|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czyli nabycia przez Smudę umiejętności trenerskich nowszych niż te sprzed 30 lat i finansowego wsparcia Cupiała?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Odjechała go o dobrą dekadę a ten dalej wozi się sukcesami polisz drim timu, jakim niewątpliwie była telefonikarska Wisła z pierwszego okresu. Do nauki potrzebne są chęci, on nie wykazuje cienia skruchy po mistrzostwach, o Ratyzbonie nie wspomnę. Cała nadzieja, że za miedzę (a na mierzwę) wróci ktoś pokroju Ulatowskiego albo Stefana von Stefana - jest szansa na ugranie 4 punktów w dwumeczu (gdyby został wąsiasty katalończyk z Żywca byłaby sznasa na 6 ale ponoć ma go pochłonąć szeol w najbliższych dniach). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Będzie jakaś transmisja z tej konferencji np. na Orange Sport?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekaw jestem czy Ochalik będzie tłumaczył Smudę z polskiego na polski...
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Guest
|
|
Życzę Miedzi jak i każdej innej drużynie trenerów z wiedzą i umiejętnościami, a nie specjalistów od załatwiania sędziów, przeciwników, przeciwników przeciwników itd. U nas niestety temat kontrowersyjny także i na tym polu zostanie wkrótce otwarty:( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
panowie, dziś wielki dzień.... o_O
czy stawiacie, że na konferencji będzie mowa o nowych piłkarzach? |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Smuda praktycznie o Smudzie napisano już wsio, ale jedno jest to że u nas na forum ostanimi czasy jedziecie po wiekszości trenerów którzy mogli bć szkoleniowcami Wisły są krytykowani niestety, ale wszystkim nie dogodzi. Ja twierdzem, że na tą chwile Smuda to najlepsza opcja bo może nakrecić Cupiała do inwestycji tylko broń boże inwestycje pokroju czasów Maskanta.
Wszyscy tak chwalą Holendrów. Ale dzięki nim jesteśmy w czarnej ##### finasowej. Ja wierze, że Wisła za 2 lata wróci na swoje miejsce bo jak Legia zawali puchary to może czekać ją nasz los finasowy bo Legia ma wieksze długi niż my. Chłopaki ci co krytykują Smude weźcie pół wypłaty i mimochodem wydajcie na Hooby bez zwrotne ciekawy jestem ilu by to zrobiło. Wiec sznujmy prezesa bo jest to jeden z nadłużej urzedujących właścicieli dzieki niemu Wisła jest gdzie jest a nie tuła się po pierwszej lidze albo nie poszła w ślady ŁKS i Poloni. Po kolejne nikt nie wie jako są ustalenia Smuda-Cupiał bo może sie okazać że czeka nas pare pozytywów. Pamietaccie jeszcze przed Kadrą wszyscy Śpiewali Franek Smuda czyni cuda. A to że miał ostanio gorszy epizot to nie znaczy że jest słaby. Kadra z nim czy bez niego gra tak samo do dupy a wszyscy niedawno krzyczeli Waldek KING i co o kadre się potknoł. Druga liga niemiecka no tu Smudzie nie wyszło. Ale przed kadrą wyniki Smuda miał dobre w Zagłebiu i Lechu. Z Lechem nawet wyszedł z fazy grupowej LE |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
dajcie nam Skorżeeee na trenera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
nowy trener będzie szokiem dla wszystkich
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jednak Franek Smuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ma ze sobą ochroniarzy
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie to był jakiś młody koleś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Może to jakiś piłkarz, gwiazda... podobny był do Messiego
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A skad to moge wiedziec? wiem ze tylko mlody jakis
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten ? http://www.transfermarkt.pl/pl/marci...ner_10492.html asystent Smudy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak być może ten Broniszewski, opis pasuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coś czuje, że Smuda wróci do nas ale jako dyrektor sportowy a nie trener. Bednarza wywalą bo Smudy nie lubi a przez co Cupiał przestał mu ufać, Moze na trenera wróci K.Moskal?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kumpel tam stoi caly czas wiec jak cos to bede mial tel od niego
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
statystyki ma dobre:
0,00 % Zwycięstwa 0,00 % Remis 100,00 % Porażki a tu jest potwierdzenie: http://www.transfermarkt.pl/pl/franc...iner_2476.html oni już wiedzą |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
A prezentacja 'trenera' nagle zmieni się w prezentację 'dyrektora'. Seba, pomyśl. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale trenera też poznamy i może być nim nawet taki gość, który się w mediach nie przewinął
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
TAK Z INNEJ BECZKI SMUDA BEDZIE MÓGŁ WSPIERAĆ KADRE ODPADAMI Z FC PORTO
http://45x2.cba.pl/viewtopic.php?t=4317 Zawsze to jakaś alternatywa przy braku funduszy tym bardzie że Porto to jeden z czołowych klubów Europejskich choć ostanio ma gorszy okres. Mogli byśmy jeszcze nawiazać z jakimś klubem włoski bo tam są najlepsi obrońcy na świecie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tradycyjne sratu-tatu....
A żeby kibice się nie wkur... to dali im Białą Gwiazde na koszulki ... I najbardziej podoba mi się ta nowa twarz Cupiała tzn. teraz jest cierpliwy...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 11.06.2013 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
3 letni kontrakt ... dramat.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak faktycznie będzie jakikolwiek postęp w grze to może być i nawet troglodyta trenerem.
Druga sprawa,że przypierdalacie się do Franza o każde nawet słowo na konferencji. A fakt jest taki,że jak mu się kolejny raz podwinie noga to na dno pójdzie też Wisła. Wyluzujcie... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Franek Smuda działa cuda! Dziękujemy za Gwiazdę na koszulkach... alleluja i do przodu!
Jeden z warunków kontraktu został spełniony, teraz czekamy na wzmocnienia ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.06.2013 o godz. 11:44.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no Franz....
to powodzenia ośle. ![]()