The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2012, 19:16
Los Nas kara arbitrami w tej rundzie
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 03.04.2012, 19:19
kto bedzie umierał za Wisłe wiedząc ze za półtora miesiąca wypierdala?
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
maxurd
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 03.04.2012, 19:19
Nie wiem na czym to polega, ale oglądanie tej drużyny okropnie boli... Młodzi Polacy w obronie są gorsi razem od... (myślę i nie umiem znaleźć słów). Wszyscy potykają się o własne nogi, które w przypadku jakiejkolwiek stykowej sytuacji starannie odstawiają. Piach i dno. Najgorsze jest to, że za pół roku nawet tego nie będzie...
Nonckiewicz!! Siadej...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.04.2012, 19:20
Sędziowie moderują ligę juz przynajmniej od kilku kolejek. W PZPN-ie tradycyjne silne śląskie lobby za wszelka cene chce pomóc Ruchowi. 2 karne z kapelusza w 2 ostatnich meczach z Ruchem. Finał PP w Kielcach załatwione na dniach, zapewne musieli obiecać preziowi Kielc, że nie bedzie tam Wisły.
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.04.2012, 19:21
to nie los to pzpn wiadomo było że ten złamas gil nas wydyma.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 03.04.2012, 19:22
Nie ma co się martwić. Sezon nie jest jeszcze stracony. Wystarczy aby piłkarze wygrali mecz, po którym zniszczono Wisłę i Maaskanta. Cupiał stwierdzi, że warto było poszaleć z trenerami, zaś kibice tym bardziej zadowolą się w pełnii, derbową zemstą i będzie git w Krakowie i na świecie.

Ps. po okresie ciszy i wyczekiwania, musiałem podsumować sezon
Ostatnio edytowane przez kot : 03.04.2012 o godz. 19:29.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.04.2012, 19:24
WSTYD i tyle... więcej słów nie potrafię znaleźć na to co dziś widzieliśmy

kot napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się martwić. Sezon nie jest jeszcze stracony. Wystarczy aby piłkarze wygrali mecz, po którym zniszczono Wisłę i Maskanta. Cupiał stwierdzi, że warto było poszaleć z trenerami, zaś kibice tym bardziej zadowolą się w pełnii, zemstą nad pasami i będzie git.

Ps. po czasie ciszy, musiałem podsumować sezon
Lepiej bym tego nie ujął
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 03.04.2012 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Stary 03.04.2012, 19:24
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Los Nas kara arbitrami w tej rundzie
Nie zwalaj winy na sędziów. Ci są bardzo kiepscy, zgoda. Ale to wszystko co widzimy to pokłosie wielu lat bezmyślnych rządów w tym klubie, szamotania się pomiędzy sprzecznymi koncepcjami budowania drużyny i klubu. Braku jakiejkolwiek konsekwencji w działaniu i odpowiedzialności.

Efekt jaki jest każdy widzi. Co mecz to serce boli bardziej.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.04.2012, 19:26
No i piłkarze zgodnie z planem załątwili sobie wakacje juz 3 kwietnia
Karny moze i z du... ale upatrujacym porazki w pracy sedziego
zalecam pojsc sie leczyc, przykladowo na nogi, bo na glowe juz jest najwyrazniej za pozno
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
lopez80
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 03.04.2012, 19:27
jak bym spotkal teraz ktoregos nszego kopacza(moze poza Maleckim,Pareiko,i Genkowem),to chyba w morde by odemnie dostal po tym dzisiejszym meczu!!!
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Sezon to już mamy z głowy. Puchary tez mamy z głowy. Czas na budowę nowego zespołu na POLAKACH. Valckx możesz już odejść !!!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Cięzko jest być ostatnio kibicem Wisły...ale, niektórzy mają gorzej.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Sędzie Gil który niejednokrotnie sędziował przeciwko Wiśle wydrukował karnego co nie zmienia faktu, że piłkarze zagrali żałośnie słabo.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Już widzę te kolejki do rewanżowego meczu.
W którym oczywiście wygramy 2:0.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.04.2012, 19:29
No to na Ruchu zapowiada sie negatywny rekord frekwencji.

Zieniu Gargułe+ Lameya i Nuneza łącznie, w dośrodkowaniach wciąga nosem

Co do karnego,mogl juz podyktowac po faulu Diaza,doigralismy sie w koncu..
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 03.04.2012, 19:29
Garguła wzbudza we mnie autentyczną agresję. Tępy, głupkowaty uśmiech błąkający się po twarzy. Nie widać po nim ani cienia sportowej złości. Ta siermięga ubiera opaskę kapitana, którą kiedyś nosił Reyman. Przybija jak gdyby nigdy nic piątką schodzącemu Piechowi. Po meczu uściski z piłkarzmi Ruchu. Czy tak zachowuje się kapitan po przegranym meczu?!!!!!!!!! Trzymajcie mnie...
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.04.2012, 19:30
Jirsak potykający się k***** na piłce, Garguła wielce mi piłkarz nie potrafi kopnąć nad 1 zawodnikem w murze, Iwan ma racje - na kręgle wyp***** albo do kasyna jak to masz w zwyczaju pajacu. Brud - 2 wolne - 2 stracone bramki. Nunez - największy pajac w tej drużynie, ja p*****, kto go tu sprowadził!!! Melikson? Nie kojarze gościa, czapke niewidke musiał mieć dzisaj gwiazdor.

A na deser Paweł Gil. Z nazwisk sie nie szydzi, ale jemu to pasuje idealnie. Co za półgłowek tego "sędziego" dopuścił do gwizdka.

WYP*******
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.04.2012, 19:30
murray napisał(a):Wyświetl post
Już widzę te kolejki do rewanżowego meczu.
W którym oczywiście wygramy 2:0.
Chyba że Ruch wyjdzie w "ósemkę" na boisko
Odpowiedz cytując
Aletsch
Member

Od: 11.2008

Stary 03.04.2012, 19:31
Pie...one gwiazdory. Wyj..bac cale to towarzystwo w cholere.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.04.2012, 19:32
Ruch jest o dwie klasy lepszy. Na 10 meczów wygrałby z Wisłą co najmniej 9 bo jeden przez przypadek drużyna o 2 klasy słabsza jak Wisła - mogłaby szczęśliwie zremisować lub nawet wygrać. Ale w pozostałych 9 Ruch wygrywa i to tyloma bramkami ile chce.

Po przypadkowej bramce na 1:1 Wisełki, Ruch przestał grać na chodzonego i goście z Krakowa nie wiedzieli co się dzieje. Mniej więcej tak samo nie wiedzieli co się dzieje na Cyprze po przypadkowej bramce Wilka. Przez pół godziny chyba raz Wiślacy przeszli połowę. No i w końcówce jak już było 3:1 płaska wrzutka Meliksona... Tyle.

Ogólnie ciężko być rozczarowanym wynikiem bo gdyby to były równorzędne drużyny to można by się martwić wynikiem. Przy dwóch klasach różnicy nie ma zmiłuj się - wygrywa regularnie ta lepsza.

Barti napisał(a):Wyświetl post
Garguła wzbudza we mnie autentyczną agresję. Tępy, głupkowaty uśmiech błąkający się po twarzy. Nie widać po nim ani cienia sportowej złości. Ta siermięga ubiera opaskę kapitana, którą kiedyś nosił Reyman. Przybija jak gdyby nigdy nic piątką schodzącemu Piechowi. Po meczu uściski z piłkarzmi Ruchu. Czy tak zachowuje się kapitan po przegranym meczu?!!!!!!!!! Trzymajcie mnie...

Jakbyś kasował 300 tys Euro i mógł się opierd**ć i nikt by niczego od Ciebie za tą kasę nie wymagał to też byś chodził z bananem na twarzy i klepał w swej radości wszystkich na około.
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.04.2012 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 03.04.2012, 19:32
A ja myślę, że przerwa w pucharach dobrze nam zrobi. Inne kluby tak głośno mówiące, jakby to było, gdyby to oni nie Wisła walczyła w pucharach... itd itp
Największy problem co będzie teraz? Drogi są dwie:
albo budujemy Wisłę na bazie młodych zdolnych z tym trenerem, albo znowu wpada dyzma, ściąga dupopalca arboledę, poszepcze Cupiałowi do uszka i kolejny sezon mamy roz.jebany
bo chyba w ściągnięcie Jimeneza to już chyba jednak nikt nie wierzy
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.04.2012, 19:33
lopez80 napisał(a):Wyświetl post
jak bym spotkal teraz ktoregos nszego kopacza(moze poza Maleckim,Pareiko,i Genkowem),to chyba w morde by odemnie dostal po tym dzisiejszym meczu!!!
Litości...

Dzisiejszy mecz oczywiście to zasłużona porażka, co nie zmienia faktu, że o wyniku dwumeczu może przesądzić jeden błąd błazna z gwizdkiem...
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.04.2012, 19:34
I co teraz złotousty prombierz powie ze go Gil przekrecił?Gramy piach ruch podkrecil tempo i po wisle ,widac przygotowanie do sexonu Moskala i Taktyke Prombierza ale tu jak juz wielu pisalo i Murinho by nie dał rady.gdyby startowali z pułapu takim sredniakiem jak kelce cz gornik to jeszcze człowiek by te porazki lykal spokojniej ale oni co mecz to coraz bardziej sie błażnią.kocham moj klub lat 40 i wypierdalac psełdo grajki Gargułu ,Jaliensy ,Lameye i inne wynalazki ,z reszta Brud tez niespelnoiny talent z goscia nic nie bedzie typowy sredniaczek,a szkoda juz pisac i sie w....iac ale czy wygrywasz czy nie..........
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

gigant napisał(a):Wyświetl post
Cięzko jest być ostatnio kibicem Wisły...ale, niektórzy mają gorzej.
I oby mieli jeszcze gorzej. Ci zza miedzy oczywiście

Za kopaczem - jeden mecz mniej do końca sezonu. Na szczęście.
Dziś kopacze przestały kopać od stanu 2-1. Wcześniej o dziwo coś próbowali zdziałać.

Garguła powinie zostać w Chorzowie i poprosić Zieńczuka o kilka godzin korepetycji. Jeżeli nie jest zainteresowany taką formą pomocy to niech wypierdala.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
hahaha 3:1
Powtórze żenada .
Za Wisła jestem bez względu jak gra i gdzie gra, również gdy grała w II lidze.
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
. Będzisz się kiedyś miał więcej problemów w życiu niż wynik Wisły to bardziej realistycznie będziesz świat postrzegał
Nie pouczaj bo Wisłę pamiętam z lat 70-tych, a jak masz jakieś inne problemy, życiowe, to zmarwię Cię, ale wszyscy jakieś mają i forum Wisły nie jest miejscem na ich rozwiązywanie.

Radość z porażki Wisły to patologia, jeśli okazuje ją kibic Wisły.

_______

Co dalej, ano jest rewanż i mecz derbowy z pasiakami i tyle w tym marnym sezonie dla nas.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.04.2012 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Przed derbami konieczny jest wjazd Wiślackiej ekipy od mocnych wrażeń. Pierwszy w kolejce do liście Melikson i Garguła.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 03.04.2012, 19:36
No i chyba żeganmy się z pucharami. Ciężko mi wyobrazić sobie, że drużyna która nie strzela prawie bramek odrabia dwubramkową stratę.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.04.2012, 19:37
maxurd napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem na czym to polega, ale oglądanie tej drużyny okropnie boli... Młodzi Polacy w obronie są gorsi razem od... (myślę i nie umiem znaleźć słów). Wszyscy potykają się o własne nogi, które w przypadku jakiejkolwiek stykowej sytuacji starannie odstawiają. Piach i dno. Najgorsze jest to, że za pół roku nawet tego nie będzie...
Od kogo? Na pewno nie od Jaliensa - raz ograny przez Piecha + karny dla Ruchu. Ledwo biegał po boisku.

Udawałbyś chociaż trochę obiektywnego.

Wg mnie trzeba pożegnać się z pucharami. Może dobrze nam to zrobi? Wiem, wiem finanse. Ale my nawet zespołu na te puchary mieć nie będziemy. Znowu będzie wstyd?

Tak czy owak to chyba koniec naszego Los Szrotos Internationalos + kilka drzazg polskiego drewna
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Stary 03.04.2012, 19:37
bozar napisał(a):Wyświetl post
Nie zwalaj winy na sędziów. Ci są bardzo kiepscy, zgoda. Ale to wszystko co widzimy to pokłosie wielu lat bezmyślnych rządów w tym klubie, szamotania się pomiędzy sprzecznymi koncepcjami budowania drużyny i klubu. Braku jakiejkolwiek konsekwencji w działaniu i odpowiedzialności.

Efekt jaki jest każdy widzi. Co mecz to serce boli bardziej.

1997/98
Łódzki KS Polonia Warszawa Wisła Kraków

1998/99
Wisła Kraków Widzew Łódź Legia Warszawa

1999/00
Polonia Warszawa Wisła Kraków Ruch Chorzów

2000/01
Wisła Kraków Pogoń Szczecin Legia Warszawa

2001/02
Legia Warszawa Wisła Kraków Amica Wronki

2002/03
Wisła Kraków Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski GKS Katowice

2003/04
Wisła Kraków Legia Warszawa Amica Wronki

2004/05
Wisła Kraków Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski Legia Warszawa

2005/06
Legia Warszawa Wisła Kraków Zagłębie Lubin

2006/07
Zagłębie Lubin GKS Bełchatów Legia Warszawa

2007/08
Wisła Kraków Legia Warszawa Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
83.
2008/09
Wisła Kraków Legia Warszawa Lech Poznań

2009/10
Lech Poznań Wisła Kraków Ruch Chorzów

2010/11
Wisła Kraków Śląsk Wrocław Legia Warszawa

Zaiste żenujące osiągnięcia
Odpowiedz cytując
maqz
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 03.04.2012, 19:38
Niech mi ktos powie, dlaczego przy wolnym wykonywanym przez Zienia, dwoch naszych srodkowych obroncow, nie bierze udzialu w obronie, tylko sobie spaceruje..Gargula powinien poprosic o usuniecie "1" ze swojej koszulki.."0" mu styknie..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów