|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zauważył ktoś, jak wykonuje Pawelec wyrzuty z autu?
śmiesznie to wygląda... ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a wiecie na jakiej pozycji gra Kaźmierczak ? DEFENSYWNY pomocnik ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() No, ja myślę, że powinien Dyzma dać mu szansę w reprze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
rozpędza się, i w chwili wyrzutu, pada na brzuch... ciezko to opisac... ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja pierdziele dałem na chwile na mecz amici z jaga i patrze na zbliżeniu a tam błoto jak na wsi po deszczu...nic tylko pyry sadzić bo wiosna idzie
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pewniaki na mecze polskiej ekstraklasy to remis do przerwy i under 2,5. 5 meczy - 5 remisów do przerwy i 4 undery (zapewne Amica z Jaga też się skończy underem). Nie ma takiej drugiej ligii na świecie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arboleda - DNO DNA !!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobry wynik dla nas w Poznaniu - 0:0. Oby tak do końca, choć szczerze mówiąc po cichu liczę na zwycięstwo gości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czerwona tak, ale nie karny tylko wolny - bylo to jeszcze przed polem karnym. Ale z drugiej strony, bardzo ciezka sytuacja do oceny dla sedziego
Co to za cymbal w przerwie meczu twierdzi ze nalezal sie karny dla Lecha a interwencja Uwajaj byla czysta ? Jakis Amicowiec to ?
Ostatnio edytowane przez mic : 19.03.2011 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
To graj tak i zobaczymy czy będziesz na plusie. W poprzedniej kolejce 5 overów i 23 gole na 8 meczy. Niektórzy muszą ponarzekać jaka ta ekstraklasa jest zła ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sędziowie chyba zrobią wszystko żeby Amika w końcu czołówkę dogoniła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ile Cionek przed tym meczem miał żółtych kartek?
Transfermarkt mówi, że 3, ale ja tam mu nie dowierzam. @maaarcin-dzięki wielkie
Ostatnio edytowane przez murray : 19.03.2011 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Andrzej Dawidziuk, jak dobrze usłyszałem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1:0 Stilic.
czy ja wiem czy faul przed polem karnym.. |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
strasznie żal mi Jagi, która prowadzi cały czas grę, a Amika robi pierwsza akcję w drugiej połowie i bramka.
uroki piłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
"Ale dzięki temu liga będzie ciekawsza."
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Musi to Jaga wygrać bo Lech z pewnością liczy się dalej o tytuł, Jaga to teraz jest przestraszona tym 2 miejscem. Różnica jest niewielka. Dwie wpadki Wisły, dwie wygrane Lecha i wszystko się praktycznie zrównuję (mają Wisłę na wyciągnięcie ręki i wtedy nie odpuszcza, zakładając oczywiście że Wisła będzie dalej na podium). Nie wiadomo co będzie jutro przy tej śnieżycy i na lodowisku w Bytomiu gdzie zawsze trudno nam się gry. Niech chociaż zremisuje Jaga. Maskaant z deka przesadził z tym nieliczącym Lechem ale oby nie musiał świecić po sezonie oczkami. Legii też nie można skreślać i oby wszyscy prześmiewcy Skorży nie musieli się chować na forum po sezonie.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 19.03.2011 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli dzisiaj chyba jednak 4 kartka, chyba że coś pomyliłem. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Amica ma do nas 11 pkt straty czyli 4 mecze musza wiecej wygrac od nas. Naprawde myslicie ze na 12 kolejek my wtopimy 4 mecze a oni wszystko do konca wygraja? Bez przesady. Porazka z parchami ich przekreslila definitywnie. Zalozmy ze zdarza im sie 2 wtopy jeszcze co oznaczaloby ze my na 12 meczy musielibysmy przegrac 6 zeby oni nas wyprzedzili. Nie przesadzajmy. Jesli oni siegna po tytul to bedzie to jeszcze wiekszy cud niz w tamtym roku, a pamietajmy tez ze tamtemu cudowi musieli pomoc sedziowie w ostatnich kolejkach. Nie wierze ze znowu beda mieli szczescie i sedziow po swojej stronie
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Faul i czerwaona tak ale bez karnego bo faul byl przed polem karnym.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jaga z taka grą to za chwile bedzie na 6 miejscu w tabeli
Czas rzucić okiem na ostatni mecz, moich dwóch ulubionych drużyn ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Śląsk się rozpędził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Już się czkawką odbija sprzedaż Grosickiego i jaja z Frankowskim. Wywalili nie tego co trzeba. Im szybciej Jagiellonia pozbędzie się tego miernego trenera, tym znów realnym będzie walka o puchary.
A co do Amiki, z taką grą to daleko nie zajdą. Edit. A co do Parchów utrzymuje,że się utrzymają ![]()
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 19.03.2011 o godz. 20:30.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na Kałuży Małek gwizdnal wolnego dla pejsow ,ktorego nie bylo i oczywiscie padla bramka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie będę ukrywał że w meczu przyjaźni kibicowałem Śląskowi - w końcu Lechia traciła przed tą kolejką do nas tylko 6 punktów. Jeszcze mogłaby się rozpędzić i walczyć z nami o MP
![]() Parchactwo natomiast znowu prowadzi.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|