|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
co proponujecie na 1 cykl kreatynowy?
podobają mi się krety takie żeby nie "napompowywały" wodą mógłby ktoś doradzić? jaką kupić,jak stosować i co do niej? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co do dawek i ewentualnie tego co z nią brać zacytuję post Darka Mirkowskiego pierwszego polaka który przekroczył granice 1000kg w trójboju (mam nadzieję, że się nie obrazi) : Cytat:
Co do kreatyn, to osobiście polecam PowerXsport CREAPUR 500g - ale cokolwiek byś nie brał to i tak powinieneś być zadowolony. P.S Jeśli jednak bardzo zależy Ci na tym by nie napompować się wodą, poszukaj jakiegoś jabczanu kreatyny (tu niestety Ci nie doradzę ) bo jedyny jabczan jaki brałem to w stacku kreatynowym. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hej koksy
Powiedzcie mi, czy opaska uciskowa na udo, pomoże mi ćwiczyć z naciągniętym dwugłowym? Wydatek dość spory, a nie chcę kupować jak mi nic to nie da... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dj ibutti, jak założysz opaskę, mięśień rozgrzejesz, to ćwiczyć dasz rady (sam dawałem) , ale ja już nie dawałem rady na max ciężarach w ostatniej serii
musiałem odłożyć parę kg, wiesz, taka opaska dużo nie kosztuje, gwarantuję Ci że w aptece kupisz do 20 max 25 zł, a kiedyś może Ci się przydać jeszcze, do kosza nie pójdziejestem też prawie pewien że na drugi dzień będzie Cię konkret napier***ć, możesz smarować maściami (końska rozgrzewająca-najlepsza ) i jakoś dasz rady. Ale w sumie lepiej wg.mnie żebyś przez nawet powiedzmy 2 tyg chodził na siłkę ale odpuścił nogi, smarować mięśnia maściami (też końska byłaby git) później jak ból przejdzie, zacząć delikatnie nogi i rozkręcać to.Czasem trzeba się cofnąć, żeby móc później zrobić krok do przodu na pewno ogarniesz temat szybko i siła wróci.kokrys wierzę Ci na słowo, więc spokojnie możesz nogi narazie odpuścić, ale co do biegania- przy wadze 150kg, nawet truchtanie nie jest wskazane, można rozwalić sobie stawy przy takiej wadze bardzo łatwo(też ma na to wpływ wiek, staż i jak się wczesniej ćwiczyło) . Raz gadałem o tym z pewnym gościem i się wiele dowiedziałem, gość ćwiczył przeszło od 9 lat i to jego pasja, wie bardzoo wiele nt. treningu, diet, suplementacj i się znai. Także rowerek stacjonarny, jeśli masz go na siłce ![]() pozdro ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem na myśli taką opaskę Selecta za 90 zł
I chodziło mi o bieganie. Na siłce odpuszczam nogi, albo robię niskie ciężary... na wytrzymałość. W ogóle mam wrażenie, że przez przysiad sobie skróciłem mięsień i często go teraz naciągam... :/ Jak ktoś się zna na rozciąganiu, to też bym poprosił ![]() @Lewy - sprawdź priv ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
...jak mono to tylko z Vitalmaxu ![]() ok 45pln ale daje rade ładnie ![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panowie za jakiś miesiąc zamierzam zrobić cykl kreatynowy.
Mam już za sobą 4 cykle. 2 na mono, Cell Pump+CM3, oraz Shock+Storm. Poleci ktoś coś dobrego? Wakacje się skończyły miesiąc temu, więc trzeba ruszyć z kopyta ![]() pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
APS Mesomorph + Monohydrant
Lub jak jesteś przy kasie , to bardziej hardcorowo: C-BOL + E-BOL +T-BOL od THERMOLIFE. Ewentualnie 2x C-BOL THERMOLIFE. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Lysy.
Trochę poczytam o tym i trzeba będzie się na coś zdecydować ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
to super ![]() ![]()
"Każdy ma w życiu swoje Westerplatte"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak trzymac Kokrys - samodyscyplina jest fundamentem celu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z ciekawości:
Aerobiczna 6 Weidera ona to skuteczna jest, daje coś czy to ściema taka jak Mistrzostwo Polski dla Wisełki w tym roku ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
6 daje świetne efekty, ale jak dla mnie jest zbyt monotonna.
3 razy robiłem i ani razu nie doszedłem powyżej 35 dnia. pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY Efekty odczujesz już po miesiącu systematycznej pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=fvhl
to działa - autopsja Jak chcecie zrzucić to musicie katabolicznie przez trening aerobowy (bieganie, basen), ale z tego co czytam ostatnio tutaj to masa ludzi idzie na masę...
Ostatnio edytowane przez Donson : 19.10.2010 o godz. 19:05.
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ponieważ
-po pierwsze zwiększ masę -po drugie zwiększ masę -po trzecie zrób rzeźbę a jak się nie uda zwiększ masę a tak na serio ten program powyżej jest zajebisty, trenujesz na nim wszystkie rodzaje mięśni brzucha, wymaga wysiłku-mięśnie pieką strasznie jak się przyłożysz |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
To co napisałeś niema nic wspólnego z jakim kolwiek rodzajem kreatyny a co najwyżej z przewodami sieci wodociągowej...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
http://bigpaker.net/kreatyna-monohydrat.html ![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ośmieszyłeś sie w tym momencie kolego bo pokazałeś właśnie że należysz do grona osób które nie znają nawet podstawowej terminologii a mianowicie dokładnie chodziło mi o to:
Monohydrant<---Źle nie istnieje taki związek Monohydrat<--- Jak najbardziej tak Nie wielka różnica a jednak ma bardzo duże znaczenie Powiem ci tyle że na kursie instruktora Kulturystyki oblewają za taki najmniejszy błąd.![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jedna literka a takie zrobiła zamieszanie
. Źle doczytałem post Łysego. Zwracam honor Warewolf.![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chodzę na siłownię od wakacji. Powoli przygotowałem się do kupna gainera i nabrania masy. Chciałem zacząć od listopada z dietą, treningiem, odżywką. Ostatnie badania i wyszły jakieś bakterie w żołądku, na które muszę brać antybiotyk 10 dni. Brać antybiotyk do tego jakieś wspomagacze i normalnie chodzić na siłownię, czy przestać chodzić, zaczekać te 10 dni i przełożyć w czasie cykl, czy ewentualnie po powrocie zacząć cykl, bo tak mi wychodziło jakoś początek listopada? Amoksiklav nazwa antybiotyku jeśli robi różnicę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z doświadczenia wiem, że na antybiotyku (z tym że u mnie akurat na normalne zapalenie krtani czy czegoś tam) na siłowni mozna się zabić
Albo przez wycieńczenie, albo przez zrzuczenie na siebie jakiegoś ciężaru ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jestem na kupnie hantli.
Wybrałem wg mnie 3 rozsądne oferty: 1) 20 kg chromowane (* rękawiczki) http://allegro.pl/hantle-chromowane-...295330716.html 139 zł (odbiór osobisty) 2) 30 kg żeliwne PROMAXA http://allegro.pl/markowe-hantle-pro...310428949.html 109,99 zł 153 zł (razem z przesyłką) 3) 30 kg żeliwne http://allegro.pl/hantle-zeliwne-gwi...294400529.html 136 zł 171 zł ( z przesyłką) 1. Czym się różnią chromowane od żeliwnych ? Które lepsze, bardziej wytrzymałe ? 2. Czy w Krk kupie w porównywalnych cenach bezpośrednio w sklepie 20 kg lub 30 kg zestawy hantli ? 3. Sklepy godne polecenia w Krk Wiem, że hantle to nie jajko i się zaraz nie stłucze, ale chce wiedzieć co kupuje, zwłaszcza że nie jest to mała kwota. Jeśli temat już był poruszany to sory za zamieszanie. ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://allegro.pl/activlab-whey-prot...308170461.html
co myślicie o tym gainerku? miał ktoś jakiś kontakt z tym? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam potrzebuje pomysł na jakieś domowe ćwiczenie na ogólną siłę mięśnie, dokładnie chce sobie w domu robić coś w stylu stacyjek. Do dyspozycji mam w sumie bardzo nie wiele, ale zawsze coś
a mianowicie 2 kilowa hantelka, ok. 5 kilowa (2x 2kg + gryf), miejsce do podciągania się i w sumie wioślarza Kilka ćwiczeń mam, ale myślę, że dacie rade podać jeszcze coś ciekawego żeby zmieniać monotoniczność ćwiczeń.Z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|

|
||||||