|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ty byś zrezygnował ze świetnej kasy, gdybyś nawet kiepsko wykonywał swoją robotę, ale szef by Cię za to i tak nie chciał zwolnić? Nie chce bronić tych partaczy z Wronek, ale my też dostaliśmy pięć razy po ryju w Białym i też nie z jakimś mocarzem, tylko od przeciętnej Jagi. Każdemu się może zdarzyć, nie mniej jednak cieszy że to się zdarza konkurencji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To Wy nie macie długu?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wszyscy mamy jakieś długi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Błąd nowicjusza popełniłem. Oglądałem Premiership najpierw teraz Legie. Jezus Maria muszę sobie tętno mierzyć co chwilę co by mi nie spadło za bardzo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja jednym okiem patrzyłem na mecz Widzewa. Wygląda na to, że polecą z tej ligi. Transfery Kikuta i Wasiluka tylko w tym im pomogą. Cetnarski i Mikita mieli wnieść jakość do tego zespołu ale przynajmniej w dzisiejszym meczu grali piach.
Drug mecz, przynajmniej jak na razie pierwsza połowa odrobinę lepszy obydwa zespoły coś tam próbują grać bardziej skupiając się na próbowaniu. Swoją drogą zespół legitymujacy się podobno najlepszą akademią (?) piłkarską w składzie ma aż jednego jej przedstawiciela - twardość ławki sprawdza Efir... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W dniu dzisiejszym nowymi zawodnikami Śląska Wrocław zostali czeski defensywny pomocnik Lukas Droppa (poprzednio Banik Ostrava), oraz słowacki napastnik/skrzydłowy Robert Pich (poprzednio MKS Zilina).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
+ Mateusz Machaj. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
2. Jeżeli wartość wierzytelności wynosi 100, a sprzedam ją za 20, to nabywca wobec dłużnika nadal ma prawo ściągnąć 100, wartość wierzytelności się nie zmieniła 3. konwersja długu na kapitał zapasowy - powiem jedno zajebiste know-how macie - muszę to przeanalizować jak z długu zrobić kapitał .... ![]() 4. w polskich podatkach dochodowych zwolnienie z długu jest przychodem podmiotu, który został z długu zwolniony.... Wasze rozważania i marzenia o tym, że nagle dług Legii wobec ITI wyparował to wg mnie pobożne życzenia - sprzedaż wierzytelności nie dochodzonych sądownie i nieegzekwowanych, grubo poniżej wartości jak to jeden z Was tu sugeruje, to byłaby niezła bomba,..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję, że te transfery Śląska będą wzmocnieniami, bo na dziś to do strefy spadkowej nie mają daleko, a za momenty punkty ciach na pół i może być naprawdę nieciekawie. Dobrze, żeby już jutro zatrzymali Ruch, bo Niebieskim trochę za dobrze idzie
.Ciekaw jestem, co tak osłabiło Górnika. Brak ręki Nawałki, czy brak Mączyńskiego, Przybylskiego i przede wszystkim Olkowskiego? Na dziś wygląda na to, że wracają do szeregu. Z ósemki raczej nie wypadną, ale z taką formą kilka ekip ich przeskoczy. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|||
![]()
Poza tym ja wciąż jednego nie rozumiem. Skoro ITI podejmuje decyzję biznesową w postaci: "mamy dłużnika na 250, dostaniemy od razu X, a jakieś 150 albo i 200 i tak jest kompletnie nie ściągalne, wchodzimy w to" To w czym problem? Wolna wola.. Jeszcze gdyby ta egzekucja o której mówisz trwała 3 lata to ok. Ale będzie trwała 15 albo i 20 i bez większych nadziei na sukces wiele większy niż wypłata jaką otrzymali. Myślisz, że skończyłoby się na nakazie zapłaty na 250 milionów?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 22.02.2014 o godz. 22:54.