|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Brednie potwierdzam.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Boguski na dzień dzisiejszy nic nie wnosi do zespołu i nie zasługuje teraz na pierwsza '11'. To jest rzetelna krytyka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Problemem Rafała jest częstotliwość jego dobrych decyzji na boisku (niestety bardzo słaba), wynikająca z braków w technice, szybkości i sile. Czy tego chcemy czy nie, gość skończył się w meczu, w którym spotkał na swej drodze półmózga Arielka. Od tamtej pory albo się leczy albo kopie po czole (kolejność przemienna). Na chwilę obecną, razem z Alanem, jest naszym najsłabszym piłkarzem. Bardzo bym chciał, żeby był w lepszej formie, ale w jego wieku będzie o to bardzo ciężko.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 17.10.2016 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W poprzednim sezonie też kopał się po czole?
A zauważyłeś, że w poprzednim sezonie Rafał był 17tym strzelcem ekstraklasy i piątym najbardziej bramkostrzelnym pomocnikiem naszej ligi (wyprzedzali go tylko goście, którzy wykonywali w swoich drużynach rzuty karne). W punktacji kanadyjskiej w naszej drużynie był 2 zaraz po Pawle Brożku i żaden nasz pomocnik nawet nie zbliżył się do tego wyniku? Pewnie nie. Żyjcie dalej w swoim małym iluzorycznym świecie, w którym wszystkiemu co złe winien jest Rafał ![]() A obecnie jak najbardziej gra kichę. Ale i tak nie mamy go kim zastąpić.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.10.2016 o godz. 09:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Boguski jest tak irytujący właśnie dlatego, że w jego grze zawsze widać nadzwyczajną inteligencję boiskową i ciągle jest efekt na zasadzie ale on to super chciał zrobić i jak popisowo to zmaścił. Poza tym pełne poparcie dla racji s1mone. Rafał w formie jest dla nas bardzo wartościowym zawodnikiem. I to od lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Druga sprawa, nie jest oczywiste, że wystawienie takiego Jovicia w przodzie jest gorszym wariantem. Nie było tego, więc na jakiej podstawie to stwierdzenie? Wystawiłeś Jovicia w Football Managerze na PP/OPP i się nie sprawdził? Trzecia sprawa to psychika. Co mnie obchodzi, że gość ma ją słabą? Czy w pracy ktoś przejmuje się tym, że mam gorszy dzień lub inne sprawy na głowie? Nie i w dodatku dostaję 1/10 jego zarobków, jeśli nie mniej. Na koniec podstawa - co do mitycznej walki i biegania od linii do linii (kolejny wymysł) - lepiej mądrze stać niż głupio biegać. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Niemniej cieszę się, że nie jestem osamotniony w odbiorze tej żałosnej i chamskiej krytyki, w której niektóre gwiazdy tego forum się zatraciły i urządzają sobie wyścigi. Świadczy to tylko o nich, nie o piłkarzach. Przeczytaj jeszcze raz post S1mone. Zwłaszcza ten fragment: Cytat:
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 18.10.2016 o godz. 11:24.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tak po prawdzie to i całą tą krytykę forumowi mędrcy możecie sobie w dupę wsadzić, ponieważ nie mamy nikogo lepszego od Boguskiego kto mógłby grać na prawym skrzydle, kiedy on nawet nie jest i nigdy nie był skrzydłowym. Mamy taki sobie skład a Rafał nie jest wcale najsłabszym jego ogniwem. Teraz jest pod formą ale zmiennika brak. W zeszłym sezonie zresztą miał dobre liczby i też z nim jechano.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2016 o godz. 15:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Bo jest gownianym pilkarzem. Dziekuje, dobranoc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Ty jesteś żałosnym frustratem i gówno się znasz na piłce. Również dziękuję za uwagę.
Możemy się przerzucać takimi złotymi myślami cały dzień (zakładając że mi się będzie chciało, co bardzo złośliwe). Do niczego to nie prowadzi, ale kilka osób koniecznie widzę musi zabłysnąć w internecie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po czym wnosisz, po moich statystykach?
A no wlasnie...Nie wiem co bardziej przemawia za byciem frustratem, ocenianie poziomu pilkarskiego pilkarza, czy uwagi ad personam w kierunku innych uzytkownikow... w internecie oczywiscie bo na zywo zapewne brak na to jaj. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.10.2016 o godz. 15:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po Twoich wpisach.
Człowiek rozumny spojrzałby na sytuację w klubie, zastanowiłby się że mamy jednego skrzydłowego w składzie i gra on akurat na lewym skrzydle i wyciągnąłby wnioski. Zwłaszcza że była okazja zobaczyć co potrafią tam Cywka i Drzazga. Ale nie, lepiej walnąć sucharem. Jak Cię tak chujowość Wisły w oczka kłuje to przerzuć się kolego na Real albo Bayern, bo tam mają pieniądze na świetnych piłkarzy. My obecnie wychodzimy z długów i staramy się załapać do górnej połówki tabeli, więc nie wiem czego oczekujesz? Żeby było zabawniej obecnie mamy świetną serię pięciu meczów o stawkę z rzędu bez porażki. Jedyne remisy z Legią i Amicą, gdzie spokojnie mecze były do wygrania i na pewno nie można mówić o farcie. Ekstra moment żeby sobie po piłkarzach pojeździć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2016 o godz. 16:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co ma sytuacja w klubie czy jego wyniki do bycia gownianym pilkarzem przez Boguskiego ja sie pytam?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- masz pieniądze, masz dobrych piłkarzy - nie masz pieniędzy i nie płacisz na czas, to masz średnich albo słabych. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mamy takich piłkarzy jakich mamy i przestańcie wreszcie .......ić o tym bo od dawna stało się to żałosne. Są i tak lepsi niż kibice, których ciężko uzbierać 15 tys na meczu w 1 mln mieście. Nie wiedzą czy im ktoś zapłaci a jednak widać, że walczą. Boguski nie jest wirtuozem i jest to jasne dla każdego. Tak samo jak jasne powinno być, że od ch... serca i zdrowia zostawia na boisku i w większości meczów nie jest najgorszym zawodnikiem. Chcecie mieć lepszych - zmobilizujcie 10 tys znajomych do chodzenia na mecze. Będzie średnia frekwencja 20 tys, będzie kasa, będą pewnie i piłkarze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobrze wiec. Boguski piec lat temu byl super zawodnikiem bo mielismy mistrza i byly pieniadze. Teraz nie jest bo nie ma pieniedzy i nie ma mistrza, choc teraz ma lepsze statystyki niz wtedy - to do wgladu dla wolfiego i jego teorii.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Tylko tyle i aż tyle. A że nie ma kasy, a dziury gdzie indziej są jeszcze większe, to się łata tamto, a Boguskim się upycha co się tylko da...Nigdy nie napisałem posta, w którym hejtowałbym Boguskiego. Sporo meczy mu nie wyszło, ale to nie jest piłkarz w stylu Cywki, Mójty czu innych "wirtuozów piłakrskich". Po prostu przeciętny grajek, czasem mający lepsze i gorsze mecze, czasem totalnie nieudane. Stara się, walczy, czasem chuja z tego jest, bo to przecinek, ale do nas dzisiaj po prostu pasuje. Jest przeciętny sportowo, jak Wisła Kraków AD 2016.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.10.2016 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nigdzie nie napisalem, ze jakbysmy mieli pieniadze to Boguski dalej by gral. Nigdzie. Ja tylko napisalem, ze Boguski jest gownianym pilkarzem bo jest.
PS. I nie oceniam bron Boze Boguskiego jako czlowieka. Ponoc lubi poczytac ksiazke i wypic lampke wina. Super. Swojego poziomu pilkarskiego niestety nie przeskoczy. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.10.2016 o godz. 15:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gówniany to jest albański zaciąg Legii Warszawa albo (był) Denis Thomalla w Amice. Tyle że na nich nie byłoby nas nawet stać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2016 o godz. 15:44.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Argument, że Boguski jest chujowy bo jest mnie zabił.
Argument, że Boguski jest chujowy bo nie strzelił w poprzednim sezonie 18 goli, a miał ku temu okazje też. No i oczywiście te 9 goli to zwykły fart i to, że dochodzi do tych sytuacji też. Żałośni jesteście. A ty wiesniak jesteś wieśniak i do tego burak ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do tego zapierdala od pierwszej do 90 minuty i nigdy nie odstawia nogi.
Tu trochę cię poniosło . Przeanalizuj wszystkie mecze w ,których grał Boguski zobaczysz ,że w 95% odpuszcza kazde starcie z przeciwnikiem . Nawet nie próbuje zatrzymać faulem albo barkiem rywala doskakuje i staje w miejscu .
Ostatnio edytowane przez elliot_ness : 18.10.2016 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Boguski orłem już nie będzie , ale na odrobinę szacunku przez te lata zasłużył. Trochę dystansu Panowie.
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatni raz Boguski był w formie chyba w sezonie beitarowskim?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W stosunku do Boguskiego boli mnie jedynie to, że Wdowczyk nie szuka innych wariantów bez niego na boisku. Gdyby chociaż statystyki go broniły.. chciałbym zobaczyć na boisku wariant z Bartoszem na prawej lub Pietrzakiem na lewej (i wtedy Mały gra na pozycji Boguskiego). Zachara też ogarnia na skrzydle. Jednym słowem wariantów jest kilka, a jednak Boguś ciągle gra od początku, pomimo tego że jest pod formą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byl w formie a nawet rzeklbym bym calkiem innym pilkarzem (nie-gownianym) do wiadomo jakiego wydarzenia z proszkiem do prania ale to moze tylko dlatego, ze wtedy byly pieniadze i stac nas bylo na lepszego Boguskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nikt szacunku mu nie odbiera, mowa tu o jego formie pilkarskiej ktorej nie ma od kilku lat i jest obecnie chujowym pilkarzem. Nikt tu nie jedzie po nim tylko po tym jaki poziom obecnie prezentuje, a poziom ten jest żaden.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tak jak zauważyłem ja, Revolver, Crux.a, Wolfy powyżej - Rafał ma zajebista inteligencję boiskowa, ale nie potrafi przełożyć tego, co siedzi w głowie na boisko i dlatego tak wkurvia. Oliwy do ognia dodajemy fakt, ze dzięki tej inteligencji latwo przewiduje gdzie wyląduje piłka, znajduje się tam, po czym spektakularnie spierrdoli najprostsza piłkę. Też jestem za Bartoszem na prawym skrzydle. Boguski już nie odpali, za stary na to. Skoro i tak prawa strona nie istnieje, nie mamy nic do stracenia, możemy tylko zyskać.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 18.10.2016 o godz. 16:44.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mamy do stracenia punkty. Gdyby Bartosz był w formie to by grał.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|

|