|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja im życze Austrii Wiedeń, zapominam na chwilę o zawiściach a pamiętam o punktach rankingowych
![]() Co do dopingu to zaskoczyli mnie tylko frekwencją. Po za tym cały stadion pusty, więc doping mógł się nieść szeroko i głęboko. Nie wiem czy ktoś to wychwycił, ale w pewnym momencie śpiewali coś o Wisełce... chyba, że mi się przesłyszało ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Ja tam wolę głośny zróżnicowany doping przez cały mecz. Tak tym się różni Wisła od Lecha. I jakoś nie mam kompleksów w tej sprawie. Mamy swój styl, Lech ma swój - kropka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Przyjeliśmy ich tu na forum lepiej niz Legię mimo że trzymają z pejsami jak bracia. A oni okazali się zwykłymi bucami ![]() Ch...uj z wami i zapamiętaj gościu że dla Wisły SZACUNECZEK. U was na forum czy w komentarzach nie da się przeczytać żadnego obiektywnego komentarza bo na obiektywizm was nie stać. Widać że jeszcze długo nie wejdziecie na europejski poziom kibicowania. Nie da się w ciągu roku zrobić tego na co reszta pracowała 10... |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
W konfrontacji z Heerenveen i Austrią Lech miałby szanse 50/50. Schalke to niby solidny klub, ale zespół prezentuje kiepską formę na początku sezonu. Aston Villa - wiadomo, Premiership. Ale w składzie nie ma gwiazd, więc przynajmniej nie ma kogo się bać przed meczem. Niemniej to najmocniejszy rywal. Z kolei forma Depor jest wielką niewiadomą. No, ale zobaczymy na kogo trafią. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja życzę im Deportivo, raz że daleko, dwa że wymagający rywal.
I nie piszcie już, że kibicujecie Lechowi bo zbiera punkciki, żałosne jak dla mnie. A jak będzie sytuacja dajmy na to, odpukać, że Wisła będzie na jakimś 4-5 miejscu, to co, dalej jeden z drugim bedziecie sie cieszyć że Wisełka nazbierała punkciki dla np. Lecha, Legi i DyskoPolo, żeby mogli być rozstawieni? Ktoś już to napisał: umiesz liczyć licz na siebie. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przynajmniej nie dostaną się KUCHENNYMI drzwiami
Niech mi się przypomni? Dlaczego Lech gra w pucharach? Czyżby dlatego że Groclin się rozpadł? Pokazali rok temu w Intertoto na co ich tak naprawdę stać.Jedyna moja sympatia to jest jeszcze do osoby Frania Smudy którego bardzo lubię i szanuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał dyskutować tylko o Wiśle robiłby to w pokoju Wisła Kraków, a że Legia z pucharów odpadła w stylu który lepiej przemilczeć to o kimś oprócz naszych musimy tutaj dyskutować...
Tytuł tematu i jego charakter wręcz narzuca tutaj dyskutowanie o Lechu, jako że reprezentuje nas jeszcze w Europie... Całkowicie nie rozumiem o co Ci chodzi... Na siłę chcesz nam wmówić, że nie żyjemy niczym innym tylko Lechem... Czy może jest lepszy od nas, czy może gorszy... Przykro mi, ale chyba Ci się to nie uda... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jak odpadnie to zostanie tylko liga więc rywalizacja z nimi będzie o wiele trudniejsza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę że nie powinna zostać niezauważona ich sympatia z nożownikami z Cracovii i Arki. Czyli jest to ten sam poziom kibicowania. U nas też są hardcorowcy. I to dużo. Ale jest też bardzo wielu sympatycznych młodych ludzi których po prostu zabawa i zdrowa rywalizacja bawi. A jak się patrzy na te mięśniaki na trybunie Lecha to naprawdę odechciewa się...
Bez obrazy ale wystarczy popatrzeć jacy kibice tworzą atmosferę na Wiśle i na poziom wypowiedzi na forach, komentarzach Lecha. Właśnie dlatego nie powinniśmy się z nimi zadawać. Bo z tego co widzę to na tym forum przynajmniej piszą zdrowi normalni ludzie![]() Po co wspierać pasożyty? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zerknij jaki to temat, zostaliście tylko Wy oprócz nas więc nie wiem skąd to zdziwienie (wręcz satysfakcja). Życze kogoś z trójki Schalke, Deportivo, Aston Villa. pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez Nergal : 29.08.2008 o godz. 11:25.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Z tego co wczoraj widziałem to Aston Villa zremisowała 0:0 z tymi kelnerami co Legia grała przeciwko nim w eliminacjach do LM, Hafnarfjordur coś takiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
źle widziales bylo 1:1, dali sobie gola wbić. W pierwszym meczu 4:1, też dali sobie strzelić. Nie mają Angole w eliminacjach formy
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uważam że Lech ma trudniejszych rywali bo po prostu ich na mniej stać. A poza tym mają hiszpańską drużynę, których bardzo się boję bo mamy z nimi niemiłe doświadczenia(wyjątkiem oczywiście Sara). Jak bym miał do wyboru czy grać z reprezentacją Anglii czy Hiszpanią to wolałbym Anglię bo nasz siłowy futbol oparty na bieganiu się bardziej sprawdza. Pod pressingiem angole się potrafią czasem zgubić a dla Hiszpanów to zabawa.
Zresztą pokazały to mecze dawne Legii z Blackburn, nasz z Blackburn czy choćby Groclinu z Man. City. Aston Villa to klasa mniej więcej Man. City i wydaje mi się że grają podobny futbol. "Nasz" oceniam tutaj jednak o klasę wyżej. My mamy sprytnego Brożka który każdemu średniemu rywalowi jest w stanie coś zapakować i na to głównie liczę I do tego dobra defensywa Skorży i cwaniactwem możemy parę zespołów "obejść".
Ostatnio edytowane przez Raporter : 29.08.2008 o godz. 11:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leszek gra z Austrią. Fuksiarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
do tego wyjazd atrakcyjny i bliski
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po losowaniu Wronek, jestem w 100% przkonany ze trafimy Berbatova.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci to mega farciarze są
No ja niestety też stawiam na angoli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leszek oczywiście ma szczęscie, a ja mam k.urw.a przeczucie że trafimy na Żydów z Londynu
fuck Powód: objawienie
Ostatnio edytowane przez emjot : 29.08.2008 o godz. 12:29.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Najpierw Grashoopers teraz Austria Wiedeń...
Aż grzech nie wejść po takich losowaniach do grupy w P. UEFA. Jeszcze drugi mecz u siebie.
Ostatnio edytowane przez Snow : 29.08.2008 o godz. 12:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś czuję że Lech w tym losowaniu wykorzystał całe szczęście które było przeznaczone dla polskich klubów ;]
No i ****a wykrakałem...
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 29.08.2008 o godz. 12:33.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
No i nie bedzie sw Mikolaja w sierpniu
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś mi może powiedzieć jakim cudem nierozstawione zespoły mogą coś ugrać w tych zajebanych pucharach skoro trafiają na Barcelony i Tottenhamy? A żeby uniknąć potyczek z takimi zespołami muszą nazdobywać punktów żeby mogły być rozstawione. A żeby nazdobywać punktów muszą wygrywać, a nie mogą wygrywać skoro trafiają na Barcelony i Tottenhamy, więc koło się zamyka.
****A |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
nie zauwazyłes, że w takiej np. Lidze Mistrzów od kilku lat graja w kółko te same druzyny? To jest Liga Bogatych, a nie Mistrzów
![]() a po losowaniu... PECH jak ch.j . ![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no to wy kibicujcie sobie co by Lech doszedł jak najdalej,bo punkty i inne takie
,a my od razu w....... dostaniemy ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|