The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2008, 10:40
Ja im życze Austrii Wiedeń, zapominam na chwilę o zawiściach a pamiętam o punktach rankingowych

Co do dopingu to zaskoczyli mnie tylko frekwencją. Po za tym cały stadion pusty, więc doping mógł się nieść szeroko i głęboko. Nie wiem czy ktoś to wychwycił, ale w pewnym momencie śpiewali coś o Wisełce... chyba, że mi się przesłyszało
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Emilio
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.08.2008, 10:46
marcinarsenal napisał(a):Wyświetl post
Ja im życze Austrii Wiedeń, zapominam na chwilę o zawiściach a pamiętam o punktach rankingowych

Co do dopingu to zaskoczyli mnie tylko frekwencją. Po za tym cały stadion pusty, więc doping mógł się nieść szeroko i głęboko. Nie wiem czy ktoś to wychwycił, ale w pewnym momencie śpiewali coś o Wisełce... chyba, że mi się przesłyszało
Nie przesłyszało Ci się, pozdrawiali Nas
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Stary 29.08.2008, 10:47
Emilio napisał(a):Wyświetl post
Nie przesłyszało Ci się, pozdrawiali Nas
ekhm "pozdrawiali", czy pozdrawiali ?
29.05.85
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.08.2008, 10:51
studio napisał(a):Wyświetl post
3 strony gadania, a podobno Was malo interesujemy
Taki temat, Legia odpadła także jeszcze o was pogadamy chwile, nie bój się, po następnym dwumeczu temat zginie śmiercią naturalną
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.08.2008, 10:53
marcinarsenal napisał(a):Wyświetl post
ekhm "pozdrawiali", czy pozdrawiali ?
Co za pytanie. Śpiewali: Wisełko kochamy Was! Całuski
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 29.08.2008, 11:01
Wlasnie tym sie rozni Lech od Wisly, Lech potrafi przeciagnac jedna piosenke dlugo, Wisle odechciewa sie po 3 minutach, chyba ze "spiewaja" na dwie trybuny "Wiiiislaaaaa, Wiiislaaaaaa" )))
Nie wiem czemu śpiewanie przez pół meczu tego samego jest uważane za jakąś cnotę czy coś. Tak dla mnie to jest nudne i wcale nie daje fajnego efektu. To taki fanatyzm na siłę, zero spontaniczności.
Ja tam wolę głośny zróżnicowany doping przez cały mecz.
Tak tym się różni Wisła od Lecha. I jakoś nie mam kompleksów w tej sprawie.
Mamy swój styl, Lech ma swój - kropka.
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.08.2008, 11:07

#Wislazle
"kibice Lecha miazdza 20 minut w pierwszej połowie ,,spiewali'' jedno i to samo w kółko"
Wlasnie tym sie rozni Lech od Wisly, Lech potrafi przeciagnac jedna piosenke dlugo, Wisle odechciewa sie po 3 minutach, chyba ze "spiewaja" na dwie trybuny "Wiiiislaaaaa, Wiiislaaaaaa" )))

"oprawa Lecha jak dla mnie taka sobie...machali tymi flagami chyba z 15 minut widać że nic wiecej nie potrafią"
A co mieli robic? Rzucac nimi w siebie, lub tworzyc z nich literki?

Gosciu, robisz obciach swojej druzynie, nie pisz juz wiecej
Wiecie za co nie lubię Lecha.
Przyjeliśmy ich tu na forum lepiej niz Legię mimo że trzymają z pejsami jak bracia.
A oni okazali się zwykłymi bucami

Ch...uj z wami i zapamiętaj gościu że dla Wisły SZACUNECZEK. U was na forum czy w komentarzach nie da się przeczytać żadnego obiektywnego komentarza bo na obiektywizm was nie stać.
Widać że jeszcze długo nie wejdziecie na europejski poziom kibicowania. Nie da się w ciągu roku zrobić tego na co reszta pracowała 10...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 29.08.2008, 11:09
Baala napisał(a):Wyświetl post
Potencjalni rywale Lecha:
FC Schalke 04 (GER)
RC Deportivo La Coruña (ESP)
SC Heerenveen (NED)
FK Austria Wien (AUT)
Aston Villa FC (ENG)

Lech ma o tyle ciekawie że sa dwie drużyny Heerenveen i Austria które sa jednymi ze słabszych w całej stawce roztawionych. Pozostała trójka to jednak mocne ekipy z którymi będzie im ciężko. Wszystko zalezy od losowania.
Lech już teraz trafił dobrze. Żadna z tych drużyn nie prezentuje na tyle kosmicznego poziomu, by nie móc sprawić niespodzianki.

W konfrontacji z Heerenveen i Austrią Lech miałby szanse 50/50.

Schalke to niby solidny klub, ale zespół prezentuje kiepską formę na początku sezonu.
Aston Villa - wiadomo, Premiership. Ale w składzie nie ma gwiazd, więc przynajmniej nie ma kogo się bać przed meczem. Niemniej to najmocniejszy rywal.
Z kolei forma Depor jest wielką niewiadomą.

No, ale zobaczymy na kogo trafią.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.08.2008, 11:10
Ja życzę im Deportivo, raz że daleko, dwa że wymagający rywal.

I nie piszcie już, że kibicujecie Lechowi bo zbiera punkciki, żałosne jak dla mnie. A jak będzie sytuacja dajmy na to, odpukać, że Wisła będzie na jakimś 4-5 miejscu, to co, dalej jeden z drugim bedziecie sie cieszyć że Wisełka nazbierała punkciki dla np. Lecha, Legi i DyskoPolo, żeby mogli być rozstawieni?

Ktoś już to napisał: umiesz liczyć licz na siebie.
the end
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 29.08.2008, 11:13
Przynajmniej nie dostaną się KUCHENNYMI drzwiami Niech mi się przypomni? Dlaczego Lech gra w pucharach? Czyżby dlatego że Groclin się rozpadł? Pokazali rok temu w Intertoto na co ich tak naprawdę stać.

Jedyna moja sympatia to jest jeszcze do osoby Frania Smudy którego bardzo lubię i szanuje.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.08.2008, 11:15
Gdyby ktoś chciał dyskutować tylko o Wiśle robiłby to w pokoju Wisła Kraków, a że Legia z pucharów odpadła w stylu który lepiej przemilczeć to o kimś oprócz naszych musimy tutaj dyskutować...

Tytuł tematu i jego charakter wręcz narzuca tutaj dyskutowanie o Lechu, jako że reprezentuje nas jeszcze w Europie...

Całkowicie nie rozumiem o co Ci chodzi... Na siłę chcesz nam wmówić, że nie żyjemy niczym innym tylko Lechem... Czy może jest lepszy od nas, czy może gorszy... Przykro mi, ale chyba Ci się to nie uda...
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.08.2008, 11:16
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Lech już teraz trafił dobrze. Żadna z tych drużyn nie prezentuje na tyle kosmicznego poziomu, by nie móc sprawić niespodzianki.

W konfrontacji z Heerenveen i Austrią Lech miałby szanse 50/50.

Schalke to niby solidny klub, ale zespół prezentuje kiepską formę na początku sezonu.
Aston Villa - wiadomo, Premiership. Ale w składzie nie ma gwiazd, więc przynajmniej nie ma kogo się bać przed meczem. Niemniej to najmocniejszy rywal.
Z kolei forma Depor jest wielką niewiadomą.

No, ale zobaczymy na kogo trafią.
Akurat Gareth Barry to jest gwiazda. Co do reszty składu, to może nie są najlepsi zawodnicy Premier League, ale Arshley Young, Martin Laursen, Wilfried Bouma, John Carew, Stilyan Petrov, czy Gabriel Agbonlahor to są naprawdę dobrzy piłkarze.
Odpowiedz cytując
bb.1906
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.08.2008, 11:16
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Ja życzę im Deportivo, raz że daleko, dwa że wymagający rywal.

I nie piszcie już, że kibicujecie Lechowi bo zbiera punkciki, żałosne jak dla mnie. A jak będzie sytuacja dajmy na to, odpukać, że Wisła będzie na jakimś 4-5 miejscu, to co, dalej jeden z drugim bedziecie sie cieszyć że Wisełka nazbierała punkciki dla np. Lecha, Legi i DyskoPolo, żeby mogli być rozstawieni?

Ktoś już to napisał: umiesz liczyć licz na siebie.
A myślałeś o tym, że Lech jak trafi do fazy grupowej, będzie się spinał na mecze z silnymi europejskimi drużynami, przez co w lidze nie bedzie już taki silny i może pogubić kilka punktów w Wodzisławiu, Bytomiu itd.
Jak odpadnie to zostanie tylko liga więc rywalizacja z nimi będzie o wiele trudniejsza.
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 29.08.2008, 11:20
Ja myślę że nie powinna zostać niezauważona ich sympatia z nożownikami z Cracovii i Arki. Czyli jest to ten sam poziom kibicowania. U nas też są hardcorowcy. I to dużo. Ale jest też bardzo wielu sympatycznych młodych ludzi których po prostu zabawa i zdrowa rywalizacja bawi. A jak się patrzy na te mięśniaki na trybunie Lecha to naprawdę odechciewa się...

Bez obrazy ale wystarczy popatrzeć jacy kibice tworzą atmosferę na Wiśle i na poziom wypowiedzi na forach, komentarzach Lecha.