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mi sie wydaje, ze budzety Wisly i Karabachu byly bardzo zblizone w momencie rywalizacji. Co zadecydowalo o niepowodzeniu w zdecydowanej mierze, to zdemontowanie calej linii obrony i zastapienie jej pilkarzami slabymi/niedoswiadczonymi. Przed Karabachem, obrona Wisly przez wiele miesiecy byla najmocniejsza i najbardziej zgrana formacja, grajaca najczesciej w skladzie Diaz-Glowacki-Cleber(Marcelo)-Baszczu(Alvarez). Wystarczy rzucic okiem kto gral chwile pozniej przeciwko Azerom : Piotr Brozek-Mateusz Kowalski-zoltodziob Bunoza(czerwien w 1szym meczu)-Cikosz. Pomijajac juz kwestie braku zgrania, pod wzgledem czysto pilkarskim to byla gotowa recepta na katastrofe. O ile jeszcze sytuacja, w ktorej jeden slabszy obronca vide Piotr Brozek dokoptowany jest do trzech ponadprzecietnych generalnie ma szanse sie sprawdzic, o tyle sytuacja gdzie ten sam Brozek nagle urasta do roli lidera formacji konczy sie tym, ze facet w dwumeczu zawala conajmniej dwie bramki w pojedynke i jest posadzany o sabotaz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Chyba się po dwóch kolejkach wykrystalizowała czołówka. Fajnie że Wisła przynajmniej sprawia wrażenie że może zagrozić Legii. Reszta mizeria, poza Pogonią która buduje niezłą pakę jak na Polskie warunki: Hernani, Małecki, Robak, Akahoshi a teraz Murawski mogą napsuć krwi każdemu. Zapowiada się pasjonująca walka o czołową"8".
Generalnie na razie reforma Ligii bardzo mi się podoba. Normalnie na tym etapie takie Pasy, Jaga czy Śląsk nie miały by o co grać a tak walka będzie do samego końca. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dobrze, że z tą Pogonią już graliśmy dwa razy, wydają się być mega rozpędzeni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
z drugiej strony mozna powiedziec szkoda ze gralismy juz z Górnikiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sąsiadka kontynuuje piękną passę 4 porażki w tym 3 w tym roku.Patrząc na ich terminarz będzie wp..ol tylko widzę dwa remisy.Life is beautiful
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Idą w dół tabeli aż furczy
![]()
What's new?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Brawo Śląsk !
parchy mają za dużo punktów żeby spaść - 9 przewagi nad Podbeskidziem - ale po podziale punktów to kto wie... jest szansa ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Za to 4,5 - liczę na nich ![]() O co zakład, że uznają reformę za spisek żeby ich zrzucić z ligi? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na szybko jakby podział nastąpił teraz:
Jagiellonia Białystok-15 cracovia-15 Korona-14 Piast-14 Śląsk-13 Zagłębie-10 Podbeskidzie-10 Widzew-8 Nie wiem, czy dobrze policzyłem czyli jednak jest spadek możliwy ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Podobno parchy odpaliły racę i jakieś płótna na Millera.
Zastanawia mnie czy są tak zjebani że napiszą donos na samych siebie ... Edit: ich na meczu w niedziele było tyle co u nas ludzi na samym C ...
Ostatnio edytowane przez Kocur : 02.03.2014 o godz. 17:17.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brawo Slask nie ma to jak po serii przegranych spotkan wygrac na parchatym terenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trans na płocie coś tam o świni i oczywiście o ubeku, do tego na trybunie sektorówka z podobizna millera ze świńskim ryjem. Oraz odpalone race. Ze dwie już zgaszone, lądują przy linii końcowej.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy zwrociliscie uwage na sedziowanie po starcie rundy wiosennej. Ogladalem pare meczow naszej Ekstraklasy i pierwsze co sie rzuca w oczy to to ze sedziowie nie gwizdza kazdej stykowej sytuacji przez co gra jest plynniejsza i troszke lepiej sie to oglada. Uwazam mimo wszystko ze mamy bardzo slabych sedziow, i jeszcze wiele przed nimi nauki. BO rowniez oni sa odpowiedzialni za widowisko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zamkną im ten kurnik w cholerę,chyba że Miller wyjdzie na ciepła ....eczke...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Decyzją Biura Bezpieczeństwa Miasta Warszawa mecz został zakończony! Legla-JAga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Ładne jaja w Warszawie. Media będą miały pożywkę. Bankowo stadion zamknie wojewoda. Zdjęcie z nc+ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A co tam się działo? Atak "legionistów"? Jeśli tak, to coś czuje, że stadion zamknięty na całą rundę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że będzie walkower dla Jagi.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Legii mogli by dać karę jeszcze np -6 pkt ^^
|
|