|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
temat jest do K*** na temat POLSKICH druzyn w europejskich pucharach wiec oświec mnie ale o czym mamy pisac o Odrze Polonii ,bo na temat Wisły jest osobny temat. Najpier pomysl a potem klnij na czym świat stoi . A co do mordy... to bez komentarza. A meritum sprawy 1.Legia -> zagrała żenująco i bardzo dobrze ze odpadał z pucharów. Z taką gra mamy jednego rywala mniej w lidze 2.Lech-> po 6: 0 i sparingu w Szwajcarii myśle że jesli nie wpadnie tak jak my na giganta ma szanse na faze grupową . Jak by się udało 2 zespołom to byłoby niezwykle duzo pkt. rankingowych wiec ja nie zycze im Milanu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
nie bądź taki mądry, każdemu częściowo wyciszają, Amice dzisiaj też ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czyżby kolejny mit że nam zawsze wyciszają doping a Kolejorzowi czy Legii to już nie...heh
edit. Komentator jakby na poziomie, czy tylko mi się tak wydawało? ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja im zycze zby wpadli na jakiegos sredniaka bo z Milanem nie mieli by najmniejszych szans
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Cały sektor zapełniony, dodatkowo kilkaset osób na trybunie głównej, nic tylko przyklasnąć. Doping równy cały mecz, oprawa zajebista, na boisku bez rewelacji, ale nie było takiej potrzeby bo awans był już zapewniony... Życzę Lechowi dobrego losowania i awansu dalej A co do Legii to żałuję że dzisiaj nie zagrał z nimi np taki Lech, który rozniósłby bez problemu tą azjatycką swołocz. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
tak zgadza się, ale porównaj sobie transmisje z Krakowa i Poznania. Kocioł Lecha 3 razy głośniejszy ? Na pewno nie, a tak właśnie słychać to w tv. Dzisiaj było inaczej, może spowodowane jest to innym rozstawieniem mikrofonów przez Szwajcarów... nie wiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
panowie czy ta FC Moskau bedzie rozstawiona? Jak tak to modlmy sie zeby na nich trafic i im dowalic!
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem ,ja bym w ogóle nie porównywał dopingu na podstawie TV
pyry kibicowsko sie zaprezentowały całkiem fajnie,jednak myślę że każda z ekip które uchodzą za dobre ekipy pod względem kibicowskim zaprezentowały by sie podobnie ,pusty stadion na pewno zwiększał głośność dopingu tak jak napisałem wcześniej 200 szwajcarów było momentami dobrze słyszalnych (jak coś krzyknęli oczywiscie)(zreszta to samo jest u nas na meczach PE czy nawet PP 1/3 stadionu a doping niósł sie lepiej niż kiedy było 15 czy 18 tys ),nie podzielam opinii ze ciągniecie jednej piosenki przez 20 minut czy zdjęcie koszulek i machanie nimi to frajerstwo ,pajacowanie czy co tam pisaliście ,fajnie wychodzi jak sie ciągnie jedna piosenkę tak długo nawet lalala, gdyby nie to że 3/4 dopingu Amici sie dzisiaj opierało na takim lalala z paroma słowami, brak zróżnicowania dopingu ,ale przynajmniej widać było ze świetnie sie bawią ,co do koszulek to efekt jest zajebisty jak ściąga je cały sektor a nie jak u nas ostatnio 1/4 D3 ... co do oprawy-przyjemna dla oka ,zwłaszcza flagi ,ale nie ma czym sie jarać tylko zobaczyć ze w Nancy zaprezentowaliśmy to samo,sektorówka może być my naprawdę nie mamy sie czego wstydzić w 3000 ludzie przekrzykujemy 60 tys Barcelony i prowadzimy ciągły doping ,na otwartym stadionie,bez bębna i szczekaczki ,a byłoby jeszcze efektowniej z naszym sektorem gdyby nie pewne kwestie ,praktycznie niezależne od kibiców róbmy swoje,będzie mecz z kuchenkami u nas, później u nich, to sie porówna ,o ile oczywiscie sie znowu stawimy w Poznaniu w dobrej liczbie bo inaczej to nie ma sensu Mam nadzieje że wylosują Milan który ich pojedzie 4:0 ,ja jakoś mogę, nie jest to takie trudne
Ostatnio edytowane przez South : 28.08.2008 o godz. 21:54.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
A przede wszystkim jestem kibicem WISŁY KRAKÓW, a nie Lecha czy Legii. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Szkoda, że Leszki dzisiaj nie wygrały. Zawsze jakieś tam punkty do rankingu by były. Teraz wypada nam tylko czekać na jutrzejsze losowanie. Obyśmy tym razem mieli więcej szczęście, niż ostatnio. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co do dopingu Kuchennych to nie ma sie czym zachwycac kazda liczaca sie ekipa na pustym stadionie ktory ma taka akustyke bylby slyszalny tak samo.na plus to flagowsko i duzo rac odpalanych w trakcie ,po meczu
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 28.08.2008 o godz. 22:21.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
A ja troche dla rozloznienia atmosfery.
Kowalczyk weszło napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ot, logika po poznańsku. Graja w PUEFA na rankingu Amiki Wronki, ale dalej do nich nie dociera.
Kijek, nie martw się. Od drużyny z Jopem w składzie w dupę dostały i Parma i Schalke. Niezłe towarzystwo, biorąc pod uwagę waszą obecną (dys)pozycję chyba? ![]() Powód: geografia
Ostatnio edytowane przez Deever : 28.08.2008 o godz. 23:38.
![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Żal dupę ściska jak się słucha fanów Amici, to norma, ale to co dzisiaj odstawili to żałość człowieka bierze, ale taka prawdziwa, bolesna żałość, że to mimo wszystko jego rodacy. Ja pomijam "pozdrowienia", ale jedna sytuacja sprawiła, że mnie zamurowało. Jak głupim i zakompleksionym trzeba być, żeby wołać po polsku do Szwajcarów: Hej k***y, co was tak mało?
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 29.08.2008 o godz. 00:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"z kim przystajesz(pejsy) takim sie stajesz"... ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kijek, ToTylkoJa, ktokolwiek z Wawy - powiedzcie szczerze, nikomu tam u was nie przewija się w głowie, żeby się ...przerzucić?
Jak się ogląda waszą drużynę to ...(brak słów). Rozumiem, że piłkarze mogą grać słabo, może im czasem nie wychodzić, ale jak patrzy się na to zaangażowanie, pasję i chęć do gry to po prostu boli. Współczuję wam, mimo że was nie lubię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziwne, mnie porazka Wisly nigdy nie cieszy.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Czyżby przerzut ?![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Potencjalni rywale Lecha:
FC Schalke 04 (GER) RC Deportivo La Coruña (ESP) SC Heerenveen (NED) FK Austria Wien (AUT) Aston Villa FC (ENG) Lech ma o tyle ciekawie że sa dwie drużyny Heerenveen i Austria które sa jednymi ze słabszych w całej stawce roztawionych. Pozostała trójka to jednak mocne ekipy z którymi będzie im ciężko. Wszystko zalezy od losowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Doping Lecha przez co najmniej pol meczu byl moim zdaniem zamulajacy... Slyszalni byli bo stadion pusty, ale trzeba porzyznac ze fajnie wyglada caly sektor dopingujacy.
Teraz zycze im Deportivo, zobaczymy czy maja prawo nazywac sie "najlepiej jezdzaca w Polsce ekipa" :] ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja tam im życzę Aston Villi, To jest najsilniejsza drużyna z ich potencjalnych rywali.
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
czy Ty jestes normalny I co mam zmienic upodobania i milosc ponad połowy zycia bo jakies kopacze przegrywaja mecze hahaha ja rozumiem ze Ty chodzisz na Wisłe zeby fetowac Baszczynskiego i Brozka i jak tylko Brozek odejdzie Wisełka przegra dwa mecze to ty pojdziesz na Cracovie. Rozumiem ze dla ciebie piłka nozna to fetowanie piłkarzy jakis durnych, piszczenie bo jakis kopacz strzelil gola Polonii Bytom itd... tym sie wlasnie roznimy. 'im gorzej u nich tym lepiej u nas' sam sobie odpowiedz na pytanie kto jest tym "im" a kto "nas" z mojej perspektywy.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 29.08.2008 o godz. 10:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Porównajmy lige - w którym wyjeździe jesteśmy od nich lepsi? Co do Barcelony - dobrze wiemy, że 3/4 kibiców którzy zasiedli na Camp Nou pojechało do Hiszpanii dla Dumy Katalonii, bo jak inaczej tłumaczyć nasze 300-400 głów w Wodzisławiu, Łodzi, Warszawie (Polonia), czy 100 w Jerozolimie...? Możemy porówbywać się z Lechem jeśli idzie o doping u siebie, repertuar (mamy podstawy by uznawać się za lepszych). Jeśli natomiat idzie o liczby wyjazdowe to lepiej dla nas wyjdzie jak wexmiemy się do roboty i skończymy napinkę internetową, bo jaki koń jest każdy widzi. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dajcie już spokój KoniuLG, zapytał pewnie żartobliwie, nie wspominając o tym, że po nicku wnioskuję, iż jest kibicem Lechii Gdańsk.
Poza tym: Lech zaprezentował się świetnie kibicowsko. Legia tak samo - szczególnie biorąc pod uwagę tą mega padake jaką im serwują ich grajki... Ja nie wiem czy mój nauczyciel z podstawówki od WFu, który rzucał nam zawsze piłkę i krzyczał "Grojcie!" nie poprowadził by Legii lepiej niż Urban ![]() Felipe: Ogólnie się zgadzam tylko chyba Jerozolima to niezbyt dobry przykład...
Ostatnio edytowane przez Snow : 29.08.2008 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
"Lech" trafił dosyć ciekawie...Heerenveen i Austria są spokojnie do jebnięcia, zwłaszcza CI drudzy, sądzę że gdyby na nich trafili to będą jak dla mnie i chyba nie tylko zdecydowanym faworytem. Reszta trochę gorzej...zwłaszcza Aston Villa i Schalke...i tego im życzę
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
3 strony gadania, a podobno Was malo interesujemy
![]() #Wislazle "kibice Lecha miazdza 20 minut w pierwszej połowie ,,spiewali'' jedno i to samo w kółko" Wlasnie tym sie rozni Lech od Wisly, Lech potrafi przeciagnac jedna piosenke dlugo, Wisle odechciewa sie po 3 minutach, chyba ze "spiewaja" na dwie trybuny "Wiiiislaaaaa, Wiiislaaaaaa" )))"oprawa Lecha jak dla mnie taka sobie...machali tymi flagami chyba z 15 minut widać że nic wiecej nie potrafią" A co mieli robic? Rzucac nimi w siebie, lub tworzyc z nich literki? Gosciu, robisz obciach swojej druzynie, nie pisz juz wiecej ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|