|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
A u was, ktoś coś napisze o Wiśle, drugi napisze że też uważa że "ch*jowo Wisła to zrobiła" i koniec tematu bo nikt od nas tam nie przybiega z płaczem żebyście napisali o nas coś pozytywnego. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Kolejny raz proponuje przesledzic przebieg i geneze tych wszystkich prowokacji, bo moze sie okazac, ze "Twoja" prowokowana strona, byla strona prowokujaca. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
N'est-ce pas ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak oto doszlismy do sedna.
Na forum Lecha kibice Lecha mowia sama oswiecona prawde o gts-ach, sytuacji w Krakowie, o rozkminkach kibicowskich i sportowych (np. o tym jak to zla i wstretna Wisla nie chciala puscic pilkarzy na sparing kadry a rok pozniej juz wspanialy i genialny Lech w takiej samej sytuacji nie puscil pilkarzy bo to tylko sparing i reszta musi to zrozumiec ) i wiele innych. O wyzwiskach juz nie wspomne.Na forum Wisly kibice Wisly tylko klamia, manipuluja i oszukuja. Do tego stek wyzwisk! Oswieceni Lechici wyjasniaja. Nie zwazaja na miliony bluzgow bo maja misje niesienia prawdy do ciemnogrodu. Ot i cala prawda. Wypada na koniec sobie odpowiedziec kto czyja opinie ma w dupie a kto sie czyja opinia niezwykle przejmuje. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajna gdyby nie to ze ten koles wyglada jakby wlasnie sadzil kloca
Jak dla mnie nr 1 to wyjazd do Wroclawia, miazga ![]() Do Wisly nie porownuje bo nie jestem obiektywny choc mi nasza sie podobala. Znowu tak jakby na potwierdzenie w mojej subiektywnej opinii Lexh zrobil oprawe dobra ale niczym sie nie wyrozniajaca i podobnych rzeczy kazdy z nas widzial jiz wiele, a ww. Legia oryginalna i bardzo dobra i moge sie zalozyc o skrzynke whisky ze za rok wszyscy lepiej beda pamietac ta legijna.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 17.06.2009 o godz. 13:20.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Przeboje Ricky'ego Martina to wlasnie poziom poznanski.
Bomba to dla mnie Wyjazd do Wroclawia. Kibic w krawacie smieszne, ale malo oryginalne. Najbardziej idiotyczna - Zaglebie. Parchy tez cudownie odwrotnie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie numero uno "Wyjazd do Wrocławia", a następnie "Przyłapani na dopingu" jest przekaz, jest satyra na obecną sytuację i niezłe wykonanie. Podoba mi się też "autobus" Stomilu, jest jakiś taki... sympatyczny
|
|
|
|
Guest
|
|
Śmianie się na siłę i szukanie, czego, by tu jeszcze Lechowi nie dowalić, wklejanie sobie avatarów 'amica poznań', czy jakoś tak - zdecydowane NIE. Mi się podobała oprawa Korony, mimo, że tego klubu nienawidzę bardziej, niż sąsiadki zza błoń.
Ostatnio edytowane przez Malvivente : 17.06.2009 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
heh.. wolę oprawy malowane niż drukowane
top1 to Olsztyn ![]() "Wyjazd do Wrocławia" śmieszny reszta ok |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie to zasłużone zwycięstwo Lecha na choreo maja. Sami wiecie jak u nas wychodzą pocięte sektorówki, a tam na dodatek to oprawa była chyba na trybunie piknikowej.
btw. ma ktoś może fote naszej Plaudite Civies jak już wszystkie szarfy zasłaniające schody doszły do końca? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
zero obiektywizmu ![]() ![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapomniales dodac ze na pewno jeszcze maja male penisy i brak powodzenia u plci przeciwnej.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bądźmy obiektywni ! Numer 1 to wyjazd do Wrocławia. Za pomysł i wykonanie. Jednym zdaniem oprawa z jajem. i już
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Z wyżej wymienionych poza czołówką podoba mi się Tequilla ŁKSu (choć nie rozumiem zachwytów nad oprawami tego klubu), oprawa Korony i w sumie fajny pomysł miała Cracovia z Leonidasem, choć zniszczyli efekt oklepanym hasłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
"Śmieszny" to pejoratywne określenie, deprecjonujące wartość opisywanej rzeczy/osoby. "Zabawny" to co innego.
Mi w szczególności podpasił styl i wykonanie opraw ŁKSu Łódź, naprawde najwyższa półka. Jeśli chodzi o pomysły do "Wyjazd do Wroclawia" i nasze, nie umieszczone w rankingu "Lepiej kraść niż robić oprawy(...)". No i oczywiście w podsumowaniu nie mogło znowu zabraknąć oprawy Stomilu Olsztyn, jak zwykle zresztą ostatnio. "Przyłapani na dopingu" jak dla mnie też bardzo w porządku, świetny pomysł i bardzo staranne (zresztą do tego Legia przyzwyczaiła) wykonanie. Ogólnie polscy ultras to europejska czołówka. ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
umieszczone, ale w kwietniowym (na 5 miejscu)
Ostatnio edytowane przez WRzŚ : 18.06.2009 o godz. 01:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Megaakcja hehehe.
Wiadomo jak to sie skonczylo i ilu ich bylo? Wrzuccie do "na luziku" ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat z innego forum:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
akcja dobra ale.... chuligani przebirali sie w barwy rywala? jakby nie mogli nie ubierać zadnych.
sektorówka została w rękach rywala? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Podeptali ją i spalili
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Podbeskidzie B-B ma jakieś zgody? Bo jakoś nigdy nie słyszałem o ich przyjaciołach.
(PS. http://rap-port.wrzuta.pl/audio/7HRC...y_historie_fcc <--- chyba najlepszy kawałek kibicowski jaki powstał) |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
moze takie krótkie zestawienie da Ci do myślenia czemu niekórzy patrzą na Was trochę chłodniejszym okiem niż kibicowska Polska C umierająca z wrażenia na widok ściśle "wyselekcjonowej" kilkutysięcznej ekipy wyjazdowej hehe ps to takie humorystyczne zestawienie więc riposta może nie zaeirać słowa "zazdrość"czy "kompleks", macie też bowiem parę rzeczy za kóre Was cenię
Ostatnio edytowane przez RWD : 30.06.2009 o godz. 07:43.
![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
szkoda czasu na przepychanie sie z nimi, koczuja na naszym forum tylko dlatego, ze podejmujecie z nimi.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2. chuliganskie uklady - moze sie nie znam,Ty zapewne masz jakies pojecie, ale dla mnie uklad chuliganski, to uklad w ktorym dwie ekipy zgaduja sie po to, by zrobic akcje na inna ekipe. Przykladem moga byc poczatki teraz juz silnego ukladu GieKSy i KSG, gdy robili akcje na specjal Jagiellonii. O ile mnie pamiec nie myli nie robilismy zadnych akcji ramie w ramie z Widzewem. Jesli masz inne zdanie na ten temat - chetnie je poznam Z ŁKSem byl uklad, byla akcja i tyle.3. Przeksztalcenia wroniecko-poznanskie byly juz omawiane wzdluz, wszerz, z gory na dol i spowrotem. Nie chce mi sie gadac o tym po raz setny, wiec odsylam do starych postow bodajze sq lub skttrbriain. A jak juz jestesmy przy tematach honorowego podejscia do fuzji, to zapytaj kolegow ze Slaska czy przypadkiem nie byli juz ulozeni z Drzymala, a licencja Dyskobolii wyladowala w Warszawie tylko dzieki prezydentowi Wroclawia Dutkiewiczowi. 4. Nie bede sie wypowiadal na ten temat, bo jak zapewne wiesz, niepisana kibicowska zasada mowi "pisz o zgodach albo dobrze, albo wcale" ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ładnie rozdupcacie temat... Olejcie te pyry, nie warto z nimi gadać
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OO-5r...eature=related
Wie ktoś ilu było wtedy Grodziszczan w Manchesterze? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|