The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2008, 14:53
Pisali już donosy do PZPN, do FIFA i UEFA, teraz piszą do gazet i znienawidzonej przez wszystkich kibiców TVN.

Podoba mi się jak ich krew zalewa i szukają setki tłumaczeń na ich wczorajszą nieudolność w 11 na 9.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Firo
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.11.2008, 15:09
gigant napisał(a):Wyświetl post
Pisali już donosy do PZPN, do FIFA i UEFA, teraz piszą do gazet i znienawidzonej przez wszystkich kibiców TVN.
Niech jeszcze zadzwonia na blekitna linie radia zet, dostana pieniążka to może i oprawe zrobią
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej,
Codziennie w innym stanie ją spotykasz
Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.11.2008, 15:20
ozłoce typa co mi powie co jest rasistowskiego w tej przyśpiewce, bo ni huhu nie wiem. Słowo ' Żydami'?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 27.11.2008, 15:25
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
ozłoce typa co mi powie co jest rasistowskiego w tej przyśpiewce, bo ni huhu nie wiem. Słowo ' Żydami'?
Najwyraźniej słowa "zawsze nad wami".
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 27.11.2008, 15:27
Zalezy kto uzywa, sami nazywaja sie "Zydami" to jest ok, my tak samo powiemy to jestesmy rasisci, atysemici, gwalciciele itd
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.11.2008, 15:33
Jeszcze będą domagac się odszkodowanie za znieważenie mienia
A zresztą co ja pierdo*e... jakiego mienia
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 27.11.2008, 15:38
".......onymi Żydami" jak już coś

Nasi zawodnicy sami wystawili się do odstrzału. Co wypada kibicom, niekoniecznie muszą robić piłkarze. Grubo będzie.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 27.11.2008, 15:41
mnie dyskryminują piosenki obrażajace Wisłę, dlaczego to nie jest ścigane?
kazdy z tych co byli na meczu Żyda widział w TV, więc chyba jasne jest że na meczu z ekipą która siebie nazywa Jude, również mówi sie na nich 'Żydzi'
ciekawe czemu o wyższości nad Żydami śpiewa sie na meczu Wisły, przyokazji derbów a nie innych meczów, nie lunimy Żydów tylko 2x w roku, czy moze o innych Żydów chodzi?
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 27.11.2008 o godz. 15:45.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 27.11.2008, 15:42
Teraz jeszcze gość zwany ostatnio na ich forum "podstrarzałym amatorem gejów"chce zarudnic prokuraturę, ale jemu się nie dziwię bo syn za Cracovią, córka za Wisłą a on sam sądząc po nicku co tydzień za kimś innym.

Ich forum potrafi wyleczyć każdą depresję.
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Stary 27.11.2008, 15:44
mnie dyskryminują piosenki obrażajace Wisłę, dlaczego to nie jest ścigane?
kazdy z tych co byli na meczu Żyda widział w TV, więc chyba jasne jest że na meczu z ekipą która siebie nazywa Jude, również mówi sie na nich 'Żydzi'
Moze nie podobal im sie przymiotnik ".......eni"? Zyjemy w swiecie takiej a nie innej poprawnosci politycznej z ktora wygrac nie sposob, wiec osoby publiczne jak zawodnicy powinny troche pomyslec zanim cos zrobia. No ale jak prawie wszyscy kopacze sa po zawodowkach to czego oczekiwac...

Zreszta...
Wytlumacz to skutecznie Lidze, PZPNowi i prokuraturze, a stawiam kratę Dębowego Mocnego.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 27.11.2008 o godz. 15:51.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 27.11.2008, 15:56
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Moze nie podobal im sie przymiotnik ".......eni"? Zyjemy w swiecie takiej a nie innej poprawnosci politycznej z ktora wygrac nie sposob, wiec osoby publiczne jak zawodnicy powinny troche pomyslec zanim cos zrobia. No ale jak prawie wszyscy kopacze sa po zawodowkach to czego oczekiwac...

Zreszta...
Wytlumacz to skutecznie Lidze, PZPNowi i prokuraturze, a stawiam kratę Dębowego Mocnego.
Może się mylę, ale piłkarze zaintonowali "Zawsze nad wami", resztę odpowiedzieli kibice. Jeśli ktoś chciał zobaczyć brawa od piłkarzy i podpiąć je pod odpowiedź kibiców, tak zrobił. Nasi piłkarze po meczu nie zrobili nic co mogłoby wywołać falę krytyki.

Piłkarze po meczach zaczynają też "Każdy to powie" i zaraz jakiś obrzezaniec wymyśli że nawołują do nienawiści i konfrontacji.
Odpowiedz cytując
Czesław
Senior Member

Stary 27.11.2008, 15:56
A czy ktoś widział całe zdarzenie czy tylko opieracie sie na tym co było pokazane na TVN? Mam wrażenie że to drugie. I idę o zakład że prokurator żaden nie kiwnie na to nawet palcem a komisja ligi .. o.. ci to mogą wywinąć nam kozła :(

PS: a moderator niech bierze przykład z modów pasiastych, którzy tną każdy wpis niezgodny z jedynie słuszną linią narodu wybranego
Ostatnio edytowane przez Czesław : 27.11.2008 o godz. 16:00.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki"
- Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Stary 27.11.2008, 16:02
Co by nie mowic, chlopaki narobily sobie przypalu...

Cytat:
Mam wrażenie że to drugie. I idę o zakład że prokurator żaden nie kiwnie na to nawet palcem a komisja ligi .. o.. ci to mogą wywinąć nam kozła :(
Otoz to, za takie rzeczy moga przywalic jakies ujemne punkty itp i to mnie martwi bardziej niz grzywna czy zawiasy dla kopacza.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 27.11.2008, 16:05
Ja proponuję skontaktować się z Towarzystwem Opieki Nad Zwierzętami w związku z nawoływaniem do znęcania się nad biednymi psiakami - w końcu to najlepsi kumple człowieka, a ci chcą je nie wiedzieć czemu gonić i przywiązywać łańcuchem do budy.
:(
Może oni nie są Żydzi?
Może to Koreańczycy?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 27.11.2008, 16:05
moderator wychodzi, innych na horyzoncie nie widac, wiec trzymajcie poziom

pS. gdyby ktoś na meczu z Jasłem zaspiewał "je... Czarnych" to też idzie pod sąd ?
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 27.11.2008, 16:08
moderator wychodzi, innych na horyzoncie nie widac, wiec trzymajcie poziom

pS. gdyby ktoś na meczu z Jasłem zaspiewał "je... Czarnych" to też idzie pod sąd ?
A gdyby Stefan Białas był trenerem w Ugandzie i dostał wsparcie trybun?
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 27.11.2008, 16:23
Cytat:
To przecież taka kibicowska tradycja.
GTS może wszystko, moze grac brutalnie , może wysyłac ludzi do gazu...........

moze grac brutalnie - to dziwne po drugi mecz z rzedu zaliczamy 2 czerwone kartki i jakos sedziowie nam nie poblazali a nawet wrecz przeciwnie
do drugiej czesci to juz nawet nie ma zadnego komentarza. Zalosni, wiecznie ciemiezeni kompleksiarze
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.11.2008, 16:33
Ale co sie im dziwic jak moje rybki w akwarium maja wiecej inteligecji niz oni wszyscy razem wzieci na tym ich forum.

Przeciez na tym meczu 98% dopingu to byly obelgi w kierunku Wisly i zawodnikow a nie doping swojego klubu. Wystarczylo poczytac na ich forum przymiarki do powitania Maleckiego. A potem maj pretesje do wszystkich o wszystko a wszczegolnosci do Wisly ze ich obrazamy.

A moze dla nich bylo obelga ze tradycja Wislakow jest po meczu spotkanie kibicow i zawodnikow nawet na wyjezdzie i pospiewanie sobie?.

Zawsze po meczu z nimi sa jakies cyrki i to zawsze z ich strony bo oni juz chyba tak maja i tak im pozostanie.
,
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 27.11.2008, 16:35
Riki-tiki parchy pisza donosiki.
Typowe.

"Inicjatywa jak najbardziej dobra. Nawet jesliby nic z tego nie wyszło to byłoby poczucie, że coś w tej sprawie sie zrobiło."
Awe!

PS:
"warto by zebrać i podsumować, że tak powiem antysemickość gtsu" : )))))))))))))
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 27.11.2008, 16:47
Wpierw zakładają temaciki o Małeckim i wpisy że mu nogi i łapy połamią, następnie Mały fauluje Pasiaka (co jest normalne w piłce nożnej) i płaczą że Mały fauluje i powinni mu sprawę cywilną () założyć

hipokryzja? skądże znowu!

Jedna z nowych zasad według teletubisiów z niewłaściwej strony błoń: sfaulujesz, to czeka Cię kryminał, w najlepszym wypadku grzywna.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.11.2008, 16:49
Oni na prawde sa pocieszni
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.11.2008, 17:00
Świat się kończy...kibice chcą pisać donosy i listy do mediów i prokuratury. Zgodnie z tradycją cracovia zawsze z policją
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.11.2008, 17:42
Piłkarze zaśpiewali " Zawsze nad wami" myśląc, że kibice odpowiedzą im dalej : "pasiastymi pucybutami", a kibice nagle zaspiewali to co zaśpiewali. Nie ich wina, nie są jasnowidzami .
Czekam też na uzasadnienie, że zwrot "do pieca" jest antysemicki. Skoro na noszach coś co bardziej przypomina drewno, a nie piłkarza to kibicom tak sie to skojarzyło.
A tak na poważnie to widać funkcjonariuszy Waltera z TVN-u, że wykorzystają każdy sfabrykowany "dowód", aby ułatwić swojej Legii zdobycie MP. Pewnie niedługo naślą na nas tego Flipa i Flapa z "Teraz My".
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.11.2008, 18:05
Nie wiem po co ta cała napinka i klepanie się po tyłku?
Czy jak kiedyś dawno dawno temu niejaka "fajna laska" żaliła się na łamach Wybiórczej na "chamstwo i prostactwo" na trybunach Wisły to ktokolwiek rozsądny brał to na poważnie? Czy ktokolwiek pisał tutaj hasła typu "Zawsze z Wyborczą, Wisełka zawsze z Wyborczą" itp?
Więc po co te komentarze nt Cracovii? Wystarczy że pasiasta "góra" odetnie się od donosu anonimowego "dziadka" i po temacie.

Smród jednak pozostanie. Bo problem jest inny i przy oakzji został poruszony... Jak Polska długa i szeroka określenie "ty żydzie" będzie obrazą, "ty Niemcu" natomiast nie! I na nic tłumaczenie, ze sami na siebie tak mówią itp itd. Tak jest i trzeba to przyjąć. Wydawało się nawet, że wszystko poszło w dobrym kierunku - pamiętne apele przed rewanżem z T.H. o unikanie przyśpiewek nt żydów.
a tu tymczasem do "zabawy" właczają się kopacze... Pozostaje tylko czekać, ale skoro karane jest "śmierć żydzewskiej ****ie" to "zawsze nad wami .......onymi zydami" tez może nie ujść uwadze.
Liczę tylko, ze skończy się na karach finansowych dla śpiewaków - za głupote trzeba placić i to dosłownie.
Odpowiedz cytując
Galileo
Banita

Od: 11.2008

Stary 27.11.2008, 18:24
Cytat:
Najlepiej skompletowac materialy i wyslac do tej gminy zydowskiej, ktora ma najlepszych prawnikow.
to jest dobre

a poważnie, to żałość, żałość i jeszcze raz żałość.
dzień czy dwa wcześniej, obrażają jak tylko się da jednego z naszych piłkarzy, również chyba rodzinę a teraz lament na całego o przyśpiewkę, która dotyczy tylko i wyłącznie ich, i nikt przy zdrowych zmysłach nie powinien myśleć inaczej!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 27.11.2008, 18:59
Ja już się popłakałem ze śmiechu. Fortuna Artur domaga się nawet by Maccabi zażądało dozywotniej dyskwalifikacji Małego. Jeśli pracownik naukowy jest tak bystry, czego wymagać od reszty nieudaczników i zakompleksionych baranów.

Będzie można ten temat z koszernego forum wyjątkowo ująć w White Star Awards?
Odpowiedz cytując
WisłaRuczaj
Member

Od: 05.2003

Stary 27.11.2008, 19:00
Napiszę krótko....
Buractwo....ze strony piłkarzy Wisły i kibiców, nigdy specjalnie nie trawiłem tej przyśpiewki ale gdy jeszcze dochodzi do sytuacji jaka jest na tym filmiku to trudno tego nie nazwać jak zwyczajna głupota.
Gratuluję dobrego samopoczucia wszystkim, którzy nie widzą niczego złego w tym co widzieliśmy.

Zaznaczę że wali mnie mnie w tym momencie hamstwo i prostactwo kibiców z Kałuży. Nie jest to żadne tłumaczenie tego co my pokazaliśmy właśnie w tej końcówce...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.11.2008, 19:24
Ta sprawa wpisuje sie w caly debilnie chory klimat towarzyszacy rywalizacji w Krk. Jest poprostu jak na wojnie---nie ma dobrych zabojcow i zlych zabojcow. Sa zabojcy i tyle. Dla mnie zadna nowosc---oni sie obnosza swoja antywislackoscia, a antysemityzm wpisuje sie w nasza wislackosc. Tyle ode mnie.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.11.2008, 19:36
Marcelo antysemita i pewnie jeszcze rasista

Piłkarze klaskali my śpiewaliśmy tak jakoś się zeszło...
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 27.11.2008, 19:38
ja sie tylko zastanawiam, ktory z pilkarzy Wisly zaintonowal owa antysemicka przyspiewke. no bo przeciez mecz konczylo 8 zawodnikow, w tym marcelo, cantoro, i zdaje sie singlar, ktorzy raczej po polsku za wiele nie mowia. reszta to byl maczynski i leszczak, ktorym chyba jeszcze rodzice zabraniaja wulgarnych zwrotow, sobol i baszczu, ktorzy po nauczce z wroclawia raczej nie beda podskakiwac i juszczyk, ktory jest czlowiekem nadzywczaj spokojnym. ktow iec tak glosno darl sie "zawsze nad Wami..." ze az uslyszal ich stary, pewno lekko przygluchawy kibic szacownej druzyny poilkarskiej Cracovia Krakow.

to jest ****a prowokacja i tyle, to sie kupy nie trzyma. jak nas popaprancy nienawidza, to niech sie wedra na wyzszy poziom inteligencji bo to im dramatycznie nie wyszlo
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów