The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2009, 19:15
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:17.

Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.10.2009, 19:16
hy-pek napisał(a):Wyświetl post
poda ktos strone z torentami bez rejestracji lub bez oplat
http://piratebay.org/
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.10.2009, 19:54
brzydki.brzydal napisał(a):Wyświetl post
http://piratebay.org/
www.btjunkie.com
Odpowiedz cytując
Cetnik
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.10.2009, 20:08
fifi1906 napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś oglądałem mecz ligi portugalskiej i chyba w benfice był piłkarz który mial bardzo fajną fryzure mianowicie miał porobine wzorki na glowie i na brodzie odrazu !! Szukam własnie zdjeć !! wie ktoś o kogo mi chodzi
Może chodzi o Abela Xaviera z Benfici? zawsze się wyróżniał fantazyjnymi fryzurami w sumie i bródką.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.10.2009, 20:43
Zola napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krk kupie biale skarpety z logo NBA? W jakis skate-shopach?
takie to na bazarach typu TOMEX sprzedawali...

A ja mam bardzo ważne pytanie. Wiślacy i wiślaczki czy znacie może jakieś filmy w których pojawia się Wisła, jest o niej mowa, albo pokazują jakiś mecz, lub jej zawodników? Ktoś tu kiedy wspominał o filmie z Olbrychskim, w którym jedna scena rozgrywała się na Reymonta. Co to za film? Są jakieś inne?
Ostatnio edytowane przez Gordian : 07.10.2009 o godz. 22:39.

Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 08.10.2009, 12:53
Potrzebuje kawałki grane w przerwach NBA, krajowej koszykówki itp. zagrzewające do walki też
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.10.2009, 15:54
Czy w Aster OFICJALNIE trzeba opłacić podwójny abonament za 2 odbiorniki?
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
KosaPS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.10.2009, 16:06
Jak się nazywa substancja którą straż pożarna sypie na plamę oleju na ulicy
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.10.2009, 16:15
Kosa-jest to sorbent.
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.10.2009, 18:20
Cetnik napisał(a):Wyświetl post
Może chodzi o Abela Xaviera z Benfici? zawsze się wyróżniał fantazyjnymi fryzurami w sumie i bródką.

Kurde to nie on ale dziekuje uprzejmie!! może Xavier mi sie sprzyda!!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.10.2009, 21:44
czesc,czy ktos moze polecic jakas zmywarke do kwoty ok. 1000 zl ?ewentualnie gdzie kupic itp?pozdrawiam
Odpowiedz cytując
mac251_251
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 08.10.2009, 23:25
Wypłacałem wczoraj około godziny 20 , pieniądze z bankomatu Euronet , teraz sprawdzam konto i jest tyle samo pieniędzy co przed wypłatą , po jakim czasie oni zabierają te pieniądze z konta , a może się im system zwiesił ? pozdrawiam
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 09.10.2009, 00:54
mac251_251 napisał(a):Wyświetl post
Wypłacałem wczoraj około godziny 20 , pieniądze z bankomatu Euronet , teraz sprawdzam konto i jest tyle samo pieniędzy co przed wypłatą , po jakim czasie oni zabierają te pieniądze z konta , a może się im system zwiesił ? pozdrawiam
Ja w mBanku mam tak, że jak wyjme kase z bankomatu, to na rachunku niby pozostaje ta sama kwota, ale "dostępne środki" maleją o tyle, ile wyjąłem. Równowaga wraca chyba następnego dnia.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 09.10.2009, 07:44
Witam. Do Wiednia z Krakowa samochodem- jaką trasę wybrać przez Czechy czy Słowację ?
Odpowiedz cytując
Ola7
Viva Mauro!

Od: 02.2005

Stary 09.10.2009, 09:22
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Interesował się ktoś jakimiś noclegami w okresie sylwestrowym powiedzmy na 3 noce, w rejonie Zakopanego lub w innym regionie ale górskim w przedziale cenowym, żeby grupa studentów była w stanie coś wynająć. Może jakieś oferty studenckie ktoś ma pod ręką?
Jeśli chodzi o Zakopane, to raczej odpada, bo po pierwsze bardzo się cenią (ok. 100 zł/osobodoba) i minimum 5-7 nocy.

Radziłabym poszukać coś w mniej znanych miejscowościach.
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 09.10.2009, 10:47
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Witam. Do Wiednia z Krakowa samochodem- jaką trasę wybrać przez Czechy czy Słowację ?
Jezdże stosunkowo czesto, przerabiałem przez Słowację i przez Czechy a optimum to: do Cieszyna tam fragmentem przez Czechy w kierunku Słowacji na autostradę juz prosto do Wiednia. Zaletą jest to ze w odróżnieniu do Czech jedziesz przez autostrade a nie przez autostrade/drogę szybkiego ruchu. Trasa cirka 6 godzin i to bez szaleństw.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 09.10.2009, 11:51
Jakiś czas temu ktoś na forum wrzucił obrazek bodaj z demotywatorów ze sprawdzianem i tam definicją "pytania retorycznego" i przykładnem: Idziemy na browara? (?).

Szukam, ale jakoś nie mogę znalezc. Jak ktoś bymiał pod ręką to byłabym wdzięczna!
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.10.2009, 12:00
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Jakiś czas temu ktoś na forum wrzucił obrazek bodaj z demotywatorów ze sprawdzianem i tam definicją "pytania retorycznego" i przykładnem: Idziemy na browara? (?).

Szukam, ale jakoś nie mogę znalezc. Jak ktoś bymiał pod ręką to byłabym wdzięczna!
Co prawda nie demoty ale obrazek jest : http://www.joemonster.org/art/12146/Pytanie_retoryczne
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 09.10.2009, 12:00
Wyjasni mi Ktos jak to jest?: juz ktorys raz zdarza mi sie, ze czekam na dosc pilna paczke i siedze w domu z nadzieje, ze listonosz ja przyniesie, a dostaje awizo do skrzynki.... Dzis mialem wlasnie taka sytuacje, ze czekam na buty (czyli nie ogromna paczka) i spotykam listonosza/ kuriera z PP, ktory wklada awizo do mojej skrzynki i mowi, ze ta paczka by sie nie miescila w skrzynce dlatego oni jej nie nosza... a czy ich zasr**** obowiazkiem nie jest przypadkiem PRZYNIESC paczke do drzwi? Jest to paczka wyslana poleconym, poza tym nie jest wielka gabarytowo, wiec nie wiem w czym problem... A teraz bede musial kur** smigac na poczte i stac w wielkiej kolejce po 18:00 aby otrzymac paczke... Jeszcze rozumiem, jakby nikogo w domu nie bylo... No kur**
Ostatnio edytowane przez Zola : 09.10.2009 o godz. 12:02.

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.10.2009, 12:05
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Ja jeździłem przez bielsko i czechy, moj kuzyn cały czas tak jeździ
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.10.2009, 13:19
Wyjasni mi Ktos jak to jest?: juz ktorys raz zdarza mi sie, ze czekam na dosc pilna paczke i siedze w domu z nadzieje, ze listonosz ja przyniesie, a dostaje awizo do skrzynki.... Dzis mialem wlasnie taka sytuacje, ze czekam na buty (czyli nie ogromna paczka) i spotykam listonosza/ kuriera z PP, ktory wklada awizo do mojej skrzynki i mowi, ze ta paczka by sie nie miescila w skrzynce dlatego oni jej nie nosza... a czy ich zasr**** obowiazkiem nie jest przypadkiem PRZYNIESC paczke do drzwi? Jest to paczka wyslana poleconym, poza tym nie jest wielka gabarytowo, wiec nie wiem w czym problem... A teraz bede musial kur** smigac na poczte i stac w wielkiej kolejce po 18:00 aby otrzymac paczke... Jeszcze rozumiem, jakby nikogo w domu nie bylo... No kur**

Nie Ty pierwszy... i nie ostatni... tez mi sie tak czasami zdarza. Owszem ich obowiazkiem jest przyneisc paczke do domu.
Załoze sie ze na awizie nie ma godziny napisanej, zebys nei mogl sie strzepic ze byles w domu.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 09.10.2009, 13:24
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Nie Ty pierwszy... i nie ostatni... tez mi sie tak czasami zdarza. Owszem ich obowiazkiem jest przyneisc paczke do domu.
Załoze sie ze na awizie nie ma godziny napisanej, zebys nei mogl sie strzepic ze byles w domu.

oczywscie, ze NIE MA godziny :/ wybieram sie dzis na poczte, wiec zapytam jak to sie ma...

Odpowiedz cytując
Bieluu
PNU '06

Od: 08.2004

Stary 09.10.2009, 13:26
Ja kiedyś o to pytałem w okinku na poczcie. I pani powiedziała cośtakiego: "listonosze nie noszą paczek tylko awiza bo przecież i tak nigdy nikogo nie ma w domu jak oni chodzą". Ale jest sposób na rozwiązanie tego problemu. Idziesz na pocztę i robisz babie w okienku taką awanturę, żęby na 100% cię zapamiętała i najlepiej adres też (dobrze się powydzierać przy odbiorze tej paczki) i następnym razem do ciebei będą nosić, żeby mieć święty spokój. Ja tak zrobiłem i działa
PNU '06

Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże
Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy!
Odpowiedz cytując
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 09.10.2009, 13:31
Norma.

Kiedyś zrobiłem aferę, to mi kazali sobie wyobrazić jak listonosz ma wziąć 10 paczek.
W mojej okolicy to czasem łaskawca zostawia awizo nawet jesli chodzi o przesyłke niewiele większa i cięższa od listu.

Całkowicie przerzuciłem się na kurierów.

Jak im zajrzy w oczy widmo bankructwa i wolnego rynku to się nauczą nosić paczki.
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 09.10.2009, 13:44
Poszukuje link na YT do programu o kibicach Wisły i Cracovi,były tam pokazane derby na Kałuzy.Wiem ze wczoraj wieczorem była transmisja na TVN Turbo,nie znam nazwy programu.
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
W.O.J.Z.I.N
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 09.10.2009, 14:19
Nie wie ktos czy aktywacja konta na bet-at -home przychodzi mailem czy poczta haslo kod rejstracji li bo mija 2 tydzien i nic ani poczty a maila aktywacywojacego1?
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 09.10.2009, 14:29
W.O.J.Z.I.N napisał(a):Wyświetl post
Nie wie ktos czy aktywacja konta na bet-at -home przychodzi mailem czy poczta haslo kod rejstracji li bo mija 2 tydzien i nic ani poczty a maila aktywacywojacego1?

Aktywacja konta przychodzi mailem.

E : Nie mam pojęcia.
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 09.10.2009 o godz. 14:55.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
W.O.J.Z.I.N
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 09.10.2009, 14:31
Aktywacja konta przychodzi mailem.

a niewiesz czemu link nie przyszedl tak dlugo
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.10.2009, 15:50
Co oznacza, że w telefonie jest opcja HSDPA
Czy to jest ten bezpłatny i bezprzewodowy internet w komórce...?
czy to to samo co WIFI ?
Nie znam się na tym za dobrze więc jak ktoś mógłby wytłumaczyć byłbym wdzięczny.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów