboxów należy wykonać skyboxy w taki sposób żeby był dobry widok.
Człowieka śmiech ogarnia czytając o tym, bo te problemy są z dupy wzięte - jak widok ze skyboxów czy murawa na stadionie. Ja rozumiem mieć problem z jakimiś łamigłówkami gdzieś w piwnicach żeby złączyć ze sobą 5 tyś kabli. A tu są problemy dotyczące PODSTAWOWYCH rzeczy na stadionie. Wręcz najważniejszych i tak prostych do wykonania jak budowa cepa.

Ja mam tylko nadzieję że SA nie da się szantażować i nie wróci na stadion dopóki wszystko nie będzie dopięte na ostatni guzik. Inaczej strzelimy sobie w kolano. Oni wtedy tym wszystkim rzucą w ****u (jak rzucili trybuną D, która 4(?) rok stoi pusta) i zostawią Wisłę z tym wszystkim.
Telebimy - nie kupować.
Skyboxy - nie reperować.
itd

To jest zasrany obowiązek miasta oddać do użytku w pełni sprawny stadion. O klasie Elite. I Wisła złamanego grosza ma do tego nie przyłożyć.
Tak jak jest w dokumentacji. I tak jak obiecali.
Ostatnio edytowane przez element : 05.07.2010 o godz. 19:32.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Bąku1983
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.07.2010, 19:21
morgenes masz dużo racji, ale przypuszczam, że w początkowej fazie projektowania i budowy stadionu zarząd Wisły miał pełne zaufanie do ludzi, którzy podobno mieli się znać na rzeczy i nie bardzo mogę sobie wyobrazić sytuację gdy ktoś przychodzi do biura architekta i miesza a projektach, bo wie lepiej jak to ma być zrobione. Tym bardziej, że właścicielem obiektu jest miasto, a nie Wisła. Najważniejsze to nie zamiatać teraz tych niedoróbek pod dywan tylko zrobić ile się da, aby po meczu otwarcia nie wyjść z niesmakiem z R22. Skoro Wisła zgłasza 104!!! poprawki ( przerażająca liczba), to znaczy, że coś jest nie tak i mam nadzieje, że odpowiedzialni za ten stan rzeczy zostaną ukarani (kary finansowe czy też dymisje). Jakbym ja dawał coś takiego ludziom to byłoby mi po prostu wstyd.
if You only knew the power of the Dark Side
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.07.2010, 19:21
picasso napisał(a):Wyświetl post
można wyłożyć.tylko po co?żeby ktos na mokrej murawie robic wślizg zatrzymal się tej kostce,albo faulowany,wyrżnął glową?
No tak tylko u nas asfalt ma mieć bodajże 5 m szerokości i ma być wylany przy fosie a ile ma mieć przerwa między fosą a linią chyba wiesz.
No i raczej już będzie .
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 05.07.2010, 19:23
Markus napisał(a):Wyświetl post
Majchrowskiemu i spółce trzeba będzie koniecznie w wyborach odpowiednio "podziękować" za wszystkie błedy, krętactwa, puste obietnice i klamstwa dotyczące naszego stadionu. Za katastrofalny nadzór, żałosne zapewnienia, iście komunistyczne podejście.

Dziwi mnie też po raz kolejny, dlaczego ani klub, ani media, ani nikt nie rozpętał jeszcze burzy dotyczącej braku jakiejkolwiek aktywności w dostosowaniu trybuny północnej do wymogów? Dlaczego ciągle pojawiające się wpadki, obnażana niekompetencja, tolerowanie opieszałości nie są nigdzie szeroko piętnowane? Dlaczego kibice nie robią nic, by cokolwiek tu zmienić, skoro wszyscy inni mają to głeboko w d.....ie?
Media juz powoli pisza, co do klubu o ile pamietam w Wisle jest zalecenie Cupiala by klubu nie mieszac do polityki. Przypomne sytuacje o zwolnieniu rzecznika Wisly po liscie otwartym w sprawie ustawy antyhazardowej.. wiec raczej to jest pytanie do Cupiala
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.07.2010, 19:24
No to trzeba zacząć akcje promocyjną stadionu ;]
Jedyne hasło, które jest adekwatne do poziomu tego stadionu to bubel
"Największy bubel o jakim marzyłeś!,
Stadion prawie klasy "elite" !
tylko tutaj zobaczysz:
- ograniczone miejsca vip.
- asfalt zamiast trawy dla rozgrzewających się piłkarzy
- karetka wjeżdżająca przez sale konferencyjną
a dodatkowo
darmowy skok na bungee z narożnika stadionu
tylko stadion Wisły jest pełen atrakcji !
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 05.07.2010, 19:25
element napisał(a):Wyświetl post
Ale Pani Niedziałkowska meczu nigdy nie oglądała. I taki ktoś ma dużo do powiedzenia w kwestii naszego stadionu.
I to faktycznie jest przerażające...

Cytat:
Ja mam tylko nadzieję że SA nie da się szantażować i nie wróci na stadion dopóki wszystko nie będzie dopięte na ostatni guzik. Inaczej strzelimy sobie w kolano. Oni wtedy tym wszystkim rzucą w ****u i zostawią Wisłę z tym wszystkim.
Telebimy - nie kupować.
Skyboxy - nie reperować.
itd

To jest zasrany obowiązek miasta oddać do użytku w pełni sprawny stadion. O klasie Elite. I Wisła złamanego grosza ma do tego nie przyłożyć.
Z tym też się zgadzam.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
nt5
Member

Od: 06.2006

Stary 05.07.2010, 19:30
Coglin napisał(a):Wyświetl post
na takie buble - jak za wysoki murek, zaslaniajacy widok na boisko, czy ta nieszczesna "6", powinni tez zwrocic uwage panowie nadzorujacy z polimexu. bo takie problemy mozna bardzo latwo naprawic.
widocznie kadra kierownicza tez juz to wali i robi wszystko, zeby sie stad wyniesc.
niestety niezbyt dobrze to o nich swiadczy.
Panów z Polimexu obowiązuje projekt techniczny. Mogą składać uwagi, ale na własną rękę nie mają szans nic zrobić, bo Biuro Architektoniczne zapewnia sobie pełne prawa autorskie do projektu. Tyle w tej sprawie.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 05.07.2010, 19:35
nt5 napisał(a):Wyświetl post
Panów z Polimexu obowiązuje projekt techniczny. Mogą składać uwagi, ale na własną rękę nie mają szans nic zrobić, bo Biuro Architektoniczne zapewnia sobie pełne prawa autorskie do projektu. Tyle w tej sprawie.
no ok. a zlozyli w tych sprawach?
Ostatnio edytowane przez Coglin : 05.07.2010 o godz. 19:38.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.07.2010, 19:36
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
No to trzeba zacząć akcje promocyjną stadionu ;]
Jedyne hasło, które jest adekwatne do poziomu tego stadionu to bubel
"Największy bubel o jakim marzyłeś!,
Stadion prawie klasy "elite" !
tylko tutaj zobaczysz:
- ograniczone miejsca vip.
- asfalt zamiast trawy dla rozgrzewających się piłkarzy
- karetka wjeżdżająca przez sale konferencyjną
a dodatkowo
darmowy skok na bungee z narożnika stadionu
tylko stadion Wisły jest pełen atrakcji !
Do tego jedyny w swoim rodzaju dizajn stadionu, który szczególnie będzie można podziwiać od strony parku Jordana
- jedyne w swoim rodzaju barierki, których nie uświadczysz na żadnym innym stadionie, pozwalające uchwycić postindustrialny charakter 'teatru' na R22
- znakomicie rozwiązana sieć parkingów w okół stadionu która spowoduje szybsze bicie serca u kibica i pytanie - będzie samochód jak wrócę czy nie będzie
- najprawdopodobniej unikalny system wchodzenia na stadion, który pozwoli bardzo miło spędzić kilka godzin w kolejce i przypomnieć sobie czasy PRLU
-oraz najnowocześniejsze telebimy na świecie które będą niewidoczne dla kibica.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Fanatyk R22
Member

Stary 05.07.2010, 19:40
akurat z punktem... dotyczącym dizajnu stadionu zgodzić się nie mogę

widok z parku Jordana zapiera dech w piersiach w pozytywnym znaczeniu tego słowa
Odpowiedz cytując
tomaslfc14
Member

Od: 06.2010

Stary 05.07.2010, 19:42
Ja na miejscu Wisły nie wchodziłbym na stadion, póki go nie ukończą w 100%, a potem zarządał od miasta zwrotu straconych pieniedzy za gre poza Reymonta od czerwca 2010 (pierwotna data oddania stadionu)
Odpowiedz cytując
Fanatyk R22
Member

Stary 05.07.2010, 19:43

wygląda na to, że cyferka "6" nie jest w żadnym wypadku ścięta
tylko troszkę zasłania ją barierka...
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.07.2010, 19:47
oj tak czytam te wszystkie kometarze i chcialo by sie powiedziec co wy pier..... ale nietety macie racje. Za tyle kasy stadion powinien wygladac zupelnie inaczej no ale coz lepszy taki niz zaden
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.07.2010, 19:49
a są jakieś umowy między miastem klubem dotyczące wynajmu , opłat i terminów?
Jeżeli ich nie ma a tylko jakieś ustne obiecanki cacanki ubarwione przez dziennikarzy to se można żądać.

Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 05.07.2010, 19:52
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
oj tak czytam te wszystkie kometarze i chcialo by sie powiedziec co wy pier..... ale nietety macie racje. Za tyle kasy stadion powinien wygladac zupelnie inaczej no ale coz lepszy taki niz zaden
nie chodzi o to by wyglądal inaczej,bo wygląd to rzecz gustu.chodzi o to by za tą kasę byl zrobiony po prostu dobrze,a nie żeby fuszerka gonila fuszerkę.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Fanatyk R22
Member

Stary 05.07.2010, 19:53
Kolejny mankament na stadionie Wisły na skalę światową!

Wykonawca nie przewidział w "kranach" kurka z zimną wodą.. zatem jesteśmy skazani tylko na gorącą wodę i zapewne częste poparzenia
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.07.2010, 19:58
Fanatyk R22 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny mankament na stadionie Wisły na skalę światową!

Wykonawca nie przewidział w "kranach" kurka z zimną wodą.. zatem jesteśmy skazani tylko na gorącą wodę i zapewne częste poparzenia

: rotfl:

10 dla Ciebie!! !! jeszcze sie okaze ze masz racje, co jest wielce prawdopodobne
ale znajac ich pomyslowosc moze przewidzieli to tak ze 1 umywalka jest z goraca, druga obok z zimna.. i myc dlonie bedziemy na zmiane
ciekawe co bedzie w kabinach..

Cytat:
Problem skyboxow

... czyli szukamy rozwiązania

Dzień dzisiejszy był jednym z pierwszych kiedy mogliśmy na żywo zasiąść w fotelach przeznaczonych dla najbardziej zamożnych kibiców.
Jak informują nas osoby pracujące przy budowie trybuny wschodniej w pierwszym rzędzie foteli znajdujących się przy skyboxach kibice teoretycznie mający płacić dziesiątki tysięcy złotych za rundę nie będą mieli możliwości oglądania meczów w normalnych warunkach.
Murek oddzielający skyboxy od pozostałej części trybuny zasłania niższym kibicom widoczność na znaczną część boiska. Jedynie bardzo wysocy kibice, potrafiący się wychylać przez większą część meczu ze swojego siedzenia będą mieli możliwość oglądania całej murawy.

Czekamy na wasze propozycje dotyczące rozwiązania tego fatalnego problemu mogącego klubowi przynieść w przyszłości setki tysięcy złotych strat.
Na chwilę obecną prawdopodobnie zasugerujemy przedstawicielom miasta wstrzymanie montażu foteli i użycie specjalnych pił do cięcia betonu i zbrojeń w nim się znajdujących. Operacja miałaby polegać na wycięciu całego nieszczęsnego murka oddzielającego skyboxy od pozostałej części trybuny oraz wstawienie w to miejsce poręczy lub/i odpowiedniego przeszklenia (pozwalającego na widoczność tylko z jednej strony, tak jak lustro weneckie).
Aby lepiej zobrazować o jakim sprzęcie piszemy proponujemy wejście na stronę jednej z firm zajmujących się tego typu działalnością: http://www.artdiam.pl/?id=6

Czekamy również na wasze opinie i ew. rozwiązania.
Zapewniamy, że wszelkie interesujące propozycje będą dalej przekazywane.
Piszcie na maila: kuba.tsw@kibice wisly.pl (bez odstępu)
Zastrzegamy sobie prawo do nieodpowiadania na maile.

KUBA
SKWK / KUBA
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.07.2010 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów