The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2012, 15:20
Sprzedam Nokie E71

Odpowiedz cytując
pff
Wielka Wisła

Od: 08.2006

Stary 16.04.2012, 22:46
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
Note to telefon bardziej biznesowy by móc pracować i być na bieżąco w delegacji/podróży, jest to combo tableta ze smartfonem. Jest naprawdę OOOGROMNY i jeśli chcesz go używać tylko do dzwonienia i przeglądania neta, to ja wolałbym s II. Nie wyobrażam sobie chodzenia z Note w kieszeni

W kieszen się mieści, ale zapewne będzie odczuwalny mały dyskomfort podczas dzwonienia, takie coś przy uchu?

Swoją drogą S II też jest spory (4,7' ?).

Właśnie nie tylko dzwonienie i przeglądanie neta wchodzi w grę. Jestem często w podróży, więc sprawy czysto rozrywkowe (m.in. film) czy różnego rodzaju notatek, plików itp.

Jeszcze mam głupie pytanie: czy jest wersja Office'a na komórki? Przesiadam się z telefonu Sony Ericsson K800i (czy nawet gorszy nie wiem dokladnie) wiec nie wiem co na tym, dokładnie mogę mieć dostępne
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.04.2012, 23:00
pff napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze mam głupie pytanie: czy jest wersja Office'a na komórki? Przesiadam się z telefonu Sony Ericsson K800i (czy nawet gorszy nie wiem dokladnie) wiec nie wiem co na tym, dokładnie mogę mieć dostępne
quick office pro, jak na androida to daj znac
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 17.04.2012, 12:51
Mam Nokię 5800 Xpressmusic. Chciałbym zainstalować na nim ovi mapy, ale w żaden sposób jaki jest opisany w necie mi nie idzie. Jakieś rady?
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.04.2012, 15:25
Planuje zmienić telefon. Jeśli chodzi i kase to myśle wydać ok 400-700, a max 800 [ to zależy od sytuacji finansowej w czasie zakupu ] Jestem teraz nie w temacie telefonów, więc licze m. in. za Waszą pomoc. Za wszystkie wskazówki, spostrzeżenia wielkie dzięki
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 24.04.2012, 14:45
Ma ktoś Samsunga Solid B2710 ? jak jest z jakością rozmów ? bo wczytałem że są jakieś problemy
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 07.05.2012, 21:54
Potrzebuje porady

Mianowicie, mam do wyboru parę telefonów (prezent, więc cena nie ma znaczenia): Samsung Galaxy S2, IPhone 4S, Sony Xperia S, Nokia Lumia, HTC ONE (X, S, V), HTC Titan. Który byście polecili? Osobiście skłaniam się ku IPhonowi albo Xperii S. Może ktoś coś poradzić, jakieś wskazówki. Byłbym bardzo wdzięczny
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.05.2012, 23:32
oczywiscie ze Iphone

gra ktos w drag racing ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Stary 08.05.2012, 00:05
Przed chwila się dowiedziałem, że IPhone teraz jedzie na nazwie, a telefon zostaje w tyle za samsungiem i sonym. Podobno Xperia S teraz najlepsza z wszystkich.

Ja grałem na Xperi X8, ale znudziło mi się jak miałem najlepsze auto ;P
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
Beniu
FC OLKUSZ

Od: 03.2005

Stary 12.05.2012, 17:06
Mam problem.
Zainstalowałem nawigację Aura Sygic 11.2.5 na Xperie Neo V (z systemem Android).
Wszystko zrobiłem jak należy jednak po odpaleniu pokazuję się czarny ekran jakieś 2 sekundy i nic się nie dzieję.
Dlaczemu nie chce mi to śmigać?
Zaznaczam że jestem zielony w tych sprawach.

Drugie pytanie.
Jaką nawigacje na Adroida polecacie?

Ps. Sprzedam Samsunga I8000 (Omnia II) w stanie bdb.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 12.05.2012, 17:39
Beniu napisał(a):Wyświetl post
Mam problem.
Zainstalowałem nawigację Aura Sygic 11.2.5 na Xperie Neo V (z systemem Android).
Wszystko zrobiłem jak należy jednak po odpaleniu pokazuję się czarny ekran jakieś 2 sekundy i nic się nie dzieję.
Dlaczemu nie chce mi to śmigać?
Zaznaczam że jestem zielony w tych sprawach.
.
Już się wystraszyłem ze napisałem posta po pijaku i zapomniałem o nim.

Zrobiłem dokładnie to samo i też nie działa. Niestety nigdzie nie znalazłem pomocy, a trzy razy przeszukałem cały internet od deski do deski.
Jesli przypadkiem uda Ci się cos z tym zrobić, proszę o rozwiązanie na priva.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Beniu
FC OLKUSZ

Od: 03.2005

Stary 13.05.2012, 18:29
gigant napisał(a):Wyświetl post
Jesli przypadkiem uda Ci się cos z tym zrobić, proszę o rozwiązanie na priva.
Problem rozwiązany. Pisze tutaj bo być może komuś jeszcze się to przyda. Szperając po necie to dość częsty problem.

Wystarczy wszystkie pliki wrzucić bezpośrednio na kartę pamięci bez umieszczania ich w żadnych podfolderach i wszytko hula jak ta lala
Odpowiedz cytując
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Stary 14.05.2012, 20:02
Witam,

Mam prośbę. Jaki smartfon moglibyście polecić dla Kobiety na prezent, początkującej ze smartfonami w cenie ok. 400-500zl (nowy)? Bo szczerze mówiąc nie wiem co w tych cenach opłaca się kupić, nie chciałbym kupić jakiegoś badziewia, które za chwile będzie do wyrzucenia..
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 14.05.2012, 20:46
Lemonek napisał(a):Wyświetl post
Witam,

Mam prośbę. Jaki smartfon moglibyście polecić dla Kobiety na prezent, początkującej ze smartfonami w cenie ok. 400-500zl (nowy)? Bo szczerze mówiąc nie wiem co w tych cenach opłaca się kupić, nie chciałbym kupić jakiegoś badziewia, które za chwile będzie do wyrzucenia..
SE live w. walkmen

Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.05.2012, 20:46
Lemonek napisał(a):Wyświetl post
Witam,

Sony Ericsson Xperia X8, X10, ewentualnie w wersji mini.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.05.2012, 20:51
SE Xperia X8 biała Idealna dla kobiety.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 14.05.2012, 20:58
Moja ma Samsunga Galaxy Mini i jest bardzo zadowolona
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.05.2012, 21:18
Galaxy Mini może i parametrami wydaje się OK, ale zaś ekran ma fatalny - widać pikselozę. Za ok. 400-450 zł kupi się Xperię X8 (także polecam białą wersję) - minus jest taki, że to tylko Android 2.1 oraz nakładka UX - dość ładna etc., ale podejrzewam, że ona nie będzie się bawić w alternatywne launchery - a ta nakładka pozwala tylko na jeden widget na jednej 'karcie' - trochę mało. Jeżeli masz jak trochę dołożyć, kup jej Sony Ericssona Live with Walkman - muzyczny telefon, o bardzo porządnych parametrach, bardzo dobry ekran, Android 2.3 (z obiecaną aktualizacją w najbliższym czasie do 4.0 - najnowszego systemu).
Odpowiedz cytując
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Stary 15.05.2012, 11:26
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc! Wybór padł na SE Live with Walkman.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.06.2012, 13:18
Może któryś z forumowiczów posiada Motorolę Razr? Powoli przymierzam się do zmiany telefonu i coraz chętniej spoglądam ku tej Motce... Gdyby ktoś miał to byłoby fajnie jakby napisał o niej parę słów, jak ogólne wrażenia i jakieś wady/zalety z codziennego użytkowania
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.06.2012, 13:32
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Może któryś z forumowiczów posiada Motorolę Razr? Powoli przymierzam się do zmiany telefonu i coraz chętniej spoglądam ku tej Motce... Gdyby ktoś miał to byłoby fajnie jakby napisał o niej parę słów, jak ogólne wrażenia i jakieś wady/zalety z codziennego użytkowania
Bardzo dobry telefon ze świetnym ekranem Samsunga Super Amoled,telefon jest fajnie wykonany,bardzo cienki a w środku wydajny.
Od tygodnia jest już nowy model RAZER MAXX z rewolucyjną baterią 3300 mah,obecna cena ponad 2K ale spadnie bardzo szybko do około 1800 zł

W tej kwocie jednak lepszy jest Samsung Galaxy S2 ,choć gorzej wykonany

Na You Tube masz polskie recenzje tych telefonów zobacz obydwie i zdecyduj
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.06.2012 o godz. 13:38.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 01.06.2012, 13:38
Mam do czynienia z S2 niemal na codzień, choć to nie mój telefon. Jestem trochę znudzony Samsungami i TouchWiz, dlatego chciałbym generalnie odejść od Samsunga.
Najbardziej do mnie przemawia wykonanie Razr. Wydajność... w gry gram mało, a jeżeli już to typu Milionerzy czy Angry Birds . Domyślam się, że główna różnica w wydajności między S2 a Razr to właśnie gry (np. zamiast 30FPS będe miał 25). Jeżeli chodzi o interfejs - nie wyobrażam sobie aby były jakieś różnice między S2 a Razr. Chyba że się myle, miałeś może porównanie?

Czy przybliżanie stron internetowych oraz zdjęc w galerii nie laguje? Zauważyłem to na filmikach yt, jest znacza różnica między konkurencją a Motką (na niekorzyść).
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.06.2012, 13:53
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Mam do czynienia z S2 niemal na codzień, choć to nie mój telefon. Jestem trochę znudzony Samsungami i TouchWiz, dlatego chciałbym generalnie odejść od Samsunga.
Najbardziej do mnie przemawia wykonanie Razr. Wydajność... w gry gram mało, a jeżeli już to typu Milionerzy czy Angry Birds . Domyślam się, że główna różnica w wydajności między S2 a Razr to właśnie gry (np. zamiast 30FPS będe miał 25). Jeżeli chodzi o interfejs - nie wyobrażam sobie aby były jakieś różnice między S2 a Razr. Chyba że się myle, miałeś może porównanie?

Czy przybliżanie stron internetowych oraz zdjęc w galerii nie laguje? Zauważyłem to na filmikach yt, jest znacza różnica między konkurencją a Motką (na niekorzyść).
To prawda Motorola troszkę potrafi ściąć przy użyciu przybliżenia ale nie sądzę aby mgło to komuś jakoś bardzo przeszkadzać,sam telefon działa naprawdę ok,choć jednak moim zdaniem odrobinę wolniej od S2,ale nie brałbym tego argumentu jakoś specjalnie przy zakupie.Pisałeś że jesteś znudzony już Samsungiem więc Motorola może być dobrym wyborem

Wydajność RAZER też stoi na wysokim poziomie więc na pewno nie będziesz zawiedziony

Właściwie jak nie chcesz Galaxy S2 to wybór jest oczywisty Motorola Razer
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.06.2012 o godz. 13:57.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 01.06.2012, 14:08
Jeszcze jest Xperia S, ale chyba odrobinę przekracza budżet, chyba że miałaby nieoczekiwanie stanieć jak to się stało w przypadku Razr Dzięki za te parę zdań.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 01.06.2012, 14:26
Xperia S to jeden z najbardziej przereklamowanych telefonów ostatnich czasów...
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 01.06.2012, 14:42
szukam telefonu do 200
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 01.06.2012, 14:54
Chrisman, jakieś szczegóły?
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 01.06.2012, 15:13
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Xperia S to jeden z najbardziej przereklamowanych telefonów ostatnich czasów...
Czemu tak uważasz? Nie pomyliłeś S z Arc S? Xperia S to jest trzymiesięczny telefon, świeżo wyprodukowany - w testach wydajności bije bodaj nawet SGS2, także czemu uważasz ją za przereklamowaną?
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 01.06.2012, 15:31
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Chrisman, jakieś szczegóły?
najlepszy za ta cene xD
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.06.2012, 16:00
Jaki telefon najlepszy polecacie ale zwykly klasyczny bez dotyku nie wysuwany cos typu nokia e52 bo szczerze mowiac nie moge nic lepszego od nokii znalezc :/

Nawet nie chodzi mi o cos lepszego tylko cos w stylu e52
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 02.06.2012 o godz. 17:44.
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów