|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pisali już donosy do PZPN, do FIFA i UEFA, teraz piszą do gazet i znienawidzonej przez wszystkich kibiców TVN.
Podoba mi się jak ich krew zalewa i szukają setki tłumaczeń na ich wczorajszą nieudolność w 11 na 9. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ozłoce typa co mi powie co jest rasistowskiego w tej przyśpiewce, bo ni huhu nie wiem. Słowo ' Żydami'?
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Najwyraźniej słowa "zawsze nad wami".
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeszcze będą domagac się odszkodowanie za znieważenie mienia
A zresztą co ja pierdo*e... jakiego mienia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Nasi zawodnicy sami wystawili się do odstrzału. Co wypada kibicom, niekoniecznie muszą robić piłkarze. Grubo będzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie dyskryminują piosenki obrażajace Wisłę, dlaczego to nie jest ścigane?
kazdy z tych co byli na meczu Żyda widział w TV, więc chyba jasne jest że na meczu z ekipą która siebie nazywa Jude, również mówi sie na nich 'Żydzi' ![]() ciekawe czemu o wyższości nad Żydami śpiewa sie na meczu Wisły, przyokazji derbów a nie innych meczów, nie lunimy Żydów tylko 2x w roku, czy moze o innych Żydów chodzi?
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.11.2008 o godz. 15:45.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Teraz jeszcze gość zwany ostatnio na ich forum "podstrarzałym amatorem gejów"chce zarudnic prokuraturę, ale jemu się nie dziwię bo syn za Cracovią, córka za Wisłą a on sam sądząc po nicku co tydzień za kimś innym.
Ich forum potrafi wyleczyć każdą depresję. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zreszta... Wytlumacz to skutecznie Lidze, PZPNowi i prokuraturze, a stawiam kratę Dębowego Mocnego.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 27.11.2008 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Piłkarze po meczach zaczynają też "Każdy to powie" i zaraz jakiś obrzezaniec wymyśli że nawołują do nienawiści i konfrontacji. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy ktoś widział całe zdarzenie czy tylko opieracie sie na tym co było pokazane na TVN? Mam wrażenie że to drugie. I idę o zakład że prokurator żaden nie kiwnie na to nawet palcem a komisja ligi .. o.. ci to mogą wywinąć nam kozła :(
PS: a moderator niech bierze przykład z modów pasiastych, którzy tną każdy wpis niezgodny z jedynie słuszną linią narodu wybranego ![]()
Ostatnio edytowane przez Czesław : 27.11.2008 o godz. 16:00.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co by nie mowic, chlopaki narobily sobie przypalu...
Cytat:
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja proponuję skontaktować się z Towarzystwem Opieki Nad Zwierzętami w związku z nawoływaniem do znęcania się nad biednymi psiakami - w końcu to najlepsi kumple człowieka, a ci chcą je nie wiedzieć czemu gonić i przywiązywać łańcuchem do budy.
:( Może oni nie są Żydzi? Może to Koreańczycy? ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moderator wychodzi, innych na horyzoncie nie widac, wiec trzymajcie poziom
![]() pS. gdyby ktoś na meczu z Jasłem zaspiewał "je... Czarnych" to też idzie pod sąd ? ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Cytat:
moze grac brutalnie - to dziwne po drugi mecz z rzedu zaliczamy 2 czerwone kartki i jakos sedziowie nam nie poblazali a nawet wrecz przeciwnie do drugiej czesci to juz nawet nie ma zadnego komentarza. Zalosni, wiecznie ciemiezeni kompleksiarze |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale co sie im dziwic jak moje rybki w akwarium maja wiecej inteligecji niz oni wszyscy razem wzieci na tym ich forum.
Przeciez na tym meczu 98% dopingu to byly obelgi w kierunku Wisly i zawodnikow a nie doping swojego klubu. Wystarczylo poczytac na ich forum przymiarki do powitania Maleckiego. A potem maj pretesje do wszystkich o wszystko a wszczegolnosci do Wisly ze ich obrazamy. A moze dla nich bylo obelga ze tradycja Wislakow jest po meczu spotkanie kibicow i zawodnikow nawet na wyjezdzie i pospiewanie sobie?. Zawsze po meczu z nimi sa jakies cyrki i to zawsze z ich strony bo oni juz chyba tak maja i tak im pozostanie. ![]() ,
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Riki-tiki parchy pisza donosiki.
Typowe. "Inicjatywa jak najbardziej dobra. Nawet jesliby nic z tego nie wyszło to byłoby poczucie, że coś w tej sprawie sie zrobiło." Awe! PS: "warto by zebrać i podsumować, że tak powiem antysemickość gtsu" : ))))))))))))) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wpierw zakładają temaciki o Małeckim i wpisy że mu nogi i łapy połamią, następnie Mały fauluje Pasiaka (co jest normalne w piłce nożnej) i płaczą że Mały fauluje i powinni mu sprawę cywilną (
hipokryzja? skądże znowu! Jedna z nowych zasad według teletubisiów z niewłaściwej strony błoń: sfaulujesz, to czeka Cię kryminał, w najlepszym wypadku grzywna. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oni na prawde sa pocieszni
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Świat się kończy...kibice chcą pisać donosy i listy do mediów i prokuratury. Zgodnie z tradycją cracovia zawsze z policją
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Piłkarze zaśpiewali " Zawsze nad wami" myśląc, że kibice odpowiedzą im dalej : "pasiastymi pucybutami", a kibice nagle zaspiewali to co zaśpiewali. Nie ich wina, nie są jasnowidzami
.Czekam też na uzasadnienie, że zwrot "do pieca" jest antysemicki. Skoro na noszach coś co bardziej przypomina drewno, a nie piłkarza to kibicom tak sie to skojarzyło. A tak na poważnie to widać funkcjonariuszy Waltera z TVN-u, że wykorzystają każdy sfabrykowany "dowód", aby ułatwić swojej Legii zdobycie MP. Pewnie niedługo naślą na nas tego Flipa i Flapa z "Teraz My". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem po co ta cała napinka i klepanie się po tyłku?
Czy jak kiedyś dawno dawno temu niejaka "fajna laska" żaliła się na łamach Wybiórczej na "chamstwo i prostactwo" na trybunach Wisły to ktokolwiek rozsądny brał to na poważnie? Czy ktokolwiek pisał tutaj hasła typu "Zawsze z Wyborczą, Wisełka zawsze z Wyborczą" itp? Więc po co te komentarze nt Cracovii? Wystarczy że pasiasta "góra" odetnie się od donosu anonimowego "dziadka" i po temacie. Smród jednak pozostanie. Bo problem jest inny i przy oakzji został poruszony... Jak Polska długa i szeroka określenie "ty żydzie" będzie obrazą, "ty Niemcu" natomiast nie! I na nic tłumaczenie, ze sami na siebie tak mówią itp itd. Tak jest i trzeba to przyjąć. Wydawało się nawet, że wszystko poszło w dobrym kierunku - pamiętne apele przed rewanżem z T.H. o unikanie przyśpiewek nt żydów. a tu tymczasem do "zabawy" właczają się kopacze... Pozostaje tylko czekać, ale skoro karane jest "śmierć żydzewskiej ****ie" to "zawsze nad wami .......onymi zydami" tez może nie ujść uwadze. Liczę tylko, ze skończy się na karach finansowych dla śpiewaków - za głupote trzeba placić i to dosłownie. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() a poważnie, to żałość, żałość i jeszcze raz żałość. dzień czy dwa wcześniej, obrażają jak tylko się da jednego z naszych piłkarzy, również chyba rodzinę a teraz lament na całego o przyśpiewkę, która dotyczy tylko i wyłącznie ich, i nikt przy zdrowych zmysłach nie powinien myśleć inaczej! |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Ja już się popłakałem ze śmiechu. Fortuna Artur domaga się nawet by Maccabi zażądało dozywotniej dyskwalifikacji Małego. Jeśli pracownik naukowy jest tak bystry, czego wymagać od reszty nieudaczników i zakompleksionych baranów.
Będzie można ten temat z koszernego forum wyjątkowo ująć w White Star Awards? ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Napiszę krótko....
Buractwo....ze strony piłkarzy Wisły i kibiców, nigdy specjalnie nie trawiłem tej przyśpiewki ale gdy jeszcze dochodzi do sytuacji jaka jest na tym filmiku to trudno tego nie nazwać jak zwyczajna głupota. Gratuluję dobrego samopoczucia wszystkim, którzy nie widzą niczego złego w tym co widzieliśmy. Zaznaczę że wali mnie mnie w tym momencie hamstwo i prostactwo kibiców z Kałuży. Nie jest to żadne tłumaczenie tego co my pokazaliśmy właśnie w tej końcówce... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ta sprawa wpisuje sie w caly debilnie chory klimat towarzyszacy rywalizacji w Krk. Jest poprostu jak na wojnie---nie ma dobrych zabojcow i zlych zabojcow. Sa zabojcy i tyle. Dla mnie zadna nowosc---oni sie obnosza swoja antywislackoscia, a antysemityzm wpisuje sie w nasza wislackosc. Tyle ode mnie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Marcelo antysemita i pewnie jeszcze rasista
Piłkarze klaskali my śpiewaliśmy tak jakoś się zeszło... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
ja sie tylko zastanawiam, ktory z pilkarzy Wisly zaintonowal owa antysemicka przyspiewke. no bo przeciez mecz konczylo 8 zawodnikow, w tym marcelo, cantoro, i zdaje sie singlar, ktorzy raczej po polsku za wiele nie mowia. reszta to byl maczynski i leszczak, ktorym chyba jeszcze rodzice zabraniaja wulgarnych zwrotow, sobol i baszczu, ktorzy po nauczce z wroclawia raczej nie beda podskakiwac i juszczyk, ktory jest czlowiekem nadzywczaj spokojnym. ktow iec tak glosno darl sie "zawsze nad Wami..." ze az uslyszal ich stary, pewno lekko przygluchawy kibic szacownej druzyny poilkarskiej Cracovia Krakow.
to jest ****a prowokacja i tyle, to sie kupy nie trzyma. jak nas popaprancy nienawidza, to niech sie wedra na wyzszy poziom inteligencji bo to im dramatycznie nie wyszlo ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|