|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jesli bylo, to sorry - polecacie HTC WILDFIRE?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeśli mógłbym polecić jakiś telefon to tylko i wyłącznie - HTC DESIRE HD. Nigdy nie bylem przekonany do smartfonow, ale dzięki temu zmieniłem zdanie, mam go pół roku i nie znalazłem wad.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
Znajdź mi drugi tel. za 600 zł, z aparatem 5mpixeli, kartą 8 gb, radiem, przeglądarką www którą przy powiększeniu tekstu, automatycznie ustawia się tak, że tekst " nie rozjeżdża się na cały wyświetlacz. ( Może to żadna nowość, ale w symbianach w nokii tego nie ma, bardzo wygodna rzecz jak dla mnie ). Poza tym opcja automatycznego wyciszana dzwonka jak ktoś dzwoni, gdy zbliżasz dłoń do telefonu jest też ciekawym dodatkiem. No i android shop bardzo ciekawym dodatkiem jest. Ściągasz za friko ile wlezie gier i programików i jest co robić w pracy na przerwie ;-). Także ja polecam. @bąbel - Desire HD to co ? 7 pixeli masz ? Jakośc HD robi swoje, zajebiste zdjęcia i materiały video, to fakt. Ale z 500 zł droższy od Wildfire`a co ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
8mpx, procesor 1ghz, 8gb wbudowanej pamieci, wyświetlacz 4,3 cala, wszystko fajnie widać, czy to gry,czy filmy i zdjęcia, no i nowy android 2,3 co za tym idzie, szybszy dużo, ładniejszy interfejs, dużo więcej aplikacji w android market, więc bez porównań do wildfire'a.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ustawienie tekstu jest w każdym telefonie z Androidem, bo to kwestia przeglądarki Androida. Tak samo od dawna to jest na Operze Mini i Mobile. A karta 8GB to żaden bajer. Za ok. 35-40 zł znajdziesz nową na allegro. Program do wyciszania dzwonka znajdziesz w Markecie, a Android Market jest w każdym telefonie na Androidzie. Poza tym, Market jest też na Symbianie (Ovi sklep), iOS, Windows Phone 7, Bada OS. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jak ktoś chce kupić przyzwoitą nówkę, to polecam mu wildfire`a. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tarantulaw2 zgadzam się z Tobą, ale co do marketu, to nie każdy telefon ma ten sam asortyment do wyboru, lepszy model większy wybór.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Opłaca się jeszcze kupowac nokię 5500 sport?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Też jestem zielony w tym temacie, ale co sądzicie o samsungu monte. Wiadomo że za 300zł nie będzie taki świetny ale do dzwonienia, sporadycznego przeglądania internetu przez wifi, oraz jako odtwarzacz mp3 chyba wystarczy..
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam sytuacje taka chcialem sie przeniesc z playa do plusa ale troche pochopnie podjalem ta decyzje i chce to anulowac i pozostac jednak w playu. podpisalem papiery w sklepie plusa ze jestem zdecydowany przeniesc nr i kazali czekac do 30 czerwca czy moge jakos zblokowa to przenoszenie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@MaciekTSW
Za podobną cenę o wiele bardziej opłaca się zakupić ZTE Blade[Orange San Francisco]. Ma Androida, lepszy ekran, szybszy procesor, można go podkręcić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A nie chce ktoś Nokii 8800 Arte, bądź Nokii 8800 Carbon Arte?
Z ojcem zmieniamy telefony, a biorąc pod uwagę ich stan techniczny z czystym sumieniem mogę je polecić, bo raz, że wyglądają, dwa, że służą tylko do dzwonienia i pisania, trzy, że bateria trzyma kilka dni w każdym ![]() Zaintreresowani - pw ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam xperie 10mini pro. W orange używana. Co zrobić żeby korzystać w niej z fb gdy nie jestem w zasięgu wifi? Bo narazie działa mi jak mam wifi a jak jestem poza to nie ... pewnie musze coś skonfigurować. Ale gdzie/jak ect? Tak samo chętnie bym gmaila skonfigurowała.
I gdzie w tym telefonie zmienić czas po jakim się blokuje? Bo blokuje się po kilku sek co jest dość uciążliwe ... Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będę wdzięczna ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jak Ty korzystasz z lustrzanki, jak nie umiesz neta w komórce włączyć ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
No kiedyś ktoś mi włączył i tak sobie używam ... ale metodą on/off :(
Lepiej Ci? To sie ciesze. Teraz przykozacz 2 raz i odp na pytania. Prosze. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Gmail konfiguruje się zaraz po starcie telefonu, w głównym menu powinna gyć ikonka to tam trza z nią pomącić :] tak ogólnikowo |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a jak nie masz tej ikonki gmail`a, to zadzwoń do pomarańczy i poproś żeby raz jeszcze Ci przesłali ustawienia WAP i poczty.
Wtedy zapiszesz tego sms-a i będzie hulać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
iPhone 4
- jakies aplikacje sportowe godne polecenia z polskiego podwórka .... PS Może sie doczekam jakiejs aplikacji Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tez na to czekam.....
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lustrzanka a Android dla początkującego to dwie różne bajki.
Podawałem w nawiasach która opcja, bo nie pamiętam jak to się wszystko dokładnie nazywało, tylko wizualnie pamiętam która opcja .Co do Gmaila -> podnosisz tą strzałkę na pulpicie -> klikasz na Gmail -> dajesz mam już konto (zakładam że je masz) -> wpisujesz login i hasło, klikasz dalej i powinno się połączyć. Może się zdarzyć tak, że nie połączy za pierwszym razem, wtedy próbuj kilka razy, gorzej, jak i wtedy nie zadziała, bo wtedy prawdopodobnie czeka Cię reset do ustawień fabrycznych.. Co do blokowania, to prawdę powiedziawszy nie wiem jak z tym jest w X10 mini, ale w moich wszystkich Androidach też mnie to wnerwiało, i jedynie co to musiałem się do tego przyzwyczaić, bo nie dało się tego nigdzie zmienić.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Moim Htc Desire Hd da się zmieniać czas blokowania
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie w Swifcie i w X8 (nota bene na sofcie CM7 przeportowanym z X10 Mini Pro, i na oryginalnym) się nie dało.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wszystko zależy od ustawienia czasu wygaszacza, oraz opcji oszczędności energii, najlepiej mięć ją wyłączoną.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Siema, szukam sobie jakiegoś smartfona a że nie za bardzo orientuję się w tym temacie może coś polecicie?
Potrzebny mi jest głównie do Muzyki i internetu i żeby dobrze się na nim pisało i oczywiście jak najtaniej Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A może ktoś się orientuje jak ściągnąć RunKeepera (http://runkeeper.com/) na komórkę z WM7? (HTC HD2). Próbowałem już chyba wszystkiego, ale w Marketplace nie ma może znaleźć (zmieniałem na rożne kraje, nie tylko Polski region), a w necie w Zune (ustawiony na USA) tez nie ma takiej aplikacji.
Z góry dzięki jak ktoś coś wie! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|