The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2009, 09:27
Gramzino napisał(a):Wyświetl post
PS. Jak już tak żyjecie w internecie, to wejdźcie sobie na forum Wiary Lecha i spójrzcie, czy w analogicznych tematach toczą się 10-stonnicowe jałowe dyskusje o Wiśle. A tutaj wszędzie ten Lech. Zmieńcie płyte

A ten temat chwilami przypomina krucjatę pod tytułem: "Nienawiść do wszystkiego co poznańskie". Co to ma na celu i jaki to ma sens? Nie wiem.

Żeby nie było (bo to nie moje forum), to idę i raczej nie będe się już udzielał. Bo trzeba przyznać, że od Was mało osób się udziela na forum WL. Bynajmniej nikogo nie przypominam sobie.
Ano właśnie! Bo jak u nas sie coś napisze o Lechu to wpada odrazu wielkopolska eskorta żeby wszystko naprostować i dopiąć tego, że to oni mają racje (a tak jest przecież zawsze) i temat się ciągnie i ciągnie, a nasi też się niepotrzebnie nakręcają i kopią sie z koniem.

A u was, ktoś coś napisze o Wiśle, drugi napisze że też uważa że "ch*jowo Wisła to zrobiła" i koniec tematu bo nikt od nas tam nie przybiega z płaczem żebyście napisali o nas coś pozytywnego.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.06.2009, 09:43
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Ano właśnie! Bo jak u nas sie coś napisze o Lechu to wpada odrazu wielkopolska eskorta żeby wszystko naprostować i dopiąć tego, że to oni mają racje (a tak jest przecież zawsze) i temat się ciągnie i ciągnie, a nasi też się niepotrzebnie nakręcają i kopią sie z koniem.

A u was, ktoś coś napisze o Wiśle, drugi napisze że też uważa że "ch*jowo Wisła to zrobiła" i koniec tematu bo nikt od nas tam nie przybiega z płaczem żebyście napisali o nas coś pozytywnego.
Roznica polega na tym, ze to my odpowiadamy na prowokacje tutejszych goebbelsow prostujac nagiete przez nich fakty. Nie widzialem na naszym forum, by ktos klamal na temat Wisly. Sa opinie, czesto niepochlebne o oprawach, ale jakos nikomu nie przyszlo do glowy, by lzec jak pies na Wasz temat
Kolejny raz proponuje przesledzic przebieg i geneze tych wszystkich prowokacji, bo moze sie okazac, ze "Twoja" prowokowana strona, byla strona prowokujaca.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 17.06.2009, 09:49
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Roznica polega na tym, ze to my odpowiadamy na prowokacje tutejszych goebbelsow prostujac nagiete przez nich fakty
Radio Erewan odpowiada na prowokacje Zachodu. Odpowiada bardzo szybko. Jeszcze przed prowokacja.

N'est-ce pas ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 17.06.2009, 10:00
I tak oto doszlismy do sedna.
Na forum Lecha kibice Lecha mowia sama oswiecona prawde o gts-ach, sytuacji w Krakowie, o rozkminkach kibicowskich i sportowych (np. o tym jak to zla i wstretna Wisla nie chciala puscic pilkarzy na sparing kadry a rok pozniej juz wspanialy i genialny Lech w takiej samej sytuacji nie puscil pilkarzy bo to tylko sparing i reszta musi to zrozumiec ) i wiele innych. O wyzwiskach juz nie wspomne.
Na forum Wisly kibice Wisly tylko klamia, manipuluja i oszukuja. Do tego stek wyzwisk! Oswieceni Lechici wyjasniaja. Nie zwazaja na miliony bluzgow bo maja misje niesienia prawdy do ciemnogrodu.

Ot i cala prawda.

Wypada na koniec sobie odpowiedziec kto czyja opinie ma w dupie a kto sie czyja opinia niezwykle przejmuje.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 17.06.2009, 13:07
Fajna gdyby nie to ze ten koles wyglada jakby wlasnie sadzil kloca
Jak dla mnie nr 1 to wyjazd do Wroclawia, miazga
Do Wisly nie porownuje bo nie jestem obiektywny choc mi nasza sie podobala.

Znowu tak jakby na potwierdzenie w mojej subiektywnej opinii Lexh zrobil oprawe dobra ale niczym sie nie wyrozniajaca i podobnych rzeczy kazdy z nas widzial jiz wiele, a ww. Legia oryginalna i bardzo dobra i moge sie zalozyc o skrzynke whisky ze za rok wszyscy lepiej beda pamietac ta legijna.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 17.06.2009 o godz. 13:20.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 17.06.2009, 13:17
Przeboje Ricky'ego Martina to wlasnie poziom poznanski.

Bomba to dla mnie Wyjazd do Wroclawia.
Kibic w krawacie smieszne, ale malo oryginalne.

Najbardziej idiotyczna - Zaglebie. Parchy tez cudownie odwrotnie.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.06.2009, 13:38
Jak dla mnie numero uno "Wyjazd do Wrocławia", a następnie "Przyłapani na dopingu" jest przekaz, jest satyra na obecną sytuację i niezłe wykonanie. Podoba mi się też "autobus" Stomilu, jest jakiś taki... sympatyczny
Odpowiedz cytując
Malvivente
Guest

Stary 17.06.2009, 14:10
No, no muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczony.

Zdarzają się tu jednak jednostki, które co nieco rozumieją. Szkoda że tak nieliczne.

PS. Jak już tak żyjecie w internecie, to wejdźcie sobie na forum Wiary Lecha i spójrzcie, czy w analogicznych tematach toczą się 10-stonnicowe jałowe dyskusje o Wiśle. A tutaj wszędzie ten Lech. Zmieńcie płyte

A ten temat chwilami przypomina krucjatę pod tytułem: "Nienawiść do wszystkiego co poznańskie". Co to ma na celu i jaki to ma sens? Nie wiem.

Żeby nie było (bo to nie moje forum), to idę i raczej nie będe się już udzielał. Bo trzeba przyznać, że od Was mało osób się udziela na forum WL. Bynajmniej nikogo nie przypominam sobie.
Rzeczowa beka z Lecha, poparta merytorycznymi i trafnymi argumentami - TAK.
Śmianie się na siłę i szukanie, czego, by tu jeszcze Lechowi nie dowalić, wklejanie sobie avatarów 'amica poznań', czy jakoś tak - zdecydowane NIE.

Mi się podobała oprawa Korony, mimo, że tego klubu nienawidzę bardziej, niż sąsiadki zza błoń.
Ostatnio edytowane przez Malvivente : 17.06.2009 o godz. 14:15.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 17.06.2009, 14:19
A tutaj wszędzie ten Lech. Zmieńcie płyte
Niektórzy po prostu mają kompleks Lecha , nic na to nie poradzisz ;-) Złe stopnie w szkole, czy też niepowodzenia w pracy rekompensują sob ie na tym forum.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.06.2009, 14:27
heh.. wolę oprawy malowane niż drukowane
top1 to Olsztyn
"Wyjazd do Wrocławia" śmieszny
reszta ok
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 17.06.2009, 14:27
Jak dla mnie to zasłużone zwycięstwo Lecha na choreo maja. Sami wiecie jak u nas wychodzą pocięte sektorówki, a tam na dodatek to oprawa była chyba na trybunie piknikowej.

btw. ma ktoś może fote naszej Plaudite Civies jak już wszystkie szarfy zasłaniające schody doszły do końca?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
kONwalia
Member

Od: 03.2009

Stary 17.06.2009, 14:47
sq napisał(a):Wyświetl post
heh.. wolę oprawy malowane niż drukowane
top1 to Olsztyn
"Wyjazd do Wrocławia" śmieszny
reszta ok
Ależ Was boli ten Reiss na oprawie Legii. No jak oni mogli tak potraktować tego wielkiego piłkarza, który został bezczelnie pomówiony!!!
zero obiektywizmu
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 17.06.2009, 15:49
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy po prostu mają kompleks Lecha , nic na to nie poradzisz ;-) Złe stopnie w szkole, czy też niepowodzenia w pracy rekompensują sob ie na tym forum.
Zapomniales dodac ze na pewno jeszcze maja male penisy i brak powodzenia u plci przeciwnej.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.06.2009, 20:29
kONwalia napisał(a):Wyświetl post
Ależ Was boli ten Reiss na oprawie Legii. No jak oni mogli tak potraktować tego wielkiego piłkarza, który został bezczelnie pomówiony!!!
zero obiektywizmu

Jak mam inaczej napisać? Może bardziej zrozumiale.
Śmieszny, znaczy że mnie śmieszy, że jest zabawny. Wymieniłem jako nr 2.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.06.2009, 21:03
Bądźmy obiektywni ! Numer 1 to wyjazd do Wrocławia. Za pomysł i wykonanie. Jednym zdaniem oprawa z jajem. i już
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 17.06.2009, 21:48
Z wyżej wymienionych poza czołówką podoba mi się Tequilla ŁKSu (choć nie rozumiem zachwytów nad oprawami tego klubu), oprawa Korony i w sumie fajny pomysł miała Cracovia z Leonidasem, choć zniszczyli efekt oklepanym hasłem.
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.06.2009, 22:09
"Śmieszny" to pejoratywne określenie, deprecjonujące wartość opisywanej rzeczy/osoby. "Zabawny" to co innego.

Mi w szczególności podpasił styl i wykonanie opraw ŁKSu Łódź, naprawde najwyższa półka. Jeśli chodzi o pomysły do "Wyjazd do Wroclawia" i nasze, nie umieszczone w rankingu "Lepiej kraść niż robić oprawy(...)". No i oczywiście w podsumowaniu nie mogło znowu zabraknąć oprawy Stomilu Olsztyn, jak zwykle zresztą ostatnio. "Przyłapani na dopingu" jak dla mnie też bardzo w porządku, świetny pomysł i bardzo staranne (zresztą do tego Legia przyzwyczaiła) wykonanie. Ogólnie polscy ultras to europejska czołówka.
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 17.06.2009, 22:41
Kris54 napisał(a):Wyświetl post
"" i nasze, nie umieszczone w rankingu "Lepiej kraść niż robić oprawy.
umieszczone, ale w kwietniowym (na 5 miejscu)
Ostatnio edytowane przez WRzŚ : 18.06.2009 o godz. 01:44.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 22.06.2009, 11:21
Megaakcja hehehe.
Wiadomo jak to sie skonczylo i ilu ich bylo?
Wrzuccie do "na luziku"
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
(F)
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 22.06.2009, 11:58
Cytat z innego forum:
Cytat:
Dodac wypada, ze sektorowke wnosi i daje Gorzowianom do rozciagniecia 3 chlopakow z FhZG przebranych za"Januszy"w barwach Stali, po calej akcji nie niepokojeni przez nikogo wracaja na sektor gosci
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 22.06.2009, 12:03
akcja dobra ale.... chuligani przebirali sie w barwy rywala? jakby nie mogli nie ubierać zadnych.
sektorówka została w rękach rywala?
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 22.06.2009, 12:06
Podeptali ją i spalili

Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.06.2009, 13:49
Podbeskidzie B-B ma jakieś zgody? Bo jakoś nigdy nie słyszałem o ich przyjaciołach.

(PS. http://rap-port.wrzuta.pl/audio/7HRC...y_historie_fcc <--- chyba najlepszy kawałek kibicowski jaki powstał)
Odpowiedz cytując
RWD
WISŁA KRAKÓW

Stary 29.06.2009, 14:28
Jesli mozesz wyslij mi pm w dniu, kiedy juz staniemy sie powazna ekipa. Bardzo na to czekam, wiec nie zapomnij!
poważną juz jesteście a POWAŻANA przez niektórych pewnie będziecie jak skończycie jazdy typu zgoda z Bałtykiem zamieniona na zgodę z Arką (wiem prehistoria ale nie wpsomniałbym o niej gdyby nie...) chuligańskie układy z Widzewem zamienione na chuligańskie układy z ŁKSem czy też akceptacja manipulacji wroniecko - poznańskich podczas gdy z tego co pamiętam byliście jednym z głównych oponentów w stosunku do gdańskiej Lechii fuzjującej się nieszczęśliwie z Olimpią Poznań, nie wspominając o jakże jasno okreslonej i sprecyzowanej postawie przeciw "braku zasad"....no chyba że chodzi o brak zasad waszych przyjaciół

moze takie krótkie zestawienie da Ci do myślenia czemu niekórzy patrzą na Was trochę chłodniejszym okiem niż kibicowska Polska C umierająca z wrażenia na widok ściśle "wyselekcjonowej" kilkutysięcznej ekipy wyjazdowej hehe

ps
to takie humorystyczne zestawienie więc riposta może nie zaeirać słowa "zazdrość"czy "kompleks", macie też bowiem parę rzeczy za kóre Was cenię
Ostatnio edytowane przez RWD : 30.06.2009 o godz. 07:43.
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 29.06.2009, 15:28
RWD napisał(a):Wyświetl post
poważną juz jesteście a POWAŻANA przez niektórych pewnie będziecie jak skończycie jazdy typu zgoda z Bałtykiem zamieniona na zgodę z Arką (wiem prehistoria ale nie wpsomniałbym o niej gdyby nie...) chuligańskie układy z Widzewem zamienione na chuligańskie układy z ŁKSem czy też akceptacja manipulacji wroniecko - poznańskich podczas gdy z tego co pamiętam byliście jednym z głównych oportunistów w stosunku do gdańskiej Lechii fuzjującej się nieszczęśliwie z Olimpią Poznań, nie wspominając o jakże jasno okreslonej i sprecyzowanej postawie przeciw "braku zasad"....no chyba że chodzi o brak zasad waszych przyjaciół

moze takie krótkie zestawienie da Ci do myślenia czemu niekórzy patrzą na Was trochę chłodniejszym okiem niż kibicowska Polska C umierająca z wrażenia na widok ściśle "wyselekcjonowej" kilkutysięcznej ekipy wyjazdowej hehe

ps
to takie humorystyczne zestawienie więc riposta może nie zaeirać słowa "zazdrość"czy "kompleks", macie też bowiem parę rzeczy za kóre Was cenię
taki mały skrocik "honorowej" (lub jak kto woli CHonorowej) ekipy z poznania, czyli bandy zakłamańców i hipokrytów razem wziętych. Opowiadają o honorze a ich zachowanie dokladnie opisuje ich CHONOR :]

szkoda czasu na przepychanie sie z nimi, koczuja na naszym forum tylko dlatego, ze podejmujecie z nimi..
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Stary 30.06.2009, 15:19
RWD napisał(a):Wyświetl post
poważną juz jesteście a POWAŻANA przez niektórych pewnie będziecie jak skończycie jazdy typu zgoda z Bałtykiem zamieniona na zgodę z Arką (wiem prehistoria ale nie wpsomniałbym o niej gdyby nie...) chuligańskie układy z Widzewem zamienione na chuligańskie układy z ŁKSem czy też akceptacja manipulacji wroniecko - poznańskich podczas gdy z tego co pamiętam byliście jednym z głównych oponentów w stosunku do gdańskiej Lechii fuzjującej się nieszczęśliwie z Olimpią Poznań, nie wspominając o jakże jasno okreslonej i sprecyzowanej postawie przeciw "braku zasad"....no chyba że chodzi o brak zasad waszych przyjaciół
1. Zgoda Arka-Baltyk - lata '90, tak jak napisales prehistoria, nie czuje sie uprawniony do tego, by komentowac to zdarzenie, bo znam tylko wersje jednej strony, a wtedy jeszcze nie bawilem sie w aktywne kibicowanie
2. chuliganskie uklady - moze sie nie znam,Ty zapewne masz jakies pojecie, ale dla mnie uklad chuliganski, to uklad w ktorym dwie ekipy zgaduja sie po to, by zrobic akcje na inna ekipe. Przykladem moga byc poczatki teraz juz silnego ukladu GieKSy i KSG, gdy robili akcje na specjal Jagiellonii. O ile mnie pamiec nie myli nie robilismy zadnych akcji ramie w ramie z Widzewem. Jesli masz inne zdanie na ten temat - chetnie je poznam Z ŁKSem byl uklad, byla akcja i tyle.
3. Przeksztalcenia wroniecko-poznanskie byly juz omawiane wzdluz, wszerz, z gory na dol i spowrotem. Nie chce mi sie gadac o tym po raz setny, wiec odsylam do starych postow bodajze sq lub skttrbriain.
A jak juz jestesmy przy tematach honorowego podejscia do fuzji, to zapytaj kolegow ze Slaska czy przypadkiem nie byli juz ulozeni z Drzymala, a licencja Dyskobolii wyladowala w Warszawie tylko dzieki prezydentowi Wroclawia Dutkiewiczowi.
4. Nie bede sie wypowiadal na ten temat, bo jak zapewne wiesz, niepisana kibicowska zasada mowi "pisz o zgodach albo dobrze, albo wcale"
Cytat:
Bez przesady. Pozytywne opinie na nasz temat mozna uslyszec nie tylko z kibicowskiej Polski C, ale tez B i A. Tak samo w przypadku dobrych opraw, akcji czy wyjazdow Wisly, Legii i u nas pojawiaja sie glosy uznania. Na tym polega zdrowa rywaliazcja i umiejetnosc docenienia przeciwnika.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 30.06.2009, 16:09
nie czuje sie uprawniony do tego, by komentowac
moze sie nie znam,
Nie chce mi sie gadac o tym po raz setny,
Nie bede sie wypowiadal na ten temat,.
Chylę czoła przed Twoją argumentacją
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Stary 30.06.2009, 16:17
SkMk napisał(a):Wyświetl post
l
o
d
a
Chcesz?
Odnieś się do konkretów, a nie wyciętych zdań.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.06.2009, 16:19
Ładnie rozdupcacie temat... Olejcie te pyry, nie warto z nimi gadać
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 30.06.2009, 16:44
http://www.youtube.com/watch?v=OO-5r...eature=related

Wie ktoś ilu było wtedy Grodziszczan w Manchesterze?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów