|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zalozmy, ze gram w totka za 4zł, czyli mam 2 rzedy i w 1 trafiam "4" a w drugim "3", to wyplacaja mi 2 wygrane z jednego kuponu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu już po raz kolejny na meczu Wisły nie ma dopingu?
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
bede formatowal system,
jaki folder zachowac by nie stracic ulubionych, paska ze skrotami itp w Firefoxie ? dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bo w pierwszej polowie jest protest przeciwko cenzurze PZPNu.W drugiej byla i to bardzo fajna.
![]() ,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytanko: zawiadomienie w związku z nieuiszczeniem opłaty za parkowanie (takie z czerwoną przekątną krechą ) płacić? Czy olać? Jak to w rzeczywistości wygląda?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sa punkty w Krk, w ktorych napelnia mi zapalniczke benzyna? + ew jaka cena tego?
z gory dzieki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeżeli jest na forum ktoś grający w Fortunie (zakłady bukmacherskie) i jest członkiem Fortuna Klub+ proszę o kontakt na Priv. Mam parę pytań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakie bilety ulgowe miesięczne przysługują studentom i gdzie je nabyć
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bilet ulgowy ustawowy (jednorazowy przejazd 1,25). Bilet okresowy zapisywany jest na legitymacji (jeżeli masz tę elektroniczna) lub na Krakowskiej Karcie miejskiej (do wyrobienia a każdym punkcie MPK). Miesięczny ulgowy ustawowy kosztuje chyba 23,5zł na jedną linie, na wszystkie linie 47zł.
Pierwszy bilet musisz kupić w punkcie (Uprzejma Pani musi Ci wbić zniżkę) kolejne możesz kupować automatach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli nie masz Krakowskiej Karty Miejskiej to np na ul. Kalwaryjskiej jest pkt MPK, a jesli masz to w kazdym automacie KKM uzupelniasz, koszt biletu miesiecznegona wszystkie linie to 47zł Powód: dnader mnie wyprzedził ;)
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.10.2009 o godz. 19:47.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dzięki panowie za informację. Rozumiem że chodzi o legitymację studencką?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
a tak na serio - napisz jak to się skończyło bo o czymś takim tom nie słyszał jeszcze.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie..
Czy gdzieś w pobliżu Politechniki Krakowskiej na ulicy Warszawskiej, gdzieś w okolicy jest dobra miejscówka gdzie można zjeść w miarę tani obiad i żeby dobry był ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dostałem od nich maila.... 5godzin temu... że droga mailowa nie jest miejscem do rozwiązywania takich problemów i mam sie stawić w zapytać w najbliższej placówce lub pod infolinią -.-' Jutro będzie awantura w Multibanku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy jest jakieś bezpieczne miejsce w Londynie na rozbicie namiotu i przenocowanie 2 nocy?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy na mecze do Sport's Pubu na Grodzką chodzą kibice Cracovii czy Wisełki? : >
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam pytanie ,po powrocie z WROCłAWIA zauważylem w samochodzie pękniety wąż od instalacji wodnej zasilającej gaz ,pozostałe węże też są w nie najlepszym stanie ,chciałbym je wymienić w własnym zakresie ,czy ktoś mógłby pomóc informacją gdzie takie gumowe przewody można kupić -w LEROY ,PRACTIKER ,CASTORAMA takich rzeczy nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
byłem tam kiedyś na meczu reprezentacji ,nie zauwazyłem żadnego parcia na który kolwiek klub ,za to dużo studentów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Słyszałem coś o wprowadzeniu platformy DVB-T na terenie całego kraju do 2012 roku bodajże. Na czym to ma polegać, to jest nic innego jak wchodząca obecnie na rynek platforma TVP?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
by wikipedia |
|