Właśnie dlatego nie powinniśmy się z nimi zadawać. Bo z tego co widzę to na tym forum przynajmniej piszą zdrowi normalni ludzie
Po co wspierać pasożyty?
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.08.2008, 11:22
Zerknij jaki to temat, zostaliście tylko Wy oprócz nas więc nie wiem skąd to zdziwienie (wręcz satysfakcja). Życze kogoś z trójki Schalke, Deportivo, Aston Villa. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Nergal : 29.08.2008 o godz. 11:25.
The Apostasy

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.08.2008, 11:29
Z tego co wczoraj widziałem to Aston Villa zremisowała 0:0 z tymi kelnerami co Legia grała przeciwko nim w eliminacjach do LM, Hafnarfjordur coś takiego.
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Stary 29.08.2008, 11:31
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wczoraj widziałem to Aston Villa zremisowała 0:0 z tymi kelnerami co Legia grała przeciwko nim w eliminacjach do LM, Hafnarfjordur coś takiego.
źle widziales bylo 1:1, dali sobie gola wbić. W pierwszym meczu 4:1, też dali sobie strzelić. Nie mają Angole w eliminacjach formy
29.05.85
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 29.08.2008, 11:34
Uważam że Lech ma trudniejszych rywali bo po prostu ich na mniej stać. A poza tym mają hiszpańską drużynę, których bardzo się boję bo mamy z nimi niemiłe doświadczenia(wyjątkiem oczywiście Sara). Jak bym miał do wyboru czy grać z reprezentacją Anglii czy Hiszpanią to wolałbym Anglię bo nasz siłowy futbol oparty na bieganiu się bardziej sprawdza. Pod pressingiem angole się potrafią czasem zgubić a dla Hiszpanów to zabawa.

Zresztą pokazały to mecze dawne Legii z Blackburn, nasz z Blackburn czy choćby Groclinu z Man. City.
Aston Villa to klasa mniej więcej Man. City i wydaje mi się że grają podobny futbol. "Nasz" oceniam tutaj jednak o klasę wyżej.

My mamy sprytnego Brożka który każdemu średniemu rywalowi jest w stanie coś zapakować i na to głównie liczę I do tego dobra defensywa Skorży i cwaniactwem możemy parę zespołów "obejść".
Ostatnio edytowane przez Raporter : 29.08.2008 o godz. 11:40.
Odpowiedz cytując
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 29.08.2008, 12:17
http://video.uefa.com/MultimediaFile...001B000V02.asx
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Stary 29.08.2008, 12:26
Leszek gra z Austrią. Fuksiarze.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.08.2008, 12:28
do tego wyjazd atrakcyjny i bliski
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Po losowaniu Wronek, jestem w 100% przkonany ze trafimy Berbatova.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Ci to mega farciarze są No ja niestety też stawiam na angoli.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 29.08.2008, 12:29
Leszek oczywiście ma szczęscie, a ja mam k.urw.a przeczucie że trafimy na Żydów z Londynu

fuck
Powód: objawienie
Ostatnio edytowane przez emjot : 29.08.2008 o godz. 12:29.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 29.08.2008, 12:29
Najpierw Grashoopers teraz Austria Wiedeń...

Aż grzech nie wejść po takich losowaniach do grupy w P. UEFA.
Jeszcze drugi mecz u siebie.
Ostatnio edytowane przez Snow : 29.08.2008 o godz. 12:31.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 29.08.2008, 12:31
Jakoś czuję że Lech w tym losowaniu wykorzystał całe szczęście które było przeznaczone dla polskich klubów ;]

No i ****a wykrakałem...
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 29.08.2008 o godz. 12:33.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 29.08.2008, 12:35
No i nie bedzie sw Mikolaja w sierpniu
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 29.08.2008, 12:39
Ktoś mi może powiedzieć jakim cudem nierozstawione zespoły mogą coś ugrać w tych zajebanych pucharach skoro trafiają na Barcelony i Tottenhamy? A żeby uniknąć potyczek z takimi zespołami muszą nazdobywać punktów żeby mogły być rozstawione. A żeby nazdobywać punktów muszą wygrywać, a nie mogą wygrywać skoro trafiają na Barcelony i Tottenhamy, więc koło się zamyka.
****A
Odpowiedz cytując
wojteq_NH
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 29.08.2008, 12:48
nie zauwazyłes, że w takiej np. Lidze Mistrzów od kilku lat graja w kółko te same druzyny? To jest Liga Bogatych, a nie Mistrzów

a po losowaniu... PECH jak ch.j .
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.08.2008, 12:58
no to wy kibicujcie sobie co by Lech doszedł jak najdalej,bo punkty i inne takie

,a my od razu w....... dostaniemy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów