|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak dobrze że mam już wyjebane na ten sezon. Dobrze że nie będzie pucharów za rok. Wykruszy się banda gwiazdorków która chciała się tylko w pucharach pokazać + nie będzie kompromitacji. A ruchy korony i inne wynalazki niech się przejadą w 2 czy 3 rundzie ligi europy to skonczy sie nasmiewanie z porazek Wisły w pucharach.
Problemem jest skompletowanie rozsądnej kadry na następny sezon żeby być może włączyć się do walki o puchary. Być może uda się sprzedać Meliksona choć dałbym mu jeszcze szanse bo jakby nawet Messi miał grać w ataku w jednej linii z gargułą jirsakiem i genkowem to prawdopodobnie też by nie zaistniał w takim meczu. Nie spodziewałem się że w sezonie w którym wyszliśmy z grupy LE osiągniemy aż takie dno. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Samo wyznaczenie na finał kieleckiego kurnika, pokazało wyraźnie że PZPN zadba o to by w finale brakło Wisły.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Łukasz "lwie serce" Graguła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Stado baranów bezwolnie prowadzone na rzeż z beczącym kozłem na ławce.
Bez rozróżnienia na Polaków i obcych, dobrze opłaconych i żle opłaconych, z wytatuowanym Reymanem i bez. Skłaniam się do hipotezy, że zatrudnienie Probierza ma spowodowac efekt kozy http://ballada-z-trupem.blog.pl/efekt-kozy,14350600,n czyli Smuda wybawieniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nigdy nie spadnie, Wisełka nigdy nie spadnie!
Powód: forum zmienilo duze na male
Ostatnio edytowane przez SV_ : 03.04.2012 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nienawidzę Garguły.
Przyznaję, dziwne to uczucie w stosunku do piłkarza ukochanego klubu ale p.i.z.d.y zwyczajnie nie jestem w stanie znieść. Pozbawiony wszelkiej ambicji, charakteru, kręgosłupa krętacz. Won. I niech w końcu Probierz zakaże mu wykonywania SFG. Ileż można walić piłką w głowy piłkarzy w murze!? I ta c.i.p.a ma czelność nosić opaskę. Jak nisko upadła ta drużyna, skoro zasłużyła na takiego "lidera". Gila nie ma się co czepiać, powinien był gwizdnąć karnego za durne zachowanie Diaza kilka minut po przerwie. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dobrze, że nie będzie pucharów. Jeszcze "włodarze" gotowi pomyśleć, że tą zbieraniną można "coś" osiągnąć. Niestety nikomu się już takiego kitu nie wciśnie. A ja wolę poważną, konkretną i w dobrym stylu - na przykład jak Zagłębie - obronę przed spadkiem, niż kabaretowe granie o "miszcza". PP miał być pocieszeniem no ale i tak grajki są zbyt słabi choćby na to.
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.04.2012 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale żes ku*** napisał. A tak wogóle gra słaba dziś ale przeciez to był mecz i PP a więc żadnych pkt nie stracilismy dziś..
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 03.04.2012 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I to jest cała prawda o tej drużynie a jednocześnie tez prawda o beznadziejnej polityce klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
3/4 drużyny do WY*******ENIA ! Ileż można taką postawę tolerować ?
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zamknijcie to forum i ten temat w piz.du. Naprawdę szkoda czasu nas wszystkich na pisanie o tych cip ach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Panowie skoro jednym z najlepszych zawodników Ruchu jest Zieńczuk ,to o czym to świadczy....?Najlepszym komentarzem do tego niech będzie porównanie rzutu wolnego,bitego przez Zieńczuka i zraz po nim przez Gargułe.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3/4 drużyny do WY*******ENIA ! Ileż można taką postawę tolerować ?
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kiedy najbliższy trening? Uważam że w miare możliwości powinniśmy ich odwiedzać. Albo "mobilizować" żeby nie robili jeszcze większego wstydu albo "podziękować" skoro i tak grają tak bo wiedzą że niedługo tu pokopią w piłke...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja nie mogę patrzeć na Diaza, jest tak słaby i kompletnie nie przydatny drużynie ba... Co mecz stwarza zagrożenia pod naszą bramką.
....a co mecz mam Dejavo, no nie ma tak żeby właśnie Diaz za kimś nie gonił. On niekiedy kończy mecz bez nawet jednej przemyslanej interwencji w defensywy. On nie broni od Bramki, no on zawsze kogoś goni, fauluje tymi racicami i daje powody by gwizdnac 11. Te jego wslizgi są tak nie przemyślane jak i cala jego postawa! Tak sie cieszylem że znalazł się frajer i bajbaj. To nie....wrócił jak bumerang . Jezu !!! Jak on mnie ciśnieniuje, jeszcze te jego oczy...jak widzę te jego minę , gdy udaje zdziwionego to mam wrażenie że mu oczy z orbit wy.......a. Obok Mały będzie przebiegal i niechcący zdepta...znów bedzie na niego nagonka , że po złości to było.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.04.2012 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jutro ruszam na galerie handlowe.
Jak spotkam splunę na buty lub liścia sprzedam. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A czego Wy się spodziewacie? Jaki interes w oddawaniu zdrowia za Wisłę mają w tej chwili zawodnicy, którzy za półtora miesiąca wpiszą sobie Wisłę w CV w rubryce "byłe kluby" albo "doświadczenie zawodowe"? Poza tym mądrze ktoś napisał, że jakbyśmy awansowali do pucharów, to by się okazało, że mamy wspaniałą drużynę. A tak może warto zrobić krok do tyłu, żeby później dać dwa do przodu. I za rok cieszyć się z mistrzostwa.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
A czego Wy się spodziewacie? Jaki interes w oddawaniu zdrowia za Wisłę mają w tej chwili zawodnicy, którzy za półtora miesiąca wpiszą sobie Wisłę w CV w rubryce "byłe kluby" albo "doświadczenie zawodowe"? Poza tym mądrze ktoś napisał, że jakbyśmy awansowali do pucharów, to by się okazało, że mamy wspaniałą drużynę. A tak może warto zrobić krok do tyłu, żeby później dać dwa do przodu. I za rok cieszyć się z mistrzostwa.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bo nie mogą być. Grają równie słabo. Szansa dla nich to wypożyczenie, i jeśli tam błysną dopiero wtedy gra w Wiśle.
Mnie w tym najbardziej w....ia to że taki Jaliens "czyste spodenki" kasuje tyle co utrzymanie z 20 Czekajów. A gra równie tragicznie co Czekaj! Po co nam On? A z tej 20 może jakiś lepszy się znajdzie? Mecz dramat. Ruch nas upokorzył.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czy ten matoł z numerem 10 płąci Probierzowi za każdy rozegrany mecz
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No dobra cały czas się powtarza że przecież życia nie będą oddawać za Wisłe skoro kończy się ich przygoda w tym klubie.Ale czy logicznie po ludzku patrzac nie jest to nienormalne? Kurde chyba każdy w miarę rozwinięty homo sapiens ma zapisaną w dna wolę wygrywania z innymi homo sapiens i wielką radość z odniesienia zwycięstwa nad inną grupą homo sapiens... No ja sam jeśli bym grał obojętnie czy w Gryfie Wejherowo czy Manchesterze Utd i czy za 1000 czy 1mln zł to chciałbym wygrywać i zrobiłbym ku temu wszystko co by się dało dając z siebie maksimum. Bo co mi z wielkiej kasy jakby każdy napotkany przypadkowo człowiek kibicujący klubowi w którym gram patrzył na mnie z pogardą i nie podałby mi ręki. Nosz kuzwa po prostu bym się zapadł pod ziemie i na nic by mi były miliony na koncie... Więc ja po prostu tego nie rozumiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ludzie, opamiętajcie się...
Do kogo macie pretensje? Do piłkarzy? Tych samych, którzy zdobyli mistrzostwo Polski jeszcze niedawno byli o krok od LM i odpadli z jej ćwierćfinalistą , zdobyli zasłużone punkty w LE? Zgadnijcie czym różni się skład Wisły w meczu z z Ruchem od składu w meczu z Apoelem? Osobą trenera. Należało, nawet po porażkach, zostawić Maaskanta wraz z Moskalem i wesprzeć ich, jeszcze bardziej wmacniając drużynę, zamiast szukać kwadratowych jaj i tworzyć mity o wpędzeniu Wisły w długi. Goście, którzy chcą sprzedawać liście piłkarzom, niech zaczną od sprzedawania liścia Cupiałowi i jego doradcom |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Proponuje po tym kolejnym blamażu, zbojkotować rewanż na R22! Może wtedy zaczną się z nami liczyć!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]() Mam pretensje do wkładów, że nie zapierdalają tak jak piłkarze Korony. Jak nie potrafią grać w piłke to mają tak zapierdalać, aby się zrzygać, zemdleć, zesrać w spodenki. Cokolwiek. Mają k***a za to płacone ciężkie pieniądze. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|