The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2009, 15:54
kliknij spacje i powinno pojsc, tz w ramce przy ulica kliknij zeby pokazal sie wskaznik i wtedy tapnij spacje
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 01.10.2009, 16:10
A.C.A.B napisał(a):Wyświetl post
Bilet na pociąg INTERREGIO kupię w kasie PKP czy gdzieś indziej?

Z góry dzięki
INTERREGIO kolego w kasie PKP kupisz
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.10.2009, 17:52
Zalozmy, ze gram w totka za 4zł, czyli mam 2 rzedy i w 1 trafiam "4" a w drugim "3", to wyplacaja mi 2 wygrane z jednego kuponu?

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 01.10.2009, 17:54
wypłacają nagrode za zakład a jednym zakładem jest jeden rząd cyfr
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.10.2009, 12:34
Nie wiecie gdzie bym mmógł dostać skróty Wisła Parma , Schalke Lazio Tych 6 meczow? W necie niewidze albo nei umiem szukac. Na emulu nic. Mam pisac list do Tvp czy jak A moze macie link do jakiejs fajnej strony choc nei wierze by gdzies byly skroty. ( nie chodzi mi o same bramki ale tez o jakies interwencje slupki)
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 02.10.2009, 21:56
Czemu już po raz kolejny na meczu Wisły nie ma dopingu?
Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 02.10.2009, 22:09
bede formatowal system,
jaki folder zachowac by nie stracic ulubionych, paska ze skrotami itp w Firefoxie ?
dzieki

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.10.2009, 22:14
West napisał(a):Wyświetl post
bede formatowal system,
jaki folder zachowac by nie stracic ulubionych, paska ze skrotami itp w Firefoxie ?
dzieki
Najlepiej to sobie zaeksportuj zakładki. Wybierz: zakładki->zarządzaj zakładkami->importowanie i kopie zapasowe->eksportuj do pliku html (i oczywiście zachowaj ten plik co go stworzysz).
the end
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.10.2009, 23:22
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Czemu już po raz kolejny na meczu Wisły nie ma dopingu?
Bo w pierwszej polowie jest protest przeciwko cenzurze PZPNu.W drugiej byla i to bardzo fajna.
,
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 03.10.2009, 11:13
Pytanko: zawiadomienie w związku z nieuiszczeniem opłaty za parkowanie (takie z czerwoną przekątną krechą ) płacić? Czy olać? Jak to w rzeczywistości wygląda?
Odpowiedz cytując
Wiesiek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.10.2009, 11:15. Konto w Alior Banku
donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś konto w Alior Banku I jak wrażenia
Ja mam konto w Aliorze. Wnioseczek przez internet i gotowe. Według mnie mają fajne warunki i jeszcze można do oddziału się przejść (w przeciwieństwie do konta w mBanku z którym były same problemy i g...o można było z nimi załatwić przez telefon). No i miłe panie obsługują na Pijarskiej
Iskra Opole ....

Ja Iskre tralalala....

Iskra Opppolee .....
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.10.2009, 11:15
Witam,mógłby ktoś dac link do wyłaczenia śledzia na nk? Wiem że juz gdzies tu był podawany ale nie pamietam strony ;]
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 03.10.2009, 12:37
Sa punkty w Krk, w ktorych napelnia mi zapalniczke benzyna? + ew jaka cena tego?
z gory dzieki

Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.10.2009, 13:16
Kordel napisał(a):Wyświetl post
Witam,mógłby ktoś dac link do wyłaczenia śledzia na nk? Wiem że juz gdzies tu był podawany ale nie pamietam strony ;]
pokazywarka.pl/sledzikssie
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 03.10.2009, 13:23
Mam taki problem. Od jakiegoś czasu dostaję maile od Multi Banku. Nie mam u nich konta, w ogóle go nie posiadam. Na początku nie przejmowałem się tymi mailami, ale w momencie gdy dostałem wiadomość o jakimś pozytywnym rozpatrzeniu przez nich wydania mi jakiejś karty kredytowej zacząłem się denerwować. Napisałem im, że to jakaś pomyłka, ponieważ ani u nich, ani u żadnej innej firmy nie posiadam konta. Odpisali mi, że przepraszają za zaistniałą sytuację i że będą dążyli do rozwiązania sprawy. Okej, myślałem, że sprawa zakończona. Dziś jednak zobaczyłem u siebie na mailu kolejną wiadomość od nich. Tym razem było to elektroniczne zestawienie opercji dot. karty kredytowej. Otworzyłem, ściągnąłem załącznik PDF i okazało się, że jest tam moje imię i nazwisko oraz mój adres mailowy (OO) Co najgorsze... saldo w wysokości blisko 3tys. zł!!! Napisałem im kolejnego maila... i teraz czekam na jakąś reakcje. W poniedziałek mam zamiar przejść się do jednej z placówek w Krakowie i może tam się czegoś dowiem. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Od kilku dobrych godzin jestem mocno poddenerwowany tym faktem.
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 03.10.2009, 15:17
Zola napisał(a):Wyświetl post
Sa punkty w Krk, w ktorych napelnia mi zapalniczke benzyna? + ew jaka cena tego?
z gory dzieki

sam sobie nie napełnisz? jest to porównywalne wyzwanie z zawiązaniem buta ;] kupujesz benzynę do zapalarek, odkręcasz śrubkę na dole, lejesz na gąbkę benzynę, zakręcasz i wio ;]
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.10.2009, 15:29
Jeżeli jest na forum ktoś grający w Fortunie (zakłady bukmacherskie) i jest członkiem Fortuna Klub+ proszę o kontakt na Priv. Mam parę pytań.
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.10.2009, 19:16
Jakie bilety ulgowe miesięczne przysługują studentom i gdzie je nabyć
Odpowiedz cytując
dnader
Junior Member

Od: 04.2005

Stary 03.10.2009, 19:27
Bilet ulgowy ustawowy (jednorazowy przejazd 1,25). Bilet okresowy zapisywany jest na legitymacji (jeżeli masz tę elektroniczna) lub na Krakowskiej Karcie miejskiej (do wyrobienia a każdym punkcie MPK). Miesięczny ulgowy ustawowy kosztuje chyba 23,5zł na jedną linie, na wszystkie linie 47zł.
Pierwszy bilet musisz kupić w punkcie (Uprzejma Pani musi Ci wbić zniżkę) kolejne możesz kupować automatach.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 03.10.2009, 19:46
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Jakie bilety ulgowe miesięczne przysługują studentom i gdzie je nabyć

Jesli nie masz Krakowskiej Karty Miejskiej to np na ul. Kalwaryjskiej jest pkt MPK, a jesli masz to w kazdym automacie KKM uzupelniasz, koszt biletu miesiecznegona wszystkie linie to 47zł
Powód: dnader mnie wyprzedził ;)
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.10.2009 o godz. 19:47.

Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.10.2009, 21:39
Dzięki panowie za informację. Rozumiem że chodzi o legitymację studencką?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.10.2009, 01:16
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Mam taki problem. Od jakiegoś czasu dostaję maile od Multi Banku. Nie mam u nich konta, w ogóle go nie posiadam. Na początku nie przejmowałem się tymi mailami, ale w momencie gdy dostałem wiadomość o jakimś pozytywnym rozpatrzeniu przez nich wydania mi jakiejś karty kredytowej zacząłem się denerwować. Napisałem im, że to jakaś pomyłka, ponieważ ani u nich, ani u żadnej innej firmy nie posiadam konta. Odpisali mi, że przepraszają za zaistniałą sytuację i że będą dążyli do rozwiązania sprawy. Okej, myślałem, że sprawa zakończona. Dziś jednak zobaczyłem u siebie na mailu kolejną wiadomość od nich. Tym razem było to elektroniczne zestawienie opercji dot. karty kredytowej. Otworzyłem, ściągnąłem załącznik PDF i okazało się, że jest tam moje imię i nazwisko oraz mój adres mailowy (OO) Co najgorsze... saldo w wysokości blisko 3tys. zł!!! Napisałem im kolejnego maila... i teraz czekam na jakąś reakcje. W poniedziałek mam zamiar przejść się do jednej z placówek w Krakowie i może tam się czegoś dowiem. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Od kilku dobrych godzin jestem mocno poddenerwowany tym faktem.
hyhy...nie wiem, może to jakaś ich nowa polityka reklamowa a tak na serio - napisz jak to się skończyło bo o czymś takim tom nie słyszał jeszcze.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.10.2009, 06:12
Mam pytanie..

Czy gdzieś w pobliżu Politechniki Krakowskiej na ulicy Warszawskiej, gdzieś w okolicy jest dobra miejscówka gdzie można zjeść w miarę tani obiad i żeby dobry był
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 04.10.2009, 09:05
Dostałem od nich maila.... 5godzin temu... że droga mailowa nie jest miejscem do rozwiązywania takich problemów i mam sie stawić w zapytać w najbliższej placówce lub pod infolinią -.-' Jutro będzie awantura w Multibanku.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 04.10.2009, 09:47
Czy jest jakieś bezpieczne miejsce w Londynie na rozbicie namiotu i przenocowanie 2 nocy?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.10.2009, 09:49
Mam pytanie, czy na mecze do Sport's Pubu na Grodzką chodzą kibice Cracovii czy Wisełki? : >
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.10.2009, 09:55
mam pytanie ,po powrocie z WROCłAWIA zauważylem w samochodzie pękniety wąż od instalacji wodnej zasilającej gaz ,pozostałe węże też są w nie najlepszym stanie ,chciałbym je wymienić w własnym zakresie ,czy ktoś mógłby pomóc informacją gdzie takie gumowe przewody można kupić -w LEROY ,PRACTIKER ,CASTORAMA takich rzeczy nie ma
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.10.2009, 09:57
byłem tam kiedyś na meczu reprezentacji ,nie zauwazyłem żadnego parcia na który kolwiek klub ,za to dużo studentów
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.10.2009, 10:17
Słyszałem coś o wprowadzeniu platformy DVB-T na terenie całego kraju do 2012 roku bodajże. Na czym to ma polegać, to jest nic innego jak wchodząca obecnie na rynek platforma TVP?
the end
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.10.2009, 10:27
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Słyszałem coś o wprowadzeniu platformy DVB-T na terenie całego kraju do 2012 roku bodajże. Na czym to ma polegać, to jest nic innego jak wchodząca obecnie na rynek platforma TVP?
standard telewizji cyfrowej DVB nadawanej naziemnie. Jest to sposób transmisji cyfrowych strumieni audio/wideo przy użyciu COFDM czyli kodowanej transmisji OFDM. Do kompresji audio/wideo przyjęto standard MPEG-2 oraz niedawno MPEG-4 (H.264). Następcą tego rodzaju transmisji będzie DVB-T2, który zostaje sukcesywnie wprowadzany w Wielkiej Brytanii - BBC.

by wikipedia
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów