|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może chodzi o Abela Xaviera z Benfici? zawsze się wyróżniał fantazyjnymi fryzurami w sumie i bródką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak się nazywa substancja którą straż pożarna sypie na plamę oleju na ulicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kosa-jest to sorbent.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
czesc,czy ktos moze polecic jakas zmywarke do kwoty ok. 1000 zl ?ewentualnie gdzie kupic itp?pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wypłacałem wczoraj około godziny 20 , pieniądze z bankomatu Euronet , teraz sprawdzam konto i jest tyle samo pieniędzy co przed wypłatą , po jakim czasie oni zabierają te pieniądze z konta , a może się im system zwiesił ?
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja w mBanku mam tak, że jak wyjme kase z bankomatu, to na rachunku niby pozostaje ta sama kwota, ale "dostępne środki" maleją o tyle, ile wyjąłem. Równowaga wraca chyba następnego dnia.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam. Do Wiednia z Krakowa samochodem- jaką trasę wybrać przez Czechy czy Słowację ?
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
Radziłabym poszukać coś w mniej znanych miejscowościach. ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jezdże stosunkowo czesto, przerabiałem przez Słowację i przez Czechy a optimum to: do Cieszyna tam fragmentem przez Czechy w kierunku Słowacji na autostradę juz prosto do Wiednia. Zaletą jest to ze w odróżnieniu do Czech jedziesz przez autostrade a nie przez autostrade/drogę szybkiego ruchu. Trasa cirka 6 godzin i to bez szaleństw.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jakiś czas temu ktoś na forum wrzucił obrazek bodaj z demotywatorów ze sprawdzianem i tam definicją "pytania retorycznego" i przykładnem: Idziemy na browara? (?).
Szukam, ale jakoś nie mogę znalezc. Jak ktoś bymiał pod ręką to byłabym wdzięczna! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyjasni mi Ktos jak to jest?: juz ktorys raz zdarza mi sie, ze czekam na dosc pilna paczke i siedze w domu z nadzieje, ze listonosz ja przyniesie, a dostaje awizo do skrzynki.... Dzis mialem wlasnie taka sytuacje, ze czekam na buty (czyli nie ogromna paczka) i spotykam listonosza/ kuriera z PP, ktory wklada awizo do mojej skrzynki i mowi, ze ta paczka by sie nie miescila w skrzynce dlatego oni jej nie nosza... a czy ich zasr**** obowiazkiem nie jest przypadkiem PRZYNIESC paczke do drzwi? Jest to paczka wyslana poleconym, poza tym nie jest wielka gabarytowo, wiec nie wiem w czym problem... A teraz bede musial kur** smigac na poczte i stac w wielkiej kolejce po 18:00 aby otrzymac paczke... Jeszcze rozumiem, jakby nikogo w domu nie bylo... No kur**
Ostatnio edytowane przez Zola : 09.10.2009 o godz. 12:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja jeździłem przez bielsko i czechy, moj kuzyn cały czas tak jeździ
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie Ty pierwszy... i nie ostatni... tez mi sie tak czasami zdarza. Owszem ich obowiazkiem jest przyneisc paczke do domu. Załoze sie ze na awizie nie ma godziny napisanej, zebys nei mogl sie strzepic ze byles w domu. ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oczywscie, ze NIE MA godziny :/ wybieram sie dzis na poczte, wiec zapytam jak to sie ma... ![]() |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() ![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Norma.
Kiedyś zrobiłem aferę, to mi kazali sobie wyobrazić jak listonosz ma wziąć 10 paczek. W mojej okolicy to czasem łaskawca zostawia awizo nawet jesli chodzi o przesyłke niewiele większa i cięższa od listu. Całkowicie przerzuciłem się na kurierów. Jak im zajrzy w oczy widmo bankructwa i wolnego rynku to się nauczą nosić paczki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuje link na YT do programu o kibicach Wisły i Cracovi,były tam pokazane derby na Kałuzy.Wiem ze wczoraj wieczorem była transmisja na TVN Turbo,nie znam nazwy programu.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie wie ktos czy aktywacja konta na bet-at -home przychodzi mailem czy poczta haslo kod rejstracji li bo mija 2 tydzien i nic ani poczty a maila aktywacywojacego1?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Aktywacja konta przychodzi mailem. E : Nie mam pojęcia.
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 09.10.2009 o godz. 14:55.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Aktywacja konta przychodzi mailem.
a niewiesz czemu link nie przyszedl tak dlugo |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co oznacza, że w telefonie jest opcja HSDPA
Czy to jest ten bezpłatny i bezprzewodowy internet w komórce...? czy to to samo co WIFI ? Nie znam się na tym za dobrze więc jak ktoś mógłby wytłumaczyć byłbym wdzięczny. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|