|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sprzedam Nokie E71
![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
W kieszen się mieści, ale zapewne będzie odczuwalny mały dyskomfort podczas dzwonienia, takie coś przy uchu? Swoją drogą S II też jest spory (4,7' ?). Właśnie nie tylko dzwonienie i przeglądanie neta wchodzi w grę. Jestem często w podróży, więc sprawy czysto rozrywkowe (m.in. film) czy różnego rodzaju notatek, plików itp. Jeszcze mam głupie pytanie: czy jest wersja Office'a na komórki? Przesiadam się z telefonu Sony Ericsson K800i (czy nawet gorszy nie wiem dokladnie) wiec nie wiem co na tym, dokładnie mogę mieć dostępne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
quick office pro, jak na androida to daj znac
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam Nokię 5800 Xpressmusic. Chciałbym zainstalować na nim ovi mapy, ale w żaden sposób jaki jest opisany w necie mi nie idzie. Jakieś rady?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Planuje zmienić telefon. Jeśli chodzi i kase to myśle wydać ok 400-700, a max 800 [ to zależy od sytuacji finansowej w czasie zakupu
] Jestem teraz nie w temacie telefonów, więc licze m. in. za Waszą pomoc. Za wszystkie wskazówki, spostrzeżenia wielkie dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś Samsunga Solid B2710 ? jak jest z jakością rozmów ? bo wczytałem że są jakieś problemy
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje porady
Mianowicie, mam do wyboru parę telefonów (prezent, więc cena nie ma znaczenia): Samsung Galaxy S2, IPhone 4S, Sony Xperia S, Nokia Lumia, HTC ONE (X, S, V), HTC Titan. Który byście polecili? Osobiście skłaniam się ku IPhonowi albo Xperii S. Może ktoś coś poradzić, jakieś wskazówki. Byłbym bardzo wdzięczny ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oczywiscie ze Iphone
![]() gra ktos w drag racing ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwila się dowiedziałem, że IPhone teraz jedzie na nazwie, a telefon zostaje w tyle za samsungiem i sonym. Podobno Xperia S teraz najlepsza z wszystkich.
Ja grałem na Xperi X8, ale znudziło mi się jak miałem najlepsze auto ;P ![]() |
|
|
|
FC OLKUSZ
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam problem.
Zainstalowałem nawigację Aura Sygic 11.2.5 na Xperie Neo V (z systemem Android). Wszystko zrobiłem jak należy jednak po odpaleniu pokazuję się czarny ekran jakieś 2 sekundy i nic się nie dzieję. Dlaczemu nie chce mi to śmigać? Zaznaczam że jestem zielony w tych sprawach. Drugie pytanie. Jaką nawigacje na Adroida polecacie? Ps. Sprzedam Samsunga I8000 (Omnia II) w stanie bdb. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zrobiłem dokładnie to samo i też nie działa. Niestety nigdzie nie znalazłem pomocy, a trzy razy przeszukałem cały internet od deski do deski. Jesli przypadkiem uda Ci się cos z tym zrobić, proszę o rozwiązanie na priva. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
FC OLKUSZ
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Problem rozwiązany. Pisze tutaj bo być może komuś jeszcze się to przyda. Szperając po necie to dość częsty problem.
Wystarczy wszystkie pliki wrzucić bezpośrednio na kartę pamięci bez umieszczania ich w żadnych podfolderach i wszytko hula jak ta lala |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Witam,
Mam prośbę. Jaki smartfon moglibyście polecić dla Kobiety na prezent, początkującej ze smartfonami w cenie ok. 400-500zl (nowy)? Bo szczerze mówiąc nie wiem co w tych cenach opłaca się kupić, nie chciałbym kupić jakiegoś badziewia, które za chwile będzie do wyrzucenia.. ![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
SE live w. walkmen
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sony Ericsson Xperia X8, X10, ewentualnie w wersji mini.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
SE Xperia X8 biała
Idealna dla kobiety. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moja ma Samsunga Galaxy Mini i jest bardzo zadowolona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Galaxy Mini może i parametrami wydaje się OK, ale zaś ekran ma fatalny - widać pikselozę. Za ok. 400-450 zł kupi się Xperię X8 (także polecam białą wersję) - minus jest taki, że to tylko Android 2.1 oraz nakładka UX - dość ładna etc., ale podejrzewam, że ona nie będzie się bawić w alternatywne launchery - a ta nakładka pozwala tylko na jeden widget na jednej 'karcie' - trochę mało. Jeżeli masz jak trochę dołożyć, kup jej Sony Ericssona Live with Walkman - muzyczny telefon, o bardzo porządnych parametrach, bardzo dobry ekran, Android 2.3 (z obiecaną aktualizacją w najbliższym czasie do 4.0 - najnowszego systemu).
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pomoc! Wybór padł na SE Live with Walkman.
![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może któryś z forumowiczów posiada Motorolę Razr? Powoli przymierzam się do zmiany telefonu i coraz chętniej spoglądam ku tej Motce... Gdyby ktoś miał to byłoby fajnie jakby napisał o niej parę słów, jak ogólne wrażenia i jakieś wady/zalety z codziennego użytkowania
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Od tygodnia jest już nowy model RAZER MAXX z rewolucyjną baterią 3300 mah,obecna cena ponad 2K ale spadnie bardzo szybko do około 1800 zł W tej kwocie jednak lepszy jest Samsung Galaxy S2 ,choć gorzej wykonany Na You Tube masz polskie recenzje tych telefonów zobacz obydwie i zdecyduj
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.06.2012 o godz. 13:38.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam do czynienia z S2 niemal na codzień, choć to nie mój telefon. Jestem trochę znudzony Samsungami i TouchWiz, dlatego chciałbym generalnie odejść od Samsunga.
Najbardziej do mnie przemawia wykonanie Razr. Wydajność... w gry gram mało, a jeżeli już to typu Milionerzy czy Angry Birds . Domyślam się, że główna różnica w wydajności między S2 a Razr to właśnie gry (np. zamiast 30FPS będe miał 25). Jeżeli chodzi o interfejs - nie wyobrażam sobie aby były jakieś różnice między S2 a Razr. Chyba że się myle, miałeś może porównanie?Czy przybliżanie stron internetowych oraz zdjęc w galerii nie laguje? Zauważyłem to na filmikach yt, jest znacza różnica między konkurencją a Motką (na niekorzyść). ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Wydajność RAZER też stoi na wysokim poziomie więc na pewno nie będziesz zawiedziony Właściwie jak nie chcesz Galaxy S2 to wybór jest oczywisty Motorola Razer
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.06.2012 o godz. 13:57.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze jest Xperia S, ale chyba odrobinę przekracza budżet, chyba że miałaby nieoczekiwanie stanieć jak to się stało w przypadku Razr
Dzięki za te parę zdań.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Xperia S to jeden z najbardziej przereklamowanych telefonów ostatnich czasów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
szukam telefonu do 200
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chrisman, jakieś szczegóły?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie pomyliłeś S z Arc S? Xperia S to jest trzymiesięczny telefon, świeżo wyprodukowany - w testach wydajności bije bodaj nawet SGS2, także czemu uważasz ją za przereklamowaną?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jaki telefon najlepszy polecacie ale zwykly klasyczny bez dotyku nie wysuwany cos typu nokia e52 bo szczerze mowiac nie moge nic lepszego od nokii znalezc :/
Nawet nie chodzi mi o cos lepszego tylko cos w stylu e52
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 02.06.2012 o godz. 17:44.
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|