|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Los Nas kara arbitrami w tej rundzie
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
kto bedzie umierał za Wisłe wiedząc ze za półtora miesiąca wypierdala?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem na czym to polega, ale oglądanie tej drużyny okropnie boli... Młodzi Polacy w obronie są gorsi razem od... (myślę i nie umiem znaleźć słów). Wszyscy potykają się o własne nogi, które w przypadku jakiejkolwiek stykowej sytuacji starannie odstawiają. Piach i dno. Najgorsze jest to, że za pół roku nawet tego nie będzie...
![]()
Nonckiewicz!! Siadej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sędziowie moderują ligę juz przynajmniej od kilku kolejek. W PZPN-ie tradycyjne silne śląskie lobby za wszelka cene chce pomóc Ruchowi. 2 karne z kapelusza w 2 ostatnich meczach z Ruchem. Finał PP w Kielcach załatwione na dniach, zapewne musieli obiecać preziowi Kielc, że nie bedzie tam Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
to nie los to pzpn wiadomo było że ten złamas gil nas wydyma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie ma co się martwić. Sezon nie jest jeszcze stracony. Wystarczy aby piłkarze wygrali mecz, po którym zniszczono Wisłę i Maaskanta. Cupiał stwierdzi, że warto było poszaleć z trenerami, zaś kibice tym bardziej zadowolą się w pełnii, derbową zemstą i będzie git w Krakowie i na świecie.
![]() Ps. po okresie ciszy i wyczekiwania, musiałem podsumować sezon ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 03.04.2012 o godz. 19:29.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
WSTYD i tyle... więcej słów nie potrafię znaleźć na to co dziś widzieliśmy
![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 03.04.2012 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zwalaj winy na sędziów. Ci są bardzo kiepscy, zgoda. Ale to wszystko co widzimy to pokłosie wielu lat bezmyślnych rządów w tym klubie, szamotania się pomiędzy sprzecznymi koncepcjami budowania drużyny i klubu. Braku jakiejkolwiek konsekwencji w działaniu i odpowiedzialności.
Efekt jaki jest każdy widzi. Co mecz to serce boli bardziej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No i piłkarze zgodnie z planem załątwili sobie wakacje juz 3 kwietnia
Karny moze i z du... ale upatrujacym porazki w pracy sedziego zalecam pojsc sie leczyc, przykladowo na nogi, bo na glowe juz jest najwyrazniej za pozno ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
jak bym spotkal teraz ktoregos nszego kopacza(moze poza Maleckim,Pareiko,i Genkowem),to chyba w morde by odemnie dostal po tym dzisiejszym meczu!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sezon to już mamy z głowy. Puchary tez mamy z głowy. Czas na budowę nowego zespołu na POLAKACH. Valckx możesz już odejść !!!
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Cięzko jest być ostatnio kibicem Wisły...ale, niektórzy mają gorzej.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Sędzie Gil który niejednokrotnie sędziował przeciwko Wiśle wydrukował karnego co nie zmienia faktu, że piłkarze zagrali żałośnie słabo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Już widzę te kolejki do rewanżowego meczu.
W którym oczywiście wygramy 2:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to na Ruchu zapowiada sie negatywny rekord frekwencji.
Zieniu Gargułe+ Lameya i Nuneza łącznie, w dośrodkowaniach wciąga nosem Co do karnego,mogl juz podyktowac po faulu Diaza,doigralismy sie w koncu.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Garguła wzbudza we mnie autentyczną agresję. Tępy, głupkowaty uśmiech błąkający się po twarzy. Nie widać po nim ani cienia sportowej złości. Ta siermięga ubiera opaskę kapitana, którą kiedyś nosił Reyman. Przybija jak gdyby nigdy nic piątką schodzącemu Piechowi. Po meczu uściski z piłkarzmi Ruchu. Czy tak zachowuje się kapitan po przegranym meczu?!!!!!!!!! Trzymajcie mnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jirsak potykający się k***** na piłce, Garguła wielce mi piłkarz nie potrafi kopnąć nad 1 zawodnikem w murze, Iwan ma racje - na kręgle wyp***** albo do kasyna jak to masz w zwyczaju pajacu. Brud - 2 wolne - 2 stracone bramki. Nunez - największy pajac w tej drużynie, ja p*****, kto go tu sprowadził!!! Melikson? Nie kojarze gościa, czapke niewidke musiał mieć dzisaj gwiazdor.
A na deser Paweł Gil. Z nazwisk sie nie szydzi, ale jemu to pasuje idealnie. Co za półgłowek tego "sędziego" dopuścił do gwizdka. WYP******* |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pie...one gwiazdory. Wyj..bac cale to towarzystwo w cholere.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ruch jest o dwie klasy lepszy. Na 10 meczów wygrałby z Wisłą co najmniej 9 bo jeden przez przypadek drużyna o 2 klasy słabsza jak Wisła - mogłaby szczęśliwie zremisować lub nawet wygrać. Ale w pozostałych 9 Ruch wygrywa i to tyloma bramkami ile chce.
Po przypadkowej bramce na 1:1 Wisełki, Ruch przestał grać na chodzonego i goście z Krakowa nie wiedzieli co się dzieje. Mniej więcej tak samo nie wiedzieli co się dzieje na Cyprze po przypadkowej bramce Wilka. Przez pół godziny chyba raz Wiślacy przeszli połowę. No i w końcówce jak już było 3:1 płaska wrzutka Meliksona... Tyle. Ogólnie ciężko być rozczarowanym wynikiem bo gdyby to były równorzędne drużyny to można by się martwić wynikiem. Przy dwóch klasach różnicy nie ma zmiłuj się - wygrywa regularnie ta lepsza.
Jakbyś kasował 300 tys Euro i mógł się opierd**ć i nikt by niczego od Ciebie za tą kasę nie wymagał to też byś chodził z bananem na twarzy i klepał w swej radości wszystkich na około.
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.04.2012 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja myślę, że przerwa w pucharach dobrze nam zrobi. Inne kluby tak głośno mówiące, jakby to było, gdyby to oni nie Wisła walczyła w pucharach... itd itp
Największy problem co będzie teraz? Drogi są dwie: albo budujemy Wisłę na bazie młodych zdolnych z tym trenerem, albo znowu wpada dyzma, ściąga dupopalca arboledę, poszepcze Cupiałowi do uszka i kolejny sezon mamy roz.jebany bo chyba w ściągnięcie Jimeneza to już chyba jednak nikt nie wierzy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Dzisiejszy mecz oczywiście to zasłużona porażka, co nie zmienia faktu, że o wyniku dwumeczu może przesądzić jeden błąd błazna z gwizdkiem... ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I co teraz złotousty prombierz powie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I oby mieli jeszcze gorzej. Ci zza miedzy oczywiście
![]() Za kopaczem - jeden mecz mniej do końca sezonu. Na szczęście. Dziś kopacze przestały kopać od stanu 2-1. Wcześniej o dziwo coś próbowali zdziałać. Garguła powinie zostać w Chorzowie i poprosić Zieńczuka o kilka godzin korepetycji. Jeżeli nie jest zainteresowany taką formą pomocy to niech wypierdala. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Powtórze żenada
Za Wisła jestem bez względu jak gra i gdzie gra, również gdy grała w II lidze.
Radość z porażki Wisły to patologia, jeśli okazuje ją kibic Wisły. _______ Co dalej, ano jest rewanż i mecz derbowy z pasiakami i tyle w tym marnym sezonie dla nas.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.04.2012 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przed derbami konieczny jest wjazd Wiślackiej ekipy od mocnych wrażeń. Pierwszy w kolejce do liście Melikson i Garguła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
No i chyba żeganmy się z pucharami. Ciężko mi wyobrazić sobie, że drużyna która nie strzela prawie bramek odrabia dwubramkową stratę.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Udawałbyś chociaż trochę obiektywnego. Wg mnie trzeba pożegnać się z pucharami. Może dobrze nam to zrobi? Wiem, wiem finanse. Ale my nawet zespołu na te puchary mieć nie będziemy. Znowu będzie wstyd? Tak czy owak to chyba koniec naszego Los Szrotos Internationalos + kilka drzazg polskiego drewna ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1997/98 Łódzki KS Polonia Warszawa Wisła Kraków 1998/99 Wisła Kraków Widzew Łódź Legia Warszawa 1999/00 Polonia Warszawa Wisła Kraków Ruch Chorzów 2000/01 Wisła Kraków Pogoń Szczecin Legia Warszawa 2001/02 Legia Warszawa Wisła Kraków Amica Wronki 2002/03 Wisła Kraków Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski GKS Katowice 2003/04 Wisła Kraków Legia Warszawa Amica Wronki 2004/05 Wisła Kraków Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski Legia Warszawa 2005/06 Legia Warszawa Wisła Kraków Zagłębie Lubin 2006/07 Zagłębie Lubin GKS Bełchatów Legia Warszawa 2007/08 Wisła Kraków Legia Warszawa Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 83. 2008/09 Wisła Kraków Legia Warszawa Lech Poznań 2009/10 Lech Poznań Wisła Kraków Ruch Chorzów 2010/11 Wisła Kraków Śląsk Wrocław Legia Warszawa Zaiste żenujące osiągnięcia |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Niech mi ktos powie, dlaczego przy wolnym wykonywanym przez Zienia, dwoch naszych srodkowych obroncow, nie bierze udzialu w obronie, tylko sobie spaceruje..Gargula powinien poprosic o usuniecie "1" ze swojej koszulki.."0" mu styknie..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|